Bosch Häftapparat: Sladdlösa (elektriska) Och Mekaniska Möbler Och Konstruktionshäftapparater, Val Av Häftklamrar

Innehållsförteckning:

Video: Bosch Häftapparat: Sladdlösa (elektriska) Och Mekaniska Möbler Och Konstruktionshäftapparater, Val Av Häftklamrar

Video: Bosch Häftapparat: Sladdlösa (elektriska) Och Mekaniska Möbler Och Konstruktionshäftapparater, Val Av Häftklamrar
Video: Neu Master Cordless Staple Gun Model NTC0070-4 Review 2024, April
Bosch Häftapparat: Sladdlösa (elektriska) Och Mekaniska Möbler Och Konstruktionshäftapparater, Val Av Häftklamrar
Bosch Häftapparat: Sladdlösa (elektriska) Och Mekaniska Möbler Och Konstruktionshäftapparater, Val Av Häftklamrar
Anonim

För närvarande används speciella häftapparater i stor utsträckning inom konstruktion. De låter dig skapa de mest pålitliga och starka anslutningarna av olika material. Dessa enheter kan vara av olika slag: oftast produceras enkla handhållna, batterimodeller, speciella pneumatiska häftapparater. Idag kommer vi att titta på huvuddragen i sådana enheter tillverkade av Bosch.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Bygghäftapparater från varumärket Bosch är vanligtvis tillverkade av hållbara bearbetade metaller. De kommer att vara lämpliga för tillförlitlig limning av en mängd olika material som är utformade för att ge ljudisolering, värmeisolering, när de avslutas med textil tapeter.

MEN vissa enskilda modeller används också som möbler . De används vid utformningen av klädseln av olika möbeldesigner.

Alla prover har en betydande slagkraft, de flesta produkterna ger en oberoende enkel reglering av denna parameter.

Bild
Bild

Häftapparater i detta företag är utrustade med en speciell mekanism som gör att du snabbt kan byta häftklamrar eller spikar för anslutningar . Dessutom har några av dem också en blockerare, tack vare vilken chockeffekter kommer att produceras uteslutande i arbetspositionen, medan spontan drift inte kommer att inträffa.

Bild
Bild

Laguppställningen

Idag säljer tillverkaren Bosch ett stort antal olika konstruktionshäftapparater.

Mekanisk häftapparat Bosch NT14 0.603.038.001

Denna enhet används för att täcka möbler och för att installera isolerande material. Den har en metallkropp i ett stycke, som är utrustad med ett system för enkel och smidig justering av slagkraften. Maxhastigheten för en sådan häftapparat är 30 slag per minut.

Bild
Bild

Trådlös häftapparat Bosch PTK 3.6 Li 0.603.968.120

Denna modell fungerar med ett batteri. Den kan vara lämplig för sammanfogning av en mängd olika material med metallklammer. Det används ofta för bearbetning av barrträ. Enheten är ganska enkel och mycket bekväm att använda . Den är utrustad med ett handtag som helt följer handens form. Den har också gummerade insatser som inte tillåter verktyget att glida ut under drift. Den totala vikten av enheten är bara 800 gram.

Bild
Bild

Elektrisk apparat Bosch PTK 14 E 0.603.265.208

En sådan elektrisk häftapparat är utrustad med en speciell automatisering som gör att du kan köra i två häftklammer samtidigt. Modellen har en bekväm elektronisk typ av kontroll, samt en indikator som visar det totala antalet metallfästen. Enheten kommer att slå genom att lätt dra i avtryckaren . Den totala vikten av utrustningen är 1, 1 kilo.

Bild
Bild

Häftapparat Bosch PTK 3, 6 LI Office Set + tillbehör 0.603.968.102

Denna maskin är lämplig för nästan alla material, ibland används den även för häftning av dokument. Modellen fungerar med en hastighet av 1 slag per sekund. En full batteriladdning räcker för att driva 400 häftklamrar. En uppsättning med själva produkten innehåller också en laddare, ytterligare tillbehör till en häftapparat på kontoret, en särskild informationsbroschyr och tre uppsättningar med metallklammer i olika storlekar . Den totala vikten av enheten är 1,1 kilo.

Bild
Bild

Häftapparat Bosch PTK 3,6 V 0.603.968.821

Enheten kan också vara lämplig för sammanfogning av olika material, inklusive kartong, tjocka tyger, isolerande produkter. Enheten möjliggör mekanisk justering av slagkraften. Den kan användas med häftklamrar, naglar och andra fästelement. Arbetshastigheten är 30 slag per minut. Modellen är utrustad med en speciell borstmotor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Manuell häftapparat Bosch HT 14 DIY 2609255859

Enheten kan användas för att täcka möbelkonstruktioner, liksom för att fixera träytor. Enheten har en metallkropp, som är mycket hållbar, slitstark, vilket gör att den kan maximera sin livslängd . Den totala vikten av enheten är nästan 600 gram.

Bild
Bild

Pneumatisk häftapparat Bosch GTK 40 0.601.491. G01

En sådan pneumatisk häftapparat tillhör gruppen professionella verktyg. Det används oftast för sammanfogning av träprodukter. Enheten har de mest kompakta måtten, den är skapad med gummerade insatser, som förhindrar eventuell skada på den behandlade ytan. Modellen har några ytterligare funktioner, inklusive automatisk låsning.

Bild
Bild

Förbrukningsbara material

Olika anslutningsdelar fungerar som sådana material för konstruktionshäftapparater. Först och främst innehåller de metallklammer. För varje enskild modell av häftapparat bör dess egna sorter av sådana element användas. Alla utfärdas under ett visst nummer.

Och även naglar kan fungera som förbrukningsartiklar. De kan också variera i storlek. Valet beror på vilken typ av enhet och material som ska bearbetas. Alla dessa delar säljs endast i set. Ibland kommer flera av dessa kit i en uppsättning med nya konstruktionshäftapparater.

Rekommenderad: