Brazier "rådjur" (21 Bilder): Gör-det-själv-ritningar Och Monteringsscheman, En Uppsättning För Produkter I Form Och Form Av Ett Rådjur

Innehållsförteckning:

Video: Brazier "rådjur" (21 Bilder): Gör-det-själv-ritningar Och Monteringsscheman, En Uppsättning För Produkter I Form Och Form Av Ett Rådjur

Video: Brazier
Video: Spaceman Looking for Earth|Acrylic Painting on Canvas Step by Step #367|Satisfying Masking Tape ASMR 2024, Maj
Brazier "rådjur" (21 Bilder): Gör-det-själv-ritningar Och Monteringsscheman, En Uppsättning För Produkter I Form Och Form Av Ett Rådjur
Brazier "rådjur" (21 Bilder): Gör-det-själv-ritningar Och Monteringsscheman, En Uppsättning För Produkter I Form Och Form Av Ett Rådjur
Anonim

En brazier finns för närvarande i nästan varje sommarstuga. Med sin hjälp är det lätt att laga kött i frisk luft, och det kommer också att vara ett bra tillfälle att träffas med hela familjen eller ett vänligt företag på semester. Den klassiska brännaren glädjer dock inte alltid ägarna till förortsområdet. Om så önskas, och med en viss skicklighet, kan du skapa med dina egna händer en ovanlig brazier i form av ett "rådjur" eller köpa en färdig i en specialaffär.

Bild
Bild

Särdrag

En klassisk brazier består av en metalllåda och ben, som inte alltid ser estetiskt tilltalande ut. Ägare som uppskattar skönhet och en mysig atmosfär tar till olika sätt att diversifiera sin gård. Ett av dessa alternativ är installationen av en ovanlig designgrill. Nyligen har grillar i form av djur varit särskilt populära, och rådjur är särskilt relevanta i detta avseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metallhjorten kommer att bli ett oersättligt dekorativt element på gården ligger nära en skog eller med höga träd på ditt territorium. Efter att ha placerat en sådan struktur i skuggan av träd bredvid ett mysigt lusthus kan du på kvällarna beundra den stolta silhuetten av ett ädel djur, orörligt dekorera husets territorium och om nödvändigt enkelt förvandlas till ett verktyg för att förbereda huvudrätten på någon picknick.

Bild
Bild

En sådan struktur kan beställas via en onlinebutik från en erfaren hantverkare, eller du kan göra den själv, förutsatt att personen har alla de färdigheter som krävs för detta.

Hur gör man det själv?

Om en person inte har mycket erfarenhet av detta, bör du först se till att han har tillräckliga kunskaper och färdigheter för att bygga denna struktur.

  • en rik fantasi, som hjälper dig att tydligt bygga upp ordningen för att sätta ihop figuren, samt tydligt föreställa dig hur ritlinjerna kommer att se ut i verkliga livet;
  • ha färdigheter i att arbeta med en svetsmaskin för att kunna sätta ihop en uppsättning metall till en enda figur av ett rådjur;
  • tålamod och flit i arbetet, vilket hjälper till att göra en verkligt fantastisk och snygg sak som glädjer ögat.
Bild
Bild
Bild
Bild

Innan du börjar arbeta måste du rita upp ett diagram över din framtida skapelse på papper. För att göra detta bör du hitta det bästa alternativet för grillen och noggrant läsa alla dess komponenter.

Därefter gör du en plan och studerar alternativen för att montera varje element och beräknar dimensionerna för varje del, samt gör en lista över den nödvändiga mängden material.

För den vanliga och mest populära prefabricerade konstruktionen av "rådjur" -pannan krävs plåtar av eldfast rostfritt stål: för figuren - 2-4 mm och för brazier - 4 mm. Dessutom kommer det också att vara nödvändigt att köpa ett profilrör, tråd, eldfast färg och hörn. Som ytterligare verktyg behöver du en borrmaskin, en svetsmaskin, en slipmaskin och en vanlig hammare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vanligtvis innehåller en siffra:

  • ram (i detta fall kommer "skelettet" i hjortfiguren att vara gjord av ett format rör);
  • en brazier (som regel är detta en metalllåda, som kan tillverkas för hand eller köpas i förväg i en butik, den kommer att fästas på ramen);
  • dekorativt element (detta är ett överdrag, som också kommer att fästas på ramen och skapa den nödvändiga dekorativa effekten. Kvaliteten på hela produktens utseende beror på graden av noggrannhet vid dess utförande.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Montering av färdiga produkter utförs strikt i enlighet med ritningen.

Om det finns tvivel om riktigheten i dess ritning är det först värt att öva och montera samma figur från kartong för att få den nödvändiga uppfattningen om de befintliga bristerna i ditt eget schema och kunna korrigera dem i tid. Skapandet av en sådan figur är en mödosam process och tar mycket tid, så om ägaren till en sommarstuga inte har lust att göra detta själv är det bättre att vända sig till en professionell eller köpa en brazier som du gillar på en säsongsmässa för hantverkare.

Bild
Bild

Vackra exempel

Hjortformade braziers är inte ovanliga. För närvarande finns det många sätt att göra dem, liksom en stor variation av deras utseende: från schematisk till ganska realistisk.

  • Standard prefabricerad uppsättning gör en intressant komposition i form av ett ädelt djur. Som regel är det installerat i sommarstugor nära huset eller i stora rekreationsområden, orter. Det här alternativet är billigare när det gäller skapelsetid, men det ser extremt imponerande och intressant ut.
  • Det finns en mer genomarbetad modell med ett flätat dekorativt element. Mycket mer erfarenhet och färdigheter krävs i genomförandet av ritningen av en sådan produkt. Det ser väldigt estetiskt tilltalande ut och kan bli huvuddekorationen i ett stort privat hus om du lägger det bredvid en liten dekorativ damm eller lusthus. Själva designen innehåller ett övermanalt omslag, med vilket figuren ser mer realistisk ut.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Den förgyllda versionen med en öppen grill blir en underbar dekoration för ett stort rymligt lusthus. Själva figuren är solid och ser så realistisk ut som möjligt. Eldfast guldfärg skapar effekten av en saga och lockar beundrande blickar från gästerna.
  • Ett rådjur helt och hållet av metall kommer att bli en mer solid figur gjord av fast material med ett övermangalskydd. Detta är ett stort inredningsalternativ som inte lätt kan flyttas. Ett sådant dekorativt element tål dock lätt höga och låga temperaturer och hårda väderförhållanden utan att skada grillens normala funktion.
Bild
Bild
Bild
Bild

På hantverkarnas mässor kan du hitta andra intressanta modeller av en brännare gjorda i form av ett rådjur. De kommer att bli en oersättlig inredning och gemensam rekreation.

Rekommenderad: