"Deta" Från Mygg: Användning Av Medel. Spray (aerosol) Och Stavar, Grädde Och Spiraler, Tallrikar. Bruksanvisning Och Sammansättning

Innehållsförteckning:

Video: "Deta" Från Mygg: Användning Av Medel. Spray (aerosol) Och Stavar, Grädde Och Spiraler, Tallrikar. Bruksanvisning Och Sammansättning

Video:
Video: Agar Ksi Ko Musht Zani Ki Aadat Ho | Musht Zani Ka Ilaj In Urdu | Musht Zani Se Kaise Bache? 2024, Maj
"Deta" Från Mygg: Användning Av Medel. Spray (aerosol) Och Stavar, Grädde Och Spiraler, Tallrikar. Bruksanvisning Och Sammansättning
"Deta" Från Mygg: Användning Av Medel. Spray (aerosol) Och Stavar, Grädde Och Spiraler, Tallrikar. Bruksanvisning Och Sammansättning
Anonim

Sommar. Hur många möjligheter öppnar sig med sin ankomst för naturälskare och friluftsentusiaster. Skogar, berg, floder och sjöar är förtrollande med sin skönhet. De majestätiska landskapen är dock fyllda med ett antal olägenheter som kan förstöra alla nöjen. Först och främst är det blodsugande insekter - myggor, myggor, mygg, mugg, fästingar och andra parasiter. De hänger i moln över en person, stickande händer och ansikte skoningslöst. Efter bettet svullnar och kliar huden länge, vilket orsakar mycket besvär och obehag. Insektsmedel hjälper till. En av dem är läkemedlet "DETA".

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Alla som står inför behovet av att skydda sig mot blodsugande insekter vill använda det bästa botemedlet. I mer än ett halvt sekel har läkemedlet "DETA" för mygg med rätta betraktats som sådant . Denna produkt skyddar på ett tillförlitligt sätt mot blodsugande insekter, fästingar som bor i skogen och taiga, som är bärare av farliga sjukdomar av encefalit och Lyme-sjukdom.

Bild
Bild
Bild
Bild

Avstötningsmedlet är bekvämt att använda, lämnar inga märken på kläderna. "Deta" dödar inte insekter, utan skrämmer bara bort dem, vilket bevisar dess säkerhet för människor.

De positiva egenskaperna inkluderar det faktum att läkemedlet:

  • säker;
  • garanterat att arbeta under den tid som anges i instruktionerna;
  • effektiv;
  • förstör inte kläderna;
  • skadar inte huden i ansiktet och händerna;
  • det finns ingen alkohol i kompositionen;
  • har en behaglig lukt.

Produktens effektivitet tillhandahålls av dietyltoluamid, som är en del av dess sammansättning. Detta ämne, i kombination med andra komponenter och smaker, är extremt obehagligt för fästingar, myggor, muggar och gnats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Medel och deras användning

Ursprungligen användes verktyget främst av jägare, fiskare och arbetare, vars yrke är förknippat med en lång vistelse i skogen, taiga, i träsk eller nära vattnet. För närvarande har utbudet av avstötningsmedel expanderat betydligt, vilket resulterade i att det började användas av större kretsar av befolkningen.

De tillgängliga medlen kan delas in i tre grupper: avstötningsmedel i huvudgruppen, aerosolpreparat skapade på grundval av vatten, liksom produkter som används för att skydda barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudgruppen innehåller flera produkter

  • Preparat avsedda för användning inomhus eller nära byggnader . De skapas med hänsyn till de komponenter som skrämmer bort insekter under förhållanden där en person existerar dagligen.
  • Vattenavstötande . Vätskan appliceras inte på människans hud - det räcker med att bearbeta kläder eller föremål på territoriet och därigenom maskera den mänskliga lukten från insekter.
  • En produkt med alfa-permetrin i kompositionen . Den är utformad för att bekämpa fästingar. De är impregnerade med kläder som kan skrämma bort parasiter i 2 veckor.
  • Spiraler . Dessa produkter, som skyddar mot mygg och flygande insekter, är praktiska att använda både i lägenheten och utomhus. Spiralen kan antändas vid ett stopp, i ett tält, i ett lanthus.
  • Myggkräm för barn "Baby med aloe ". Det är godkänt för användning från barn från 2 år. Vid användning pressas krämen in i handflatorna och appliceras sedan på barnets kropp. Krämen och salvan är praktiska att använda utomhus. Det skyddar mot insekter i 2 timmar. Aloe, som ingår i kompositionen, mjukar upp och återfuktar barnets känsliga hud.
  • Fumigatorn fylld med DETA-vätska skyddar perfekt mot blodsugande insekter i lägenheten . Produkten är luktfri, säker och effektiv att använda. En flaska räcker i 45 dagar.

  • Flygande insektplattor "DETA Premium ". Dessa är de vanligaste mygg- och myggmedel i en lägenhet. Utvecklarna har sett till att plattorna är luktfria och är så effektiva och säkra att använda som möjligt. Även i en lägenhet med ett öppet fönster kommer produkten att skydda mot blodsugare hela natten.
  • " Baby Data" är ett myggavvisande armband för barn . Finns i färgglada spiralarmband. Deras storlekar är universella. Armbandet skyddar mot insekter och behåller sina skyddande egenskaper i 168 timmar. Produkten är säker och icke-irriterande, men ska endast användas utomhus. Insektklämman har liknande egenskaper; den kan fästas på ett barns kläder eller skor.
  • Extremex myggstavar . De används under förhållanden med en stor koncentration av insekter. De är hållbara, går inte sönder och är bekväma att använda.
Bild
Bild
Bild
Bild

Spray "DETA", skapat på grundval av vattenhaltiga lösningar, intar en speciell plats. De är mycket bekväma, säkra, alkoholfria och har en behaglig lukt. Lämna inga rester när de appliceras på kläder. Pengarna kan användas av olika åldersgrupper.

Så vuxna bör vara uppmärksamma på ett antal läkemedel

  • Aqua aerosol "DETA ". Den är utformad för att skrämma bort myggor, muggar, muggar. Skyddande egenskaper kvarstår i 6 timmar efter applicering.
  • Aquasprey är utformad för att bekämpa myggor, flugor, hästflugor och fästingar . Gran eteriska oljor, som ingår i dess sammansättning, har en avstötande effekt. Har en behaglig apelsindoft. Åtgärdens varaktighet - 4 timmar från ansökningsögonblicket.
  • För att skrämma bort muggen från stora områden, använd "DETA" aqua -aerosol från myggor och muggar . Den produceras i bekväma flaskor som kan användas för att snabbt behandla kläder och hud utan att påverka människokroppen negativt. Har en citrusarom.
  • Ett kraftfullare verktyg är professionell aqua -aerosol . Detta verktyg har en hög koncentration, lämplig för ett stort antal blodsugande. Det kan skydda en person i 8 timmar efter behandlingen. Flaskan med detta medel är utrustad med ett speciellt lock för att förhindra spontan sprutning.
Bild
Bild
Bild
Bild

De har en barnlinje med avstötningsmedel, det finns inga skadliga föreningar i produkternas sammansättning

  • Aqua -aerosol från mygg för barn "Baby ". Den består av det absolut säkra IR 3535 -avstötande och aloe vera -extraktet. Instruktionen förbjuder användning för barn under 1 år. För att skydda mot insekter behandlas barnkläder och barnvagn med detta medel.
  • Barnens vattenlek för blodsugare har en liknande sammansättning, men fungerar mer försiktigt . Verktyget kan användas för att behandla insektsbett på ett barns kropp. Detta hjälper till att lindra hudrodnad och klåda.

Efter att ha valt ett av de föreslagna alternativen kan du säkert gå på en vandring, på en resa, på semester.

Bild
Bild
Bild
Bild

Säkerhetsåtgärder

Trots säkerheten för DETA -preparat är det nödvändigt att studera instruktionerna innan du använder dem. Detta kommer att göra det möjligt att använda dem mer effektivt.

Överdriven applicering av ämnet på kroppen måste undvikas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas inte att applicera avstötningsmedel på sår, skärsår, slemhinnor och även att smörja in hudområden som täcks av kläder.

Och du måste också följa följande regler:

  • antalet gånger som används måste följa instruktionerna;
  • efter att ha kommit hem från gatan måste produkten som appliceras på huden tvättas av med rinnande vatten;
  • när du applicerar läkemedel på kroppen är det nödvändigt att undvika utelämnanden, annars kommer dessa platser att bli biten av blodsugare.
Bild
Bild
Bild
Bild

Även om DETA-preparat inte är aggressiva rekommenderas de inte för personer med allergier . Dessutom ska du inte spraya sprayer och aerosoler i slutna rum eller spruta dem på djur. Gravida och ammande mammor ska inte använda dessa produkter.

Deras effektivitet och säkerhet gör dem attraktiva för konsumenten. Förvara myggmedel från barns räckhåll.

Rekommenderad: