Mygg Från Mygg: Spray, Vätska Och Tallrikar För Rökaren I Uttaget, Spiraler Och Grädde, Andra Medel. Instruktioner, Granska Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Mygg Från Mygg: Spray, Vätska Och Tallrikar För Rökaren I Uttaget, Spiraler Och Grädde, Andra Medel. Instruktioner, Granska Recensioner

Video: Mygg Från Mygg: Spray, Vätska Och Tallrikar För Rökaren I Uttaget, Spiraler Och Grädde, Andra Medel. Instruktioner, Granska Recensioner
Video: Test av myggmedel 2024, Maj
Mygg Från Mygg: Spray, Vätska Och Tallrikar För Rökaren I Uttaget, Spiraler Och Grädde, Andra Medel. Instruktioner, Granska Recensioner
Mygg Från Mygg: Spray, Vätska Och Tallrikar För Rökaren I Uttaget, Spiraler Och Grädde, Andra Medel. Instruktioner, Granska Recensioner
Anonim

Nästan alla älskar sommarsäsongen, när du kan vandra och koppla av i naturen. Den enda nackdelen med sådan fritid är myggor, som strävar efter att bita alla, de orsakar mycket olägenhet. Det finns ett brett utbud av produkter på marknaden idag som hjälper till att bekämpa dessa irriterande insekter. Ett bra exempel är Mosquitalls produkter som är mycket efterfrågade. Det finns många produktalternativ i denna tillverkares sortiment.

Bild
Bild

Särdrag

Mosquitall är ett växande märke av en mängd olika myggmedel. I nästan 15 år har många preparat skapats i olika modifieringar för att bekämpa insekter. Det är värt att notera att varje produkt i sortimentet har klarat många tester och kontroller, därför är det säkert för människor, men skadligt för mygg. Företaget ger råd till olika centra och har lyckats bevisa sin professionalism inom insektsbekämpning.

Huvudfunktionen är att alla kan välja en produkt enligt vissa parametrar, vare sig det är utomhus eller inomhus, så med Mosquitall -produkten kan du gå även på långa vandringar med en övernattning i naturen.

Bild
Bild

Det är ganska lätt att förstå produkttyperna, eftersom tillverkaren har utvecklat ett bekvämt färgkodningssystem så att kunden snabbt och enkelt kan hitta produkten . Under detta märke produceras effektiva insektsmedel som inte längre kommer nära dig, oavsett om du är hemma eller utomhus. De främsta fördelarna med produkterna inkluderar säkerhet för människors hälsa. Linjen innehåller också namn för barn, vilket inte är mindre viktigt. Så om sommarperioden är förknippad med irriterande myggor kan du glömma dem för alltid, eftersom insekter inte längre kommer att störa dig.

Bild
Bild

Beskrivning av medel

Sortimentet innehåller krämer, sprayer, tallrikar och vätskor. Varje produkttyp har sina egna egenskaper och fördelar, dessutom är de ofarliga för hälsan. Företaget har tagit hand om skyddet av barn, så det producerar en linje för de minsta, och det är viktigt . Myggor biter ofta spädbarn, så du måste skydda deras känsliga hud och förhindra insektsattacker. I sammansättningen av produkter för barn är koncentrationen av den aktiva substansen mycket lägre, men detta påverkar inte effektiviteten, produkterna fungerar utmärkt. Om du bestämmer dig för att fylla på myggmedel, här är en beskrivning av produkterna i flera former av användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Aerosoler

Denna produkt kan sprutas direkt på kläder. De största fördelarna med läkemedlet inkluderar effektens varaktighet, som varar upp till 8 timmar. Det bör noteras att aerosolen skyddar inte bara från myggor, utan också från fästingar, vilket är lika viktigt för säkerheten. Den aktiva ingrediensen - DEET - utgör hälften av den totala kompositionen . Ingrediensernas andel kan dock variera beroende på frisättningsformen.

Läkemedlet kan hänföras till den andra kategorin av fara, så det kommer inte att skada en person eller ett husdjur om du följer bruksanvisningen. Aerosolens huvuduppgift är att avvisa insekten.

Om koncentrationen är högre kommer läkemedlet att orsaka muskelförlamning och myggan dör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den aktiva ingrediensen kan orsaka allergier om ämnet kommer i kontakt med huden, därför rekommenderar tillverkaren ett känslighetstest. När det gäller användningsfrekvens kan du använda aerosolen tre gånger om dagen, inte mer. Det påverkar inte en persons välbefinnande, men myggor kan dö även med en liten koncentration. De främsta fördelarna med verktyget inkluderar:

  • minimal hudkontakt;
  • långvarig effekt;
  • komplex effekt på både myggor och fästingar;
  • frånvaro av märken på kläder.
Bild
Bild
Bild
Bild

Aerosolen luktar gott på grund av närvaron av vanillin i kompositionen, och den erbjuds också till ett överkomligt pris . Serien innehåller en produkt för barn som appliceras direkt på huden. För att göra detta, spraya aerosolen på handflatan och gnid barnets kropp. Produkten är lämplig för barn från 2 år och äldre, medan läkemedlet endast kan användas 2 gånger om dagen. Myggan absorberas lätt, avger en behaglig doft och skapar en skyddande film på huden utan att orsaka allergier.

Sprutor

Det är en av de mest mångsidiga produkterna för myggbekämpning. Ett sådant läkemedel är lätt att använda, bekvämt att ta med sig på resor, eftersom det inte tar mycket plats på grund av förpackningens storlek. Verktyget kan skrämma bort myggor och andra insekter som plågar i naturen. Effektiviteten varar i 8 timmar efter applicering, så om du planerar en lång promenad kan du säkert välja denna form av skydd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Denna produkt lockar sportfiskare som sitter länge och väntar på en tugga. Sprayen kan appliceras på kläder och tyger. Serien innehåller en barnversion av produkten, med högst 8% av den aktiva substansen i den. Inga myggor, fästingar och mugg kommer att störa ditt barn, men hans ålder måste vara över 3 år. De främsta fördelarna med sprayen:

  • pålitligt skydd;
  • brist på överflödig lukt och fläckar på kläder;
  • doften kan tas bort helt under tvätt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Fumigatorer med tallrikar och vätska

Detta är ett av de alternativ som används inomhus under sommaren. Plattorna har samma effekt som flytande preparat . Dessa produkter används tillsammans med rökningsmedel och presenteras i förpackningar om 10 st. Fumigatorn med en platta är ansluten till ett uttag. En skiva räcker för natten, så vi kan säga att de används sparsamt.

Bild
Bild

Du kan också använda en vätska som är luktfri.

Agenten avdunstar med hjälp av den påslagna rökgasapparaten och tack vare fläkten fyller rummet, så åtgärden börjar inom några minuter efter att den slås på. Insekticiden räcker i en hel månad. Fumigator -enheten har en timer som automatiskt slås på i 12 timmar och sedan stängs av tills nästa gång . När det gäller tallrikarna eller tabletterna, som de också kallas, skiljer de sig bara i form, den aktiva ingrediensen är densamma som i vätskan, så valet beror på personliga preferenser och önskemål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spiraler

Spiralerna kan användas på verandan och i loggian, liksom under vandringen, det vill säga i det öppna rummet. Om du går till naturen är en sådan produkt oumbärlig.

Bild
Bild

Grädde

Verktyget i denna form är mycket efterfrågat. Den aktiva substansen utgör en tiondel av hela läkemedlet, och denna mängd är tillräckligt för att skydda dig från flygande blodsugare . Beredningen innehåller 10% av den aktiva substansen. Man tror att detta är den optimala mängden som kommer att ge pålitligt skydd. Salvan kan också användas till barn över 5 år. Bland ingredienserna finns extrakt av calendula, persilja och andra växter, så att produkten ger både skydd och ger näring och återfuktar huden.

Efter applicering kommer krämen att fungera i 3 timmar, sedan måste den appliceras igen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mjölk

Det är en mild vätskeformulering som är utformad för att skydda barn och inte bara kommer att förhindra myggbett, utan också avvisa myggor och mugg. Den innehåller ett säkert avstötande medel som har utmärkt effektivitet . Samtidigt blir barnets hud mjuk och återfuktad. Mjölk kan användas efter en bit för att lindra klåda och sveda.

Produkten är lämplig för barn från 1 år, åtgärden varar upp till 2 timmar . Kompositionen innehåller växtextrakt som omsorgsfullt vårdar känslig hud. Det bör noteras att det inte finns några parabener bland ingredienserna, produkten är ekonomisk och luktar gott, medan den inte kommer att lämna feta märken på tyget. Om huden är känslig kan den användas av vuxna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

Först och främst är det viktigt att se till att produkten inte har gått ut, varefter du måste studera tillverkarens rekommendationer. Oavsett släppningsform måste myggmedel användas enligt instruktionerna. Om du köpte en salva eller grädde, applicera en liten mängd på handflatan och torka sedan alla exponerade områden, inklusive din hals och ansikte . Se till att det inte finns några obearbetade platser kvar.

Du behöver inte gnugga produkten, eftersom den absorberas mycket snabbt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill sitta bekvämt på verandan, använd spiralerna. Paketet innehåller en speciell hållare som produkten fästs på . Placera den 2 m från dig och sätt eld på spetsen så att spiralen börjar ulma, sedan börjar de aktiva komponenterna att verka och under de närmaste timmarna kommer du att glömma myggor. Det finns flera spiraler i paketet, så de kommer att hålla i en vecka eller mer, beroende på användningsfrekvens.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller spray och aerosol, som säljs i burkar, måste de skakas och sprutas på ytterkläderna . Behandla de saker du ska vara utomhus i och låt dem torka ut lite. Om du sprayar på kläder som ligger ovanpå dig, håll behållaren 20 cm från dig, se till att dina ögon och luftvägar är skyddade.

Efter att ha gått, bör du tvätta dina kläder för att ta bort eventuell kvarvarande spray.

Det rekommenderas att använda en rökgas i rummet. För att göra detta, ta bort plattan med den aktiva substansen, sätt in den i enheten och anslut den till uttaget. Du kan göra detta varje gång innan du lägger dig och stänga av enheten under dagen. Även om rummet är ventilerat kommer produkten att vara effektiv, vilket är dess största fördel . Samtidigt kommer du inte att känna någon främmande lukt eller obehag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

För att skydda mot blodsugande insekter kan du använda olika Mosquitall-produkter som har vunnit enorm popularitet. Enligt många recensioner som finns på Internet noterar konsumenterna den höga effektiviteten av alla läkemedel, vare sig det är en grädde, spray, mjölk eller tallrikar. Den stora fördelen som lockar köpare är linjen designad för känslig babyhud.

Konsumenter kommenterar att även efter långa promenader på kroppen finns det inte ett enda bett, vilket bara bekräftar effektiviteten hos myggmedel.

Produkterna är särskilt efterfrågade bland fiskare och turister som tillbringar mycket tid i friska luften, där det finns många muggar och myggor, från vilka bara Mosquitall -medel kan räddas. Varje alternativ fungerar perfekt och har sina egna fördelar, men de förenas med gemensamma egenskaper: effektivitet, kompakthet och användarvänlighet.

Rekommenderad: