Primer "Prospectors" :, Universell Blandning, Packning Av Kompositionen Med En Volym På 10 Liter, Vattenhaltigt Material För Interiörarbete, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Primer "Prospectors" :, Universell Blandning, Packning Av Kompositionen Med En Volym På 10 Liter, Vattenhaltigt Material För Interiörarbete, Recensioner

Video: Primer
Video: ЗАРАБАТЫВАЙ, ИГРАЯ !!!!! ГАЙД ПО PROSPECTORS 2024, April
Primer "Prospectors" :, Universell Blandning, Packning Av Kompositionen Med En Volym På 10 Liter, Vattenhaltigt Material För Interiörarbete, Recensioner
Primer "Prospectors" :, Universell Blandning, Packning Av Kompositionen Med En Volym På 10 Liter, Vattenhaltigt Material För Interiörarbete, Recensioner
Anonim

Under dekoration och reparation kan du inte klara dig utan en primer. Användningen av denna lösning gör inte bara arbetsprocessen enklare, utan spelar också en viktig roll i det slutliga resultatet. Murbruksmarknaden erbjuder ett stort utbud av formuleringar som skiljer sig åt i tekniska egenskaper och andra indikatorer. Professionella reparatörer värderar högt en sådan produkt, Prospector Primer. Låt oss berätta mer om det.

Bild
Bild
Bild
Bild

generella egenskaper

Grundfärgen är grunden för att avsluta lokalerna. Du kan inte klara dig utan det i processen med internt arbete. På grund av lösningen kommer efterföljande lager som appliceras på ytan att hålla så länge som möjligt och behålla sin form och skönhet. En primer av hög kvalitet ökar väsentligt vidhäftningen av materialet till ytan och dess styrka.

Med kompositionen "Prospectors" har alla möjlighet att förbereda en bas för limning av tapeter måla, putsa eller kakla. Primern har speciella individuella egenskaper. Innan användning, var noga med att läsa instruktionerna och följa dem när du använder kompositionen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Jordkompositioner behövs inte bara för att förbereda ytan för ytterligare dekoration. Materialet kommer att skydda basen från negativa miljöpåverkan, förlänga dess livslängd och hålla den praktisk. Det är också ett pålitligt skydd mot korrosion, mögel och mögel. Användningen av en primer minskar förbrukningen av färg och gips, vilket sparar pengar på reparationer. Denna egenskap kommer att spela en viktig roll vid inredning av stora rum och byggnader.

Bild
Bild

Användningsområde

Ovanstående vattenburna primer är en mångsidig produkt. Den kan användas på en mängd olika ytor. Kompositionen är utformad med hänsyn till exteriör och inredning. Experter rekommenderar att du använder produkten när du arbetar med trä och betong.

Bild
Bild

Primern kan användas för att täcka följande material:

  • gips;
  • gipsvägg;
  • tegel;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • gammalt gips;
  • gipsfiberskivor.
Bild
Bild
Bild
Bild

Prospector -lösningen är oumbärlig för framställning av absorberande och sköra ytor. Användningen av en primer säkerställer en jämn, smidig och ekonomisk användning av efterföljande föreningar eller ytbehandlingar.

Bild
Bild

Lösningsfördelar

Experter och erfarna köpare lyfter fram följande fördelar med Prospector -primern.

  • Textur . På grund av sin speciella struktur har produkten utmärkta penetrerande egenskaper. Ämnet sipprar djupt in i fibrerna, jämnar ut ytan och tätar små sprickor. Denna egenskap är mycket användbar när du arbetar med trä.
  • Bindning . Ett lager primer ger ytterligare bindning mellan ytmaterialet och ytorna. Som ett resultat ökar ytans livslängd. Fastigheten har bevarats i många år.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Antiseptisk . Kompositionen är ett underbart och effektivt antiseptiskt medel. Det desinficerar ytan genom att förstöra skadliga bakterier. Med en sådan primer kommer du inte att stöta på problemet med mögel- och mögelbildning.
  • Mångsidighet . Primern kan användas för olika typer av ytor. En komposition räcker för att du ska utföra reparationsarbeten, inte bara i huset utan även utanför dess gångar.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Hastighet . Produkten torkar snabbt. Tiden på reparationer reduceras avsevärt. Om du väljer en murbruk för stora byggnader är Prospector Primer det bästa valet.
  • Resultat . En primer av hög kvalitet är nyckeln till ett utmärkt resultat. Noggrann och jämn fördelning av efterföljande beläggning säkerställs. Tack vare detta minskar förbrukningen av produkten som används för dekoration.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Resistent mot fukt . Materialet är inte rädd för ökad fukt. På grund av detta kan produkten användas i byggnader där denna indikator är över genomsnittet. Ånga och fukt kan inte förstöra lagrets struktur och elasticitet.
  • Användande . Att arbeta med primern är enkelt och enkelt. Efter applicering bildas en slät, stark och jämn film på planet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna lista innehåller de viktigaste fördelarna som är tillgängliga för köpare till ett fyndpris.

Kom ihåg att endast originalprodukter har ovanstående egenskaper.

Certifierade varor kan köpas från auktoriserade representanter och verifierade leverantörer. Primern säljs i förpackningar om 1, 5 och 10 liter. Förpackning av 10 liter är ett lönsamt köp för en stor arbetsfront.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lagring och tekniska aspekter

Produkten kan förvaras i 6 månader efter öppnandet. För att förhindra att primern försämras, kontrollera att behållaren är tätt tillsluten med ett lock.

Den optimala temperaturen i förvaringsrummet är från 5 till 30 grader Celsius (för slutna behållare).

Kompositionen säljs i förseglade förpackningar . Tillverkarna garanterar att produkten klarar upp till fem frysnings- och upptiningscykler utan problem.

Hållbarheten är exakt ett år från tillverkningsdatumet för kompositionen. Förbrukningen varierar från 100-200 milliliter per kvadratmeter. Denna indikator beror på ytans struktur och mikroklimatet i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktfunktioner

De flesta av de tekniska aspekterna av primern är möjliga på grund av det högkoncentrerade latexinnehållet. Detta element är ansvarigt för filmens styrka och elasticitet. Kompositionen behöver inte beredas före användning, det räcker med att öppna behållaren och börja reparera. Använd en rulle och pensel av olika storlekar för att applicera. Små borstar är praktiska om du behöver täcka svåråtkomliga områden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ytförberedelse

Förbered ytan ordentligt innan du applicerar primern. Denna procedur kommer inte att ta lång tid. Först måste du ta bort skräp, damm och andra föroreningar. Använd vid behov hushållskemikalier, skumlösningar, lösningsmedel och olika avfettningsmedel.

Vänta sedan tills ytan är helt torr . Först då kan du gå direkt till appliceringen av primersammansättningen. Kom ihåg grundregeln: ytan måste rengöras från resterna av gamla ytor och smuts och torkas.

Den optimala temperaturregimen för arbete är från 5 till 30 grader Celsius över noll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Vanliga köpare och professionella reparatörer har diskuterat Prospector -primern under lång tid i det omfattande nätverket över hela världen.

Relevanta budskap om detta ämne finns på nästan alla platser där enskilda material och konstruktionskompositioner diskuteras.

Det är säkert att säga att nästan alla recensioner är positiva. Vissa användare hittade inga brister alls när de använde Prospector -primern.

Bild
Bild

Netizens säger att detta är en bra affär till ett rimligt pris . Kostnad spelar en viktig roll vid produktval. Nybörjare säger att med hjälp av det här verktyget är det mycket enkelt att utföra efterbehandling utan ansträngning, även om du inte har någon erfarenhet inom detta område. Tack vare det utmärkta resultatet har produkten vunnit popularitet även bland professionella hantverkare.

Att hitta "Prospectors" primern är inte svårt, eftersom det är en populär produkt som finns i alla järnaffärer.

Rekommenderad: