Marshall -högtalare: Bärbara Acton BT -högtalare Och Trådlösa Stanmore Bluetooth -högtalare, Kilburn Och Andra Modeller. Vilken Ska Man Välja?

Innehållsförteckning:

Video: Marshall -högtalare: Bärbara Acton BT -högtalare Och Trådlösa Stanmore Bluetooth -högtalare, Kilburn Och Andra Modeller. Vilken Ska Man Välja?

Video: Marshall -högtalare: Bärbara Acton BT -högtalare Och Trådlösa Stanmore Bluetooth -högtalare, Kilburn Och Andra Modeller. Vilken Ska Man Välja?
Video: Marshall Kilburn II Bluetooth Speaker - REVIEW 2024, April
Marshall -högtalare: Bärbara Acton BT -högtalare Och Trådlösa Stanmore Bluetooth -högtalare, Kilburn Och Andra Modeller. Vilken Ska Man Välja?
Marshall -högtalare: Bärbara Acton BT -högtalare Och Trådlösa Stanmore Bluetooth -högtalare, Kilburn Och Andra Modeller. Vilken Ska Man Välja?
Anonim

Många människor kan inte föreställa sig livet utan kvalitetsmusik. För att njuta av dina favoritlåtar på rätt sätt kan du inte klara dig utan bra akustik. Många märken producerar idag praktiska högtalare av hög kvalitet som levererar fantastiskt ljud. Dessa produkter inkluderar moderna modeller från Marshall. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på de mest populära exemplaren och lära oss om deras funktioner.

Bild
Bild

Särdrag

Marshall är ett välkänt engelskt företag som specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa högtalarsystem och musikaliska ljudförstärkare . Pålitlig och hållbar teknik har vunnit kärlek hos många musikälskare genom åren.

Varumärket är inte det yngsta - det grundades av Jim Marshall 1962.

Bild
Bild

Den moderna musikaliska tekniken för det aktuella varumärket erkänns med rätta som en av de mest populära och originella. Många älskare av kvalitetsmusik ändrar inte sina preferenser och väljer endast utrustning från en engelsk tillverkare. Det är inget konstigt med detta, eftersom Marshall -högtalare har många positiva egenskaper.

En av de ljusa och attraktiva faktorerna - Marshall högtalardesign . Signaturmodeller är gjorda i en intressant stil som kombinerar retro- och rocknoter. Många användare beundrar en så ovanlig lösning, eftersom det är svårt att möta analoger i vår tid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Marshall -högtalarna har utmärkt byggkvalitet . I tillverkarens originalenheter märker du inte ett enda fel. Denna faktor återspeglas i den musikaliska utrustningens livslängd - den kan fungera pålitligt i många år.

Bild
Bild

Akustiken hos det aktuella märket skryter hög ljudkvalitet . Musikälskaren lyssnar på musik med Marshall -högtalaren och kommer inte att höra främmande brus och distorsion.

Bild
Bild

Den engelska tillverkarens musikutrustning är annorlunda mycket enkla och intuitiva kontroller . De flesta enheter har alla nödvändiga kontrollknappar med vilka högtalarna kan vara enkla och problemfria att använda.

Varje användare kan ta reda på hur man arbetar med en sådan teknik.

Bild
Bild
Bild
Bild

Marshall -märkt musikutrustning tillverkas tillverkad av miljövänliga, säkra material av hög kvalitet . Tillverkarens sortiment är fyllt med enheter, vars kropp är tillverkad av stark och hållbar plast eller MDF -skivor. Och du kan också hitta akustik, vars kroppsdel är gjord av en kombination av plast och konstläder av hög kvalitet.

Bild
Bild

Marshall -högtalare är multifunktionella . I sortimentet av ett välkänt varumärke kan du hitta många högkvalitativa enheter som ger användbara tillägg, till exempel ett trådlöst Bluetooth-nätverk. Du kan ansluta en surfplatta, smartphone eller dator till utrustningen för att spela musikspår. Och även enheterna har uppdaterade kontakter och ingångar, till exempel USB eller 3, 5 minijack.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tekniken i fråga presenteras i ett rikt sortiment . En musikälskare med alla musikaliska preferenser och budget kan välja rätt alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Märket producerar inte bara stora, utan också kompakta högtalarmodeller som du kan ta med dig om det behövs . Denna typ av musikteknik är särskilt efterfrågad bland aktiva ungdomar, som tillbringar större delen av sin tid på resande fot.

Bild
Bild

Akustiken hos det brittiska märket Marshall har inga allvarliga brister . Många användare som köpte liknande musikutrustning märkte inte en enda brist i den. Den har fantastiskt högt och klart ljud och fantastisk design. Det är sant att priset på många modeller är högt, vilket stör köpare.

Marshall -högtalare är dock värda sina pengar - för en lämplig avgift får konsumenten högkvalitativa, hållbara och perfekt klingande högtalare.

Bild
Bild

Modellöversikt

Det engelska märket producerar många högkvalitativa och praktiska högtalarmodeller som skiljer sig från varandra på olika sätt. Marshall -serien omfattar både stora stationära och små handhållna enheter med varierande effektnivåer. Låt oss titta närmare på några av de mer populära modellerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Marshall Acton BT

Detta är en kompakt högtalare med anspråk på fast ljud. Denna populära enhet har inte ett batteri i sin design - den drivs av ett elnät. Området för reproducerbara frekvenser är från 50 till 20 000 Hz.

Marshall Acton BT -teknik presenteras inte bara i traditionell svart, utan också i beige och vita kroppsfärger . Den senare är gjord av högkvalitativ vinyl, vilket framgångsrikt betonar den unika stilen i engelsk akustik. Denna typ av musikalisk teknik kan vara en underbar dekoration för alla miljöer.

Bild
Bild

Justering av "LF" - och "HF" -indikatorerna i de aktuella enheterna utförs med hjälp av bekväma "vändningar", som i gamla goda dagar. Signalmottagning kan utföras med ett trådlöst Bluetooth-nätverk eller line-in (AUX).

Bild
Bild

Marshall Acton BT -kolonnen väger cirka 3 kg och är därför stabil. Även vid hög volym skakar den inte eller darrar och flyttar från huvudplatsen. Bakom tekniken finns en basreflex, som effektivt”blåser” om det finns för mycket stark bas i ett musikspår.

Det bör noteras att som sådan finns inte en stereobas i Marshall Acton BT … När du lyssnar på samma symfoniorkester på denna högtalare kan du höra ett bra och seriöst ljud, men det kommer att vara som om alla 120 personer "sammanflätade till en enda boll", bokstavligen spelar på varandra. Denna nackdel verkar ganska betydande för många musikälskare, men uppväger fortfarande inte de många fördelarna med Marshall Acton BT -högtalarna, som perfekt återger bas på alla nivåer.

Bild
Bild

Marshall kilburn

Detta är en bärbar akustik av hög kvalitet. Det ger inbyggd bluetooth-modul . Utformningen av tekniken är också intressant - kolumnen är gjord stiliserad som en gitarr "combo". Minijack -ingångar tillhandahålls. Den här enheten drivs av ett batteri eller nät.

Marshall Kilburn kan användas som en trådlös högtalare som är mycket bekväm att bära.

Bild
Bild

Den bärbara Marshall Kilburn har ett mycket bekvämt grepp på toppen som gör att den kan flyttas från plats till plats utan några besvär . Och även regulatorer för klang "LF" och "HF" tillhandahålls. Förstärkare i klass D finns.

Bild
Bild

Enheten kan hittas i ett rött eller vitt fodral . Båda alternativen ser snygga och attraktiva ut. Produktens vikt är bara 3 kg, så de är stabila under användning. Produkten skryter bra och rent ljud som lockar många musikälskare … Genom att lyssna på musikspår märker användarna inget brus eller eventuell snedvridning.

Bild
Bild

Marshall Stanmore Bluetooth

Populär multifunktionell modell från det engelska märket. Det är en högkvalitativ trådlös högtalare som har en original Marshall -design. Produkten är annorlunda liten storlek Därför är det bekvämt att använda både hemma och under resan.

Ljudet av Marshall Stanmore Bluetooth kommer att tilltala även de mest desperata lyssnare som uppskattar exceptionell ljudkvalitet . Användarna garanteras rika höjder och tydliga mellanslag samt djup och saftig bas.

Bild
Bild

Till Marshall Stanmore Bluetooth -högtalare det är möjligt att ansluta en smartphone eller surfplatta tack vare närvaron av Bluetooth så du behöver inte extra ledningar här. Tillverkaren har också tillhandahållit en RCA-ingång och en ljudingång för kabelanslutning. De listade tilläggen är efterfrågade och nödvändiga idag.

Bild
Bild

Marshall Stanmore Bluetooth -fodral är tillverkat av en kombination av kvalitetsplast och syntetläder. Produktens vikt är 5,1 kg.

Marshall stockwell

Marshall Stockwell är en mycket eftertraktad trådlös högtalare av hög kvalitet . Trådlös uppspelning är möjlig via Bluetooth. Kroppen är gjord av bra plast. Effekten hos modellens främre högtalare är 27 W.

Enheten kan drivas från ett elnät (220 W) eller ett lagringsbatteri . I fristående läge kan Marshall Stockwell-kolumnen arbeta i 25 timmar. Enheten har en USB -port, samt en 3,5 mm ingång. Kolonnen är lätt - bara 1,2 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Marshall woburn

Finns i vitt, svart eller grädde, denna vackra trådlösa högtalare från det brittiska märket har högkvalitativt kraftfullt ljud. Produkten är designad i klassisk retrostil som är typisk för företaget. Det är möjligt att trådlöst ansluta andra enheter via den inbyggda Bluetooth-modulen. Marshall Woburn är företagets sofistikerade akustik, som har ett energibesparande arbetssätt som är användbart i många situationer.

Bild
Bild

Modellen i fråga kan användas som konsertmodell, eftersom den ger ett utmärkt kraftfullt ljud. Musikenheten har en inbyggd subwoofer, vars effekt är begränsad till 50 watt. Det finns en 3,5 mm ljudingång samt en Toslink optisk ingång. Närvaron av RCA-ingång kommer också att glädja många användare.

Materialet i Marshall Woburn -fallet är också goda nyheter . Denna del av akustiken är gjord av högkvalitativ MDF, vilket har en positiv effekt på ljudkvaliteten. Sådant material dämpar framgångsrikt alla vibrationer, exklusive främmande brus medan du lyssnar på hög musik.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Högkvalitativa högtalare från en välkänd engelsk tillverkare kan vara svåra att välja, eftersom var och en av modellerna har många positiva egenskaper som lockar konsumenter. För att inte misstas när du väljer en sådan musikteknik är det värt att utgå från ett antal grundläggande faktorer.

  • Det första steget är att bestämma för vilket syfte du köper ett Marshall -högtalarsystem . Om du inte har särskilda krav på utrustningen och du behöver enkel akustik för hemmet eller jobbet, är det ingen idé att köpa en alltför kraftfull och dyr modell. Om du letar efter något mer spektakulärt eller ett konsertalternativ, bör valet falla på lämpliga enheter - högt, kraftfullt, multifunktionellt. Det viktigaste är, innan du går till affären, bestäm själv vilken typ av högtalare du behöver och för vad - då blir det mycket lättare att göra ett val.
  • Var uppmärksam på de tekniska egenskaperna hos den valda musikutrustningen - till effektnivån, till frekvensramarna och många andra indikatorer. Det är lämpligt att bekanta sig med deklarerade värdena genom att ta medföljande dokument. Det rekommenderas inte att blindt lita på säljassistenternas berättelser, eftersom de ofta ofta överskattar artificiellt många av parametrarna för att konsumenten ska visa mer intresse för köpet.
  • Glöm inte utseendet på dina märkeshögtalare . Naturligtvis är de mest populära modellerna med svart prefix, eftersom den svarta färgen lätt passar in i de flesta miljöer. Men företaget erbjuder också vita, grädde och röda alternativ som ser lika snygga och attraktiva ut. Ta en kopia som passar harmoniskt in i ditt hem.
  • Efter att ha valt din favoritkolumn från den engelska tillverkaren, var inte för lat för att granska den noggrant . Tänk på att original Marshall -maskiner är byggda för oklanderligt utförande. Enheten får inte ha några sprickor eller motreaktioner eller skador (repor, spån, avbrutna eller dåligt fixerade element). Om du ändå märkte dem bör du inte göra ett köp.
  • Kontrollera ljudkvaliteten på din favorithögtalare … Be säljaren att visa ljudet av akustiken. När du lyssnar på en ny Marshall -högtalare bör det inte finnas något främmande brus. Förvrängning ska inte heller märkas.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill köpa originalutrustning från en välkänd engelsk tillverkare, bör du gå till den till lämpligt uttag.

Det här kan vara en butik som säljer hushållsapparater eller ljudutrustning. Endast på sådana platser är det möjligt att hitta äkta musikutrustning, åtföljd av garantiservice. Dessutom får du här noggrant kontrollera tillståndet och kvaliteten på den modell du gillar.

Bild
Bild

Det är ingen mening att leta efter en original Marshall-högtalare på marknaden eller i en billig butik som säljer lågkvalitativ kinesisk utrustning . Här riskerar du att stöta på ett falskt eller rent äktenskap. Du kanske inte får inspektera produkten i detalj innan du köper, och många problem uppstår ofta med den medföljande dokumentationen. Som ett resultat kan det hända att garantikortet inte ges, och i händelse av en störning kommer utrustningen inte att ändras till dig.

Användarmanual

Marshall musikutrustning är inte särskilt svår att använda. Hur man använder kolumnerna för detta märke kan du ta reda på genom att läsa bruksanvisningen - det ingår alltid i satsen med märkesutrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns dock flera regler för alla modeller. Låt oss ta en titt på några av dem.

  • Om tekniken innehåller laddningsbara batterier, utsätt dem inte för långvarig exponering för värme . Det kan till exempel vara solljus eller eld. Placera inte kolumnen nära värmare, värmare och andra liknande föremål.
  • Försök att inte låta utrustningen komma in i en fuktig miljö eller regn . Produkten måste vara väl skyddad från inträngande av absolut vätska på den. Detta för att minska risken för brand eller elektriska stötar.
  • Täck aldrig över enheten inget av de möjliga materialen.
  • Om du bestämmer dig för att köpa tillbehör till din Marshall -högtalare, bör du leta efter endast originalprodukter som rekommenderas av tillverkaren .
  • När du är klar med att använda högtalaren, se till att dra ur nätsladden . Tillgången till den senare bör alltid vara öppen och obegränsad.
  • Alla ledningar och kablar måste anslutas så noggrant som möjligt .… Gör inte för plötsliga rörelser för att inte bryta viktiga delar av musikutrustningen.
  • Det rekommenderas starkt inte att demontera ditt Marshall -högtalarsystem själv . I dess inre del finns det inga delar som användaren kan serva på egen hand. Vid ett haveri eller funktionsstörning måste utrustningen visas på lämpligt servicecenter.
  • Glöm inte det när du väljer en plats att installera märkesakustik på dess ventilationsöppningar måste alltid hållas öppna .
  • Engelska märkeshögtalarsystem det är endast tillåtet att ansluta till det elektriska nätverk som motsvarar de egenskaper som anges på dess kroppsdel … Innan dess är det viktigt att se till att uttaget för utrustningen är användbart och i perfekt skick.
  • Försök att dra strömsladden till högtalaren på ett sådant sätt att så att det inte stör någon, och det var omöjligt att av misstag trampa på det .
  • Nätsladdar och kablar måste användas endast de som ingår i märkets högtalarsystem .
  • Om musikutrustningen inte har använts på länge den måste kopplas bort från elnätet . Detsamma måste göras under åskväder.
  • Om du behöver rengöra ditt musiksystem, använd exceptionellt torra och rena servetter eller trasor . Blöt dem inte.
  • Ta inte bort ovansidan eller sidan av musiksystemskåpet .… På så sätt skyddar du dig från eventuella elektriska stötar.
  • Försök att relatera till musikteknik så mycket som möjligt noggrant och noggrant . Tappa inte Marshall -högtalaren och se till att utrustningen inte utsätts för yttre mekaniska påverkan som kan skada den.
  • Håll små barn och husdjur borta från Marshall -högtalare för att undvika negativa konsekvenser.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla detaljer om anslutning och användning av specifika alternativ för Marshall -högtalare beror på modellen, så det är så viktigt att läsa bruksanvisningen innan du använder den. Du behöver inte försumma detta steg, även om du är säker på att användare av denna typ av musikteknik.

Alla nyanser och funktioner på enheten, som du kanske inte känner till, visas alltid i instruktionerna.

Rekommenderad: