Magniflex Madrasser (35 Bilder): Ortopediska Och Rullande Modeller, Fördelar Och Recensioner Av Italiensk Kvalitet

Innehållsförteckning:

Video: Magniflex Madrasser (35 Bilder): Ortopediska Och Rullande Modeller, Fördelar Och Recensioner Av Italiensk Kvalitet

Video: Magniflex Madrasser (35 Bilder): Ortopediska Och Rullande Modeller, Fördelar Och Recensioner Av Italiensk Kvalitet
Video: Så väljer du rätt säng för maxad sömn - Malou Efter tio (TV4) 2024, Maj
Magniflex Madrasser (35 Bilder): Ortopediska Och Rullande Modeller, Fördelar Och Recensioner Av Italiensk Kvalitet
Magniflex Madrasser (35 Bilder): Ortopediska Och Rullande Modeller, Fördelar Och Recensioner Av Italiensk Kvalitet
Anonim

Det italienska företaget Magniflex har varit en av världens bästa tillverkare av ortopediska madrasser av utmärkt kvalitet och attraktiv design i över 50 år. Det erbjuder ett brett utbud av produkter, bland vilka även de mest kräsna köparna kan hitta ett utmärkt alternativ. Företagets designers upphör aldrig att förvåna sina fans med nya modeller, innovativa mönster och professionell service.

Bild
Bild

Fördelar

Magniflex -företaget producerar fjäderlösa madrasser med konstgjord eller naturlig latex som fyllning. Det säregna med märkets madrasser är att de inte har metall- eller ståldelar, vilket har en positiv effekt på produkterna . Det ger inte negativa magnetiska och elektrostatiska effekter på människokroppen. Det unika med det italienska företagets produkter ligger i det faktum att alla madrasser är tillverkade av originalkomponenter och golv som andra företag inte använder.

Unika utvecklingar av märket ger madrasserna komfort och elasticitet, hygroskopicitet, styrka och tillförlitlighet.

Bild
Bild

Alla produkter presenteras i vakuumförpackningar, vilket garanterar enkel transport . Madrassen säljs som en rullad rulle. 12 timmar efter att förpackningen har tagits bort tar den sin normala form och är klar att användas.

Bild
Bild

Fördelen med Magniflex madrasser ligger inte bara i deras höga ortopediska egenskaper, utan också i deras anatomiska egenskaper . Denna egenskap låter dig slappna av perfekt, återställa styrka och eliminera smärta i ryggen.

Bild
Bild

Magniflex madrasser kännetecknas av flexibilitet och elasticitet. De andas mycket. Alla fyllmedel är miljövänliga och hygieniska material. Madrasserna är slitstarka, antibakteriella och allergiframkallande. Företaget ger en 15-årig garanti för varje produkt, eftersom den är säker på utmärkt kvalitet och tillförlitlighet.

Bild
Bild

Visningar

Alla madrasser från det italienska märket Magniflex är fjäderlösa. Tillverkaren erbjuder ett brett utbud av linjaler, modeller och storlekar. Han använder olika naturliga fyllmedel som madrassens fasthet beror på . Till exempel är kokosnötspiral ansvarig för fasthet och latex för mjukhet. Kombinationen av dessa två material är avgörande för madrassens fasthet.

Varje köpare kommer att kunna välja det alternativ som uppfyller hans önskemål.

Bild
Bild

Alla modeller är vakuumförpackade … Eftersom de rullas till rullar finns det inga problem med att transportera eller lagra produkten. Hemma måste du ta bort förpackningen från den och efter 12 timmar kommer madrassen att få sin normala form. Ortopediska modeller är idealiska för att skapa en bekväm sovplats. De låter dig ordentligt fixa ryggraden.

Den ortopediska effekten av Magniflex -madrasser bekräftas av N. N. Priorov Central Institute of Traumatology and Orthopedics.

Ortopediska madrasser

Sortimentet av ortopediska madrasser innehåller 7 alternativ som uppfyller europeiska standarder. Produkterna är tillverkade av olika fyllmedel och presenteras också med olika hårdhetsnivåer. Du kan hitta modellen mjuk, måttligt hård eller hård.

Ortopediska madrasser är allergivänliga eftersom de är gjorda av naturliga fyllmedel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Elite madrasser

Elite -madrasser finns i 7 kollektioner:

Klassisk - klassikerna kommer aldrig att gå ur modet. Denna kollektion innehåller produkter som kombinerar komfort och utmärkta ortopediska egenskaper. Modellerna är gjorda av kvalitetsmaterial: Eliosoft, Elioform, Memoform. De är lämpliga för par som föredrar olika madrasshårdhet.

Bild
Bild

FreshGel - inkluderar premium ortopediska modeller. De kännetecknas av lätthet, utmärkt luftcirkulation och en kylande effekt. Alla modeller har en innovativ "gelstruktur" fyllmedel.

Bild
Bild

Imperiale - modeller som skapats för dem som föredrar lyx och rymlighet. De har en anatomisk effekt och har ett termoregulatoriskt skydd för att skapa en ökad komfort.

Bild
Bild

Magnifik - den perfekta kombinationen av elegans och bekvämlighet. Modellerna är skapade med den senaste innovativa teknologin - Viscose Termo, Outlast, Dual Core.

Bild
Bild

Comfort Delux - modeller från den föreslagna kollektionen ger maximal komfort under sömnen, har ortopediska och anatomiska egenskaper. De består av olika halvor för att justera dubbelsängens styvhet.

Bild
Bild

Virtus - inkluderar lyxiga modeller av "De-Luxe" -klassen, som är gjorda av kamelull, natursilke, kashmir, hästhår, samt Magniform Breeze och Magniform HD-fyllmedel.

Bild
Bild

Harmoni - lyxprodukter med utmärkta estetiska och prestandaegenskaper. De är utrustade med avtagbara Viscosa -lock, tillverkade med Dual Core och Memoform -teknik.

Bild
Bild

Barnmadrasser

Barnmadrasser finns i tre samlingar. När man utvecklade produkter för barn beaktades behoven hos en växande organism. Alla modeller är tillverkade av säkra och naturliga fyllmedel. Kollektionen innehåller modellerna B-Bamboo, B-Bamboo Sfoderabile och Merino.

Bild
Bild

Laguppställningen

Låt oss titta närmare på huvudmodellerna:

Bland samlingen av barnmadrasser är Merino -modellen värd att lyfta fram .eftersom det är den bästa lösningen för barn enligt den berömda tidningen Hachette Home. Den praktiska Merinomadrassen är inte utsatt för deformation och låter dig ta den perfekta sovpositionen. Denna modell rekommenderas av de bästa italienska ortopedisterna. Det yttre lagret är tillverkat av naturlig bomull och merinoull används för den varma ytan. Det inre lagret representeras av det moderna ELIOCEL 40 -materialet, som överträffar även naturlig latex i egenskaper.

Bild
Bild

Ett utmärkt val bland kollektionen av lyxiga madrasser är modellen Magnificent 12 , som kännetecknas av mjukhet och hårdhetsjustering. Den är gjord av exklusiva tyger och lockar uppmärksamhet med sina utmärkta egenskaper. Madrassen är baserad på moderna material Elioform, Eliosoft, Memoform. Madrassen Magnificent 12 har en höjd av 30 cm och har dubbelkärnteknologi, som gör att du kan justera fastheten för varje halva separat. Produktens fodral representeras av en 3D -ritning av en florentinsk lilja.

Bild
Bild

Merino Merinos är en framstående representant för ortopediska madrasser ., som dök upp för mer än 20 år sedan och idag har stor framgång. Innehållet har knappast förändrats under en så lång tid, designerna har bara gjort små förbättringar. Modellens innerskikt är tillverkat av ELIOCEL 40 latexskum, vilket ger utmärkt luftcirkulation och är hygieniskt, eftersom det lätt tar bort fukt och lukt utanför.

Bild
Bild

Omslag

Magniflex madrasser kännetecknas av en lång livslängd, därför presenteras varje modell i ett tätt och snyggt avtagbart lock som är dragkedja. Det är han som kommer att skydda produkterna från alla slags föroreningar.

Du kan ta bort locket själv och tvätta det, och sedan lika enkelt sätta på det igen.

Bild
Bild

Närvaron av ett avtagbart lock kommer att undvika problem med kontaminering av madrassen . Du behöver inte ta det till kemtvätt, tänk på transport. Tillverkaren använder olika material vid tillverkning av omslag. De är gjorda av viskos, bambufiber, naturlig bomull och andra naturliga tyger.

Bild
Bild

Hjälpämnen

Magniflex arbetar uteslutande med naturmaterial. Märket använder naturliga bomulls-, trä- och bambufibrer, perkal och merinoull vid tillverkning av snygga och bekväma madrasser.

Bild
Bild

Grönt te eller aloe vera -extrakt används ofta som impregnering. Aloe vera -impregnering garanterar en sund och vilsam sömn. Grönt te är känt för sina desinfektionsegenskaper och hjälper kroppen att spola ut gifter. För att skapa inre lager föredrar tillverkaren kashmir, lin, kamelull, hästhår, siden, bomull och Outlast termoregulerande tyg.

Bild
Bild

Varje modell är tillverkad på basis av latexskum. Företaget använder sina egna patenterade material för att fylla madrasserna:

  • Eliosoft - fyllmedlet består av 100% naturlig latex, därför kännetecknas det av mjukhet och styrka. Tillsammans med andra material är det involverat i att ge naturligt stöd för ryggraden under sömnen.
  • Memoform - mjukt och bekvämt material, som vanligtvis kallas "smart" skum. Den anpassar sig perfekt efter kroppens form. Om du välter i sömnen ändrar madrassen mycket snabbt form, vilket ger bra stöd för både ryggraden och lederna.
  • Eliocel - mikroporöst material med utmärkt hygroskopicitet och luftgenomsläpplighet.
  • Waterlattex - miljövänligt material, som presenteras i form av skummad vulkaniserad latex. Det kännetecknas av en harmonisk kombination av elasticitet och motståndskraft.
Bild
Bild

Teknologi

Flera ortopediska modeller från Magniflex tillverkas med unika tekniker:

Dubbel - dubbla madrasser, som skiljer sig åt i olika fasthetsnivåer. Denna modell innehåller två halvor, varav den ena är hårdare än den andra. För att hitta rätt fasthet, vrid bara halvan av madrassen till önskad sida. Skarven mellan produktens halvor känns inte alls tack vare användningen av ett tätt lock med minneseffekt.

Bild
Bild

FreshGel - Produkter som skapats på grundval av denna teknik är det idealiska valet för människor som svettas mycket. Madrassen innehåller ett gelskum som ett mellanlager som har en kylfunktion. Det är bekvämt och svalt att sova på en sådan modell. Det är perfekt för en varm sommar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Magniflex tillverkar madrasser i standardstorlekar och erbjuder ett brett utbud av produkter:

  • Barnmodeller presenteras i storlekarna 60x120 cm och 70x140 cm.
  • Den optimala storleken för en enkelsäng är 80x180 cm, och för en dubbelsäng - 160x200 cm.
  • Om standardmåtten inte passar dig kan du beställa en produkt av en icke-standardstorlek.
Bild
Bild

Tillverkaren erbjuder madrasser av olika tjocklek. Exempelvis har modellen Stile tre alternativ: 15, 18 och 20 cm. Pensiero -madrassen finns också i olika höjder: 15, 18, 20 och 30 cm. De tunnaste modellerna från tillverkaren är 10 och 12 cm tjocka.

Bild
Bild

För att få rätt storlek på madrassen bör du mäta en persons höjd medan du ligger och lägga till från 15 till 20 cm . Valet av bredd är helt individuellt. Det mest bekväma alternativet är när du lägger dig på madrassen och böjer armarna bakom huvudet. Dina armbågar ska inte hänga ner.

Bild
Bild

Recensioner av italienska madrasser

Magniflex-företaget är känt i många länder i världen för sina snygga, högkvalitativa och bekväma madrasser. Många köpare lämnar extremt positiva recensioner om märkets produkter. Madrasser med ortopedisk effekt låter dig hitta en sund och hälsosam sömn. De är speciellt utformade för att stödja ryggraden ordentligt under vila.

Många köpare noterar att de blev av med ryggont, känner en kraftig energi på morgonen.

Bild
Bild

Tillverkaren använder naturmaterial och fyllmedel, vilket också är en obestridlig fördel med produkten. Ägare av Magniflex -madrasser noterar deras antibakteriella och antiallergena egenskaper . Personer med astma sover gott på italienska madrasser. Hållbarhet är en annan fördel med Magniflex -produkter. Med rätt användning förlorar madrassen inte sina egenskaper, materialen deformeras inte.

På grund av närvaron av ett avtagbart skydd skyddas produkten från smuts. Kunderna är mycket nöjda med den enkla mekanismen för att sätta på locket.

Rekommenderad: