Ansell Handskar: Edge 48-126 Och HyFlex 11-900, Hylite Och Winter Monkey Grip, Andra Modeller. Urvalsrekommendationer

Innehållsförteckning:

Video: Ansell Handskar: Edge 48-126 Och HyFlex 11-900, Hylite Och Winter Monkey Grip, Andra Modeller. Urvalsrekommendationer

Video: Ansell Handskar: Edge 48-126 Och HyFlex 11-900, Hylite Och Winter Monkey Grip, Andra Modeller. Urvalsrekommendationer
Video: Перчатки Ansell HyFlex 2024, April
Ansell Handskar: Edge 48-126 Och HyFlex 11-900, Hylite Och Winter Monkey Grip, Andra Modeller. Urvalsrekommendationer
Ansell Handskar: Edge 48-126 Och HyFlex 11-900, Hylite Och Winter Monkey Grip, Andra Modeller. Urvalsrekommendationer
Anonim

En av världens ledande tillverkare av högkvalitativa handskar är det australiensiska företaget Ansell. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på funktionerna i Ansell -handskar, samt nyanserna efter eget val.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ansell erbjuder ett brett utbud av olika handskar. Dessa inkluderar nitril, stickat och latex. Det ska noteras att de används ganska ofta i olika branscher, även om de främst finns inom livsmedels- och läkemedelssektorn.

Det speciella med Ansell -handskar är att arbetsytan nödvändigtvis behandlas med en speciell skyddslösning, som tillverkas av Ansell, vilket skapar ett tillförlitligt skydd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ansell erbjuder ett brett utbud av produkter, men alla handskar kännetecknas av följande fördelar:

  • överensstämmelse med internationella kvalitetsstandarder;
  • ökat slitstyrka;
  • användning av speciell skyddande impregnering av vår egen produktion;
  • komfort och ergonomi under arbetet;
  • pålitligt skydd mot nedskärningar och punkteringar;
  • flera tvättar kan användas, men detta gäller inte NeoTouch -handskar.

Om vi överväger produktens brister är det värt att notera att du ska betala för utmärkt kvalitet och tillförlitlighet. Vissa modeller är inte billiga, men de ger högsta skyddsnivå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Ansell erbjuder flera handskar.

HyFlex

Denna serie innehåller stickade handskar men täckta med nitrilskum. Produkter från denna serie kännetecknas av en utmärkt kombination av skydd och användarvänlighet . Produkter från denna serie är konstruerade för långvarigt slitage, medan det inte finns något extra tryck på de platser där spänning uppstår. Vanligtvis köps tröjor för hushåll, byggbehov eller hantering.

Bland hela produktsortimentet i denna serie är HyFlex 11-900-modellen värd att lyfta fram, eftersom den är idealisk för industriellt bruk, samtidigt som den garanterar en utmärkt skyddsnivå och manuell fingerfärdighet.

Dessa handskar är utformade speciellt för arbete med oljiga delar, eftersom de ger utmärkt skydd för handen, samtidigt som de garanterar ökat slitstyrka och ett torrt grepp . Handskar tillhör 15: e klassens stickning. De är gjorda av nylon och är belagda med nitril ovanpå. De finns i vitt och blått. Tillverkaren erbjuder ett brett utbud av storlekar - 6, 7, 8, 9, 10.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vantage

Denna serie innehåller handskar som har ett extra skyddande lager på handflatorna. Detta alternativ används ofta för att arbeta med olika skärverktyg, vassa föremål och arbetsstycken. Vantage -handskar skyddar dina händer på ett tillförlitligt sätt mot smältstänk eller små gnistor.

Sol-Vex . Denna serie är utformad för att fungera med kemikalier. Den innehåller nitrilmodeller. De har förbättrat greppet på grund av närvaron av vidhäftad sand i greppområdet. Om du behöver modeller för att arbeta med mat, bör du vara uppmärksam på alternativen från underserien Sol-Vex proFood, eftersom de är värmebeständiga och allergivänliga. De ingår inte i latex.

Bild
Bild

NeoTouch . Denna serie innehåller engångshandskar av neopren. De är lämpliga för en mängd olika branscher. Handskar från denna linje var de första för engångsbruk. De är latexfria och därför bra för att förebygga typ 1 -allergier. De är pulverfria, vilket garanterar utmärkt skydd mot dermatit. De kan användas för kontakt med alkoholer, baser och syror. De är med rätta en av de mest bekväma syntetiska modellerna. Handskar från NeoTouch -kollektionen kännetecknas av närvaron av en inre polyuretanbeläggning, vilket hjälper till att underlätta påtagningsprocessen. Texturerat material finns i fingertopparna för ett säkert grepp i både våta och torra miljöer.

Bild
Bild

Låt oss titta närmare på egenskaperna hos kända modeller

Kant 48-126 - det här är skyddshandskar av universell natur. De är utformade för lätt arbete, samtidigt som de ökar säkerheten och produktiviteten. De kännetecknas av utmärkt motståndskraft mot rivning och nötning och har ett pålitligt grepp. Handskarna är tillverkade med sömlös teknik, vilket garanterar komfort när du bär dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Winter Monkey Grip . Just den här modellen är mycket populär, eftersom den är frostbeständig. Sådana handskar är lämpliga även för arbete vid –40 grader. De kännetecknas av motståndskraft mot punkteringar, skärsår eller slitage. Denna modell ger ett säkert grepp på både torra och oljiga ytor. De håller perfekt värmen inuti, samtidigt som de är flexibla även i svåra frost. Denna modell är antistatisk. Sådana handskar köps ofta för arbete i samband med transport av olja under den kalla årstiden, underhåll av kylförvaringsanläggningar eller kylrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hylit . Sådana handskar är efterfrågade eftersom de tillåter kontakt med olika ytor, eftersom de är olje- och bensinresistenta. De kännetecknas av ökad styrka, elasticitet och utmärkt grepp även på släta ytor. Tack vare bomullsfodret skyddas händerna på ett tillförlitligt sätt mot irritation. Sådana handskar köps ofta under lastning och lossning, reparation av diverse utrustning, inom maskinteknik och konstruktion.

Bild
Bild

Urvalsrekommendationer

När du väljer handskar från Ansell bör du avgöra för vilket syfte de behövs, liksom varaktigheten av kontakten. Valet påverkas av om handskarnas ägare kommer i kontakt med farliga ämnen, liksom vad de kommer att vara (fet eller våt), hur länge kontakten kommer att pågå.

Observera att tunna handskar inte kan ge så mycket skydd som tjockare modeller . Naturligtvis påverkar produkternas densitet rörelsens avslappnadhet. En utmärkt lösning är en kompromiss mellan rörlighet och skydd.

Om det är nödvändigt att helt doppa handskarna i någon form av lösning, bör de vara höga, och korta modeller är lämpliga för skydd mot stänk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktens storlek spelar en viktig roll i valet, eftersom endast den rätt valda modellen garanterar användarvänlighet . Om din storlek inte är tillgänglig, bör du föredra handskar av mindre storlek än en större.

Rekommenderad: