Harman / Kardon Soundbar: Granskning Av Enchant 1300 Och Andra Modeller. Hur Väljer Jag Och Ansluter?

Innehållsförteckning:

Video: Harman / Kardon Soundbar: Granskning Av Enchant 1300 Och Andra Modeller. Hur Väljer Jag Och Ansluter?

Video: Harman / Kardon Soundbar: Granskning Av Enchant 1300 Och Andra Modeller. Hur Väljer Jag Och Ansluter?
Video: Harman/Kardon Enchant 1300 - Обзор 2024, April
Harman / Kardon Soundbar: Granskning Av Enchant 1300 Och Andra Modeller. Hur Väljer Jag Och Ansluter?
Harman / Kardon Soundbar: Granskning Av Enchant 1300 Och Andra Modeller. Hur Väljer Jag Och Ansluter?
Anonim

Soundbars blir allt populärare för varje dag. Många älskar tanken på att skapa ett kompakt hemmabiosystem. Tillverkare väljs för kvaliteten på ljudåtergivning, modelldesign och funktionalitet. Harman / Kardon är inte den sista i rankingen. Dess soundbars ger användarna en lyxig surroundljudupplevelse. Tänk på funktionerna i märkets sortiment.

Bild
Bild

Särdrag

Harman / Kardon soundbars är snygga högtalarsystem avsedda för hemmabruk . Egen teknik MultiBeam och Advanced Surround garanterar det mest realistiska ljud som tycks omsluta lyssnare från alla håll. Vissa modeller har trådlösa subwoofers för förbättrad bas.

Ljud av hög kvalitet tillhandahålls av en speciell digital processalgoritm (DSP). Och även sändarna som sitter på panelerna i optimal vinkel hjälper till med detta. Automatic MultiBeam Calibration (AMC) anpassar utrustningen till rummets storlek och layout.

Chromecast ger dig tillgång till hundratals HD -musik- och filmströmningstjänster … Det är möjligt att sända en signal från en telefon, surfplatta eller bärbar dator.

Om du kombinerar din soundbar med högtalare som stöder Chromecast kan du skapa ett system för att spela musik i olika rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Låt oss stanna närmare på beskrivningen av modellerna.

Sabre SB 35

Denna soundbar har 8 oberoende kanaler och är särskilt elegant. Dess tjocklek är bara 32 mm. Panelen kan placeras framför TV: n. Samtidigt kommer det inte att störa utsikten och förstöra rummets estetik.

Systemet uppfyller alla krav för modern ljudteknik . Högtalare utformade med varumärksteknik levererar perfekt 3D -ljud. Inkluderar 100W trådlös kompakt subwoofer. Systemet konfigureras via en bekväm skärmmeny. Det finns stöd för Bluetooth. Måtten på soundbaren är 32x110x1150 mm. Subwooferns mått är 86x460x390 mm.

Bild
Bild

HK SB20

Det är en elegant modell med 300W uteffekt. Panelen kompletteras med en trådlös subwoofer . Systemet reproducerar fantastiskt filmiskt ljud med en uppslukande effekt . Det finns en möjlighet till dataöverföring via Bluetooth. Harman Volume -tekniken gör volymändringar så smidiga som möjligt. Tack vare detta blir användaren av med obehagliga känslor när han plötsligt slår på högljudda annonser.

Bild
Bild

Förtrolla 800

Detta är en mångsidig 8-kanals 4K-modell. Det finns ingen subwoofer inkluderad, men själva soundbarn ger högkvalitativt surroundljud . Systemet är idealiskt för både att titta på filmer och lyssna på musik och förbättra speleffekter.

Stöds av Google Chromecast -teknik. Tack vare detta kan användaren lyssna på musik från olika tjänster via Wi-Fi och Bluetooth. Ljudkalibrering tillgänglig. Systemet är kompatibelt med fjärrkontroller. Detta låter dig använda en kontroll för att ställa in både din TV och soundbar. Maxeffekten är 180 watt. Soundbar mått 860x65x125 mm.

Bild
Bild

Förtrollning 1300

Detta är en ljudkanal med 13 kanaler. Soundbar har ett universellt syfte, det förbättrar kvalitativt ljudet av tv -program och filmer, musikaliska kompositioner och spel.

Systemet stöder Google Chromecast, Wi-Fi och Bluetooth . Det finns en automatisk ljudkalibrering. Alternativt kan du köpa en trådlös Enchant trådlös subwoofer, eller så kan du begränsa dig till en 240W panel. I alla fall ljudet blir rymligt och realistiskt . Modellens dimensioner är 1120x65x125 m.

Bild
Bild

Valbara kriterier

När du väljer mellan de fyra modellerna av märket är det värt att avgöra om du behöver en subwoofer. Vanligtvis köps kit som innehåller detta element av musikälskare med rik bas.

Och du kan också vara uppmärksam på systemets uteffekt, dess dimensioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ansluter jag?

Harman / Kardon -ljudfält är anslutna till TV: n med en HDMI -kabel. Det är också möjligt att ansluta via analoga och optiska ingångar. När det gäller andra enheter (smartphones, datorer), här sker anslutningen via Bluetooth.

Rekommenderad: