Mosquito Raid: Vätska För Elektrofumigator Och Spiraler, Tallrikar, Spray Och Andra Myggmedel, Instruktioner För Deras Användning

Innehållsförteckning:

Video: Mosquito Raid: Vätska För Elektrofumigator Och Spiraler, Tallrikar, Spray Och Andra Myggmedel, Instruktioner För Deras Användning

Video: Mosquito Raid: Vätska För Elektrofumigator Och Spiraler, Tallrikar, Spray Och Andra Myggmedel, Instruktioner För Deras Användning
Video: Instruktioner för Niaks olika uppsättningsmöjligheter och funktioner 2024, Maj
Mosquito Raid: Vätska För Elektrofumigator Och Spiraler, Tallrikar, Spray Och Andra Myggmedel, Instruktioner För Deras Användning
Mosquito Raid: Vätska För Elektrofumigator Och Spiraler, Tallrikar, Spray Och Andra Myggmedel, Instruktioner För Deras Användning
Anonim

Raid anti-myggplattor, spray, sprayvätska och andra anti-myggprodukter är populära bland dem som vill bli av med irriterande blodsugande insekter. Instruktioner för deras användning är så enkla som möjligt. En detaljerad översikt över de medel som presenteras i företagets produktsortiment gör att du snabbt och enkelt kan förstå var och hur du kan använda Mygganfallet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

SC Johnsons Raid myggmedel är en av de ledande insektsbekämpningsprodukterna på den ryska marknaden. De kännetecknas av högkvalitativt utförande, lång hållbarhet. Företaget tillverkar ett brett utbud av preparat mot flygande insekter för inomhus- och utomhusbruk.

Utmärkande produktegenskaper

  • Olika former av släpp . Sprayer, rökningsplattor och vätskor, spiraler och andra medier kan användas. Om ett alternativ inte ger tillräcklig effekt eller parfymen verkar stark kan du alltid hitta ett alternativ.
  • Säkerhet … Med förbehåll för användningsreglerna skadar läkemedlen inte människors hälsa.
  • Överensstämmelse med EU -standarder … De är mycket strängare än i många länder i världen, så det finns ingen anledning att frukta för miljöns tillstånd.
  • Modern komposition … Varumärket använder i sina preparat sådana enteriska insekticider som pralletrin, cypermetrin, imiprotrin. Alla medel används i begränsade doser.
  • Snabb handling . I genomsnitt tar det inte mer än 10-15 minuter att eliminera mygg inomhus.

Att bekämpa flygande blodsugande insekter kan orsaka mycket besvär. Raidpreparat i olika former av utsläpp gör att du snabbt och enkelt kan lösa problemet med att döda myggor. Det räcker med att välja ditt bästa alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över elektrofumigatorer

Hemma anses en elektrofumigator vara den säkraste och mest effektiva lösningen för myggbekämpning. Den fungerar från elnätet, ansluts till ett vanligt uttag. En speciell rökgasvätska kan inkluderas som tillvalskomponent. I varumärkets sortiment presenteras det i flera former samtidigt.

  • I 30 nätter … Ett enkelt och bekvämt alternativ för 240 timmars drift av enheten. I sammansättningen av pralletrin vid en koncentration av 1, 6%.
  • I 45 nätter "Eukalyptus". En smaksatt version av vätskan med en dubbelverkan. Eucalyptus är ett naturligt avstötande medel som förstärker effekten av insekticiden.
  • I 60 nätter . En ekonomisk version av den klassiska rökgasvätskan.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den mest moderna versionen av Raid -elektrofumigatorn är utrustad med en timer för att räkna drifttiden, vilket gör det möjligt att automatiskt slå på och stänga av enheten. Dessutom finns det i den "smarta" modellen en justering av skyddsgraden. Det låter dig variera hastigheten på avdunstning av vätska från flaskan.

Förutom rökare med utbytbara behållare, släpper Raid en modell med ett värmeelement avsett för kontakt med plattorna . En sådan anordning värmer snabbt upp ytan på ett kartongelement impregnerat med en säker insekticid. En platta är utformad för 8 timmars skydd mot mygg, den optimala koncentrationen av ämnet i luften kan uppnås 10 minuter efter att rökningen är ansluten till nätverket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Reglerna för användning av enheten är desamma för varje typ. Proceduren kommer att vara följande.

  • Installera en platta eller behållare . De placeras i ett speciellt fack, enligt tillverkarens rekommendationer.
  • Ansluter enheten till nätverket . Ett vanligt 220 V -uttag klarar sig.
  • Väntar på att åtgärder ska börja … Det tar cirka 10 minuter innan kompositionen börjar avdunsta från uppvärmning.
  • Utrotning av myggor . Så snart alla insekter elimineras kopplas enheten från elnätet. Flaskan placeras under locket. Plattan tas bort i en folieförpackning - den är konstruerad för 8 timmars drift, kan återanvändas tills utgångsdatumet har uppnåtts.

Raid Electric Fumigators anses vara ett av de bästa alternativen för att döda flygande insekter hemma. Men i avsaknad av elnät eller i naturen är de värdelösa. I det här fallet är det värt att överväga andra former av släpp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Andra medel

Andra produkter för myggbekämpning marknadsförs också under varumärket Raid. Till var och en av dem tillhandahåller tillverkaren en specialutvecklad bruksanvisning. Beroende på syftet kan produkten användas utomhus eller inomhus. De tillgängliga utgivningsformerna representeras av följande alternativ.

Tallrik … Företaget tillverkar vanliga, smaksatta och foliefodrade versioner. Plattorna kan endast användas i kombination med en elektrofumigator. Den aktiva ingrediensen i dem är d-alletrin. Närvaron av en aluminiumbas garanterar enhetlig uppvärmning, sådana produkter är konstruerade för 10 timmars drift.

Bild
Bild

Spiraler … Ett populärt alternativ för utomhusbruk, inomhusbruk är förbjudet. Produkten levereras i 10 -pack med en speciell metallhållare. Spolen tänds i ena änden, smälter långsamt, vilket möjliggör frisättning av insekticida ämnen. Den kan användas många gånger, den totala brinntiden är 8 timmar.

Bild
Bild

Spraya "Lavendel" mot flygande insekter . Det är en kemisk insekticid aerosol med en behaglig doft som garanterar en skyddande effekt i 7 dagar efter sprutning. Det är effektivt inte bara mot mygg, utan också mot de flesta andra skadedjur. Den kan användas där det är omöjligt att slå på rökgasapparaten. Under hela läkemedelsåtgärden måste människor lämna rummet och sedan ventilera noggrant.

Bild
Bild

Omedelbar aerosol för flygande insekter . Skiljer sig i närvaro av aromatiska tillsatser, förstör snabbt myggor, flugor och andra skadedjur. Kompositionen är universell, lämplig för användning inomhus och utomhus, det rekommenderas inte att bearbeta kläder och textilier med den. Den sprutade kemikalien får torka helt utan att vidröra ytorna. Den skyddande effekten varar i 2 veckor.

Bild
Bild

Raid MAX "Spring äng ". En innovativ aerosol med ett brett spektrum av åtgärder, som kännetecknas av hög effektivitet, innehåller ytterligare aromatiska komponenter. Sådana produkter kan sprutas för att bekämpa flygande och krypande insekter. Kompositionen innehåller ett komplex av ämnen: pralletrin, imiprotrin, cyfluthrin, vilket ger omedelbar förstörelse av skadedjur genom kontakt. Aerosolen ska inte sprutas utomhus.

Om du väljer Raid -produkter för att skydda ditt hem mot mygg behöver du inte oroa dig för att flyga skadedjur som är irriterande på natten. Utomhus, spiraler och aerosoler ger säkerhet.

Rekommenderad: