Philips Soundbar: Granskning Av HTB5151K / 51, HTL3160B / 12 Och Andra Modeller. Hur Ansluter Jag Rätt?

Innehållsförteckning:

Video: Philips Soundbar: Granskning Av HTB5151K / 51, HTL3160B / 12 Och Andra Modeller. Hur Ansluter Jag Rätt?

Video: Philips Soundbar: Granskning Av HTB5151K / 51, HTL3160B / 12 Och Andra Modeller. Hur Ansluter Jag Rätt?
Video: САУНДБАР-Philips HTB5151k.mp4 2024, Mars
Philips Soundbar: Granskning Av HTB5151K / 51, HTL3160B / 12 Och Andra Modeller. Hur Ansluter Jag Rätt?
Philips Soundbar: Granskning Av HTB5151K / 51, HTL3160B / 12 Och Andra Modeller. Hur Ansluter Jag Rätt?
Anonim

På senare tid har det blivit mycket relevant att köpa soundbars för hemmabruk, som är soundbars, ofta med en subwoofer. Med deras hjälp är det mer bekvämt att titta på TV eller lyssna på din favoritmusik av hög kvalitet. Ett stort utbud av denna typ av utrustning från olika tillverkare presenteras på hemmamarknaden, men soundbar -modeller från det nederländska märket Philips förtjänar särskild uppmärksamhet.

Därefter kommer vi att titta närmare på funktionerna i märkets produkter, överväga de populära modellerna och nyanserna i att ansluta denna typ av utrustning hemma.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Varumärket Philips är en av världens ledande tillverkare av tekniska produkter och konsumentprodukter. Företagets huvudmål är att förbättra livskvaliteten för människor . Varorna av det holländska märket säljs i många länder i världen, inklusive Ryssland. Apparater från märket kan köpas i många inhemska kedjebutiker . Philips soundbars kan hjälpa dig fullt ut njut av högkvalitativt ljud från ditt hem . I varumärkets sortiment kan du enkelt hitta en soundbar av hög kvalitet till ett rimligt pris som uppfyller alla internationella kvalitetsstandarder.

Alla Philips musikprodukter är certifierade och tillverkade under strikt övervakning av proffs.

Soundbars från märket är kompakta högtalare för hemmabruk, i de flesta fall kompletterar en trådlös subwoofer musikfältet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Idag förväntar sig många konsumenter bra ljud av hög kvalitet när de köper en tunn och vacker TV. Men oftare visar det sig att så inte är fallet, vilket gör att du förutom TV: n måste köpa en soundbar. Moderna soundbars från Philips -märket passar harmoniskt in i alla interiörer, de tillverkas huvudsakligen i svart, men grå versioner är inte ovanliga.

Tänk på de mest relevanta modellerna av soundbars från märket, som kan intressera dig med deras tekniska egenskaper och kapacitet

Soundbar SkyQuake Philips Fidelio med 18 högtalare . Denna surroundljudsmodell är unik i sitt slag: med soundbaren kan du skapa ett helt nytt ljudscen för en oförglömlig filmupplevelse. Den totala effekten är 400W, subwooferns uteffekt är 220W. En egenskap hos modellen är tekniken för att låta i höjd med realistisk ljudåtergivning. Denna modell är ett riktigt fynd för dem som vill skapa en riktig bio hemma.

Bild
Bild

Hemmabio Soundbar HTB5151K / 51 med surroundljud i ett skåp med 5 högtalare. Tack vare ansökan från märket kan enheten styras inte bara med fjärrkontrollen utan också från din smartphone. Soundbar har inbyggt wi-fi för visning av innehåll från olika anslutna enheter. Denna hemmabio kan anslutas till ditt hemnätverk utan problem. Den totala surroundljudseffekten är 440 watt.

Denna soundbar för biograf stöder uppspelning av Blu-ray-skivor med hög upplösning.

Bild
Bild

Soundbar HTL3160B / 12 … Lämplig för att titta på filmer med förbättrad röstklarhet och virtuellt surroundljud. Och även med dess hjälp kan du spela din favoritmusik. En trådlös subwoofer säljs med panelen. Soundbar är utrustad med Bluetooth och en pekskärm för den mest bekväma enhetskontrollen. För maximal bekvämlighet kan du använda varumärkets app som låter dig anpassa din soundbar och nätverk. Modellens totala effekt är 320 W.

Bild
Bild

Soundbar HTL5140B / 12 med realistiskt och surroundljud. Denna modell är en tunn panel som enkelt kan hängas på väggen. Med en maximal uteffekt på 320W finns det en inbyggd videoingång och Bluetooth för trådlös lyssning till din favoritmusik. Den medföljande subwoofern är trådlös.

Bild
Bild

Vi rekommenderar också att uppmärksamma den kompakta intelligenta soundbar TAPB400 / 10 med rikt ljud. Denna modell har många moderna och användbara funktioner som Google Assistant, vilket säkert kommer att glädja alla som hänger med i tiden. Denna soundbar innehåller inte en subwoofer, men det betyder inte att den inte är tillräckligt kraftfull.

Bild
Bild

HTL3325 / 10 . Denna soundbar -modell är en av de mest kraftfulla. Finns i silver med en trådlös subwoofer. Soundbar har en effekt på 300 watt. Den smala panelen har en centerhögtalare för skarpt och balanserat ljud. Dessutom stöder denna modell surroundljud och är utrustad med alla nödvändiga kontakter, inklusive digital optisk ingång, USB, Bluetooth och ljuduttag.

Bild
Bild

Soundbar HTS6120 / 12 med en sofistikerad design som passar alla moderna TV -apparater. Soundbar -modell med bästa surroundljud utan rörelse. Den medföljande kompakta subwoofern ger även den lägsta basen.

Bild
Bild

Modell HTL1190B / 12 … Denna soundbar är lämplig för alla TV, ansluts med bara en kabel, utan några extra ledningar. Med soundbaren kan du inte bara låta filmer, utan också lyssna på dina favoritmusikspår från din smartphone och ansluta via Bluetooth. Detta soundbars panelhölje är lågt, så det kan placeras direkt framför TV: n. Den totala ljudeffekten är 40 W, vilket är optimalt för att titta på TV hemma och lyssna på musik.

Bild
Bild

Naturligtvis beaktades inte alla Philips soundbar -modeller ovan, men de mest relevanta. Det rekommenderas att kontrollera det aktuella sortimentet av permanenta modeller och nya produkter vid märkets officiella försäljningsställen, eftersom det regelbundet ändras och uppdateras. Vissa modeller kan försvinna tillfälligt och sedan dyka upp igen på hyllorna i kedjebutiker.

Innan du väljer och köper är det viktigt att läsa alla tekniska egenskaper och möjligheter för den valda soundbaren. Observera att inte alla ljudfält är utrustade med en subwoofer, ibland säljs bara en soundbar. Men det betyder inte att ljudkvaliteten lider av detta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ansluter jag?

Alla modeller är olika, vissa har subwoofers i satsen. Men detta kommer inte att komplicera anslutningen på något sätt, eftersom de flesta är trådlösa. Innan du börjar ansluta den här typen av utrustning och använda den i framtiden, Vi rekommenderar att du gör dig bekant med instruktionerna, som tydligt beskriver alla steg för att ansluta och testa ljudet från en viss modell av ett ljudsystem.

  • Du kan ansluta ljudsystemet till TV: n med en speciell kabel eller trådlös Bluetooth . Den vanligaste kabeln är optisk eller koaxial. Du kan också använda analoga kablar som AUX för anslutningen. Glöm inte att när du ansluter soundbaren ska du stänga av dess "native" -högtalare på TV: n. Detta görs i TV -inställningarna.
  • Med soundbar kan du lyssna på din favoritmusik från din smartphone … För att göra detta, anslut bara till enheten via Bluetooth, eller så kan du använda AUX -kabeln.

Nyligen har experter rekommenderat att inte bråka med många ledningar, utan använda trådlösa anslutningar, vilket förenklar livet mycket. Naturligtvis, om ljudfältet stöder den här funktionen.

Jag vill också notera att när systemet är anslutet med en analog kabel är ljudkvaliteten sannolikt lägre än med en koaxial.

Rekommenderad: