Barns Pissoarer (28 Bilder): Modeller För Pojkar Med Sugkoppar, En Urinalpott Och Andra Typer För Barn. Hur Väljer Man För Småbarn Och Flickor?

Innehållsförteckning:

Video: Barns Pissoarer (28 Bilder): Modeller För Pojkar Med Sugkoppar, En Urinalpott Och Andra Typer För Barn. Hur Väljer Man För Småbarn Och Flickor?

Video: Barns Pissoarer (28 Bilder): Modeller För Pojkar Med Sugkoppar, En Urinalpott Och Andra Typer För Barn. Hur Väljer Man För Småbarn Och Flickor?
Video: I tried the 100 BABY CHALLENGE in 1 day 👶😅 2024, April
Barns Pissoarer (28 Bilder): Modeller För Pojkar Med Sugkoppar, En Urinalpott Och Andra Typer För Barn. Hur Väljer Man För Småbarn Och Flickor?
Barns Pissoarer (28 Bilder): Modeller För Pojkar Med Sugkoppar, En Urinalpott Och Andra Typer För Barn. Hur Väljer Man För Småbarn Och Flickor?
Anonim

Föräldrar till små barn står ofta inför problemet med potträning. I denna känsliga fråga måste man ägna särskild uppmärksamhet åt pojkar, som visar en önskan att avlasta sig medan de står och upprepar efter vuxna. Detta är dock inte helt hygieniskt, eftersom sprayen flyger åt alla håll. I det här fallet är vanliga plantkrukor inte lämpliga och numera ersätter urinaler dem, som bara ökar i popularitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Barns pissoarer har nyligen börjat dyka upp på marknaden, så de är nya för många föräldrar. Låt oss överväga mer detaljerat varför sådana produkter behövs och vilka är deras främsta fördelar.

  1. Urinalen kommer att lära pojken att befria sig från att stå upp från barndomen, vilket i framtiden kommer att förenkla mycket att vänja sig vid toaletter i skolor, köpcentra och andra offentliga platser där sådana anordningar huvudsakligen installeras i herrlatriner.
  2. Vissa små barn är rädda för toaletten, de är rädda för att falla i den, eller de är rädda för en skvätt vatten. Det kan finnas många anledningar, och att ha en urinal hjälper till att lösa dem.
  3. Barns resurinaler för småbarn kommer att vara en bra lösning i situationer där det är problematiskt att gå på toaletten, till exempel på offentliga platser där det inte finns sådant utrymme, trafikstockningar eller långa resor. Närvaron av en sådan diskbänk kommer också att rädda barnet från behovet av att använda offentliga toaletter eller helt enkelt gå till buskarna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Trots att skålen vanligtvis är designad för män och pojkar, är barnens resurinal också gjord för tjejer. Den är utrustad med en annan anatomisk topp för bekvämlighet.

Det är värt att komma ihåg att en pojke från barndomen måste vänja sig vid både urinalen och toaletten. Därför bör barnet lära sig dessa två ämnen samtidigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Idag erbjuder tillverkare av barns urinaler många produktalternativ, så att välja rätt är inte svårt. De viktigaste klassificeringsparametrarna är själva produktens form, liksom formen på urladdningen, installationsmetoden och materialet.

Plommonform

Automatisk

Principen är att en rörelsesensor är installerad i skålen, som utlöses när en person närmar sig och rör sig bort från den … När barnet flyttar iväg startar avloppet automatiskt. Det här alternativet verkar väldigt bekvämt, men i det här fallet vänjer sig pojken inte med att spola efter sig själv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Halvautomatisk

Här avloppet fungerar som på vanliga toaletter, där du måste trycka på en knapp för att låta vattnet rinna . Denna mekanism anses vara den mest lämpliga och lämpliga för barnet.

Bild
Bild

Manuell

I sådana modeller tömning sker genom att man trycker på vattentrycket manuellt med en kran … Dessa alternativ är inte populära bland de flesta konsumenter.

Efter installationsmetod

Golvstående

Modeller installeras på golvet på ett speciellt stativ . En speciell egenskap är att de är bärbara, de kan flyttas från plats till plats. Du kan också justera skålens höjd. Minus det kan anses att de inte är anslutna till sköljsystemet, eftersom de är bärbara. Golvstående modeller är tillverkade enligt principen om en urinal, så barnet måste stänga locket efter användning och föräldrarna måste tvätta det själva.

Bild
Bild
Bild
Bild

väggmonterad

Dessa modeller fästs på väggen med sugkoppar eller kardborreband . Väggmonterade urinaler är mer rörliga och kompakta, de kan flyttas och uppväges högre eller lägre, anpassade till barnets höjd. För små badrum är ett handfat som fästs på själva toaletten ett utmärkt alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dold

I detta fall urinalen är inbyggd i väggen, dold av ytterligare strukturer . Modeller med denna typ av installation anses vara de mest obekväma, eftersom installationen tar mycket tid och pengar, livslängden är kort, vid störningar är det nödvändigt att demontera hela väggen.

Bild
Bild

Efter material

Plast

Urinaler av plast är de mest populära eftersom detta material är lätt att rengöra, är det hållbart, lätt och billigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Keramisk

Detta material ser mer solidt ut, det är mer ömtåligt än plast, men det kostar också mer.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller utförandeform är urinaler i allmänhet monotona, som liknar vanliga manliga modeller. Men olika dekorativa prydnader har uppfunnits för barn.

Så, urinaler kan göras i form av en groda eller en pingvin - toppen är dekorerad med huvudet på ett djur, och urinalen själv tar platsen för kroppen. I butiker kan du hitta modeller för alla smaker.

För att pojken ska vara intresserad av att använda urinalen är det värt att leta efter en modell med omfattning. Dess princip ligger i det faktum att i mitten av urinalen finns en enhet med en skivspelare, som du måste komma in i.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Det mest framgångsrika alternativet skulle vara en väggmonterad urinal i dekorativ stil . Dessutom är det enkelt att installera och använda, och barnets toalettresa kommer att ske i form av ett spel.

Det finns också resa eller camping urinaler , som är gjorda i form av en flaska med en annan topp (för pojkar och flickor). De är ofta utrustade med en ögla för att enkelt kunna bäras eller fästas på en barnvagn, till exempel. Denna bärbara urinal kommer till nytta på vägen eller på språng.

Bild
Bild
Bild
Bild

Installationsrekommendationer

Installation av urinalen är inte särskilt svårt, eftersom själva designen är enkel. Vatten dras ovanför skålen för tömning, och underifrån - själva avloppet. Dessutom installeras en hävert under urinalen, vilket förhindrar att obehagliga lukter tränger in i rummet.

Bild
Bild

Eftersom golvhävern inte kräver anslutning till vattentillförseln då Vi kommer att överväga rekommendationerna för installationsschemat för ett väggmonterat urinal.

  1. Det är nödvändigt att omedelbart bestämma hur rören ska levereras: dolda eller öppna för att beräkna mängden arbete och nödvändiga materialkostnader.
  2. Om barnens urinal inte är fäst vid sugkoppar eller kardborreband måste du göra markeringar på väggen och skruva fast den. Innan dess bör du se till att väggens hållfasthet - om den tål enhetens vikt. Om materialet från vilket väggen är tillverkat inte är tillräckligt starkt, bör en ytterligare struktur monteras från ramen och panelerna.
  3. Anslut urinalen till VVS -systemet med en sifon. Sifonutloppsröret måste anslutas till avloppsuttaget och fixeras. Alla röranslutningar måste vara tätt tillslutna.

Efter installationsarbetet är det nödvändigt att kontrollera urinalens hälsa, och först då kan du börja använda det.

Rekommenderad: