De Bästa Verktygssatser: Betyg På De Bästa Professionella Och Universella Kit För Hemmet, Populära Populära Företag

Innehållsförteckning:

Video: De Bästa Verktygssatser: Betyg På De Bästa Professionella Och Universella Kit För Hemmet, Populära Populära Företag

Video: De Bästa Verktygssatser: Betyg På De Bästa Professionella Och Universella Kit För Hemmet, Populära Populära Företag
Video: TOP 5 POWER TOOL BRANDS IN THE WORLD! (best of the best) 2024, April
De Bästa Verktygssatser: Betyg På De Bästa Professionella Och Universella Kit För Hemmet, Populära Populära Företag
De Bästa Verktygssatser: Betyg På De Bästa Professionella Och Universella Kit För Hemmet, Populära Populära Företag
Anonim

Alla husägare och ännu mer en professionell byggare vet hur viktiga verktyg är. Faktum är att det övergripande resultatet av alla reparations- och byggnadsarbeten inte bara beror på artisten, utan också på kvaliteten på de verktyg han använder. Dessutom är vissa arbeten helt omöjliga att utföra utan närvaro av ett eller annat specialiserat tillbehör.

Bild
Bild

En verktygslåda är inte en lyx, men en nödvändighet som är värd att investera i . Bland andra fördelar ger verktygssatser komfort, eftersom du alltid vet var du kan hitta ett visst föremål.

Bild
Bild

Det finns ett stort utbud av verktygssatser på marknaden idag. De skiljer sig åt i konfiguration, syfte, tillverkare och många andra egenskaper. Vår recension hjälper dig att navigera i det oändliga sortimentet av byggmarknaden.

Bild
Bild

De bästa universella satserna

Vi börjar vår granskning av de bästa satserna med handverktyg som behövs inte bara för skickligt arbete, utan också för hushållsuppgifter.

Jonnesway S04H524127S

Varumärket Jonnesway är ett av de mest populära varumärkena på byggmarknaden. Detta företags produkter är av oöverträffad kvalitet och har ett rungande rykte, vilket framgår av många konsumentrecensioner. Å andra sidan kan en ganska hög kostnad hänföras till kitets negativa egenskaper - cirka 20 000 rubel.

Det bör emellertid inses att ett så högt pris kompenseras av kvaliteten och kvantiteten av själva verktygen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Satsen innehåller följande saker:

  • skiftnycklar;
  • huvuden för två spärrhakar (de finns i flera storlekar: korta och längre, och är också utrustade med en speciell flaggbrytare som kan justera rotationsriktningen);
  • L-formade hexagoner och vridmoment;
  • driver med olika typer av sektioner;
  • en hammare;
  • fästingar;
  • avbitartång;
  • tång;
  • skruvmejslar.
Bild
Bild

Det är också viktigt att tänka på att tillverkaren ger en garanti för alla verktyg.

Berger BG128-1214

En liknande uppsättning professionella verktyg, bestående av 128 enskilda element, kostar dig 11 000 rubel. Denna uppsättning är tillverkad i Taiwan.

Setet är ganska mångsidigt och kan användas för ett stort antal ändamål . Erfarna användare rapporterar att en av de främsta fördelarna med Berger BG128-1214 är närvaron i uppsättningen bitar, och det finns tillräckligt med dem där. Dessutom ingår flera skruvmejslar, som är utrustade med ett fast blad, tång, sidoskär och tång.

Man tror att en sådan uppsättning är perfekt för en elektriker, eftersom den innehåller ett stort antal skruvmejslar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Arsenal TSM144ABP-WTG

Först och främst, i denna uppsättning konsumenter, är den breda och ganska rika utrustningen fängslande. Så här kan du hitta en teleskopspegel, en ficklampa, en mejsel - element som inte finns i andra uppsättningar. Priset för Arsenal TSM144ABP-WTG är betydande och uppgår till cirka 19 000 rubel.

Erfarna byggare finner nackdelar med satsen. Dessa inkluderar först och främst inkonsekvensen hos käftarna i öppna skiftnycklar, frånvaron av L-formade skiftnycklar och 13 mm hylsor med 12 ytor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg på biluppsättningar

Professionella verktygssatser för fordon säljs oftast i en speciell resväska, vilket garanterar användarvänlighet och hög rörlighet.

Jonnesway S04H624101S

Setet tillhör en ganska hög klass och är därför avsett för professionellt underhåll av fordon. Satsens marknadsvärde är cirka 14 000 rubel.

Den största delen av uppsättningen består av skiftnycklar - det finns en stor variation av dem (öppna skiftnycklar från 8 till 24 mm, delade skiftnycklar och andra varianter av detta verktyg). Även i kompositionen kan du hitta bitar för en adapter, spärrar och mycket mer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Berger BG141-1214

Detta kit är det mest mångsidiga och passar alla bilister. Priset är 17 000 rubel. Setet innehåller ett så sällsynt, men ibland mycket nödvändigt verktyg som en momentnyckel, vilket är en tveklös fördel med Berger BG141-1214 jämfört med konkurrenter.

Uppsättningen av huvuden är också ganska bred. Alla standardstorlekar upp till 32 presenteras här. Dessutom finns det en indikatorskruvmejselsond, som också lockar många bilister.

De negativa egenskaperna inkluderar färgen på handtagen och verktygshållarna - i arbetet blir det mycket smutsigt och förlorar därför sitt attraktiva utseende.

Bild
Bild

JTC H096B

Denna uppsättning verktyg är lämplig för dem som letar efter en uppsättning till ett mer överkomligt pris, eftersom marknadsvärdet för JTC H096B bara är 9 000 rubel. Men konsumenter som använder detta kit (både proffs och amatörer) talar ganska högt om det.

Paketpaketet är också ganska solid. Detta inkluderar sockelhuvuden (från 4 mm till 32 mm), bitar, huvuden, standard spärrset, skruvmejsel för bitar och huvuden, etc.

Bild
Bild

Toppset med huvuden och bitar

Låt oss nu gå vidare till en översyn av de bästa tillverkarna och företagen, vars kit skiljer sig avsevärt åt i positiv riktning i kvalitet och utrustning från sina konkurrenter.

Bosch 50 (2.607.019.504)

Högst upp på listan i toppen av uppsättningarna med huvuden och bitarna kan man inte låta bli att nämna det världsberömda företaget Bosch, som har en liknande uppsättning i sitt stora sortiment av produkter.

Detta kit är kompakt och innehåller allt du behöver . Det är viktigt att notera att denna uppsättning är perfekt för en komplett vändbar skruvmejsel. I dess sammansättning hittar du metriska och tum -huvuden och en universell uppsättning bitar (kors, platta, hexagoner, torcs).

Kostnaden för satsen är cirka 1500 rubel.

Bild
Bild

Makita B-28612

En av de största fördelarna med satsen är dess kompakthet. Makita B-28612 är tillverkad i fickformat. Gillar också kostnaden för uppsättningen, som bara är 1500 rubel. Å andra sidan inkluderar nackdelarna det otillräckliga antalet huvuden, och de mest populära storlekarna - 12 mm och 13 mm - saknas.

Bild
Bild

JTC K2731

Av uppsättningarna som presenteras i vår recension anses den här vara den mest mångsidiga, men du bör vara beredd på att priset för det är lämpligt - cirka 5 000 rubel.

I satsen, förutom bitar och huvuden, hittar du en ratt, en spärr, en kardan, en flexibel förlängning . Det är viktigt att notera att uppsättningen först och främst är värdefull eftersom den inte bara innehåller metriska utan även tumhuvuden (från 5/32 till 1/2 tum).

Uppsättningen av bitar är också universell - det finns kors och platta och hexagoner och torxar och stjärnor.

Bild
Bild

Översikt över snickerier

Bland alla låssmed- och snickeriset som presenteras idag på byggmarknaden, vad gäller tillförlitlighet, kan några separata uppsättningar särskiljas.

Bosch X-Line 100 (2.607.019.330)

En uppsättning gjord av ett välrenommerat företag kommer att kosta dig 3 000 rubel. Paketet innehåller följande saker:

  • bitar för en vändbar skruvmejsel;
  • ändhuvuden från 5 mm till 13 mm;
  • hexnycklar;
  • borrar av typen cylindrisk och fjäder;
  • kolstålskronor;
  • försänkning etc.

Användare noterar den höga kvaliteten på alla element som ingår i uppsättningen.

Bild
Bild

Hitachi 705315M

Den här uppsättningen kommer dock att kosta dig mindre än den föregående (kostnaden är cirka 2500 rubel), och dess utrustning blir mer blygsam. Så det finns inte tillräckligt med bitar och borrar här.

Bild
Bild

KRAFTOOL 25556-H43

Detta alternativ är det billigaste, priset överstiger inte 1000 rubel. Trots att mängden och kvaliteten på bitarna i uppsättningen väcker förtroende kan samma sak inte sägas om borrarna i uppsättningen. Faktum är att KRAFTOOL 25556-H43 endast innehåller 3 borrar och de är inte särskilt bra i kvalitet.

Dessutom innehåller strukturen en vändbar skruvmejsel, vars fördelar inkluderar ett ergonomiskt handtag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska man leta efter när man väljer?

För att välja en högkvalitativ uppsättning reparationsverktyg och därefter inte ångra ditt köp, Det är nödvändigt att ägna särskild uppmärksamhet åt vissa aspekter.

  • Alla föremål som ingår i paketet måste vara tillverkade av högkvalitativt stål. Endast i detta fall kan en garanti för korrekt utförande av arbetet, liksom varaktigheten för verktygets funktion, garanteras.
  • För många byggare är priset också en viktig faktor. Naturligtvis bör du köpa uppsättningar som matchar din plånbok. Å andra sidan måste du komma ihåg att billiga kit ofta är ganska blygsamma i sin sammansättning och inte heller har rätt kvalitet, så i detta avseende måste du alltid hitta en balans.
  • Var särskilt uppmärksam på dokumentation (licenser, certifikat). Innan du köper, se till att du köper en produkt som verkligen är märkt och inte en falsk. Det rekommenderas också att köpa kit endast från betrodda säljare eller från officiella onlinebutiker.
  • Välj de kit som passar dina behov. Så om du utför regelbundna reparationer eller arbetar professionellt med byggnadsarbete, ta dig tid och pengar för att välja och köpa en kvalitetsuppsättning - trots allt kommer det att löna sig hundra gånger. Å andra sidan, om du bara behöver en uppsättning verktyg för tillfällig användning hemma, bör du inte köpa stora och fashionabla kit. Ge företräde åt mer blygsamma uppsättningar.
  • Experter rekommenderar också att ge företräde åt beprövade märken och företag med ett gott rykte. Å andra sidan, undvik endagsföretag.

Rekommenderad: