Barnens Trådlösa Hörlurar: Modeller För Ett Barn Med Bluetooth Och För Tonåringar 10 år Och äldre Med Ett USB -minne

Innehållsförteckning:

Video: Barnens Trådlösa Hörlurar: Modeller För Ett Barn Med Bluetooth Och För Tonåringar 10 år Och äldre Med Ett USB -minne

Video: Barnens Trådlösa Hörlurar: Modeller För Ett Barn Med Bluetooth Och För Tonåringar 10 år Och äldre Med Ett USB -minne
Video: 9 Best Wireless Headphones for Kids 2021 2024, April
Barnens Trådlösa Hörlurar: Modeller För Ett Barn Med Bluetooth Och För Tonåringar 10 år Och äldre Med Ett USB -minne
Barnens Trådlösa Hörlurar: Modeller För Ett Barn Med Bluetooth Och För Tonåringar 10 år Och äldre Med Ett USB -minne
Anonim

Barns trådlösa hörlurar är en speciell, specifik produkt. De är utformade för barn i grundskolan och gymnasiet för att lyssna på musik under lång tid utan obehagliga konsekvenser för hälsan, i synnerhet för möjligheten att skydda barns hörsel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Det främsta kännetecknet för ett barns trådlösa headset är att det ska vara lämpligt specifikt för barn, lämpligt för åldern, fysiologiska egenskaper hos barnets kropp. Sådana hörlurar har sina egna specifika funktioner, nämligen:

  • storlek och form -Mikrohörlurar och till och med små hörlurar är oacceptabla för barn på grund av att de helt enkelt kan fastna i örat, särskilt de som är en kontakt är farliga, sådana hörlurar är mycket nära innerörat och trumhinnan, vilket kan påverka barnets kvalitet och hörselhälsa negativt;
  • ergonomisk design - ju enklare och mer kompakt designen på hörlurarna är, desto bekvämare blir de för barn;
  • säkerhet - både materialet från vilket enheten är tillverkad och den maximala volymen, som inte får överstiga 90dB;
  • design - en viktig egenskap, eftersom utseende, färg, mönster alltid är viktigt för barn;
  • enkel anpassning - det är önskvärt att barnet själv kan ansluta och justera hörlurarna i enlighet med sin teknik.
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Det finns olika typer av trådlösa hörlurar för barn på marknaden. De äldre är USB -headsetmodeller . Dessa är hörlurar med en flash -enhet som är anslutna till lämplig kontakt eller använder en adapter till olika enheter, vare sig det är en telefon, surfplatta, bärbar dator, stationär dator, TV.

De nyaste och mest populära är dock Bluetooth -hörlurar . Dessa trådlösa versioner är de mest praktiska för daglig användning.

Sådana modeller har alltid låg energiförbrukning, de ansluts enkelt till mobil utrustning. Nästan alla barns trådlösa hörlurar tillhör denna typ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ljudkvaliteten på ett sådant headset kan enkelt konkurrera med modeller som fungerar via en kabelanslutning. Bluetooth -hörlurar fungerar från ett batteri som måste laddas i tid, och varaktigheten för kontinuerlig drift varierar från modell till modell.

Det finns också ett trådlöst headset som fungerar genom att plocka upp radiovågor från en signalsändare på den anslutna enheten . Sådana enheter har en ganska stor räckvidd (mer än 70 m), de är resistenta mot yttre hinder, men idag används de oftast på kontor eller som professionell utrustning, till exempel bland piloter. På grund av sin tunga konstruktion är det osannolikt att radiohörlurarna är lämpliga för barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja rätt trådlösa hörlurar för ditt barn måste du lita på hans personliga preferenser. Barn uppmärksammar ofta headsetets yttre egenskaper, färgen, närvaron eller frånvaron av ett visst mönster . Flickor kommer med största sannolikhet att uppmärksamma hörlurar i känsliga trevliga färger (rosa, blått, grönt), och pojkar kommer att tycka om hörlurar i ljusa neonfärger med bilden av sina favoritkaraktärer från serier och tecknade serier.

men Föräldrar bör komma ihåg att att lyssna på musik med hörlurar kan påverka deras barns hälsa negativt . Därför är det de som är skyldiga att se till att egenskaperna motsvarar de tillåtna parametrarna direkt för barn och ungdomar. Först och främst ska hörlurar vara bekväma.

Det är inte säkert att använda öronsnäckor, modeller med öronproppar i silikon.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är bättre att köpa bra on-ear-hörlurar som passar i storlek, sitter bekvämt på huvudet och sitter tätt i dina öron . Detta är viktigt inte bara för bekvämt bruk, utan också för bättre ljudisolering, så att barnet inte ökar volymen och följaktligen inte drabbas av hans känsliga hörsel. Det är önskvärt att materialet från vilka hörlurarna är tillverkade är allergivänliga och tillräckligt mjuka så att tinningarna, huvudbanden och öronkuddarna inte skadar huden.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt ljudkvaliteten . Valet av ett trådlöst headset för barn är exakt fallet när det är bättre att inte spara pengar. Dyrare modeller har ett högre frekvensområde. Dessutom finns det ofta i barnmodeller ett system för att begränsa ljudvolymen. Det tillåtna volymvärdet för ett 10-årigt barn är 85 dB, varför sådana begränsare är en garanti för säkerheten vid användning av hörlurar för barn. Även om barnet vill öka volymen påverkar detta inte öronen och nervsystemet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Tänk på några av de mest populära trådlösa hörlurarna för barn.

JBL JR300BT

Kända barn trådlösa hörlurar, tillgängliga i en mängd livfulla färger speciellt för att locka barnens uppmärksamhet. Hörlurarna är justerbara i storlek, sitter bra på huvudet och trycker inte på öronen tack vare de mjuka öronkuddarna . Liksom den tidigare modellen finns en musikvolymbegränsare upp till 85 dB.

Du kan inte justera volymen på själva headsetet, bara på den enhet som den är ansluten till, vilket inte alltid är bekvämt. Du kan också notera bristen på en mikrofon.

Bild
Bild
Bild
Bild

Buddyphones vågar

En av de dyraste modellerna speciellt utformade för barn. Vattentät och dammtät, det finns en bekväm storleksjustering, närvaron av en inbyggd mikrofon och möjligheten att ansluta via en tråd . För att skydda barnets hörsel har ett speciellt ljudkänslighetssystem med tre nivåer utvecklats, för varje nivå det finns en förutbestämd begränsad maximal volymnivå. Hörlurarna har en ljus, iögonfallande design. Dessutom kan de arbeta mer än 20 timmar på en enda laddning.

Bild
Bild

Philips SHK400

En av budgetmodellerna för barns trådlösa headset, som har ett flexibelt pannband som är bekvämt för barnets huvud. Öronkuddarna är tillräckligt mjuka så att hörlurarnas snygga passform mot huvudet och öronen inte påverkar deras bekväma bär . Det finns en inbyggd begränsare, men den överstiger 85 dB som är acceptabelt för ett barn på 10-12 år. I allmänhet håller hörlurarna en laddning väl.

Modellen kan inte bara tilltala mycket unga musikälskare, utan också ungdomar i äldre skolålder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Genius HS-935BT

Barnhörlurar med en ganska enkel och minimalistisk design. De fungerar via Bluetooth. Hörlurarna är ganska kompakta, de kan fällas och bäras i ett speciellt fodral som medföljer headsetet . Ett betydande plus är att pannbandets diameter enkelt kan justeras så att det passar barnet. Rekommenderas för barn eftersom de inte bara har högkvalitativt ljud, utan också en inbyggd volymbegränsare för att skydda barnets hörsel. Det finns en inbyggd mikrofon, en löstagbar kabel vid en kabelanslutning. Av bristerna är det bara att notera hörlurarnas stora storlek, oproportionerligt i förhållande till barnets huvud, och inte de bekvämaste kontrollknapparna.

Bild
Bild

HARPER Kids HB-202

Ett billigt Bluetooth -headset för barn med en trevlig design och ergonomisk konstruktion. Öronpropparna fälls enkelt och sitter bekvämt på huvudet tack vare konstläder . En kabel för kabelanslutning medföljer enheten. Nackdelarna med modellen inkluderar frånvaron av en volymbegränsare, liksom inte den längsta drifttiden utan laddning.

Låt antalet trådlösa hörlurar för barn på marknaden lämna mycket att önska, även bland dem kan du välja exakt de som inte bara kommer att gilla barnet, men också kommer att vara helt säkra för honom.

Rekommenderad: