Fornelli Ugn: En översikt över Elektriska Och Gassorter I Storlekarna 45 Och 60 Cm, Tips För Att Välja Inbyggd Ugn

Innehållsförteckning:

Video: Fornelli Ugn: En översikt över Elektriska Och Gassorter I Storlekarna 45 Och 60 Cm, Tips För Att Välja Inbyggd Ugn

Video: Fornelli Ugn: En översikt över Elektriska Och Gassorter I Storlekarna 45 Och 60 Cm, Tips För Att Välja Inbyggd Ugn
Video: Electrolux EKK54553OX gas stove with electrical oven REVIEW 2024, Mars
Fornelli Ugn: En översikt över Elektriska Och Gassorter I Storlekarna 45 Och 60 Cm, Tips För Att Välja Inbyggd Ugn
Fornelli Ugn: En översikt över Elektriska Och Gassorter I Storlekarna 45 Och 60 Cm, Tips För Att Välja Inbyggd Ugn
Anonim

Fornelli är en av världsledarna inom tillverkning av el- och gasugnar. Märkets produkter är kända för sin unika design, genomtänkta ergonomi och utmärkta funktionalitet.

Bild
Bild

Karakteristisk

Det första som bör nämnas är det stora utbudet av Fornelli -ugnar, som skiljer sig åt i tekniska egenskaper, dimensioner och ytterligare funktioner. Tack vare detta kan du välja den bästa versionen av Fornelli -ugnen för alla människors behov. Ett särdrag hos företaget är att det tillverkar uteslutande ugnar, varför märkets produkter är genomtänkta till minsta detalj: perfekt byggkvalitet, unik stil och oöverträffad funktionalitet.

Tillverkningen är koncentrerad till Italien, varför företaget har lyckats skapa utmärkt kvalitetskontroll av varorna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Den enorma populariteten och efterfrågan på Fornelli -ugnar förklaras av ett antal fördelar, bland vilka följande kan noteras:

  • en hel rad små ugnar som kommer att vara en utmärkt lösning för ett litet kök; Dessutom finns det många modeller i full storlek i märkets katalog;
  • minimal energiförbrukning - användningen av avancerad teknik har gjort det möjligt att uppnå optimal energiförbrukning även vid högsta temperatur;
  • många driftsätt, tack vare vilka du kan laga nästan vilken maträtt som helst;
  • de flesta Fornelli -modellerna är utrustade med en grill som fungerar mycket snabbt och pålitligt;
  • användarvänlighet-modellerna kännetecknas av genomtänkt ergonomi och många ytterligare funktioner, vilket förenklar processen med att använda ugnarna.

Den enda nackdelen är det alla modeller smutsas lätt: fingeravtryck finns kvar på ytan även vid försiktig användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

För att den köpta modellen ska vara optimal för användning måste du vara mycket uppmärksam på urvalsprocessen. Först och främst bör du kompetent studera de tekniska egenskaperna. De mest populära idag är inbyggda modeller, som utmärks av sitt oberoende. Med andra ord är användaren inte bunden till hällen, så enheten kan installeras var som helst. Här kan du välja vad ditt hjärta önskar, eftersom det inte finns några begränsningar.

Enhetens funktionalitet beror till stor del på antalet driftslägen . Fornelli erbjuder ett brett utbud av lägen för sina kunder. Du behöver inte köpa enheter med maximal kapacitet om du inte planerar att använda dem. Om ugnen kommer att användas ibland är det bäst att köpa en enhet med 6-7 lägen. Om du ska förbereda en stor uppsättning rätter är det bäst att välja alternativ med gott om möjligheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Viktig! Fornelli erbjuder nästan inte budgetmodeller, så varje ugn har grill-, avfrostnings- och konvektionsfunktioner. Detta är huvuduppsättningen, tack vare vilken sådan utrustning är bekväm och funktionell.

Nästa punkt som du måste vara uppmärksam på när du väljer det optimala skåpet är kontroll. Vridomkopplare och pekskärmar används som grundelement. Med tanke på utrustningens utmärkta byggkvalitet och tillförlitlighet kommer det inte att finnas några hinder . När du väljer ett Fornelli -skåp måste du vara mycket uppmärksam på tillgängligheten av ytterligare funktioner och funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns flera optimala och mest efterfrågade funktioner som är värda att notera

  • Grillspett . I kombination med en grill tillåter detta element dig att skapa riktiga kulinariska mästerverk. Modeller med spott anses vara ett bra val, även om elementet används extremt sällan.
  • Funktioner av dörrar . Det är bäst att ge företräde åt modeller som har treskiktsglas. Sådana modeller ger en hög säkerhetsnivå mot brännskador och minskar även värmeförlusten till ett minimum.
  • Typ av rengöringssystem . Om du vill förenkla processen med att ta hand om ugnen så mycket som möjligt, är det bäst att välja modeller som skiljer sig åt i ett katalytiskt rengöringssystem. Naturligtvis kan du välja alternativet hydrolys, men det tar mer tid att rengöra ugnen.
  • Förekomsten av teleskopiska guider . Användningen av dem kan förenkla processen med att använda ugnen. Huvudsyftet med dessa element är att förenkla processen med att dra ut och skjuta in brickor.
  • Skyddande avstängningsfunktion . Den är utformad för att säkerställa säkerheten vid användning av ugnen. Dess närvaro gör att enheten kan stänga av sig själv om du glömmer att göra det själv.
  • Väggkylning . Denna funktion kommer att vara särskilt användbar om en inbäddad modell används. Konstant kylning av interiören skyddar möblerna från de negativa effekterna av höga temperaturer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Fornelli erbjuder sina kunder ett stort utbud av elektriska ugnar, så att du kan välja det alternativ som är optimalt när det gäller tekniska egenskaper och kostnad.

FEA 60 Coraggio WH

Detta är en avancerad apparat kapaciteten är 56 liter . Detta är tillräckligt för att tillgodose behoven hos en familj på 4 personer. Enheten har en attraktiv design. Den är gjord i ett vitt färgschema och har också en hel uppsättning ytterligare tekniker. Modellen styrs med mekaniska styrenheter , och för valet av driftsparametrar är ansvariga vridomkopplare.

Förekomsten av ett stort antal lägen låter dig inte bara använda ugnen för bakning, utan öppnar också möjligheter för användaren vid beredning av riktiga mästerverk.

Ett särdrag hos modellen är den inbyggda timern med funktionen för automatisk avstängning av ugnen, vilket inte tillåter att maten bränns.

Bild
Bild
Bild
Bild

FEA 45 Sonata

Detta är en annan populär modell, som har en kompakt storlek på 45 x 60 cm . Det är tack vare sin lilla storlek som det är populärt i små kök. Trots den ganska vanliga designen skryter enheten elektronisk kontroll , och speciella omkopplare och en pekskärm ansvarar för växlingslägen. Kombinationen av denna navigationsmetod förenklar avsevärt driften av ugnen och tillåter även en amatör att klara av dess användning. Ett särdrag hos modellen är oöverträffad funktionalitet, som består i närvaro av 9 driftsätt . Det är tack vare dem att ugnen kan användas för att förbereda nästan vilken maträtt som helst.

Det finns grill , över- och undervärmefunktion, konvektionssystem, flera fläktar och snabb avfrostningsfunktion. En av fördelarna med modellen är närvaron av ett katalytiskt rengöringssystem, som gör att du kan hålla ugnens insida helt ren utan mycket ansträngning. Förtjänar också noggrann uppmärksamhet inre belysningsfunktion , tack vare vilket du inte behöver öppna ugnsluckan för att styra tillagningsprocessen.

Bild
Bild
Bild
Bild

FEA 60 Infinita

Detta är en ganska stor modell med en kapacitet på 56 liter. Detta är tillräckligt för att tillgodose behoven hos en familj på 6 personer. Liksom andra modeller av företaget har denna enhet ett attraktivt utseende och snygg design. Den är gjord i ett svart färgschema, tack vare vilket det kommer att se harmoniskt ut i alla kök.

Den största fördelen med denna version av ugnen är närvaron av en elektronisk kontrollmetod, som implementeras med hjälp av en avancerad pekskärm … Dessutom kan vissa driftslägen väljas med speciella omkopplare.

Liksom de flesta andra modeller av det italienska märket, FEA 60 Infinita är utrustad med en timer med automatisk avstängning av ugnen . För tillverkning av insidan av ugnen användes ultramodern emalj, vilket inte bara förenklar rengöringsprocessen utan också förhindrar tillväxt av bakterier. Ett särdrag hos modellen är närvaron av en fläkt för kylning av fodralet, vilket är viktigt för möblernas säkerhet.

Faktum är att denna ugn kan värmas upp till +300 grader, vilket resulterar i att för varma väggar i enheten kan skada möblerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

FEA 45 Sonata WH

Detta är en oberoende ugn, som är kompakt i storlek, men samtidigt skryter imponerande rymlighet . Enheten erbjuds i ett vitt färgschema, tack vare vilket den framgångsrikt kan integreras i alla interiörer. En liten pekskärm presenteras för kontroll, liksom flera vridomkopplare. Det första används för att välja önskat tillagningsläge, medan det andra låter dig ändra temperaturläget. På pekskärmen kan du inte bara ställa in ett visst tillagningsläge, utan också tillagningstiden, liksom tiden för automatisk avstängning av ugnen.

Tillgänglighet för 8 standardprogram låter dig välja den optimala lösningen för beredning av en viss maträtt. Dessutom kan du i denna modell laga flera rätter samtidigt. Närvaron av teleskopiska guider förenklar processen med att använda bakplåten kraftigt och säkerställer också säkerheten mot brännskador.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett katalytiskt system används som ett reningssystem, som redan har etablerat sig som ett av de mest pålitliga och effektiva.

Rekommenderad: