Force -verktygssatser: En Resväska Med Professionella Verktyg För 108 Och 142 Artiklar, Universella Rock Force -uppsättningar För 94 Och 82 Artiklar, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Force -verktygssatser: En Resväska Med Professionella Verktyg För 108 Och 142 Artiklar, Universella Rock Force -uppsättningar För 94 Och 82 Artiklar, Recensioner

Video: Force -verktygssatser: En Resväska Med Professionella Verktyg För 108 Och 142 Artiklar, Universella Rock Force -uppsättningar För 94 Och 82 Artiklar, Recensioner
Video: Unboxing and Testing iBELL IBL TD13-100 650W Professional Tool Kit 2024, April
Force -verktygssatser: En Resväska Med Professionella Verktyg För 108 Och 142 Artiklar, Universella Rock Force -uppsättningar För 94 Och 82 Artiklar, Recensioner
Force -verktygssatser: En Resväska Med Professionella Verktyg För 108 Och 142 Artiklar, Universella Rock Force -uppsättningar För 94 Och 82 Artiklar, Recensioner
Anonim

Människor började kombinera verktyg i uppsättningar för länge sedan. Det finns dock ingen anledning att göra det själv nu: du kan helt enkelt välja en lämplig uppsättning från Force.

Bild
Bild

Tillverkarens information

Force har varit verksamt i Taiwan sedan 1984. Strängt taget är Force egentligen inte ett företag, utan ett varumärke. På ett eller annat sätt blev företaget mycket snabbt känt i sitt land som en ledande tillverkare av professionella handverktyg. Företaget har etablerat produktion:

  • bit;
  • hylsnycklar;
  • skiftnycklar för muttrar och bultar;
  • skruvmejslar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Varje produkt uppfyller eller överskrider DIN -standarder. Sedan 1992 har Force -märket blivit auktoritativt över hela världen. Trots svårigheterna att konkurrera med de främsta företagen i främmande länder blev det snabbt populärt. Nu förbättrar företaget ständigt sina produkter och reagerar snabbt på alla tekniska innovationer i branschen. Efter normerna omorganiserade hon upprepade gånger produktionen. Under de senaste åren har efterfrågan på Force -produkter ökat på grund av:

  • skärpning av teknisk kontroll;
  • utökning av sortimentet;
  • förbättra logistiken;
  • Service underhåll.
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Det är mycket viktigt för konsumenterna att förstå vad Force -verktygslådan kan ge. vad är dess styrkor och svagheter.

  • Den otvivelaktiga fördelen med sådana kit är att det finns många av dem. Och alla kommer att kunna välja exakt det alternativ som kommer att vara optimalt i ett visst fall.
  • Du hittar Force -kit i de flesta ryska städer. Systemet för att beställa och köpa via Internet har felsökts.
  • Beroende på konfiguration (antalet artiklar i resväskan) skiljer sig priset också, men det är i alla fall fullt motiverat av produkternas kvalitet. Verktygen kommer att fungera ganska länge, samtidigt som de effektivt motstår slitage.
  • Produktens design och ergonomiska egenskaper är ganska anständiga.
  • Även om du måste arbeta med smutsiga händer (och detta är nästan oundvikligt), glider enheterna inte ut.
  • Korrosion berör dem praktiskt taget inte.
  • Efter långsiktig drift förblir de viktigaste tekniska kvaliteterna fullt ut: utvecklarna har försökt använda förstklassig metall.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns bara en nackdel (och inte en teknisk): ett stort antal förfalskningar av låg kvalitet. Att skilja dem är dock inte alltför svårt. Förfalskare använder ofta varumärket Rock Force för att undvika åtal . Du bör inte köpa produkter under detta namn. Utåt återger de originalet nästan felfritt, men i arbetet visar sig dessa verktyg dåligt.

Det kan antas att hälften av alla problem med Force -verktyg faktiskt är förfalskningar.

Bild
Bild

Vyer

För att undvika problem är det inte tillräckligt att helt enkelt vägra att köpa kit med tillägg av Rock på förpackningen. Det är också viktigt att välja den lämpligaste satsen korrekt.

Bild
Bild

Set i 108 delar

Setet med 108 delar (art.nr 41082-5) innehåller sexkantiga uttag. Tillverkaren positionerar denna produkt som ett universellt kit. Det är utformat för att hjälpa till i en mängd olika VVS-, monteringsarbeten och reparationer. Ger en effektiv lösning på problem med tungt belastade eller gängade anslutningar. Det sägs att reparation av en bil i vardagen påskyndas avsevärt när man använder ett sådant verktyg.

Tillsammans med de vanliga 6-sidiga huvuden finns också deras utökade motsvarigheter från 6 till 13 mm. Leveransomfattningen inkluderar uttag med 6-stjärniga stjärnor och 5 olika insatstyper. En vred och en universalled kan vara till stor nytta. För många bilister kommer enheter med en landningsstorlek på 0,5 tum att visa sig vara en värdefull hjälp i deras arbete. Och även i beskrivningarna uppmärksammas de själva:

  • förlängningar för 125 och 250 mm;
  • 3/8 och ½ tum adaptrar;
  • 5/16 tum bitsats;
  • vinklade sexkantnycklar.

Märket är tillverkat av högkvalitativ plast. Verktygen i sig är tillverkade med kromvanadiumstål. Satsen innehåller också en handhållen vändbar spärr med lås. Storleken på en standardbehållare är 450X340X90 mm. Den totala vikten av satsen är något mer än 7,2 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

142 instrument

En uppsättning med 142 instrument förtjänar också uppmärksamhet. Den innehåller 12-sidiga huvuden. Beslag finns i 1/2, 1/4 och 3/8 tum (DR) monteringsstorlekar. Leveransen sker i ett ganska kompakt, hållbart plastfodral. Spärrarna och handtaget är ganska bekväma.

Storleken på huvuden varierar från 4 till 32 mm. Vikten på hela setet är 13 kg. Du kan använda 30 mm bitar från Philips, Pozidriv. Också tillgänglig:

  • kardaner;
  • spärrar för 24 tänder;
  • adaptrar;
  • ledade spärrar;
  • huvuden med E-profil;
  • L-formade vevar;
  • kombinationsnycklar (6 till 24 mm).

Stålet är detsamma som i föregående version. Handspärrarna har en hållare. Dessa spärrar och skruvmejselhandtaget använder ett halkfritt plasthandtag. Hål för hängning finns i skruvmejselhandtagen. Den totala vikten av satsen är 13,81 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Force 4941-5

Det är också användbart att överväga 94-delars Force 4941-5-set. Den innehåller uttag, utbytbara bitar och bitar. Typiska anslutningsrutor är 1/2 "och 1/4". Tillverkaren hävdar att ett sådant kit kommer att komplettera de vanliga låssmedverktygen som används hemma. Setet innehåller inte tång och skruvmejslar.

Verktygen är lämpliga för montering, demontering och reparation . Det är möjligt att serva fästelement med både slitsar och externa huvuden. Som det passar för ett avancerat verktyg är arbetsdelarna tillverkade av utmärkt stål. Storleken på huvuden varierar från 4 till 32 mm. Kombinationsnycklar tillhandahålls inte.

Kit 4941-5 väger 7 kg. Användare kan använda 6-sidiga huvuden för regelbunden och djup körning, liksom T-formade vred, skruvmejselknappar.

Alla artiklar tillverkas i Taiwan.

Bild
Bild
Bild
Bild

82 element

Utvecklarna av en uppsättning med 82 verktyg har försökt skapa det perfekta kit för installation och demontering av gängade strukturer. Anslutningsmått - 1/4 och 1/2 tum. Det minskade antalet föremål i resväskan, i jämförelse med stora uppsättningar, gjorde det möjligt att minska vikten till 6 kg. Viktigare är att huvudspridningen från 4 till 32 mm är helt bevarad. Introducerade originalhuvuden av Surface -typen, som varierar i storlek från 4 till 14 mm. En adapter för 25 mm bitar kan också vara attraktiv.

Det finns en annan grupp av ythuvuden - från 14 till 32 mm. Setet innehåller 9 typer av kombinationsnycklar och ett par ljushuvuden . En positiv egenskap hos satsen är den ökade kontaktytan på huvuden. Detta gör att du framgångsrikt kan arbeta med deformerade fästelement.

Enligt tillverkaren är en sådan komplett uppsättning perfekt för att arbeta med bilar och andra mekanismer.

Bild
Bild

Professionellt kit

Den professionella uppsättningen med 215 artiklar förtjänar också uppmärksamhet. Det har:

  • gemensamma ändhuvuden från 10 till 32 mm;
  • långsträckta ändhuvuden från 16 till 22 mm;
  • förlängningar för 125 och 250 mm;
  • ljushuvuden 18 mm.

Den 218-delade handhållna universalsatsen är set 42182-5. Den innehåller både vanliga och långsträckta huvuden. Och även verktyg i E-format.

Setet på 202 delar är definitivt inte värt att köpa: det representeras av ett falskt Rock Force-märke.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Att välja rätt verktyg är ganska svårt. Först och främst bör du vara uppmärksam på fallets dimensioner och geometri. Om det kommer att vara bekvämt att lagra och överföra det direkt beror på dessa indikatorer. Alla Force -kit finns i robusta plastfodral. Hela uppsättningen bör helst innehålla tång, skruvmejslar, spärrar, olika tångar.

Ett användbart tillägg kommer att vara en uppsättning bitar. För de flesta uppgifter är Force 4941 -paketet lämpligt. Det kännetecknas av sin rörlighet och låga vikt. Men för det största möjliga arbetsområdet är det bättre att uppmärksamma de större kombinationerna av verktyg. Och du bör också noggrant studera konsumenternas bedömningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Uppsättningen 41082 av 108 artiklar motiverar fullt ut kostnaden. Detta kit är ganska hög kvalitet och kostar inte för mycket. Även om den används i ett år, fungerar den mycket bra. Styrka och användarvänlighet noteras av alla konsumenter. Klämmorna och spännen är ganska täta så att de inte lossnar av misstag.

Ett ark skumgummi placerat inuti förhindrar på ett tillförlitligt sätt att huvuden sprids. Den enda nackdelen är bristen på öppna skiftnycklar. Ratchets och andra element minskar arbetets varaktighet. Jämfört med 94-delarset har en mer mångsidig och mångsidig uppsättning mångfacetterade huvuden dykt upp . När det gäller de 94 elementkiten är allt enkelt: det tillgodoser de flesta praktiska behov.

Men för seriöst professionellt arbete är större uppsättningar bättre lämpade.

Rekommenderad: