Ugn Midea: Elektriska Och Gasinbyggda Ugnar Med Mikrovågsfunktion, Egenskaper Hos MO-3251, MO-1051 Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Ugn Midea: Elektriska Och Gasinbyggda Ugnar Med Mikrovågsfunktion, Egenskaper Hos MO-3251, MO-1051 Och Andra Modeller

Video: Ugn Midea: Elektriska Och Gasinbyggda Ugnar Med Mikrovågsfunktion, Egenskaper Hos MO-3251, MO-1051 Och Andra Modeller
Video: Spisar och Ugnar Reservdelar och Tillbehör 2024, Maj
Ugn Midea: Elektriska Och Gasinbyggda Ugnar Med Mikrovågsfunktion, Egenskaper Hos MO-3251, MO-1051 Och Andra Modeller
Ugn Midea: Elektriska Och Gasinbyggda Ugnar Med Mikrovågsfunktion, Egenskaper Hos MO-3251, MO-1051 Och Andra Modeller
Anonim

Många hemmafruar köper ugnar för att laga olika rätter. För närvarande kan du i specialaffärer hitta en mängd olika typer av sådana hushållsapparater. Idag kommer vi att prata om ugnar tillverkade av Midea.

Bild
Bild

Särdrag

Det kinesiska företaget Midea är en diversifierad tillverkare av hushållsapparater, inklusive ugnar. Produkterna från detta företag uppfyller kraven i alla europeiska direktiv, som talar om säkerheten och tillförlitligheten hos denna utrustning.

Bild
Bild

På dörrarna till ugnar som tillverkas av detta företag finns det speciella tips som hjälper till att bestämma ugnens läge och temperatur. Och de har också inbyggda speciella emaljerade guider med flera nivåer för galler och brickor.

Bild
Bild

De flesta modellerna av sådana inbyggda ugnar har standardmått. Men samtidigt i sortimentet finns det prover av en mer kompakt volym, avsedd för små kök.

Vad är dem?

Midea tillverkar en mängd olika typer av ugnar idag. Så i serien hittar du modeller med inbyggd mikrovågsfunktion. Det gör att sådan utrustning kan användas som en mikrovågsugn.

Bild
Bild

Inbyggda ugnar av detta märke kan vara antingen gas eller elektriska. Förutom standardutrustning, tillverkar denna tillverkare också kompakta miniugnar som är lämpliga för ett litet kök.

Bild
Bild

Modellbetyg

Midea tillverkar många olika ugnar. De vanligaste och köpta är flera modeller.

TF944EG9-WH

Denna modell säljs med en inbyggd elektrisk grill och klocka. Och den har också en bekväm kontrollpanel. Dess volym är 44 liter. Typ av rengöring för detta prov är traditionell.

Ugnens inre beläggning gör tillverkad av rostfritt stål . Belysning i den tillhandahålls av en kraftfull inbyggd glödlampa. Dess effekt når 900 watt.

Bild
Bild

MO68100GW

Innerfodret i denna ugn är tillverkat av speciell emalj för enkel rengöring. En sådan enhet är utrustad med en elektrisk grill och speciella teleskopiska styrningar.

Volymen på denna modell är 70 liter. Dess maximala temperatur når 250 grader. Dörrtypen för detta prov är gångjärn.

Ugnen MO68100GW är tillverkad med en väckarklocka, timer och en speciell elektronisk programmerare . Enheten kan styras med en bekväm pekskärm.

Bild
Bild

Dessutom har denna modell en automatisk nödavstängningsfunktion. I en uppsättning med den finns ett grillgaller, platta och djupa bakplåtar. En ugn med en dörr gjord av tre tunga glas produceras.

MO78100CGB

Denna modell är tillverkad med en katalytisk rengöringstyp. Dess volym är 70 liter. Den produceras tillsammans med en elektrisk grill och teleskopiska guider.

Den inre beläggningen på denna utrustning är tillverkad av lätt rengörande emalj. Han har totalt 9 driftslägen. Enhetens dörrar är av gångjärn.

Modellen säljs tillsammans med en programmerare, timers och en väckarklocka. Och även i uppsättningen med vitvarorna finns ett galler och bakplåtar. Liksom föregående prov har denna utrustning en nödavstängningsfunktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

MO5810VRGI-B

Denna modell är tillverkad med trippelglasad dörr med tåligt glas. Den är utrustad med en elektrisk grill. Det finns bara 9 driftslägen för en sådan enhet. Dess volym är 70 liter.

Dörrarna är av vikningstyp. MO5810VRGI-B finns med timer och larm. Den har också en nödavstängningsfunktion och en speciell kylfläkt.

Ugnen säljs i en uppsättning med ett galler och ett bakplåt. Dess kontroll är av mekanisk typ. Teknikerns insida är täckt med emalj som är lätt att rengöra.

Bild
Bild
Bild
Bild

MO58100RGI-S

Rengöring av en sådan ugn är traditionell. Dess innerfoder är tillverkat av lätt att rengöra emalj. Det finns bara 9 driftslägen för denna modell: gångjärnsdörr.

Provet är tillgängligt med en timer, väckarklocka, nödavstängningsfunktion och en speciell kylfläkt. Utrustningen är tillverkad med tre hållbara glasögon.

Bild
Bild
Bild
Bild

MO781E4SPX

Denna modell har en pyrolytisk rengöringstyp. Den är utrustad med en speciell köttprob och teleskopiska styrningar och en grillfunktion. En sådan ugn styrs med hjälp av en display.

En enhet med fyra hållbara glasögon tillverkas. Den har också en väckarklocka, timer och elektronisk programmerare. Hans kontrolltyp är elektronisk.

Ugnen kommer med ett galler och bakplåtar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och den har också en nödavstängningsfunktion. Denna teknik har bara 9 driftslägen.

MO-3251

Denna modell är en kompakt miniugn. Dess innerfoder är gjord av metall. Dess typ av kontroll är mekanisk. Det finns 5 driftslägen för sådan utrustning.

Högsta temperaturen på minugnen är 230 grader. Den är utrustad med en elektromekanisk spett. Utrustningen är tillverkad med ett galler och en platt bakplåt. Dessutom innehåller uppsättningen speciella handtag för att ta bort brickor och spett.

Dörrarna till denna miniugn är gjorda av ettskiktsglas. Sådan utrustning produceras med en speciell bricka avsedd för smulor. Den kan enkelt tas bort och installeras tillbaka.

Bild
Bild

MO-1051

Liksom den föregående är denna modell en miniugn. Enhetens innerfoder är gjord av metall. Dess kontrolltyp är mekanisk. Utrustningen har bara tre driftlägen.

MO-1051 finns med automatisk avstängningstimer. Modeldörrarna är tillverkade av ettlagers hållbart glas. Benen är gjorda i gummi.

Minugnen levereras med galler och bakplåt. Enheten väger bara 3 kilo. Utrustningens maximala temperatur når 230 grader.

Bild
Bild

MO670A4X

Insidan av en sådan ugn är täckt med emalj som är lätt att rengöra. Den är utrustad med en elektrisk grillfunktion. Den maximala temperaturen på enheten når 250 grader.

MO670A4X har totalt 8 driftslägen . Denna teknik styrs med en pekskärm. Den är utrustad med en automatisk avstängningsfunktion, timer, elektronisk programmerare och klocka.

Och med enheten finns det ett galler, ett djupt och plant bakplåt. Utrustning med tre glasögon tillverkas. Belysning i den tillhandahålls av en kraftfull glödlampa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Innan du köper en ugn är det några saker att vara uppmärksam på. Så var noga med att överväga modellens dimensioner. För små köksytor är det bäst att köpa små miniugnar.

Bild
Bild

Men var också uppmärksam på närvaron av teleskopskenor. När allt kommer omkring kan dessa element ge ytterligare säkerhet. De förhindrar oavsiktlig vältning av brickorna.

Bild
Bild

Glöm inte att titta på typen av städning också. När allt kommer omkring bör ugnar tvättas ofta. Det är lättast att rengöra utrustningen täckt med en speciell katalytisk emalj.

Bild
Bild

Tänk på ugnsbelysningen. Det är trots allt nödvändigt att kontrollera rätternas redo . Om den är för svag måste du regelbundet öppna enheten och övervaka förberedelsen.

Bild
Bild

Var uppmärksam på närvaron av ett kylsystem. Det behövs trots allt för säker drift av utrustning. Denna funktion kan minimera dörrens värmeledningsförmåga, vilket minskar risken för skållning.

Bild
Bild

Det är nödvändigt att titta på ugnens ytterligare funktioner. Vissa av dem kan ju också fungera som en mikrovågsugn, elektrisk grill, konvektionsgrill.

Bild
Bild

Användningstips

Kom ihåg att innan du lägger in maträtten i ugnen måste du slå på den och värma den väl. Samtidigt kan du tillaga flera rätter samtidigt i den här typen av maskiner, men samtidigt ska de förvaras vid samma temperatur.

Bild
Bild

Kom ihåg att rengöra ugnen regelbundet . Dessutom kan detta göras både på det klassiska sättet med hjälp av en svamp och ett speciellt tvättmedel, samt hydrolys med hjälp av ånga. Vissa modeller har inbyggda rengöringssystem (katalytiska, pyrolytiska).

Bild
Bild

Skicka inte brandfarliga föremål dit när du använder sådan köksutrustning. Dessutom är det nödvändigt att se till att enhetens dörrar inte klämmer fast ledningarna. Detta kan ju leda till en kortslutning.

Rekommenderad: