Snabbhäftapparat: Elektrisk Och Mekanisk, Konstruktion Och Möbler. Val Av Häftklamrar För Elektrisk Häftapparat

Innehållsförteckning:

Video: Snabbhäftapparat: Elektrisk Och Mekanisk, Konstruktion Och Möbler. Val Av Häftklamrar För Elektrisk Häftapparat

Video: Snabbhäftapparat: Elektrisk Och Mekanisk, Konstruktion Och Möbler. Val Av Häftklamrar För Elektrisk Häftapparat
Video: How to Load a Stanley Electric Stapler 2024, April
Snabbhäftapparat: Elektrisk Och Mekanisk, Konstruktion Och Möbler. Val Av Häftklamrar För Elektrisk Häftapparat
Snabbhäftapparat: Elektrisk Och Mekanisk, Konstruktion Och Möbler. Val Av Häftklamrar För Elektrisk Häftapparat
Anonim

Ofta används speciella häftapparater vid anslutning av olika byggnads- och efterbehandlingsmaterial. Sådana enheter gör det möjligt att göra de mest pålitliga och hållbara strukturerna. Produkter som tillverkas av Rapid -tillverkaren blir allt populärare.

Bild
Bild

allmän beskrivning

Snabba häftapparater är perfekta för att fästa kablar på träytor, väggar som har putsats på olika polymermaterial. Dessutom kommer de att vara det bästa alternativet för att skapa värme och ljudisolering. Ibland används sådana anordningar vid bearbetning av tak i klädarbetet. Häftapparater av detta märke har betydande slagkraft, de klarar perfekt olika material.

Bild
Bild

Dessutom har dessa konstruktionsmaskiner som regel ett speciellt system, tack vare vilket du självständigt kan justera slagens styrka. För drift är dessa enheter förfyllda med lämpliga metallfästen.

Modellöversikt

Rapid tillverkar för närvarande olika typer av konstruktionshäftapparater. Låt oss ta en titt på några av dem.

Häftapparat R83 COMBI FINELINE RUS RAPID 5000075 . Denna modell är en smal handhållen enhet som är perfekt för bindning av textilier, tunga läder, dukar, etiketter och stora affischer. Provet i sig är tillverkat av behandlat stål. Produkten har en bekväm låsfunktion, den ger också maximal fixering av långa häftklamrar och hårda material. Modellens vikt är cirka 500 g.

Bild
Bild

Häftapparat HD31 RAPID 10540310 . Denna enhet används oftast för stark anslutning av plastpaneler, olika förpackningsmaterial. Enheten är tillverkad med ett hållbart förnicklat fodral, den har en ganska kraftfull tång med ett speciellt lås. Det finns en modell med 3 olika städ (rak, xiphoid, städ speciellt utformad för förpackning). Produktens vikt är 440 g.

Bild
Bild

Mekanisk häftapparat ALU953 RAPID 5000517 . Denna enhet används tillsammans med tunna häftklamrar. Den kan upprepa användarens dynamiska ansträngningar exakt. Denna häftapparat är tillverkad med en gjuten aluminiumkropp. Alla slitstarka delar är tillverkade av stål. Det ergonomiska handtaget på enheten har ett lås för bekvämare förvaring.

Bild
Bild

Elektrisk häftapparat Rapid 106 . En sådan enhet är tillverkad med en elektrisk drivenhet, den är säkert fixerad på bordsytan med enkla skruvar. Ofta ingår en extra bilaga i samma uppsättning, vilket gör det möjligt att sy med slingemetoden. Enheten kan också fungera i automatiskt läge. Det är också möjligt att installera flera sådana elektriska häftapparater samtidigt, sammankopplade med en kabel. I det här fallet kommer de alla att kunna fungera samtidigt. Enheten väger 5 kg.

Bild
Bild

Mekanisk häftapparat R64E RAPID 21000860 . Denna enhet används med speciella tunna häftklamrar. Den har ett tvåstegskontrollsystem för slagkraft. Modellen är tillverkad av stål. Det ergonomiska handtaget på produkten har ett lås för bekvämare förvaring.

Bild
Bild

Pneumatisk häftapparat för häftklamrar och naglar RAPID PBS151 2-i-1 5000103 . Maskinen är lämplig för snabba arbeten. Det används ofta som en möbelenhet. Den pneumatiska häftapparaten är utrustad med ett bekvämt handtag med en speciell halkskydd. I en uppsättning med själva produkten finns också ett förvaringsfodral.

Bild
Bild

Förbrukningsbara material

Förutom själva häftapparaten bör du också köpa några nödvändiga förbrukningsmaterial. Dessa inkluderar främst häftklamrar. Vanligtvis, instruktionerna för varje enhet anger vilka häftklamrar som passar för den.

De skiljer sig alla beroende på deras form:

  • U-formad;
  • T-formad;
  • U-formad, detta alternativ anses vara det vanligaste.
Bild
Bild

Valet av en lämplig elektrisk häftapparatmodell beror på olika faktorer, inklusive typ av fästelement och dess form, material som kommer att bearbetas och materialet från vilket delarna själva är gjorda.

Dessa artiklar säljs alltid i stora uppsättningar . Och även speciella stift, som oftast används för pneumatiska modeller, spikar som används för att ansluta träkonstruktioner, kan fungera som förbrukningsartiklar för häftapparater.

Rekommenderad: