Motoblock Patriot "Volga": Egenskaper Hos 7 -liters Bensinmodellen. Med. Kopplingsjustering. Ägarrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Motoblock Patriot "Volga": Egenskaper Hos 7 -liters Bensinmodellen. Med. Kopplingsjustering. Ägarrecensioner

Video: Motoblock Patriot
Video: Мотоблок ПАТРИОТ-ВОЛГА. Краткий обзор, фрезерование почвы на грядках и в теплицах. 2024, Maj
Motoblock Patriot "Volga": Egenskaper Hos 7 -liters Bensinmodellen. Med. Kopplingsjustering. Ägarrecensioner
Motoblock Patriot "Volga": Egenskaper Hos 7 -liters Bensinmodellen. Med. Kopplingsjustering. Ägarrecensioner
Anonim

Motoblock har redan funnit stor tillämpning i daglig markodling. Men för att tillgodose dina behov måste du noggrant välja lämplig design. Ett av de bästa alternativen är Patriot Volga walk-behind traktor.

Särdrag

Patriot Volga är en relativt kompakt enhet, som inte hindrar den från att arbeta med hög produktivitet. Budgetklassenheten är annorlunda:

  • hög manövrerbarhet;
  • förmågan att tillgodose behoven hos även de mest krävande ägarna;
  • lämplighet för arbete inom jordbruk och kommunala tjänster.
Bild
Bild
Bild
Bild

Den bakomliggande traktorn har en ganska kraftfull motor som kan leverera högt vridmoment . Detta gör att du kan köra självförtroende, trots alla hinder som kan stöta på åkern eller sommarstugan. Samtidigt tillåter motorns egenskaper användning av tung extrautrustning. Enheten är extremt stabil vid hård jord.

Att flytta den bakomliggande traktorn inom trädgården ger nästan inga problem, eftersom konstruktörerna tog hand om speciella transporthjul.

Bild
Bild

Positiva aspekter av modellen

Patriot Volga kan enkelt övervinna terrängpartier. Tack vare justeringen av motoreffekten är det möjligt att anpassa den bakomliggande traktorn för att utföra en mängd olika uppgifter. Enhetens prestanda indikeras av det faktum att den plogar en landremsa med en bredd av 0,85 m i ett pass. Endast några liknande enheter från andra tillverkare kan lösa detta problem. Prisvärdhet för underhåll och förbrukningsvaror är också viktigt för alla bönder och trädgårdsmästare.

Värt att notera också:

  • Volga kör tyst på 92: e och 95: e bensinen;
  • tack vare specialinsatser på sidorna och framsidan täcks den bakomliggande traktorns kaross på ett tillförlitligt sätt från olika skador;
  • leveransuppsättningen innehåller skärare med ökad kraft, så att du kan plöja även jungfru jord;
  • enheten styrs av ett bekvämt handtag med ett gummerat handtag;
  • placeringen av alla kontrollelement är noga genomtänkt;
  • det finns en hållbar stötfångare framför motorn som absorberar de flesta oavsiktliga stötar;
  • hjul med stor bredd sätts på den bakomliggande traktorn, anpassade till en mängd olika ytor och klimatförhållanden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur kommer jag igång?

Efter att ha köpt en Volga bör du genast ta reda på av säljarna om en inkörning med den högsta belastningen behövs. Oftast är de dock begränsade till försiktig löpning. Det gör att delarna kan arbeta in och anpassa dem till det faktiska vädret. Bruksanvisningen säger att den första starten av motorn ska ske vid tomgång. Arbetstid - från 30 till 40 minuter; vissa experter rekommenderar att systematiskt öka omsättningen.

Därefter är de engagerade i att sätta upp växellådan och justera kopplingen för att passa deras behov . Var noga med att se om omkopplingsmekanismen fungerar korrekt, om den fungerar snabbt. I nya motoblock är de minsta främmande ljuden, särskilt vibrationsvibrationer, kategoriskt oacceptabla. Om något sådant hittas måste du omedelbart använda reparationen eller ersättningen under garantin. Men det är inte allt.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det inte finns några ljud och knackar, främmande skakningar, tittar de fortfarande noga för att se om oljan läcker under. Endast om svaret är negativt börjar de springa in. Det kan åtföljas av en mängd olika arbeten:

  • förflyttning av varor;
  • hilling jorden;
  • odling;
  • plöjning av redan utvecklade marker och så vidare.

Men det är mycket viktigt att det för närvarande inte ska bli ökade belastningar på arbetsnoderna. Därför är det bättre att vägra att plöja ojämn jord under inkörningen, annars är det stor risk att huvuddelarna i den bakomliggande traktorn bryts. Vanligtvis körs den i 8 timmar. Bedöm sedan enhetens tekniska skick, enskilda delar.

Helst ska Patriot vara redo att köras för full belastning från nästa dag.

Bild
Bild

Motorkapacitet och utrustning som används

Motoblock "Volga" är utrustad med en fyrtaktsbensin på 7 liter. med. motor med en kapacitet på 200 ml. Den totala bränsletankens kapacitet är 3,6 liter. Motorn har en enda cylinder. Tack vare en särskild undersökning av baksidan kan den bakomliggande traktorn rotera 360 grader. Volgas låda har 2 hastigheter framåt och 1 bakåt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkaren levererar sin bakomliggande traktor utan ytterligare alternativ. Den kan utrustas med:

  • hiller;
  • odlingsskärare;
  • vagnar;
  • plogar;
  • krokar för jorden;
  • gräsklippare;
  • grävmaskiner och planteringar för potatis;
  • pumpar för pumpning av vatten.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ägarrecensioner

Bönder som använder Volga walk-behind traktorn beskriver den som en kraftfull maskin med anständig prestanda. Även med mycket tung last kommer bränsleförbrukningen per timme inte att överstiga 3 liter. Den bakomliggande traktorn är utmärkt för att gräva upp jorden, harva och andra arbeten. Det bör noteras att vissa användare klagar över att vibrationsskyddet inte är tillräckligt effektivt. Men "Volga" drar bra uppför och övervinner den hårda terrängen.

Bild
Bild

Hur monterar jag en routerbit?

En typisk skärare monteras från ett par block. Båda blocken innehåller 12 små fräsar fördelade på 3 noder. Knivarna monteras i en vinkel på 90 grader. De är fästa på ena sidan till stolpen, och på den andra till flänsen, vilket skapar en oförstörbar svetsad struktur. Denna lösning anses vara mycket tillförlitlig; men om du tänker använda skärmaskiner ständigt är det mer korrekt att välja fabriksdesign.

Rekommenderad: