AM PM -badkar: Joy And Spirit -produkter Med En Bredd På 75 Cm, Kvaliteten På Move, Like Och Chic -mönster Med Måtten 170x70 Cm, En Termostat Och Bad Med Måtten 150x70 Cm, Recensio

Innehållsförteckning:

Video: AM PM -badkar: Joy And Spirit -produkter Med En Bredd På 75 Cm, Kvaliteten På Move, Like Och Chic -mönster Med Måtten 170x70 Cm, En Termostat Och Bad Med Måtten 150x70 Cm, Recensio

Video: AM PM -badkar: Joy And Spirit -produkter Med En Bredd På 75 Cm, Kvaliteten På Move, Like Och Chic -mönster Med Måtten 170x70 Cm, En Termostat Och Bad Med Måtten 150x70 Cm, Recensio
Video: Отзыв об унитазе AM PM Spirit C708600SC FlashClean 2024, April
AM PM -badkar: Joy And Spirit -produkter Med En Bredd På 75 Cm, Kvaliteten På Move, Like Och Chic -mönster Med Måtten 170x70 Cm, En Termostat Och Bad Med Måtten 150x70 Cm, Recensio
AM PM -badkar: Joy And Spirit -produkter Med En Bredd På 75 Cm, Kvaliteten På Move, Like Och Chic -mönster Med Måtten 170x70 Cm, En Termostat Och Bad Med Måtten 150x70 Cm, Recensio
Anonim

När du väljer VVS är det alltid värt att komma ihåg att det kan tjäna, eller snarare borde det, i flera år. Valet av ett bad måste tas på största allvar. Det måste vara pålitligt, funktionellt och bekvämt. Om du letar efter en ny VVS -armatur, bör du vara uppmärksam på varumärket AM PM.

Särdrag

Det europeiska företaget som introducerade varumärket dök upp på marknaden för inte så länge sedan, 2010. Det tyska hotellföretaget Dorff har beslutat att göra ett genombrott inom sanitetsartiklar. För att göra detta gick hon ihop med det ryska märket "Aquaart". Enligt deras idé bör alla AM PM -badkar kombinera italiensk design, tysk kvalitet och de bästa europeiska trenderna.

Företagets fabriker finns i Europa och Asien.

Bild
Bild
Bild
Bild

Märkesfunktioner

  • Känslomässig design. Utseendet på produkterna är känt för de karakteristiska linjerna och kurvorna som bara är inneboende i detta märke. Och den intuitiva kontrollen av funktionerna kompletterar dem perfekt;
  • Innovationer införda i premiumsegment eller ny teknik gör varumärket mer tillgängligt för ett stort antal konsumenter. Med andra ord kan en premiumprodukt från AM PM köpas av olika delar av befolkningen;
  • Europeiskt märke. AM RM är allmänt känt inte bara på hemmamarknaden utan även i europeiska länder. Han försöker "hålla märket" i nivå med konkurrenterna;
  • Enkel service. Företaget försöker upprätthålla en hög garantiservice och kundservice. Och lyssna också på köparen;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Filialer i de flesta europeiska länder;
  • Produkter är föremål för obligatorisk certifiering i enlighet med internationella kvalitetsstandarder;
  • Erfarna designers arbetar med kollektioner;
  • Vid produktion används endast material som är säkra för människor och miljö;
  • Komponenter måste testas för hållfasthet;
  • Baserat på köparens åsikt uppdaterar företaget elementen i samlingarna.
Bild
Bild

Samlingar

Under sin existens har företaget släppt ett trettiotal samlingar av VVS -armaturer. Var och en av dem kan innehålla duschar, sanitetsartiklar, handfat av porslin, badkar i akryl. Och nästan alla har en mixer med en inbyggd termostat.

Tycka om

Detta är en kollektion med en diskret design, vars element enkelt kan kombineras med nästan vilken inredning som helst. Om du vill kan du välja skåp med förkromade handtag eller med inbyggda lådor. Utföringsmaterial - porslin.

Bild
Bild

Ett akrylbadkar från Like -kollektionen som mäter 170x70 cm kommer att kosta cirka 17 000 rubel . Det anses vara ett av de mest prisvärda alternativen som erbjuds av AM PM. Rektangulär, med en avtagbar frontpanel, passar den perfekt in i interiören i högteknologisk eller modern stil.

Anda

En minimalistisk kollektion som utesluter onödiga detaljer och är gjord i klassiska färger. Tack vare det kan du spara utrymme i badrummet, eftersom pennfodralen är utrustade med inbyggda tvättkorgar. Handfat i porslin är lätt att underhålla.

Bild
Bild

Akrylbadkaret Spirit 150x70 cm kan tillverkas i två versioner. Med eller utan hydromassage är priset 51 000 respektive 20 000 rubel. Det rektangulära badkaret, gjort i vitt, kommer att vara ett attraktivt tillägg till inredningen.

Glädje

Prisvärd betyder inte avslappnad - det här är motto för denna kollektion . Det är perfekt för dem som precis har börjat ett familjeliv. Tack vare henne kan du dekorera ett badrum i modern stil utan att skada budgeten.

Bild
Bild

Ett akrylbadkar Joy med en längd av 170 och en bredd på 75 cm kommer att kosta cirka 17 000 rubel. Den har en kapacitet på mer än hundra femtio liter.

Flytta

En kollektion skapad speciellt för Leroy Merlin -butikskedjan.

Bild
Bild

Chic

En samling gjord i en graciös stil med släta kurvor. Dess element kommer att vara ett bra komplement till Paris- eller Empire -stilen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Akrylbadkar Chic mått 170x70 centimeter kan köpas för 12 000 rubel. Den har en ovanlig inredning med konkava väggar.

Känsla

Denna kollektion har utformats speciellt för kompakta badrum och toaletter. Det är idealiskt för människor som vill rationellt använda ett redan litet utrymme. Om du väljer denna kollektion behöver du inte kompromissa mellan bekvämlighet och ledigt utrymme.

Bild
Bild

Bathroom Sense, gjord av akryl, mått 150x70 cm, kan kosta från 6 000 till 10 000 rubel. Sidopaneler som täcker ramen ingår inte och måste köpas separat.

Bliss L

En samling baserad på Bliss. Hon erbjuder lösningar för var och en av familjemedlemmarna. Kollektionen är gjord i europeisk stil med stöd av den moderna tendensen till hållbar naturvård.

Bild
Bild
Bild
Bild

Badrummet Bliss L 150x150 cm tillhör de nu mycket populära hörnalternativen med måtten 150x110 cm, men överträffar dem i bredd. Dess pris utan ytterligare tillbehör är femtiofem tusen fyra hundra och åttio rubel. Olika typer av massage och belysning är inte tillgängliga och kan inte installeras.

Inspirera

Denna kollektion är skapad i en ultramodern stil och uppfyller alla krav från en modern person. Dess perfekta linjer och former är utformade för att fånga köparnas fantasi.

Inspire 180x80 cm är ett akrylbadkar med hydromassagesystem, avsett för 225 liter. Kostnaden varierar inom 75 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer och installerar jag?

Valet måste bemötas med fullt allvar. Eftersom företaget har produktionsanläggningar i olika länder kan intyget om överensstämmelse inte indikera Tyskland, utan Vitryssland eller Ryssland. Det är bättre att köpa märkesprodukter från stora säljare eller direkt via den officiella webbplatsen. Tyvärr är varumärket AM PM mycket ofta förfalskat, och om du tvivlar på VVS -äktheten är det bättre att vara från köpet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är också värt att notera att komponenterna i de flesta fall säljs separat .till exempel avloppsöverflöd, vilket är en stor nackdel. När allt kommer omkring kan beslag av ett annat märke helt enkelt inte passa.

Installationen görs bäst av tjänsten. Många köpare noterade att det inte är lätt att göra det själv.

Bild
Bild

Recensioner

Köpare skiljer sig väsentligt i sin åsikt om AM RM -produkter. De noterar ett rimligt pris, vacker design och funktionalitet, som kanske inte kan kombineras i vissa modeller med varandra. Till exempel är ett problem med "lockiga" bad den konkava inre ytan, vilket kan göra badet mindre trevligt. Några noterade också att avloppsöverflödessystemet inte alltid fungerar, och ofta rinner vatten ut på golvet. Detta problem är särskilt relevant vid badets huvud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Några av köparna hävdar också att baden är för ömtåliga och inte tål den angivna volymen vatten . Det kan antingen vara en defekt produkt från det ursprungliga företaget eller en hantverksfake.

Rekommenderad: