"Reftamid" Från Myggor: Spray (aerosol) Och Tallrikar, Sammansättning Av Medel. Avstötande Med Vätska. Granska översikt

Innehållsförteckning:

Video: "Reftamid" Från Myggor: Spray (aerosol) Och Tallrikar, Sammansättning Av Medel. Avstötande Med Vätska. Granska översikt

Video:
Video: Обзор препарата REFTAMID от клещей, комаров, мошек. 2024, Maj
"Reftamid" Från Myggor: Spray (aerosol) Och Tallrikar, Sammansättning Av Medel. Avstötande Med Vätska. Granska översikt
"Reftamid" Från Myggor: Spray (aerosol) Och Tallrikar, Sammansättning Av Medel. Avstötande Med Vätska. Granska översikt
Anonim

Reftamid är ett universellt botemedel som snabbt kommer att bli av med myggor. Denna produkt har en hög kvalitetsnivå och finns i slutna behållare med olika volymer. Den innehåller endast komponenter som är säkra för människor och som kan förstöra insekter.

Bild
Bild

allmän beskrivning

"Reftamid" innehåller en speciell komponent dietyl-m-toluamid (DEET). Det är han som har en skadlig effekt på myggor. Beroende på andelen av dessa beståndsdelar kan aerosoler användas under olika förhållanden.

Detta element är en speciell organisk substans som härrör från toluen . Den har avvisande insektsbekämpande egenskaper, kan användas för noggrann bearbetning av kläder, samt för applicering på kroppens yta.

Kompositionen kan också innefatta ämnet dimetylftalat . Det är organisk eter. I för stora mängder är det giftigt. Komponenten låter dig enkelt förstöra alla blodsugande insekter, inklusive fästingar, myggor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kom ihåg att det är kategoriskt omöjligt att spruta produkten på syntetiska material och plastprodukter nära en öppen eld, och du bör inte heller förvara en behållare med vätska i ett område som är upplyst av solen. Rökning är också förbjuden under ansökan.

Sådana insektsmedel kan produceras inte bara i form av en spray, utan också i form av en speciell penna, fumigator eller grädde . Flera grundläggande sorter av sådana formuleringar är för närvarande tillgängliga.

Reftamid finns i specialaffärer, liksom i bruksavdelningar, stormarknader . Priset för dem per region kan variera betydligt. Men den genomsnittliga kostnaden för en burk är 110-120 rubel.

Behållare med sådana vätskor kan ha olika volymer, vilket bör beaktas när du väljer lämpligt alternativ. Alla är praktiska att ta med dig på en promenad eller på semester.

Bild
Bild
Bild
Bild

Medel och deras användning

Låt oss analysera separat huvudtyperna av sådana myggmedel

  • " Reftamid Maximum ". Ett sådant ämne kan användas för att effektivt skydda bäraren från myggor, fästingar och myggor. Den innehåller DEET (totalhalt 28%), alkoholhaltiga produkter, olika ytterligare dofter. Denna aerosol säljs i en burk på 147 milliliter. Skaka behållaren noggrant innan du sprayar den. Ämnet appliceras på öppna områden på huden på ett avstånd av cirka 20-25 centimeter. Om du behöver applicera ett ämne på ditt ansikte är det bättre att spraya det på din handflata i förväg och sedan gnugga kompositionen över ansiktshuden med det, samtidigt som du undviker området runt ögonen.

Spraya på plagg med en tillräcklig mängd så att det vävda tyget kan absorberas väl av vätskan.

Bild
Bild

" Reftamid-Anticomar ". Ämnet har DEET i en koncentration av 30%, därför anses det vara det mest effektiva alternativet, som mest effektivt kan bekämpa olika skadliga insekter. Det är nödvändigt att spraya kompositionen på otäckta platser på kroppen, kläder. Gravida kvinnor, små barn bör inte använda denna komposition. "Reftamid-Anticomar" behåller sina egenskaper i 4 timmar efter applicering. Ämnet säljs i slutna behållare med volymer på 100 och 145 milliliter.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Reftamidförstärkt Anticomar ". Kompositionen har maximal långtidseffekt. Koncentrationen av huvudkomponenten är 38%. Sprayen ska endast appliceras på kläder och tyger, det är bättre att inte spraya den på huden, eftersom det kan orsaka en skarp allergisk reaktion.

"Reftamid Stärkt Anticomar" ska inte användas av gravida och ammande kvinnor, barn. Aerosolen produceras i en burk med en volym på 145 milliliter.

Bild
Bild

" Refamide Baby ". Modellen är speciellt utformad för barn. Den innehåller endast 4% DEET. En sådan komposition är helt säker för ett barn (det är tillåtet att använda den från 3 år). De kan behandla huden, undvika området runt munnen och ögonen, kläder. Den totala åtgärdstiden är nästan 2 timmar. Sprayen kan appliceras högst 2 gånger i veckan. Den säljs i behållare om 100 milliliter.

Bild
Bild

Grädde "Reftamid Anticomar" emulsion från myggor . Denna myggavvisande kräm appliceras direkt på utsatta delar av kroppen. Varaktigheten av ett sådant verktyg är cirka 4 timmar.

Dessutom kan du ha en återfuktande och mjukgörande effekt på huden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mjölk "Reftamidskydd för barn ". Med verktyget kan du snabbt skrämma bort skadedjur från människor. Denna mjölk är avsedd att appliceras på huden, den fungerar i 4 timmar. Vätskan kan användas för barn från 2 år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Reftamid - tallrikar . Denna mygg- och myggavvisare säljs vanligtvis i 10 stycken. Den kan endast användas med speciella elektriska apparater.

Innan du slår på motsvarande enheter är det nödvändigt att öppna fönstret i rummet, sedan kan du öppna paketet, ta bort plattorna och sätt in dem i enheten och slå sedan på det.

Bild
Bild

Avstötande "Reftamid. Extra anti-kvalster ". Vätskan säljs i en flaska med en volym på 100 ml. Det fungerar som ett pålitligt sätt att skydda människor från skogsfästingar och loppor. Avstötningsmedlet innehåller en speciell aktiv substans. Det kan öka effekten av användning avsevärt. Kompositionen ska endast appliceras på kläder.

Bild
Bild

Avstötande "Reftamid Extreme" (förbättrad) . Ämnet hjälper till att skydda människor från myggor, myggor, fästingar och små myrar. Det kan appliceras på både hud och kläder. Produkten innehåller cirka 40% av huvudprodukten DEET. Det ska endast användas för vuxna. Oftast i butiker kan du hitta en behållare med en volym på 150 milliliter.

Bild
Bild

Spiraler "Reftamid" från myggor . Oftast finns de i hela uppsättningar om 10 stycken vardera. Dessa skyddsspolar gör att du kan bli av med myggor och myggor. Produkterna kan användas både i välventilerade rum och utomhus. Produkten ska antändas i ena änden. Under dess förfall kommer det ständigt att avge speciella ämnen som orsakar den snabba döden av skadliga insekter. Sådana produkter bör endast användas i lugnt väder.

En uppsättning innehåller också ett litet praktiskt stativ för spiralen. Designen ger skydd i 8 timmar. Vid förbränning börjar en svart beläggning bildas.

Bild
Bild

Granska översikt

Många konsumenter har märkt att Reftamid-produkter är ganska effektiva, de kan bli av med nästan alla blodsugande skadliga insekter. Alla medel träder i kraft ganska snabbt.

Aerosoler, spiraler och tallrikar, enligt de flesta användares mening, har en relativt låg kostnad, de kommer att vara överkomliga för alla. Alla burkar förbrukas ekonomiskt. En behållare kan mycket väl räcka under hela sommarsäsongen med konstant användning.

Dessutom noterades det sprayer kan sprutas inomhus på vävda tyger, de skadar inte en person och släpper inte ut farliga produkter för honom.

Vissa köpare har kommenterat att dessa myggmedel har en lång hållbarhet efter en enda spray.

Rekommenderad: