Ugn Kaiser: En översikt över Inbyggda Elektriska Och Gasugnar, Instruktioner För Deras Användning, Valda Nyanser

Innehållsförteckning:

Video: Ugn Kaiser: En översikt över Inbyggda Elektriska Och Gasugnar, Instruktioner För Deras Användning, Valda Nyanser

Video: Ugn Kaiser: En översikt över Inbyggda Elektriska Och Gasugnar, Instruktioner För Deras Användning, Valda Nyanser
Video: Gasugn 2024, April
Ugn Kaiser: En översikt över Inbyggda Elektriska Och Gasugnar, Instruktioner För Deras Användning, Valda Nyanser
Ugn Kaiser: En översikt över Inbyggda Elektriska Och Gasugnar, Instruktioner För Deras Användning, Valda Nyanser
Anonim

Hushållsapparater tillverkade under varumärket för det tyska företaget Kaiser uppskattas över hela världen. Detta underlättas av den exceptionellt höga kvaliteten på produkterna. Vilka egenskaper har Kaiser -ugnar, deras fördelar och nackdelar - vi kommer att prata om detta i vår artikel.

Bild
Bild

Funktioner av teknik

Grundpris tillverkare Kaiser är engagerad i kvaliteten och säkerheten för sina produkter . Gasugnar har automatisk tändning av brännare och "gasreglering". Timern hjälper dig att ställa in den tid som krävs för varje specifikt fall för matlagning.

Vid tillverkning av produkter används endast den senaste tekniken. Modeller av glaskeramik har länge varit älskade av konsumenterna. Gasugnar har induktionsbrännare, vilket är mycket ekonomiskt och inte stör kvalitetsberedningen av en mängd olika rätter.

När det gäller ugnarna har de över- och undervärme och är också utrustade med andra lägen. Du kan välja en särskild funktion som hjälper till att snabbt tina mat. Låt oss överväga andra funktioner mer detaljerat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

För att välja köksutrustning av en viss modell som passar konsumenten är det nödvändigt att noggrant läsa alla fördelar och nackdelar. Låt oss försöka sammanfatta lite egenskaperna hos Kaiser -ugnar.

Först och främst garanterar tillverkaren utmärkt byggkvalitet och elektronik. Även pekskärmen är tillräckligt enkel och kommer inte att vara svår att använda ugnen. Elförbrukningen är ganska låg, och själva enheten är helt säker . Externt ser utrustningen snygg och modern ut, har ett stort antal uppvärmningslägen. Den infraröda grillen ser till att maten rostas och tillagas korrekt. Att sköta ugnen är enkelt och orsakar inte besvär för värdinnorna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men för all sin attraktivitet kan man inte annat än nämna nackdelarna. Detta inkluderar överdriven uppvärmning av höljet om modellen bara har dubbelglas. Dessutom, i avsaknad av ett skyddande lager, är stålelement ganska lätt smutsiga. Och även i vissa modeller finns det bara traditionell rengöring, vilket skapar ytterligare svårigheter att ordna saker och städning.

Populära modeller

Denna tillverkare har etablerat sig som en pålitlig och beprövad leverantör av hushållsapparater av hög kvalitet. Modellerna är säkra att använda, utrustade med ytterligare användbara funktioner. Priserna för vilka ugnarna erbjuds kan dock kallas imponerande. Tänk på de mest populära konsumenternas efterfrågade modellerna.

Kaiser EH 6963 T

Denna modell är en inbyggd elektrisk ugn. Produktfärg - titan, ugnsvolym är 58 liter. Perfekt för en stor familj.

Kaiser EH 6963 T har en avtagbar dörr och katalytisk rengöring . Detta gör att du kan ta hand om ugnen utan problem, utan större ansträngning. Enheten kan fungera i nio lägen, inklusive inte bara uppvärmning, blåsning och konvektion, utan också en spott. Med en timer behöver du inte oroa dig för överkokt mat.

Utrustningen är ganska rik. Den innehåller 2 galler i olika storlekar, glas- och metallbrickor, en termosond för att styra tillagningsprocessen, en ram för en spytt. Teleskopiska guider erbjuds också. Displayen är beröringskänslig, omkopplarna är vridbara. Modellens energieffektivitet bör också noteras. Bland nackdelarna noterar konsumenterna avsaknad av en skyddande avstängning och ett skyddande lager som förhindrar uppkomst av fingeravtryck på ytor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kaiser EH 6963 N

Denna modell är tillverkad i högteknologisk stil, färg - titan, har grå handtag. Produkten är oberoende - den kan kombineras med valfri spis. Volymen är betydligt mindre än i föregående fall. Passar bäst för små kök.

När det gäller funktionerna i denna ugn, den har termostat, avfrostning, fläkt, konvektion och grillfunktion . Att ha en programmerare är också en fördel. Ugnen styrs mekaniskt, vilket talar om dess tillförlitlighet. Displayen och timern är mycket enkla att använda.

Den avtagbara luckan gör det enklare att rengöra ugnen. Detta underlättas av katalytisk rengöring. Lägena presenteras i mängden 9 stycken, de kan kombineras med varandra. Strömförbrukningen är låg, så även vid frekvent användning av utrymme blir det inga elräkningar. Modellen är utrustad med en säkerhetsavstängning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Eftersom dörren till modellen har tvåglasfönster, leder detta till uppvärmning av fodralet. Konsumenterna anser att detta villkor är den enda nackdelen med enheten.

Kaiser EH 6927 W

Mycket kan sägas om funktionerna i denna modell. Först och främst kan man inte låta bli att notera den låga energiförbrukningen som motsvarar A + -klassen och den imponerande volymen - 71 liter . Ugnen har dubbel panoramaglas med ett receptbord, vilket är ganska bekvämt för konsumenten.

Externt motsvarar enheten CHEF -modellserien, vars särdrag är vitt glas med fasningar. Skyddsskiktet på stålelementen tar bort eventuella spår av kontaminering. Den inre beläggningen innehåller emalj med det lägsta nickelinnehållet, vilket är ett mycket miljövänligt alternativ. Modellen har 5 nivåer för placering av brickor, varav 2 ingår i uppsättningen. Dessutom innehåller den kompletta uppsättningen ett galler och en bakplåt.

Barnsäker funktion gör det möjligt att använda ugnen i familjer med mycket små barn. Full Touch Touch Control kommer att glädja fläktarna, och åtta sätt för uppvärmning och avfrostning gör att du kan laga en mängd olika rätter.

När det gäller nackdelarna inkluderar dessa möjligheten till uteslutande traditionell städning, vilket kan ta extra tid från hemmafruarna . Trots att glaset är i två lager kan dörren fortfarande bli väldigt varm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kaiser EH 6365 W

Denna modell är en slående representant för Multi 6 -serien, kännetecknad av avfasat vitt glas, handtag i rostfritt stål och ett receptbord. Ugnens volym är 66 liter. Touch Control-sensorer ger problemfri drift, displayen och timern är också ganska praktiska att använda.

Uppsättningen innehåller 2 bakplåtar, för vilka det finns 5 nivåer, ett galler, samt en spett och en ram för den. Teleskop och kromstegar är användbara element. Ugnen är utrustad med 5 uppvärmningslägen, och du kan också tina upp mat i den. Inglasningen är i tre lager. Katalytisk rengöring bidrar till enklare underhåll. Dessutom finns det ett slutet värmeelement under den inre kammaren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bland nackdelarna kan du nämna kroppens smutsiga. Fem värmenivåer kanske inte räcker för dem som gillar att laga komplexa måltider.

Rekommenderad: