Hörlurar För Tjejer: Trådlösa Och Trådbundna. Stora Rosa Hörlurar För Tonåringar 7-10 år Och Andra Vackra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Hörlurar För Tjejer: Trådlösa Och Trådbundna. Stora Rosa Hörlurar För Tonåringar 7-10 år Och Andra Vackra Modeller

Video: Hörlurar För Tjejer: Trådlösa Och Trådbundna. Stora Rosa Hörlurar För Tonåringar 7-10 år Och Andra Vackra Modeller
Video: Råtunga trådlösa hörlurar från Urbanista! 2024, Maj
Hörlurar För Tjejer: Trådlösa Och Trådbundna. Stora Rosa Hörlurar För Tonåringar 7-10 år Och Andra Vackra Modeller
Hörlurar För Tjejer: Trådlösa Och Trådbundna. Stora Rosa Hörlurar För Tonåringar 7-10 år Och Andra Vackra Modeller
Anonim

När du väljer hörlurar för barn måste du först tänka på att inte skada barnets hälsa, eftersom barns hörsel ännu inte har bildats och har ökad känslighet.

Tjejer är särskilt nyckfulla i valet av hörlurar, eftersom dessa ljudenheter inte bara är ett sätt för dem att lyssna på sin favoritmusik, utan också ett modeaccessoar och för tonåringar - ett sätt att uttrycka sig. I vår artikel kommer vi att prata om vilka modeller av hörlurar för tjejer, och också ge råd om vad du ska leta efter när du köper dem.

Bild
Bild

Särdrag

En egenskap hos barns hörlurar är först och främst deras säkerhet vid användning. De flesta problemen med hörapparater hos barn är trots allt förknippade med felaktig användning av dessa ljudenheter. Barn är för unga för att självständigt bestämma tröskeln när ljud börjar orsaka obehag och kan orsaka hörselnedsättning, så vuxna är ensamma ansvariga för att välja rätt hörlurar.

Om vi pratar om lämpliga modeller som inte kommer att skada ditt barn när du lyssnar på favoritlåtar, då uppmärksamhet bör ägnas enheter vars högtalare inte är placerade nära trumhinnan . Det här är först och främst överliggande modeller som placeras över öronen. Den andra punkten att vara uppmärksam på när du väljer hörlurar för ett barn är designflexibilitet , eftersom en sådan anordning under inga omständigheter får pressa på huvudet.

Det bästa valet skulle vara en justerbar modell som kan justeras för att passa ditt huvud, så att du till och med kan köpa hörlurar för tillväxt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ljudområdet är en mycket viktig indikator på hörlurarnas lämplighet för barn . Barns hörlurar bör ha en ljudnivå på 90 dB, medan vuxna modeller kan ha en överdriven volymnivå - över 115 dB. Materialet från vilka hörlurarna för barn är tillverkade måste vara allergivänliga, det är bäst om du ser märket "för barn" på produktens kropp, då kan du vara säker på att detta tillbehör inte kommer att orsaka negativa konsekvenser för hälsan hos ditt barn. Du bör också köpa produkter endast från betrodda märken.

Barns hörlurar är mindre i jämförelse med vuxenmodeller, dimensioner, vanligtvis anger produktens egenskaper den ålderskategori som den är avsedd för, studera därför noggrant de bifogade instruktionerna vid köp. Och naturligtvis När du väljer hörlurar för barn, var noga med att vara uppmärksam på det attraktiva utseendet på sådana enheter: vanligtvis har deras fodral en ljus design som visar karaktärer från dina favorit -tecknade serier, och hörlurar för tjejer har rosa eller lila färger som är trevliga för små prinsessor.

Bild
Bild

Översikt över arter

Beroende på designen finns det två huvudtyper av hörlurar:

  • med ett båghuvudband;
  • utan pannband.
Bild
Bild
Bild
Bild

Den första typen inkluderar:

  • fraktsedlar;
  • övervaka enheter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Den andra typen av hörlurar inkluderar:

  • foder;
  • pluggar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Över huvudet enheterna är fästa över huvudet och täcker hela öronen. Övervaka hörlurar Är professionella enheter speciellt anpassade för ljudbehandling i studioförhållanden. In-ear-hörlurar fixeras med hjälp av ett membran placerat i öronens yttre del. Öronpropparna passar direkt i hörselgången.

Stora hörlurar i full storlek finns tillgängliga stängd och öppen typ . Slutna enheter ger fullständigt dämpning av externt brus, så att du kan ta emot ljud av högsta kvalitet. Sådana anordningar, som inte har tillräcklig ventilation på grund av en tät passform i örat, orsakar dock obehag vid långvarig användning. Öppna hörlurar har öppningar genom vilka ljud kan tränga in både inåt och utåt. Du kan höra miljöljud, vilket är säkrare när du använder hörlurarna utomhus.

Det finns modeller utrustad med en speciell mikrofon för att prata i telefon . Beroende på metod för signalöverföring finns det trådlösa och trådlösa hörlurar . Trådbundna enheter har en dedikerad kabel som ansluter enheten till högtalarna. Trådlösa hörlurar är praktiska om du behöver ta emot en signal från en enhet på ett längre avstånd.

I det här fallet används istället för en kabel den signalöverföringsmetod som använder Bluetooth, som enhetens kropp är utrustad med.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Här är en rankning av de bästa modellerna för barnhörlurar för det aktuella 2019.

Bild
Bild

COLOUD-C34

Detta schweiziska märke är känt för sina produkters höga kvalitet, inklusive genomtänkt funktionalitet och tekniska egenskaper. Denna modell är slutna hörlurar, fixerade med ett huvudband . De reproducerbara frekvenserna är från 20 till 20 000 Hz, känslighetströskeln är 114 dB och den maximala effekten är 20 mW. Tillbehöret har en slående design, hög ljudkvalitet och utmärkt ljudisolering. Skiljer sig i stor tillförlitlighet, lämplig för barn över 9 år.

Nackdelarna med denna anordning inkluderar frånvaron av en volymbegränsare.

Bild
Bild

HARPER Kids HB-202

Dessa är hörlurar monterade i Ryssland med Bluetooth-stöd och en räckvidd på upp till 10 m, reproducerar frekvenser i intervallet 20-20 000 Hz. Fördelarna med modellen inkluderar närvaron av en mikrofon, en löstagbar kabel, en vikbar design, en LED -display, utmärkt ljudkvalitet, mångsidighet och även en vacker design för barn.

Perfekt för barn över 10 år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

JBL - JR300

Produkter från det amerikanska företaget JBL, som producerar högkvalitativ ljudutrustning . Hörlurar av detta märke finns i ett mycket brett sortiment. Denna modell av overhead -enheter finns i blå och röda färger, perfekt för barn över 8 år. Fördelarna med modellen är perfekt justerbar passform, lätthet och kompakthet, vikbar design, volymbegränsning, högkvalitativt ljud, frekvensfilter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Snygga raser

Billiga babyhörlurar i form av en kattunge, enhörning eller monster - välj formen efter ditt barns preferenser. Kroppen är gjord av mjuk fleece som är lätt att rengöra. Inuti finns högtalare med en volymgräns på 85 dB. Mycket lätta enheter är idealiska för långsiktig lyssning på musik, de har en regulator som du kan anpassa den här söta enheten till storleken på ett barns huvud . Av bristerna kan endast svag ljudisolering kallas, men å andra sidan kan detta faktum tjäna som en fördel när det gäller barnsäkerhet på gatan.

Bild
Bild

JVC HA-KD5

Japanska hörlurar med slutna öron, frekvensområde 15-23 000 Hz. Volymbegränsare 85 dB, flera designalternativ för modellen: i gul-blå, rosa-lila, gul-röd och violett-grön ton. Modellen är speciellt utformad för barn från 4 års ålder . Bland fördelarna är enhetens lätthet och elegans, tillgängliga guldpläterade kontakter, mjuka kuddar, snygg barndesign, volymbegränsare.

Klistermärken ingår i hörlurarna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

PHILIPS SHK400

Trådlösa hörlurar med öron med Bluetooth-ljudöverföring och en volymbegränsare för att minska belastningen på barns hörsel. Denna modell är perfekt för tonåringar, eftersom dess design inte kan kallas barnslig. Det flexibla huvudbandet gör att enheten passar perfekt på huvudet, tätt mot öronen.

Den enda nackdelen är oförmågan att ansluta enheten med en kabel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Numera försöker barn, som knappt fyller två år, använda olika prylar, till exempel datorer, smartphones, surfplattor och så vidare. Modern teknik gör det möjligt att köpa hörlurar för de minsta användarna, till exempel barn från 2-4 till 7 år. Företag som producerar högkvalitativ elektronisk utrustning för barn övervakar säkerheten för sina produkter och tänker också på mönster som kan intressera spädbarn.

Beroende på barnets ålder, du bör välja hörlurar som har både vissa tekniska egenskaper och motsvarande design . För äldre barn, nämligen från 10 års ålder, börjar de producera tillbehör som å ena sidan har en striktare design, å andra sidan en snygg design som gör att denna ålderskategori känns mer mogen.

Bild
Bild

Tonåringar från 12 års ålder har andra krav för sådana enheter, förutom den fashionabla designen, med uppmärksamhet på ljudkvaliteten, den breda funktionaliteten och det eleganta gränssnittet för dessa ljudenheter. För alla barn, utan undantag, är hörlurar med öron med volymbegränsare lämpliga, så att du kan spara barnets känsliga hörsel. Det flexibla huvudbandet passar perfekt på huvudet, så att du kan välja enheten i storlek, vars mjuka dynor inte trycker på dina öron . Högtalarna i sådana modeller är placerade på ett tillräckligt avstånd från trumhinnorna.

Det finns därför ett stort antal modeller av barnhörlurar till försäljning alla kan välja enheter enligt sina preferenser, baserat på ovanstående tips.

Rekommenderad: