Ekolädersängar (49 Bilder): Snygga Modeller Med Läderklädsel Och Strass, Vad är Skillnaden Från Konstläder, Längd Och Bredd, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ekolädersängar (49 Bilder): Snygga Modeller Med Läderklädsel Och Strass, Vad är Skillnaden Från Konstläder, Längd Och Bredd, Recensioner

Video: Ekolädersängar (49 Bilder): Snygga Modeller Med Läderklädsel Och Strass, Vad är Skillnaden Från Konstläder, Längd Och Bredd, Recensioner
Video: Уловка ремонта кожи для небольших разрывов и трещин 2024, April
Ekolädersängar (49 Bilder): Snygga Modeller Med Läderklädsel Och Strass, Vad är Skillnaden Från Konstläder, Längd Och Bredd, Recensioner
Ekolädersängar (49 Bilder): Snygga Modeller Med Läderklädsel Och Strass, Vad är Skillnaden Från Konstläder, Längd Och Bredd, Recensioner
Anonim

Nyligen har möbler som använder ekoläder varit mycket populära. Detta material liknar på många sätt naturligt och ser väldigt attraktivt ut. En vacker säng i ekoläder kan förvandla interiören och göra den riktigt lyxig.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Det är ingen hemlighet att sängen är huvudelementet i sovrummet. Med fokus på dess design väljs resten av möblerna. Moderna tillverkare erbjuder kunderna ett brett utbud av olika sängar - från enkla och lakoniska till riktigt fantastiska modeller med snidade dekorativa detaljer. Läderalternativ är särskilt populära. Men inte alla konsumenter har råd med en säng gjord av naturmaterial. Själva huden är mycket vacker och hållbar, men dyr. Högteknologiska ekolädersängar är ett bra alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inredningsartiklar med sådan klädsel är billigare än naturliga exemplar, men detta påverkar inte på något sätt deras prestanda och vackra utseende. Den största fördelen med ekoläder är dess hållbarhet. Detta material är ganska svårt att riva. Den är elastisk, mjuk, men sträcker sig inte med tiden och blir inte formlös. Ekoläder på en säng av riktigt hög kvalitet håller mättade färger länge och kommer inte att blekna. Men billiga möbler stoppade med material av låg kvalitet kan snabbt förlora sin visuella attraktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många konsumenter väljer ekoläder för sin anspråkslösa vård. Smutsiga eller dammiga märken kan lätt tas bort från ytan. För att göra detta behöver du inte fylla på dyra och skadliga kemikalier. Det räcker att förbereda en vanlig tvålösning och en mjuk trasa. Ekoläder är inte rädd för temperaturförändringar (till skillnad från grov konstläder). Under påverkan av höga temperaturer avger sådan klädsel inte ämnen som är skadliga och farliga för människors hälsa. Av denna anledning kan vackra eko-lädersängar placeras i både vuxen- och barnrum.

Bild
Bild

Ekoläder kan ha en mängd olika färger. Idag kan du i möbelutställningslokaler hitta ett brett utbud av sängar i olika färger, från klassiska till ljusa. Du kan välja rätt alternativ för vilken inredning som helst.

Bild
Bild

Det finns inte så många nackdelar med ekoläder. Under den kalla årstiden är det kallt och i varmt väder kan det bli väldigt varmt.

Ekologiskt läder av låg kvalitet tappar snabbt färg, färg från andra saker sitter lätt kvar på ljusklädsel. Dessa kan vara dekorativa kuddar eller sängkläder. Detta material bör behandlas med försiktighet. Du bör inte välja sådana möbler om det finns djur i huset . Under påverkan av vassa klor kommer detta material snabbt att försämras.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är skillnaden från konstläder och vad är bättre än naturläder?

Ekoläder är ett mer modernt och högkvalitativt material än konstläder. Det andra alternativet kännetecknas av en grov och grov yta. Du kan skilja ekoläder från konstläder genom att känna sängens yta. Ekoläder är mjukare och mer behagligt vid beröring. Det är mycket bekvämt och trevligt att vila på möbler med sådana klädsel.

Bild
Bild

Konstläder kan ha en obehaglig och mycket ihållande lukt som inte försvinner på många år (5 eller mer). Det är värt att notera att sådan klädsel snabbt kommer att förlora sitt attraktiva utseende . Konstläder (till skillnad från ekoläder) är känsligt för mekaniska skador och tål inte temperaturförändringar. Sprickor och nötningar dyker upp på en sådan yta med tiden.

Bild
Bild

Ekoläder har mycket gemensamt med naturmaterial. Det känns lika varmt vid beröring. Den största skillnaden mellan konstgjorda och naturliga material är att en av dem är gjord av polyuretanfilm, och den andra är gjord av djurhud. Ekologiskt läder liknar mycket naturläder, men det kostar mindre, och under tillverkningen sker ingen skada på vilda djur.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Bekväma och mjuka ekolädersängar är olika:

  • Modeller är särskilt populära idag med höga och medelstora sänggavlar kompletteras med möbeltappar. Sådana alternativ ser harmoniskt ut i fashionabla interiörer, både moderna och klassiska.
  • Sänggavlar kan också vara krökt och vågigt . Sådana alternativ är dyrare, men de ser väldigt intressanta och originella ut.
  • De ser särskilt ljusa och attraktiva ut produkter med strass … Små glänsande kristaller ersätter möbelnaglar. Sådana detaljer ser spektakulära ut mot bakgrunden av både ljust och mörkt ekoläder.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sängmodeller kan variera i form. De mest populära och vanliga är rektangulära exemplar. De passar många layouter. Halvcirkelformade och runda sängar med eko-läderklädsel har ett intressant utseende. Sådana modeller anses vara icke-standardiserade och är som regel stora i storlek. Transformerbara sängar är funktionella. Sådana alternativ är idealiska för installation i små rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Podiumsängarna har en platt träbotten. Sådana modeller är uteslutande lämpliga för rymliga rum.

För barnrum köps våningssängar oftast. Dessa inredningsartiklar med läderklädsel är lite mindre vanliga. Dessa sängar ser väldigt attraktiva ut och sparar betydligt ledigt utrymme i barnens sovrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

De viktigaste alternativen är:

  • Miljöklädda möbler ser bra ut i minimalistisk interiören. I en sådan miljö kan sängen kompletteras med små målningar ovanför sänggavel eller lakoniska höglampor. Okomplicerade kombinationer kommer att se väldigt attraktiva ut.
  • Den fashionabla sängen är idealisk för en modern inredning högteknologisk … Sådana miljöer kännetecknas av närvaron av metall- och glasdelar. Sådana element ser harmoniskt ut i en ensemble med de rätta geometriska formerna på sänggaveln.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • För lyxig stil rokoko - det är värt att välja eleganta ekolädersängar med högt snidade sänggavlar dekorerade med strass eller möbelknoppar. För en sådan inredning kan du köpa möbler i en elegant eller till och med pretentiös design.
  • Ekolädersängen kan sättas in klassiskt sovrum … För sådana lokaler är det värt att välja modeller med vackra sänggavlar dekorerade med nejlikor eller trädetaljer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Sängar kan ha följande storlekar:

  • Standardstorleken på en enkelsäng är 100 cm (bredd) och 180-190 cm (längd).
  • Bredden på "en och en halv" modeller i vårt land varierar från 140 till 160 cm.
  • Standardstorleken för en dubbelkopia börjar vid 160 cm i bredd. Men idag kan du i möbelbutiker hitta större alternativ, vars bredd är 2-2,5 m.
  • De trendiga, rundade sängarna är stora i storlek. De mest kompakta produkterna är 220 cm i diameter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vård och underhåll

En bekväm och vacker säng gjord av högteknologiskt ekoläder kräver ingen komplicerad vård av dig. Om en fläck uppträder på ytan av klädseln kan den enkelt avlägsnas med en mjuk fuktig trasa eller svamp, liksom konventionella rengöringsmedel eller tvållösning. Under drift rekommenderas det inte att vidröra ekoläder med högt uppvärmda föremål (järn, krusjärn).

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill bevara sängens attraktiva utseende under en längre tid, är det värt att tvätta det fasta dammet från det då och då.

Efter rengöring av sängens yta, torka av den med en torr trasa. Detta är nödvändigt så att det inte finns fula fläckar på det. När du sköter en säng i ekoläder får du inte använda pulver som innehåller slipande partiklar. Du bör inte vända dig till produkter som innehåller klor eller syra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om det inte var möjligt att bli av med smuts från ekoläderets yta med en tvålösning, kan en alkoholblandning med låg koncentration användas.

Recensioner

Människor firar det oöverträffade utseendet på eleganta ekoläder. Sådana spektakulära möbler ser bra ut i många sovrum. Konsumenterna gillade också det faktum att sängar med sådana klädsel är mycket billigare än alternativ gjorda av naturmaterial. Komplicerat underhåll av sådana möbler behövs inte. Många ägare av läderbäddar torkar dem med en enkel tvålösning och en fluffig trasa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa köpare har dock märkt att defekter uppträder för lätt på ytan på nyinköpta möbler. De rekommenderar att du använder eko-lädersängen mycket noggrant för att inte lämna skador.

Bild
Bild
Bild
Bild

Snygga interiörlösningar

Här är några iögonfallande interiörer med en snygg säng i ekoläder:

  • Mysig sovplats vit och hög mjuk sänggavel med små möbler kommer nejlikor att se spektakulära ut mot bakgrunden av en krämig vägg och fönster med mjuka chokladgardiner. Golvet kan täckas med brunt laminat och kompletteras med en pastellfärgad matta. I en sådan miljö kommer ett vitt TV -stativ att se harmoniskt ut, liksom en svart bordslampa, kuddar i en mörk kaffeskugga.
  • Ljusbrun säng tillverkad av konstläder på små mörka ben kan placeras i ett rum med grå väggar och ett ljusbrunt golv. Du kan komplettera interiören med beige sängkläder, svartvita målningar ovanför sängens huvud och en fluffig ljusgrå matta.
  • Vit ekolädersäng på kromben kommer att hitta sin plats i ett rum med mörkgrå väggar, mörkbruna golv och vita tak. Nära sängen kan du sätta en vit byrå med en rektangulär spegel och vita sängbord. Komplettera ensemblen med en grå golvmatta, kaffegardiner på fönstren, mjuka grå kuddar och väggmålningar i beige toner.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Vacker sovplats vit med en hög sänggavel kommer att se bra ut mot bakgrunden av chokladväggar och ett golv fodrat med ljust laminat. Dekorativa vaser i vita och blå färger hittar sin plats bredvid sängen. Klädda möbler bör kompletteras med blå sängkläder och vita vägglampor.
  • Krämig säng i ekoläder kan placeras i ett rum med mjuka kaffeväggar och ett mörkt trägolv. Sovplatsen bör kompletteras med ljusa, eleganta sängbord och små vita lampor. En beige ottoman kommer att se harmonisk ut framför honom.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dekorera interiören med en stor målning ovanför sänggaveln, inbyggda väggnischer för inredning och en vacker transparent ljuskrona.

Säng rödbrun med sängkläder i grädde, vita och svarta nyanser kommer det att vara i harmoni med mjuka beige väggar och gråbrun parkett. Svarta sängbord med höga beige lampor bör placeras nära sängen, och monokroma målningar kan hängas över sänggaveln. Sovrumsfönster kan dekoreras tjocka grå gardiner och genomskinliga gardiner .

Rekommenderad: