Betyg Av Golvstående Luftkonditioneringar: En Genomgång Av De Bästa Tysta Luftkonditioneringsapparaterna För Hemmet, De Bästa Minsta Och Tystaste Luftkonditioneringsapparaterna För

Innehållsförteckning:

Video: Betyg Av Golvstående Luftkonditioneringar: En Genomgång Av De Bästa Tysta Luftkonditioneringsapparaterna För Hemmet, De Bästa Minsta Och Tystaste Luftkonditioneringsapparaterna För

Video: Betyg Av Golvstående Luftkonditioneringar: En Genomgång Av De Bästa Tysta Luftkonditioneringsapparaterna För Hemmet, De Bästa Minsta Och Tystaste Luftkonditioneringsapparaterna För
Video: Top 5 Best Split AC (Air Conditioner) In 2021 2024, April
Betyg Av Golvstående Luftkonditioneringar: En Genomgång Av De Bästa Tysta Luftkonditioneringsapparaterna För Hemmet, De Bästa Minsta Och Tystaste Luftkonditioneringsapparaterna För
Betyg Av Golvstående Luftkonditioneringar: En Genomgång Av De Bästa Tysta Luftkonditioneringsapparaterna För Hemmet, De Bästa Minsta Och Tystaste Luftkonditioneringsapparaterna För
Anonim

Numera kan du hitta fler och fler lägenheter, hus och rum med luftkonditionering. Denna typ av teknik gör det trevligare att vara i dem och låter dig justera temperaturen som du vill. Jag skulle vilja berätta om golvstående luftkonditioneringar, eftersom de är bekvämare för hus med flera rum. Sådana enheter kan dras från en del av strukturen till en annan om uppvärmning eller kylning krävs i olika rum.

Fördelen är rörlighet, som är mycket populär bland konsumenter . I den här artikeln kommer vi att presentera en bedömning av de bästa golvstående luftkonditioneringarna från olika tillverkare, jämföra modellerna och ta reda på vilka enheter som motiverar deras pris.

Bild
Bild

Översikt över sorter

De senaste innovationerna inom denna typ av teknik kan ha en värmefunktion. Faktum är att luftkonditioneringen kan göra temperaturen inte bara lägre utan också högre. Enheter med detta alternativ skiljer sig från standardenheter, som bara svalnar. därför vår TOP kommer att delas in i två delar: luftkonditioneringar med endast kylning och modeller med värmefunktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller som bara kyler

1 plats

Electrolux EACM-11CL / N3 . Det är en bra enhet som kombinerar alla positiva egenskaper hos en mobilkylare. Electrolux har tagit hand om utseendet, så designen på den här enheten är riktigt attraktiv. Men bortsett från utseendet har denna modell sin egen uppsättning funktioner. Bland dem finns ventilations- och avfuktningsläge, kondensavdunstning, möjlighet till intensiv kylning.

De flesta människor gillar den här modellen för sin kraft. En sådan enhet kan enkelt arbeta i ett produktionsrum eller i ett ganska stort hus . Ett annat plus är den låga vikten (26 kg), på grund av vilken transporten blir enkel och inte kräver mycket ansträngning.

Ljudnivån under drift är endast 44 dB, vilket är klart mindre än för liknande utrustning. Bland fördelarna kan man också notera den låga energiförbrukningen och närvaron av ett nattläge. När den är aktiverad börjar enheten arbeta tystare och ställer in en behaglig temperatur för att sova.

Kontrollen av denna modell tillhandahålls via fjärrkontrollen, tankfyllningskontrollsystemet informerar dig när en tillräcklig fuktnivå har ackumulerats inuti enheten. Satsen innehåller en dräneringsslang genom vilken kondens kan dräneras . Av nackdelarna kan vi säga om det faktum att det inte finns någon fönsteradapter i satsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

2: a plats

Zanussi ZACM-12 MS / N1 . Produkten av detta märke är ganska billig och har alla grundkvaliteter som en bra golvstående luftkonditionering. Serviceareal - 30 kvm m, det finns avfuktnings- och ventilationsfunktioner, automatiskt temperaturunderhåll är möjligt.

Displayen är dold, placerad på framsidan under genomskinlig plast. Den resulterande kondensen avlägsnas automatiskt endast om rummet är något fuktigt. I detta fall kan du tömma det ackumulerade vattnet genom ett speciellt hål som dräneringsslangen går till. Det finns en 24-timmars timer med vilken du kan ställa in en specifik start- eller avstängningstid . Det finns funktioner för automatiska fönsterluckor och fläkthastighetsreglering för att sänka temperaturen. Du kan också ställa in riktningen för luftmassor om kylning krävs i en viss del av rummet eller rummet.

Denna modell har en låg strömförbrukning, fönsteradapter och dräneringsslang ingår. Vikt - 31 kg, ljudnivå - 47 dB, så den här enheten kan inte kallas tyst. Den bärbara typen av enheter kompletteras med ett chassi med hjul, vilket gör denna luftkonditionering ännu mer mobil.

Finns i två färger: svart och vitt.

Bild
Bild
Bild
Bild

3: e plats

Aeronik AP-09C . En enhet som har testats av tid och av många köpare. Det finns ingen anledning att tvivla på enhetens kvalitet, eftersom den har alla grundläggande funktioner som gör den mångsidig. Det snygga utseendet och funktionaliteten tilltalar fortfarande konsumenten.

Den största skillnaden är arbetet med kondensat. Denna modell har inte en separat vattentank, eftersom all den genererade vätskan strömmar till värmeväxlaren . Således avdunstar kondensatet och lämnar genom kanalen. Kontrollen är bekväm och utförs via fjärrkontrollen eller frontpanelen.

En av fördelarna med denna modell är ett litet brus på 40 dB, så AP-09C kan kallas ganska tyst . Det finns också en AutoRestart -funktion som startar om luftkonditioneringssystemet vid strömavbrott. Du kan reglera fläktens rotation, ställa in en specifik tid för drift (timerfunktion) och välja läge för automatisk, avfuktning, ventilation eller kylning.

Det är en blockering av fjärrkontrollen från barn.

Av bristerna är bara en liten kylyta på 25 kvm. m.

Bild
Bild
Bild
Bild

4: e plats

Royal Clima RM-M35CN-E . En mångsidig luftkonditionering som kombinerar många användbara funktioner. Bland dem kan man särskilja närvaron av 2 fläkthastigheter, en 24-timmars timer, möjligheten att justera luftmassornas riktning, 3 driftlägen: kylning, ventilation och avfuktning.

Denna enhet är den mest kraftfulla av de presenterade luftkonditioneringsapparaterna utan värmefunktion. Den klarar ett utrymme på upp till 40 kvm. m, så det kan installeras säkert i industrilokaler och stora hus. Displayen är tydlig, fjärrkontrollen är enkel, du behöver inte tjafsa mycket med det.

Vikt - 29 kg, kompakt form, komplett med ett skjutbart fönsterband. Av nackdelarna kan en ganska hög ljudnivå på 54 dB noteras, men detta beror bara på den höga effekten hos denna enhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

5: e plats

Ballu BPAC-09 CE_17Y . Den billigaste och minsta av denna typ av luftkonditionering. Den största fördelen är närvaron av ytterligare funktioner, till exempel: en sömntimer (en gradvis minskning av temperaturen i 7 timmar), 3 fläkthastigheter, en av / på -timer, jämn luftfördelning.

Av intresse är även persiennerna, som kan roteras 180 grader och reglera luftmassornas riktning. Låg strömförbrukning, tydlig displayenhet och infraröd fjärrkontroll, bra effekt . Den lätta vikten på 26 kg och de rundade kanterna gör det enkelt att transportera denna enhet.

Köpare kallar bullernivån för en betydande nackdel, vilket är lika med 51 dB, inte ens med full kylkraft.

På grund av detta rekommenderas det inte att köpa denna enhet för sovrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Prover med värmefunktion

1 plats

Electrolux EACM-10HR / N3 . Denna enhet är mycket lik sin motsvarighet från första platsen av den tidigare typen. Funktionslistan och teknikbasen liknar varandra.

Eftersom värmeväxlaren kan värma är avlägsnandet av kondensat lättare. Vätska kommer in i den uppvärmda ytan inuti enheten och avdunstar. För våtrum finns en speciell behållare för vätska.

Låg elförbrukning, det finns en timer, enkel installation, lätt vikt på 27 kg . Det finns möjlighet att justera bladens rotation med tre hastigheter.

Inbyggd självdiagnosfunktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

2: a plats

Royal Clima RM-R35CN-E . En lättanvänd enhet som regelbundet utför sina huvuduppgifter. Mycket tydlig display som du kan ställa in timer och viloläge med. Den moderna designen gör det enkelt att växla enheten från kylning till uppvärmning och vice versa.

Det finns två färger: svart och vitt. Kondensatutflödessystemet är universellt, eftersom vatten antingen kan avdunsta på värmeväxlaren eller rinna ut i en speciell tank . I satsen, i stället för en dräneringsslang, finns det ett speciellt rör så att utflödet av vatten är konstant och du inte behöver övervaka ackumulering av vatten hela tiden.

Inuti denna teknik finns det ett kolfilter som effektivt rengör luften från smuts och damm. Korrugerad slang 1, 85m, installationssatsen består av en behållare för kondensat, en fönsteradapter och en korrugering. Av nackdelarna kan bara en ljudnivå på mer än 50 dB noteras.

Bild
Bild
Bild
Bild

3: e plats

Ballu BPHS-14H . Den största fördelen med denna modell är dess höga effekt och uppvärmningshastighet. Användbar yta - upp till 35 kvm. m, komplett med avloppsslang och fönsteradapter.

Det finns en timer, bakgrundsbelyst digital display, fjärrkontroll, fläkt med 3 hastigheter, mycket låg strömförbrukning för uppvärmning.

Konsumenten kallar de största nackdelarna en hög ljudnivå och en lukt av plast under de första startarna

Bild
Bild
Bild
Bild

4: e plats

Allmänt klimat GCP-09ERA1N1 . Gammal standard luftkonditionering med värmefunktion. Det är ganska tungt, men kraftfullt. Responsområde - 21 kvm m, justering med fjärrkontrollen eller displayen. Användbara funktioner inkluderar viloläge, självdiagnostik, automatisk omstart och blockering av kondensatpåfyllningsindikatorn.

Även om denna modell inte är så lätt att flytta på grund av sin anständiga vikt, är dess mobilitet hög. Satsen innehåller en monteringsplatta. Installationen är enkel och kylningen är mycket snabb.

De största nackdelarna är buller och vikt.

Bild
Bild
Bild
Bild

5: e plats

Dantex RK-09PSM-R . En liten och enkel luftkonditionering lämplig för små utrymmen. Chassit gör den redan kompakta enheten ännu mer mobil. Energieffektivitetsnivå A, infraröd fjärrkontroll, timer ingår. Kondensatet avdunstas genom en värmeväxlare.

Driften är enkel, självdiagnostik och autostartlägen är installerade, luftkanalen har ett komplett installationssats.

Nackdelen är att det inte finns någon joniseringsfunktion, vilket borde vara.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av TROTEC PAC 4600 golvluftkonditionering i videon.

Rekommenderad: