Uppvärmda Handdukstorkar "Nika": Vatten Och El, Svart, Klassisk 80/50 Cm Och Med Termostat, Med Hylla Och Stege, Andra, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Uppvärmda Handdukstorkar "Nika": Vatten Och El, Svart, Klassisk 80/50 Cm Och Med Termostat, Med Hylla Och Stege, Andra, Recensioner

Video: Uppvärmda Handdukstorkar
Video: Электрический или водяной полотенцесушитель? Что выбрать? Установка. #25 2024, April
Uppvärmda Handdukstorkar "Nika": Vatten Och El, Svart, Klassisk 80/50 Cm Och Med Termostat, Med Hylla Och Stege, Andra, Recensioner
Uppvärmda Handdukstorkar "Nika": Vatten Och El, Svart, Klassisk 80/50 Cm Och Med Termostat, Med Hylla Och Stege, Andra, Recensioner
Anonim

Uppvärmda handdukstorkar från Nika är av utmärkt kvalitet och attraktiv design. Tillverkaren tillverkar ett brett utbud av dessa enheter. Vi kommer att lära oss mer om Nikas uppvärmda handdukstorkar av hög kvalitet, samt bekanta oss med sortimentet.

Bild
Bild

allmän beskrivning

En uppvärmd handdukstork är en mycket viktig komponent i ett badrum eller en kombinerad toalett. Dessa mönster tillverkas av olika märken. Kvalitetsprodukter erbjuds av Nika. Många utmärkta handdukstorkar produceras under detta populära märke.

Varje köpare har en chans att hitta det perfekta alternativet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss förstå huvuddragen och fördelarna med moderna Nika handdukstorkar

  • Alla modeller av högkvalitativa torktumlare tillverkas tillverkad av pålitliga, starka och hållbara material . Vid tillverkning av produkter använder företaget högklassigt rostfritt stål.
  • Vid produktion av produkter använder Nika endast miljövänliga och säkra råvaror av högsta kvalitet .
  • Tack vare användningen av de bästa materialen visar Nika handdukstorkar en mycket lång livslängd . Dessutom är företagets produkter slitstarka och extremt pålitliga. Den tål även stora belastningar utan problem. Handdukstorkar i stål är inte känsliga för deformation, sprickor eller sprickor.
  • Alla märkesprodukter tillverkas med högteknologisk utrustning … Uppvärmda handdukstorkar "Nika" genomgår den striktaste kvalitetskontrollen i varje produktionsskede. Tack vare detta skickas bara de bästa produkterna till butikshyllorna.
  • Högkvalitativa Nika handdukstorkar finns i ett mycket stort sortiment . Tillverkaren erbjuder ett urval av konsumenter och vatten- och elmodeller. Dessutom skiljer sig alla produkter åt i design, tekniska egenskaper och utseende.

  • Uppvärmda handdukstorkar "Nika" kännetecknas av sin attraktiva designprestanda … Företagets sortiment innehåller både de enklaste och mer originella mönstren av torktumlare. Sådana detaljer kan göra inredningen inte bara funktionell, men också attraktiv.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Högkvalitativa och slitstarka uppvärmda handdukstorkar från Nika-företaget är mycket efterfrågade.

De säljs i många butiker och onlinebutiker, så du behöver inte leta efter rätt modell länge.

Bild
Bild

Typer och modeller

Nika-företaget tillverkar förstklassiga handdukstorkar i olika modifikationer. Alla modeller är huvudsakligen indelade i 2 huvudtyper:

  • vatten;
  • elektrisk.

Uppvärmda handdukstorkar är vanligare . De köps oftare. Sådana strukturer installeras direkt i det allmänna vattenförsörjningssystemet. Av denna anledning är det möjligt att installera en vanlig vattentorkare istället för en föråldrad del som har uttömt sin resurs utan problem.

Det är mycket bekvämt och enkelt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektriska varianter av Nika handdukstorkar köps inte så ofta i jämförelse med vattentyper . Den låga populariteten hos dessa modeller har ingenting att göra med deras låga kvalitet eller låga attraktivitet. Saken är att elektriska uppvärmda handdukstorkar ännu inte har blivit vanliga i vårt land. Om vi överväger kvalitetsegenskaperna hos moderna elektriska torktumlare, så är de inte på något sätt sämre än vanliga vattenalternativ.

Deras huvudsakliga skillnad är att de är helt oberoende av rören i badrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss bekanta oss med egenskaperna hos vissa modeller av Nika handdukstorkar

  • Enkel M1 . En billig och enkel modell av en torktumlare. Den är ansluten till varmvattenförsörjningssystemet, till centralvärmesystemet. En konstruktion av hög kvalitet är tillverkad av pålitligt rostfritt stål. Lateral anslutningsriktning tillhandahålls. Den genomsnittliga livslängden för modellen i fråga är 15 år.
  • Quadro L90 … En vattenvärmd handdukstork av hög kvalitet med en mer komplex struktur. Kompletteras med en liten hylla överst. Tillverkad av robust rostfritt stål. Strålarnas form görs här rektangulär. Anslutningsriktningen kan vara botten, diagonal eller sida. Konstruktionens yta är polerad.

  • PM4 . En vacker vattentork. Säljs med 5 års tillverkargaranti. Produkten, liksom de artiklar som anges ovan, är tillverkad av rostfritt stål. Stegen på "stegen" är raka. Anslutningsriktningen är lateral. Produktfärg - krom.
  • LP r2 … Minimalistisk handdukstork i stål. Kompletterad med svart pulverfärg, så det ser väldigt modernt och snyggt ut. Strukturen är utrustad med raka balkar. Anslutningsriktning - botten.
  • Blanda "Böj", höger värmeelement . Denna modell har 5 års garanti. Det gäller även värmeelement. Den maximala effekten för denna design är 300 watt. Tillverkad av rostfritt stål. Formen på balkarna i enheten är elliptisk. Frostskyddsmedel fungerar här som kylvätska. Produktfärg - krom.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I sortimentet av Nika-företaget finns många fler förstklassiga modeller av vatten och elektriska handdukstorkar . Märket erbjuder utmärkta modeller från kollektionerna Classic, Econ, Arc . Företagets modellserie av handdukstorkar består av mönster med olika storlekar. Köpare kan välja bra alternativ med parametrar 80/50 cm, 80/60 cm eller med andra värden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Villkor

Även handdukstorkar av högsta kvalitet kan gå sönder om de missbrukas. En person måste följa vissa regler för användning av sådana strukturer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss bekanta oss med de viktigaste punkterna i exemplet med driften av moderna elektriska enheter

  • Sådana produkter måste transporteras eller transporteras mycket försiktigt . Under transporten bör torken inte utsättas för mekaniska eller termiska skador.
  • Innan du börjar använda det är det viktigt att se till att enheten är korrekt installerad och säkert fixerad .… Absolut alla delar och komponenter måste vara på plats. Utloppet måste vara torrt.
  • För första gången får en elektrisk uppvärmd handdukstork gå inte tidigare än 15-20 minuter efter installationen .
  • Det är tillåtet att starta och inaktivera en sådan enhet endast med hjälp av en speciell omkopplare .… I de flesta fall finns det på anslutningsfästet.
  • Stickkontakten kan tas ut ur uttaget bara med torra händer .
  • Det rekommenderas starkt inte att sätta på en elektrisk torktumlare papper eller plastföremål .
  • Bör inte hängas på en handdukstork för tunga och massiva saker .
  • Den aktuella enheten måste alltid hållas ren .… Damm och andra oönskade inneslutningar avlägsnas bäst med en ren, torr trasa. Innan detta måste enheten stängas av och vänta tills den svalnat.
  • Om en sådan enhet slutar fungera korrekt måste den kopplas bort från nätverket omedelbart . Det rekommenderas inte att utföra oberoende reparationsarbeten. Det är vettigt att kontakta mästarna från serviceavdelningen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du använder en uppvärmd handdukstork korrekt, kommer den säkert att hålla i många år utan att orsaka minsta krångel.

Granska översikt

Nika handdukstorkar samlar in en enorm mängd kundrecensioner om deras kvalitet. Människor märker både positiva och negativa egenskaper hos märkesvaror.

Bild
Bild

Först tar vi reda på vad köparna tyckte mest om Nika handdukstorkar

  • Enligt användarrecensioner, torktumlare av företaget göra ett utmärkt jobb med sina huvudfunktioner … Tack vare dem är rummet varmt och torrt.
  • Många positiva recensioner är förknippade med utseendet på märktorkar .… Många köpare gillade verkligen designen av både vatten och elektriska apparater från tillverkaren.
  • Bland fördelarna anser användarna att Nika -torktumlare tillverkas tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål … Materialet har bevisat sig uteslutande på den positiva sidan.
  • Många säger om hög tillförlitlighet märketorkar, liksom deras hållbarhet och praktiska egenskaper.
  • Köpare gillade det faktum att Nika handdukstorkar är så lätt att använda som möjligt . Deras installation orsakar inte heller några speciella svårigheter.
  • Människor lockas brett utbud av modeller utrustad med hylla, termostat och andra funktionella komponenter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Listan över fördelar som märks av konsumenter kan fortsätta under mycket lång tid. Men det var inte utan vissa nackdelar. Ta reda på vad ägarna inte gillar med märkeshanddukar.

  • Vissa köpare är inte nöjda med kostnaden för de ursprungliga Nika -produkterna . Det bör noteras här att tillverkarens sortiment har många billiga och högkvalitativa produkter.
  • Vissa köpare har en handdukstork snabbt rostade , även om det angivna materialet i kompositionen är rostfritt stål.
  • En av användarna har oförutsedda problem associerad med torktumlaren "Nika" LM-6. En fistel bildades i enheten, följt av en läcka.

Majoriteten av köparna märkte inga nackdelar med handdukstorkarna i Nika -märket.

Rekommenderad: