Webbkameror Med Mikrofon: Hur Väljer Jag En Dator? Funktioner Och Populära Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Webbkameror Med Mikrofon: Hur Väljer Jag En Dator? Funktioner Och Populära Modeller

Video: Webbkameror Med Mikrofon: Hur Väljer Jag En Dator? Funktioner Och Populära Modeller
Video: Lenovo Legion 5 review 2021 | Best value gaming laptop? | Detailed review, performance, upgrades 2024, April
Webbkameror Med Mikrofon: Hur Väljer Jag En Dator? Funktioner Och Populära Modeller
Webbkameror Med Mikrofon: Hur Väljer Jag En Dator? Funktioner Och Populära Modeller
Anonim

Webbkameran är en enkel budgetutrustning. Detta är en enhet som gör det möjligt att få ytterligare inkomst. Idag är onlineinlärning utbredd, vilket utförs framför en webbkamera, medan det finns en känsla av en vanlig lektion. Det finns många fördelar här jämfört med vanlig träning: du kan träna när som helst, var som helst, oavsett ditt hälsotillstånd.

Bild
Bild

Särdrag

Det finns tre typer av webbkameror:

  • skrivbord - för användning med persondatorer;
  • bärbar - designad för bärbara datorer;
  • multifunktionell (komplett med datorer och bärbara datorer) - dessa enheter kännetecknas av universell fixering och medelvärde.

Alla webbkameror skiljer sig åt i fysisk storlek och i trådens typ och längd. Kabellängden för bärbara datorer överstiger inte 0,5 m. Webbutrustning som används för stationära datorer har en sladdstorlek på 150-200 cm. De flesta enheter av denna typ representerar en medelstor cirkel där den främre delen är utrustad med ett objektiv.

Premiumalternativen är en webbkamera med inbyggd mikrofon.

Bild
Bild

Det finns barns webbkameror . Denna enhet har ett lins inbyggt i leksaken, med hjälp av vilka föräldrarna observerar barnet. För bärbara datorer finns det små kameror i svarta eller gråa färger.

Allmänna kameror finns i många varianter. Huvudfunktionen här är fixeringsmetoden, som innehåller flera former och gör det möjligt att fixa enheten på vilken yta som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellbetyg

Vi uppmärksammar de fyra populäraste modellerna

Hercules Dualpix Chat och Show . Satsen innehåller en CD med installationsdrivrutiner, en bruksanvisning och ett headset. Som en extra bonus är enheten utrustad med en nyckelring med fotoram. Huvuddragen i enheten är dess utmärkta bildkvalitet. Kameran är monterad på en PC -skärm eller bordsskiva. Headsetet erbjuder hög ljudkvalitet. Hörlurarna är justerbara med en spak på sladden, mikrofonen har låg känslighet, vilket skyddar från yttre ljud. Enhetens kabel är inte för lång, så det är bättre att ansluta headsetet till uttaget på systemets framsida.

Bild
Bild
Bild
Bild

Genius Videocam Look 110 … Denna utrustning skiljer sig från den tidigare budgetkostnaden. Modellen är lämplig för medellånga kanaler, den är utrustad med ett fokus som kan justeras manuellt och Crazy Talk-systemet, vilket är nödvändigt för animering och ljud.

Bild
Bild

Creative Live! Cam Notebook Ultra … Den har genomsnittliga egenskaper, den kan användas tillsammans med bärbara datorer, eftersom fästelementen är utformade speciellt för omslaget på en persondator och sladden har en längd på högst en meter. Enheten är utrustad med en inbyggd mikrofon med eko- och ljudisoleringsfunktioner. Det finns hjälpfunktioner: animering, högkvalitativ bildjustering.

Bild
Bild

Logitech QuickCam Sphere AF . Den dyraste modellen, utrustad med en automatisk rotationsdrift, ett övervakningssystem med en idealisk betraktningsvinkel, autofokus och HD -videofunktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer en webbenhet måste du fokusera på följande punkter

  • Om du vill välja en webbkamera av hög kvalitet, bör du först och främst vara uppmärksam till matrisen . Närvaron av en CMOS- eller CCD -matris är acceptabel. Den senare ger en högre bildkvalitet.
  • Lov … Det spelar en viktig roll i bildandet av en högkvalitativ bild.
  • Pris .
  • Mikrofon . Det är önskvärt att enheten är utrustad med en mikrofon, men det är inte nödvändigt, den kan anslutas separat.
  • Fixeringsmetod kameror.
  • Datoranslutningstyp (via USB -kontakt eller modem).
  • Tillgänglighet hjälpfunktioner .
Bild
Bild

Detta är enhetens huvudparametrar som inte tillåter dig att göra ett misstag när du köper.

Rekommenderad: