Ortopediska Madrasser (69 Bilder): Hur Man Väljer Den Bästa, Storlekar 160x200 Och 140x200, Betyg, Från Ormatek, Mjuka Och För äldre, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ortopediska Madrasser (69 Bilder): Hur Man Väljer Den Bästa, Storlekar 160x200 Och 140x200, Betyg, Från Ormatek, Mjuka Och För äldre, Recensioner

Video: Ortopediska Madrasser (69 Bilder): Hur Man Väljer Den Bästa, Storlekar 160x200 Och 140x200, Betyg, Från Ormatek, Mjuka Och För äldre, Recensioner
Video: Så väljer du rätt säng för maxad sömn - Malou Efter tio (TV4) 2024, April
Ortopediska Madrasser (69 Bilder): Hur Man Väljer Den Bästa, Storlekar 160x200 Och 140x200, Betyg, Från Ormatek, Mjuka Och För äldre, Recensioner
Ortopediska Madrasser (69 Bilder): Hur Man Väljer Den Bästa, Storlekar 160x200 Och 140x200, Betyg, Från Ormatek, Mjuka Och För äldre, Recensioner
Anonim

För närvarande vill alla göra sitt liv så bekvämt och hälsosamt som möjligt, varför på den moderna marknaden är inte bara produkter av naturligt ursprung efterfrågade, utan också olika föremål för daglig användning. Det viktigaste kriteriet är sömn. För hälsosam sömn behövs en ortopedisk madrass - detta är nu erkänt av många. För att bestämma dig för rätt alternativ måste du förstå vilken som anses vara den bästa och vilka fördelar den har.

Bild
Bild

Vad är det och hur skiljer det sig från en vanlig madrass?

En sådan madrass fixar ryggens, nackens och nedre ryggens position så att en person inte upplever obehag under sömnen. En sådan produkt kan stödja ryggraden på grund av dess fjäderlösa bas. Och fyllmedlen, som placeras i hela kroppen, anpassar sig så mycket som möjligt till varje persons kropp.

Det är värt att notera att kroppen är unik, och alla har vissa sovlägen där människor känner sig bekväma. Därför en ortopedisk madrass (i motsats till en vanlig) måste följa varje böj och inte ha håligheter eller utbuktningar . Det mest populära alternativet är en madrass med medium fasthet, eftersom för fast kan skada ryggraden och för mjuk återgår inte till sin tidigare form.

En annan egenskap hos en sådan produkt är just ortopedicitet. Under sömnen är det omöjligt att styra ryggen, så när du väljer en vanlig madrass kan du enkelt få skolios eller kondros. Detta resultat kan undvikas endast genom att köpa en madrass av lämplig typ.

Vikten av ortopediska madrasser är ganska betydande, för i en sådan produkt finns det alla typer av fyllmedel som kan slappna av ryggen under sömnen, vilket ger komfort.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mjuka alternativ är avsedda för äldre, gravida kvinnor och de som är i rehabilitering under den postoperativa perioden.

Det bör noteras att hårda madrasser är lämpliga för dem som lider av ledsjukdomar, för barn vars ryggrad är i ett utvecklingsstadium och för dem som är överviktiga.

Bild
Bild

Fördelar, fördelar och nackdelar

Det är denna typ av madrasser som nyligen blivit populära och efterfrågade i vårt land. Det kan inte bota sjukdomar relaterade till ryggraden, men det kan eliminera dem i ett tidigt utvecklingsstadium.

Fördelarna med denna produkt är:

  • genom att det leder till ett tillstånd av fullständig muskelavslappning;
  • upprepar alla böjar;
  • eliminerar utseendet på olika svampar och bakterier med hjälp av en speciell impregnering;
  • fördelar belastningen i hela kroppen, lindrar stress på ryggraden;
  • tillverkad av naturmaterial som eliminerar risken för allergier.

Det är omöjligt att inte nämna fördelarna med en ortopedisk madrass med formminne

  • den anpassar sig till personens vikt;
  • bekvämt när som helst på året;
  • skiljer sig i ekologiska och medicinska egenskaper;
  • tillåter inte ryggraden att böja;
  • har anatomiska egenskaper.
Bild
Bild
Bild
Bild

Glöm inte bort nackdelarna

  • Både en fjäder- och fjäderlös madrass har en ganska tung vikt , måste den vändas var sjätte månad.
  • En annan betydande nackdel är att de limmade skikten kan ha specifik lukt som försvinner inom några dagar.

De har också kontraindikationer: de är förbjudna för dem som upplever smärta i ländryggen.

Visningar

För närvarande är att välja en madrass en ganska mödosam och lång process, eftersom det bland de många modellerna är nödvändigt att markera det mest bekväma och bekväma alternativet, ett som inte kommer att orsaka någon hälsoskada. Det finns ett antal olika modeller på marknaden idag. För att få en madrass av hög kvalitet måste du förstå typerna:

Fjäderbelastad med oberoende fjädrar . Kärnan i en sådan produkt är fjädrarna, som placeras i ett speciellt fodral och fungerar separat från varandra. Denna typ upprepar maximalt varje böj av kroppen. En sådan madrass har en ortopedisk effekt, låter dig känna ett tillstånd av fullständig komfort under sömnen, fördelar belastningen. Dessa modeller har ett högt pris, men de garanterar kvalitet och hälsosam sömn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vatten . En sådan madrass i utseende skiljer sig inte från den vanliga. Men man måste bara ligga ner - och skillnaden märks förstås. Lätthet är nyckelordet i egenskaperna hos just en sådan produkt. Sådana madrasser är skeptiska, men de har ett antal fördelar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vattenmodeller förbättrar blodcirkulationen, stöder ryggen, har ett värmesystem, så platsen kommer aldrig att vara kall, ha ett styvhetssystem som anpassar sig till vilken kroppstyp som helst. De är allergivänliga och kan lugna nerverna.

  • Fjäderlös . Dessa madrasser är fyllda med olika fyllmedel i form av bomull, linne eller latex. Skilj mellan hög och låg grad av ortopedicitet - beroende på fyllmedel. Det kan väljas i enlighet med läkarens rekommendationer, eftersom till exempel för mjuka madrasser är kontraindicerade för barn, och för dem som lider av nedre ryggsjukdomar, tvärtom rekommenderas det inte att välja hårda modeller.
  • Sommar vinter . Denna typ av madrass har en dubbelsidig yta, varav den ena behåller värmen, och den andra behåller fukt, vilket jämnar ut ytan. Å ena sidan har den en mjuk bas, å andra sidan är den hård. Priset för sådana produkter är annorlunda, eftersom allt enbart beror på fyllning och material i den valda modellen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Roll-up rulle . Denna typ är mycket lätt att transportera, eftersom den passar lätt även i bilens interiör. Denna modell har dock ett antal nackdelar som måste nämnas. Vid vridning verkar en betydande belastning på madrassen, vilket kan förstöra den avsevärt. Efter köpet kan den inte användas i 72 timmar, denna faktor är en av de mest negativa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hopfällbar . Det kan tyckas att denna typ av madrasser inte skiljer sig från den vanliga, men den består av tre fällbara delar som kan fällas ihop och enkelt passa in i ett av skåpen. Han kommer att fungera som en utmärkt hjälpare om gäster anländer. När allt kommer omkring kommer en sådan hopfällbar madrass att ersätta sängen och vara så bekväm som möjligt, eftersom den anpassar sig så mycket som möjligt till människokroppens egenskaper. Bland funktionerna finns relativt låg vikt på grund av tjocklek, kompakthet, temperaturkontroll och fuktbeständighet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med bollar inuti . Det är madrassen med polymerbollar som har en massageeffekt, ger profylax mot olika ryggsmärtor och förbättrar sömnen med sin dubbelvågsform. Tvärgående vågor stöder kroppen och ger en massageeffekt. De tvärgående slappnar av varje del av kroppen.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Med tallrikar . Denna madrass väljs av många. Det fungerar på alla muskelgrupper och slappnar av under hela sömnen. Tack vare de inbyggda plattorna är den perfekt för dig som har ledskador, ischias, artros, artrit eller osteokondros. Med hjälp av dem sker en viss uppvärmning av den ömma fläcken, liksom att ta bort smärta.
  • Bilateral . Sådana modeller gör det möjligt att sova på två sidor, men de måste vändas var sjätte månad för att undvika deformation. Du kan köpa en sådan madrass antingen med samma styvhet eller olika, allt beror på personlig preferens.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör noteras att varje madrass är indelad i klasser:

Premie . När man skapar sådana madrasser används flerskiktsstrukturer som säkerställer god sömn och vila. De är gjorda av högkvalitativa material (enligt modern utveckling). Att känna sig bekväm efter sömnen, inte vara slö och inte ha problem med ryggraden, det är värt att spendera pengar på dyra elitmodeller en gång. Ägarna till sådana produkter är inte besvikna över sitt val.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ekonomi . Detta alternativ är ganska tillförlitligt - trots sitt budgetpris. Med hjälp av viss teknik stöder denna produkt ryggen så att den är i ett jämnt läge hela natten, slappnar av olika muskelgrupper - och ger helt enkelt komfort. Det bör noteras att den låga kostnaden inte är en anledning att vara skeptisk till en sådan madrass. Den (till skillnad från en vanlig standardmadrass) är hållbar och hållbar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Regelbunden . De har ett klassiskt fjäderblock, men har inte ortopediska egenskaper som finns i ovanstående modeller. På den moderna marknaden har vadderade madrasser vunnit stor popularitet, men bara på grund av deras låga kostnad. Om du vill ta hand om din hälsa måste detta alternativ uteslutas, eftersom bomullsmodeller inte stöder ryggraden, lätt deformeras och absorberar fukt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Numera försöker nästan alla tillverkare att anpassa sig till köparens intressen och smak genom att göra madrasser i olika former och fyllmedel. Till exempel är runda madrasser och produkter för skjutbäddar mycket efterfrågade på marknaden.

Modetrender står inte stilla. Produkter som är utformade för att sova, som är gjorda exakt i form av en cirkel, är inte längre en nyhet för någon. Detta alternativ är idealiskt inte bara ur estetisk synvinkel, utan också ur funktionell synvinkel. Skönheten i en sådan madrass kombineras med bekvämlighet, eftersom den inte har hörn eller raka linjer. Men det bör noteras att det måste vändas eller vändas varje månad för att undvika depressioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sammansättning och fyllmedel

Moderna modeller är vanligtvis gjorda av kvalitetsmaterial. Obehagliga vadderade madrasser har länge varit ett minne blott, de finns praktiskt taget inte i butiker. För att välja en madrass som är så nära dina önskemål som möjligt måste du överväga flera typer av fyllmedel. Så du kan helt bestämma valet, fatta rätt beslut:

Latex . Detta fyllmedel är en av de idealiska eftersom det är naturligt. Det visar sig latex från saften på Hevea -trädet, som genomgår speciell bearbetning och får det utseende vi är vana vid. På grund av sin naturlighet tillåter latex inte utseende av kvalster, olika svampar, eftersom det är miljövänligt.

Detta alternativ är mycket bekvämt, eftersom det anpassar sig till människokroppen, böjer sig på rätt ställen - och vice versa. Denna produkt är hållbar och har en funktion som frånvaro av uppvärmning under sömnen, och detta gäller särskilt på sommaren.

Bild
Bild

Tillverkad av polyuretanskum (PPU) . Sådant material är ganska specifikt, men liknar utåt vanligt skumgummi. Det är allergivänligt, elastiskt och elastiskt, har ortopediska egenskaper. Många tror att konstgjort material eller skum kan göra skada, men det är helt fel. Polyuretanmodeller innehåller inga kemiska föreningar som kan påverka hälsan negativt.

För att en sådan madrass ska glädja ägarna i många år är det nödvändigt att följa några regler: ta bort damm med en dammsugare, torka den bara i ett ventilerat rum eller i luften vid tvätt, vänd produkten var sjätte månad (för att undvika deformation).

Bild
Bild

Skumgummi . Detta traditionella fyllmedel förlorar sin tidigare popularitet varje dag, eftersom det ersätts av uppkomsten av ett stort antal förstklassiga material. Men skummadrasser köps för närvarande av människor som offrar sin hälsa på grund av den låga kostnaden för denna modell. Bland de positiva egenskaperna finns multifunktionalitet, enkelt underhåll, bra ventilation och motståndskraft mot fukt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Orthofiber . Ett sådant fyllmedel är konstgjort, det är skapat med en speciell teknik och har en fjädrande struktur. På grund av detta har madrassen funktioner som hög ortopedicitet och maximal komfort. En sådan madrass deformeras inte, har god luftgenomsläpplighet och styrka.

Bild
Bild

Bambu . När du skapar en madrass används inte själva trädstammen, utan dess inre fyllning, som är grunden. Det skapas utan användning av några kemiska element. Detta fyllmedel har en antibakteriell effekt. Den är lämplig för personer med astma eller olika typer av allergier. Fibern är ganska lätt, en sådan madrass är "luftig". Obehaglig lukt äter inte in i den, eftersom luften bland bambufibrerna kan cirkulera ganska fritt. Du kan använda den länge, eftersom den inte genomgår deformation, därför är den elastisk och hållbar.

Bild
Bild

Holofiber . Den är konstgjord. På grund av de lätta delarna av polyester förlorar ett sådant fyllmedel inte sin form, det andas mycket och fylls alltid med värme. Fördelarna med en sådan madrass inkluderar det faktum att den är lämplig för allergiker och inte är sämre än andra typer av fyllmedel. Bland funktionerna finns elasticitet, ventilation, hållbarhet, minimal absorption av lukt, frånvaro av svampar och bakterier.

Bild
Bild

Gel . Ett sådant fyllmedel är bäst på att komma ihåg dess form. På grund av sin struktur kan gelen memorera tre riktningar samtidigt. Det är gelmadrasserna som är avsedda för personer som genomgår rehabilitering efter operationen. Denna produkt är mycket bekväm och uppskattad av vissa konsumenter. Det köps dock ganska sällan, eftersom det har en snävt riktad applikation.

Bild
Bild

Stelhet

Varje madrass stöder som regel ryggen och ryggraden på grund av dess inneboende styvhet. Liknande Produkterna är indelade i flera grupper som alla behöver veta om - för att välja rätt madrass korrekt:

Mjuk . Den är lämplig för lätta eller äldre människor. Du bör inte köpa en sådan madrass för barn och ungdomar, eftersom deras skelett just bildas och överdriven mjukhet bara kan förvärra situationen.

Bild
Bild

Halvstyv . Denna madrass, på grund av sin medelstora fasthet, kan stödja rygg- och ryggradens hälsa. Många som köpt den halvstyva modellen rapporterar förbättrade sömn, humör och välbefinnande.

Bild
Bild

Hård . Dessa alternativ är avsedda för personer som lider av sjukdomar som skolios och osteokondros. De är lämpliga för barn som just utvecklar sitt skelettsystem. Feta människor ska inte sova på sådana madrasser.

Bild
Bild

Dimensioner

Det är nödvändigt att närma sig köpet av en madrass och en säng klokt och exakt. Dessa två produkter måste helt enkelt passa varandra perfekt i storlek, annars kan du helt enkelt glömma hälsosam sömn. En för stor madrass kan böja sig över, och en liten fyller inte sängen helt och skapar sprickor.

Även en dyr madrass av högsta kvalitet och klass, med fel val, kan ge många obehagliga känslor, och i det här fallet får du ett minimum av nöje och komfort av att sova. För att skilja mellan madrasser måste du gruppera tillgängliga storlekar.

Enda: 80 × 190 cm; 80 × 200 cm; 80 × 180 cm; 80 × 160 cm; 90 × 200 cm.

Bild
Bild

En och en halv: 120 × 190 cm; 120 × 195 cm; 120 × 200 cm; 110 × 190 cm; 150 × 200 cm; 135 × 200 cm.

Bild
Bild

2 sovrum: 140 × 190 cm; 140 × 195 cm; 140 × 200 cm; 160 × 190 cm; 160 × 200 cm; 180 × 190 cm; 180 × 195 cm; 180 × 200 cm; 190-200 × 190 cm; 190-200 × 195 cm; 190-200 × 200 cm; 190 × 90 cm; 200 × 200 cm; 100 × 200 cm; 100 × 190 cm; 175 × 90 cm.

Bild
Bild

Standard för barn: 60 × 120 cm; 70 × 190 cm; 70 × 160; 70 × 200 cm; 70 × 140 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Madrassens höjd beror enbart på dina smakpreferenser.

Men det bör noteras att personer som är överviktiga bör glömma individuella önskemål när de väljer, eftersom det är önskvärt för dem att köpa högmodeller. På detta sätt kan madrassens maximala böjningsgrad undvikas.

Betyg av de bästa tillverkarna

På den moderna marknaden finns ett brett utbud av madrasser, som alla har speciella egenskaper. Varje tillverkare anpassar sig så mycket som möjligt till en potentiell köpare, förbättrar sin produkt och gör den original. Men för rätt val av madrass räcker det inte att veta deras syfte och huvudpunkter. Endast med hjälp av recensioner och beprövade företag kan du jämför all information och köp en madrass av hög kvalitet som håller i många år:

Tyska madrasser är kända för sin höga kvalitet och gör en persons sömn så behaglig och hälsosam som möjligt. När du skapar någon modell skapar tyskarna (tack vare innovativ teknik och högkvalitativa material) madrasser av högsta klass, från vilken du kommer att känna komforten den allra första natten. Med ett ord, det är helt enkelt ingen idé att ge efter för tvivel om kvaliteten på tyska madrasser.

Bild
Bild

Det är värt att notera en tillverkare som heter Ikea . Det är hans produkter som håller hög kvalitet och överkomliga priser. Företaget tillhandahåller ett brett utbud av madrasser med en garantitid på över 20 år. Om madrassen inte passar dig kan butiken returnera pengarna inom tre månader från inköpsdatum, vilket är mycket bekvämt. Företaget tillverkar fjäder-, fjäderlösa, toppers och barnmadrasser.

Bild
Bild

Italienska madrasser anses vara standarden för hållbarhet, kvalitet och maximal komfort i modern tid . När italienare skapar en modell använder de bara nya material och tekniker: latexskum eller material med formminne. De övar framgångsrikt användningen av material med en porös konsistens, vilket gör madrassen hård, andas och allergivänlig. Madrasser är impregnerade med naturliga föreningar som bara påverkar personen på ett uppfriskande sätt.

Bild
Bild

Hur väljer man för daglig användning?

Det bör noteras att madrassen måste väljas inte bara utifrån yttre kriterier, utan också av inre egenskaper, beroende på materialet från vilket den är tillverkad, på graden av styvhet och på syftet som är förknippat med ålder, vikt och sjukdom.

En madrass för äldre ska som regel vara måttligt mjuk, eftersom en hård modell kan skada lederna och försämra hälsan. Valet måste behandlas mycket seriöst och noggrant. Ofta är detta val ett olösligt problem, eftersom de flesta äldre tenderar att vara konservativa. Detta har tyvärr en stark effekt på hälsan, eftersom även den minsta depressionen kan orsaka ryggradskrökning.

Läkare rekommenderar att man väljer ortopediska madrasser i denna ålder, eftersom de upprepar kroppens alla kurvor och återgår till sin tidigare position så snabbt som möjligt.

Det är nödvändigt att ta hänsyn till att obehag stör i sömn för personer i högre ålder. Deras sömn är mycket känslig och bokstavligen känns varje stöt eller depression. För att undvika sådana olägenheter måste du välja rätt madrass.

Bild
Bild

Alla vet att extra kilo ger extra stress på ryggraden. Standardmadrasser är inte utformade för sådana belastningar, hängande uppstår, vilket påverkar hälsan negativt. För överviktiga och med mycket vikt kommer sömn i det här fallet inte att vara användbart. Tvärtom kommer ett tillstånd av dåsighet och trötthet att dyka upp.

Madrasser speciellt utformade för denna kategori av människor kan nu hittas från nästan vilken tillverkare som helst. Huvuddragen och kriterierna kommer att vara hög hållfasthet, motståndskraft mot deformation, stress och ortopediska egenskaper.

Bild
Bild

Madrasser för vuxna kan vara helt olika i sina designegenskaper . Allt beror bara på personliga önskemål eller på rekommendationer från en läkare. Beroende på graden av sjukdomen i ryggraden eller lederna väljs en hård eller måttligt hård madrass, som bara kan ge ägaren trevliga känslor och säkerställa hälsosam sömn.

Efter operation på ryggraden, med bråck, med osteokondros i ländryggen, är det nödvändigt att köpa en madrass som kommer att vara utrustad med ortopediska egenskaper och som maximalt kommer att ta form av människokroppen, hjälpa till att slappna av musklerna i nacke och ryggrad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är nödvändigt att nämna madrassen med en kompressor - en anti -decubitus -produkt. När du köper en sådan produkt måste du vara uppmärksam på vad den är gjord av. Det mest lämpliga alternativet skulle vara en madrass av gummerat tyg, som kan rengöras utan stora svårigheter. Han måste ha ett blåssystem så att det inte uppstår obehag. Men det viktigaste är närvaron av en tyst kompressor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en modell för en student är det nödvändigt att bara jämföra hårda madrasser eller produkter med medelhårdhet (med oberoende fjädrar). Det är nödvändigt att ta hänsyn till tonåringens längd och vikt - det här är mycket viktiga faktorer. Det bästa alternativet är naturligtvis en madrass med naturlig fyllning, vilket bara kommer att ha en positiv effekt på barnets hälsa.

Bild
Bild

Vård och underhåll

Varje madrass har sin egen livslängd. Det är dock möjligt att förlänga det i flera år, bara genom att anstränga sig noggrant och ta hand om det. Det viktigaste är att sätta det korrekt så att det inte deformeras, så att det inte finns några ytterligare veck eller gupp.

Stiftelsen spelar en viktig roll här. Det är trägitteret som främjar luftens passage och har utmärkta anatomiska egenskaper. Det blir svårare att flytta en säng med en järnram, du kan bara lägga den på golvet och glömma att flytta. Men med en sådan grund kan du vara säker på att den inte kommer att gå sönder under påverkan av en stor kroppsvikt eller hoppande barn.

De mest bekväma fodralen är naturligtvis fodralen med dragkedjor ., så det är värt att titta närmare på just denna typ (på grund av den maximala bekvämlighetsgraden).

Det är också värt att notera madrassöverdelen, som måste rengöras. Om den är avtagbar kan den enkelt tas bort och tvättas i en skrivmaskin, medan icke-avtagbar måste rengöras för hand, och ta bort fläckar med en specialdesignad produkt.

En annan oumbärlig del av en bekväm säng är toppen. Det är en tunn madrass och kräver lite underhåll. Det är bara nödvändigt att skaka ur det ibland och tvätta det - i enlighet med egenskaperna hos det material som det är tillverkat av.

Det bör noteras att en plåster med eventuell ortopedisk effekt också kräver underhåll. Men du måste komma ihåg att du under inga omständigheter ska slå ut det. Du kan bara dammsuga den och helst bara borsta den.

Recensioner

När du väljer någon madrass är det nödvändigt att studera alla dess egenskaper, funktioner och läsa recensioner av personer som har köpt den eller den modellen från vissa tillverkare.

Ett stort antal positiva recensioner riktas till madrasser av Askona Victory. De är ganska aktivt annonserade och populära, eftersom de är utrustade med sådana egenskaper som att behålla formen, böja sig på de nödvändiga platserna för detta.

Bild
Bild

En annan bra madrass (enligt kundrecensioner) är Ormatek Season Max 4D Matrix. Denna modell är dubbelsidig, den är utrustad med två sidor, olika i styvhet, vilket är mycket bekvämt. Tack vare sin oberoende fjädringsenhet, naturliga ingredienser och anatomiska egenskaper kommer den inte bara att ge glädje åt bäraren, utan också säkerställa en god hälsosam sömn.

Bild
Bild

Kanske den tredje populära madrassen är "Sporty Spring" från Schlaraffia. Företaget har funnits på marknaden i över 100 år, och därför har det förtjänat kundernas förtroende. Det är denna modell som inte bara har positiva egenskaper, utan också ett mycket rimligt pris, som inte kan göra annat än att tillfredsställa konsumenterna. Denna madrass utmärks av det faktum att den är uppdelad i två delar, som var och en har en annan fasthet. En sådan madrass är avsedd för par, eftersom varje sida är gjord med hänsyn till de kvinnliga och manliga anatomiska egenskaperna.

Bild
Bild

Det finns en mängd olika faktorer att tänka på när man väljer det bästa alternativet. Jämför flera produkter, deras egenskaper - och efter det blir det möjligt att bestämma valet. På så sätt blir du inte besviken i slutändan.

Rekommenderad: