Picknick För Mygg: Spray (aerosol) Och Vätska För Rökning, Tallrikar Och Spiraler. Hur Bli Av Med Mygg Med Medel?

Innehållsförteckning:

Video: Picknick För Mygg: Spray (aerosol) Och Vätska För Rökning, Tallrikar Och Spiraler. Hur Bli Av Med Mygg Med Medel?

Video: Picknick För Mygg: Spray (aerosol) Och Vätska För Rökning, Tallrikar Och Spiraler. Hur Bli Av Med Mygg Med Medel?
Video: Myggjävlar - så får du en myggfri sommar! - Nyhetsmorgon (TV4) 2024, Maj
Picknick För Mygg: Spray (aerosol) Och Vätska För Rökning, Tallrikar Och Spiraler. Hur Bli Av Med Mygg Med Medel?
Picknick För Mygg: Spray (aerosol) Och Vätska För Rökning, Tallrikar Och Spiraler. Hur Bli Av Med Mygg Med Medel?
Anonim

Med början av våren och varmt väder börjar inte bara grillsäsongen, utan också säsongen för massinvasionen av myggor och den allmänna kampen mot dem. Och i krig, som de säger, är alla medel bra. Därför köper människor allt som kan hjälpa till att bli av med dessa irriterande insekter. Många produkter har dock en så stark sammansättning att de inte bara påverkar myggor negativt, utan också människors hälsa. För att förhindra att detta händer bör du bara köpa pengar från pålitliga tillverkare.

Den ryska marknaden överraskar med sin mängd olika skadedjursbekämpningsprodukter från både inhemska och utländska tillverkare . Ett av de beprövade insektbekämpningsföretagen är Picnic.

Bild
Bild

Särdrag

Den ryska tillverkaren av insektsmedel Picnic har länge etablerat sig som en tillverkare av effektiva insekticider mot mygg och fästingar . Alla märkesprodukter har godkänt certifiering och kliniska studier, därför anses de vara säkra för människors hälsa, liksom allergivänliga för personer med känslig hud.

Ett brett utbud av företagets produkter låter dig välja en produkt baserad på köparens individuella preferenser . Bland picknickserien hittar du tallrikar, krämer, aerosoler, spiraler, balsamgeler, samt elektrofumigatorer och myggmedel.

Det finns en separat linje speciellt utformad för barn, Picnic Baby, vars kemiska sammansättning är lämplig för spädbarns känsliga hud. Förutom denna linje finns det specialprodukter för utomhusaktiviteter, för hela familjen, liksom Picnic SUPER och Picnic "Extreme Protection ".

De aktiva ingredienserna i de två sista är utformade på ett sådant sätt att de skapar garanterat skydd mot insekter i 8-12 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Myggmedel mot picknick har ett antal fördelar som har gjort märkets produkter så populära i åratal.

Låt oss lista dem:

  • en mängd olika former för frisättning av insekticider, som låter dig välja ett bekvämt alternativ för dig själv;
  • säker kemisk sammansättning, extrakt av naturliga växter - kamomill, aloe, liksom eteriska oljor läggs till sammansättningen av den aktiva substansen;
  • lång varaktighet för agenten;
  • det finns ingen uttalad kemisk lukt - en liten lukt förekommer omedelbart efter sprutning, men den försvinner snabbt;
  • orsakar inte allergiska reaktioner när den kommer i kontakt med öppen hud;
  • företaget tillverkar en universell elektrofumigator som är lämplig för både vätska och plattor.
Bild
Bild
Bild
Bild

När det appliceras på hud eller kläder skapar insekticiden en osynlig beläggning som avvisar insekter. För att öka produktens effekt är det nödvändigt att förvara kläderna som behandlats med den i en stängd påse.

Du kan använda Picnic myggavvisande produkter på läder, kläder, gardiner, barnvagnar, möbler

Tillverkaren ger en garanti för brand- och elsäkerhet vid användning av myggmedel.

Bild
Bild

Översikt över medel

Ett stort utbud av Picnic -produkter gör det möjligt att köpa den myggmedel som du behöver.

För att förstå vilket verktyg som är rätt för dig föreslår vi att du gör dig mer bekant med de mest populära produkterna från Picnic -märket

Bild
Bild

Myggspray Picnic Family

Volym 150 ml. Produkten med aloe -extrakt hjälper till att skapa osynligt skydd mot myggor, myggor, muggar, loppor. Lämplig för skydd av vuxna och barn över 5 år. Det hjälper till att bli av med irriterande insekter i upp till 3 timmar, varefter det är nödvändigt att applicera ett nytt lager av insekticid.

Det kan appliceras på öppna delar av kroppen och alla tygprodukter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Picknickfamilj Myggspraylotion

Frisättningens volym är 100 ml. Produkten med kamillextrakt skyddar hela din familj från skadliga insekter (myggor, myggor, flugor, vedlöss). Skaka väl innan du applicerar produkten. För att applicera produkten på ansiktet, sprayas den först på handflatan, varefter den fördelas jämnt i ett tunt lager på ansiktet . Effekten varar upp till 2 timmar.

Insekticiden kan användas en gång om dagen för barn och 3 gånger om dagen för vuxna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Myggspolar

Paketet innehåller 10 stycken. Betraktas som en av de mest effektiva utomhusinsekterna. Och även de kan användas inomhus, lusthus och tält. Handlingens varaktighet är cirka 80 timmar. Den innehåller d-alletrin, som är den bästa aktiva ingrediensen mot insekter . Spiralerna kommer inte att dö ut när vinden påverkar dem.

En räcker i 6-8 timmar, det vill säga att de är ekonomiska att använda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Myggavvisande tallrikar

Paketet innehåller 10 stycken. Ger insektsskydd i upp till 45 nätter. En tallrik håller upp till 10 timmar. Perfekt för både vuxna och barn. Inte skadligt för personer med känslig hud.

Luktfri.

Bild
Bild
Bild
Bild

Myggmedel

Skyddar din familj från insektsangrepp i 45 nätter. Kompositionen innehåller naturliga växtextrakt och eteriska oljor. Det finns ingen uttalad lukt. Perfekt för både vuxna och barn.

Det är ofarligt för personer med känslig hud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och även bland produktutbudet hos Picnic -företaget hittar du en elektrisk rökare, som är universell för tallrikar och vätskor.

Bild
Bild

Säkerhetsåtgärder

Det är viktigt att iaktta säkerhetsåtgärder vid användning av insekticider.

Du bör vara försiktig när du applicerar aerosol, rikta den inte mot ansiktet så att produkten inte kommer in i luftvägarna eller i ögonen . Skaka burken väl före användning.

Om någon av produkterna kommer in i ögonen eller munnen ska du omedelbart skölja det drabbade området med vatten.

Alla Picnic -produkter måste hållas utom räckhåll för barn och husdjur

Värm inte aerosolburkar, eftersom de kan explodera om de utsätts för höga temperaturer.

Spraya aldrig produkten nära öppen låga, eftersom det kan leda till brand.

Rekommenderad: