Hörlurar För PC: Trådbundna För PC Och Trådlösa Modeller. Hur Väljer Jag Hörlurar Med Bra Ljud? Topp Bästa Dator Hörlurar

Innehållsförteckning:

Video: Hörlurar För PC: Trådbundna För PC Och Trådlösa Modeller. Hur Väljer Jag Hörlurar Med Bra Ljud? Topp Bästa Dator Hörlurar

Video: Hörlurar För PC: Trådbundna För PC Och Trådlösa Modeller. Hur Väljer Jag Hörlurar Med Bra Ljud? Topp Bästa Dator Hörlurar
Video: Lyxigt ljud helt utan sladdar - Sennheiser Momentum True Wireless 2024, April
Hörlurar För PC: Trådbundna För PC Och Trådlösa Modeller. Hur Väljer Jag Hörlurar Med Bra Ljud? Topp Bästa Dator Hörlurar
Hörlurar För PC: Trådbundna För PC Och Trådlösa Modeller. Hur Väljer Jag Hörlurar Med Bra Ljud? Topp Bästa Dator Hörlurar
Anonim

Utbudet av högkvalitativa och bra klingande hörlurar uppdateras ständigt med nya modeller med en mängd funktioner. För olika ändamål kan du välja olika modeller som uppfyller användarens alla nödvändiga krav. Enheter som är utformade för en dator är mycket efterfrågade. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på liknande produkter och ta reda på hur man väljer dem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Den nuvarande marknaden är full av kända varumärken som producerar högkvalitativa hörlursmodeller utformade för användning i alla miljöer. Det finns många musikapparater för konsumenter att välja mellan, skapade inte bara för att lyssna på deras favoritmusikspår på en MP3 -spelare, telefon eller surfplatta, utan också prylar som är utformade speciellt för arbete på en PC.

Moderna modeller av hörlurar för en dator är gjorda med omsorg för användarna . Vanligtvis är det här mycket bekväma och bekväma produkter som inte orsakar obehag även efter lång slitage. Det är därför som en person i sådana hörlurar kan spendera mycket tid framför en datorskärm utan att känna sig trött.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörlurar för en dator, som tillverkas av nuvarande tillverkare, har goda ljudisoleringsegenskaper . Om du använder en högkvalitativ och korrekt vald modell kan du rädda resten av hushållet från onödigt ljud från enhetens högtalare.

Detta är en viktig differentiator att tänka på när man köper en anständig enhet.

Kända märken ägnar särskild uppmärksamhet inte bara åt de ljudisolerande egenskaperna hos de producerade hörlurarna, utan också till ljudkvaliteten. De flesta moderna enheter har klart och skarpt reproducerbart ljud, utan onödigt brus och distorsion . Denna faktor är viktig inte bara när du lyssnar på musikspår, utan också under dynamiska spel, tittar på filmer, chattar på Skype.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om det förr i tiden var hörlurar för en dator övervägande trådbundna, idag är modeller utan ledningar i sin design mer populära och efterfrågade. Sådana instanser anses vara mer praktiska att använda, eftersom användare inte ständigt behöver kämpa med trassliga ledningar . Dessutom stod många människor åtminstone en gång inför det faktum att de, när de reste sig bakom en dator i hörlurar, glömde att koppla bort dem från systemenheten. Pluggar eller kontakter kan skadas till följd av detta. Dessa problem uppstår inte med trådlösa enheter.

Det bör noteras den snygga designen av moderna hörlurar för en dator . Många tillverkare ägnar särskild uppmärksamhet åt deras produkters utseende. Snygga och fashionabla produkter i olika färger är regelbundet tillgängliga för försäljning. Köpare väljer ofta inte bara vanligt svart, vitt eller grått, utan också rött, grönt, blått, guld, beige och andra ljusa alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hörlurar för en dator utmärks av hög funktionalitet . Idag produceras många modeller med ytterligare funktioner, inbyggd mikrofon, Bluetooth-modul och annan nödvändig utrustning. Vid användning är dessa produkter mer praktiska och användbara och har därför avundsvärd popularitet.

Ett bra hörlurar för att arbeta på en PC bör ha en högkvalitativ byggnad.

Mycket ofta, för sådana ändamål, köper de bildskärmar eller enkla takmodeller som är i full storlek. De är tillverkade av slitstarka och slitstarka material. Sådana produkter är konstruerade för många års problemfri drift.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är dem?

Olika typer av datorhörlurar faller på butikshyllorna. Modellerna skiljer sig från varandra enligt olika kriterier . Köpare väljer de enheter som passar dem bäst. Låt oss överväga i detalj med vilka parametrar dagens hörlurar för en dator klassificeras.

Bild
Bild

Efter konstruktionstyp

Det första du ska titta efter när du väljer en sådan teknik är den direkta typen av hörlurar. Låt oss titta närmare på de mest populära moderna enheter som är utformade för att arbeta med en dator.

Monitor hörlurar har hög kvalitet och oklanderligt utförande . Dessa enheter används ofta i inspelningsstudior. Sådana exemplar är märkta med inskriptionen Circumaural. Övervakningsanordningar kännetecknas av det faktum att de har ett membran av maximal storlek. Denna typ av teknik kännetecknas av utmärkta brusisoleringsegenskaper, samtidigt som den levererar utmärkt ljud med ett komplett utbud av bas.

Öronkuddarna (i de flesta fall har dessa produkter sidokoppar) är utformade för att helt täcka användarens öron och skyddar på ett tillförlitligt sätt mot yttre yttre ljud och buller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bildskärmshörlurar är mycket populära och glädjer sig åt coolt ljud, men det är inte säkert att använda dem utomhus . Denna teknik är utformad speciellt för synkronisering med en dator. Bland bristerna finns det en hög kostnad (särskilt om det är en modell av ett "marknadsfört" märke). Inte den mest demokratiska prislappen beror på den mer komplexa designen av bildskärmshörlurar i jämförelse med andra modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna on-ear PC-hörlurar kan också glädjas med bra ljud . Dessa är de mest populära och ofta förekommande exemplar som presenteras i det bredaste sortimentet. De har ett stort membran för bra ljud. Ofta betraktade enheter används av ivriga spelare som behöver tillräcklig ljudisolering, men utan onödiga överbetalningar.

Huvudfunktionen för overheadtypsprodukter är en mängd olika fästmetoder.

Bild
Bild

Det finns också ensidiga alternativ . Dessa produkter används oftare som kontorsprodukter. De är bra för Skype -samtal. Å ena sidan är enheten utrustad med en tryckplatta, och å andra sidan har den en öronplatta. Med sådana enheter kan du perfekt höra vad som händer runt omkring och samtidigt ta emot samtal utan hinder.

I utformningen av ensidiga hörlurar är en mikrofon oumbärlig. Detta element krävs. Ibland används sådana produkter som spelenheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Efter typ av bilaga

Hörlurar för en dator divideras med typen av tillbehör. Låt oss överväga vilka fästelement som finns i olika enheter.

Clips . Prylar som är utrustade med speciella klipp är mycket praktiska, så många användare väljer dem. Det angivna fästelementet passerar direkt bakom personens öron.

Enheter med detta fäste har en blygsam vikt. De rekommenderas att köpa sköra tjejer och barn.

Bild
Bild

Pannband . Detta är en traditionell typ av fäste. Mest vanliga. Vanligtvis kompletteras modeller med denna del med en mikrofon. En vertikal rosett, som är gjord av metall eller plast, håller ihop 2 koppar. Den största fördelen med modeller med denna typ av fäste: en känsla av lätthet, även om du sitter framför bildskärmen i många timmar.

Nackdelarna inkluderar oftast inte det mest attraktiva utseendet på huvudet, om användaren är ägare till en fluffig och voluminös frisyr.

Bild
Bild

Efter anslutningstyp

Låt oss analysera vilka underarter datorhörlurar är indelade i baserat på typen av anslutning

Trådbundet . Standardalternativ. De låter bra och är relativt billiga. De kännetecknas av en pålitlig och robust design som kan tjäna användaren i många år. Om hörlurarna väljs för en person som kommer att sitta framför skärmen länge, inte ofta kommer att lämna datorn, kan den här modellen vara en bra lösning. Om vi pratar om att lämna arbetsplatsen ofta, är det bättre att välja trådlösa enheter.

Bild
Bild

Trådlös . Den största fördelen med dessa produkter bygger på det faktum att de ger sina ägare fullständig rörelsefrihet, eftersom det inte finns en anslutningskabel här.

Det är sant att ljudet av denna teknik är sämre än de trådbundna, och det kostar mer. Ibland är signalavbrott möjliga, och de inbyggda batterierna behöver periodisk laddning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörlurar . Det är här FM -radiovågor används. Funktionsprincipen för tekniken är enkel: du måste ansluta en basstation till systemenheten, som kommer att överföra en signal till själva headsetet. Normalt är täckningsområdet begränsat till ett kontors- eller lägenhetsområde.

Bild
Bild

Bluetooth -hörlurar . Detta är en slags pryl som passar för nästan alla möjliga PC -modeller. Överföring av information från en dator till den aktuella utrustningen sker med ett trådlöst Bluetooth -nätverk. Dessa fjärranslutna enheter behöver inte en basstation. De kan enkelt ansluta till vilken teknik som helst som har en Bluetooth -modul. Täckningsområdet är begränsat till 6 eller 10 meter.

Bild
Bild

Efter anslutningstyp

För att ansluta datorhörlurar används oftast flera typer av kontakter

USB . Ett bra alternativ för alla persondatorer, bärbara datorer eller netbooker. Även om tekniken inte har en speciell ljudutgång kan användaren höra sin samtalspartner och tala med honom med en mikrofon. Moderna USB -hörlurar har ett eget ljudkort.

De kan anslutas till systemenheten, speciella USB -hubbar och till och med vissa typer av tangentbord med lämpliga kontakter.

Bild
Bild

Minijack 3, 5 mm . Klassisk anslutningstyp. Stickkontakten måste anslutas till en dator eller mobiltelefon, ljudspelare eller hemmabio. Den angivna kontakten är universell.

Datorhörlurar utrustade med ett sådant anslutningsalternativ som Mini Jack 3,5 mm har två kontakter i sin design: för ett headset och för en mikrofon.

Bild
Bild

De bästa modellerna

Konsumenter med alla önskemål nuförtiden kan hitta den perfekta modellen för datorhörlurar för sig själva. Det kan vara svårt att göra rätt val på grund av det för rika sortimentet. Låt oss analysera en liten topp av de bästa enheterna i olika priskategorier.

Corsair HS70 Trådlös . Dessa coola prylar, de bästa när det gäller förhållandet mellan pris och kvalitet, öppnar betyget för toppmodeller. Corsair HS70 Wireless kännetecknas av god autonomi (upp till 14 timmar), utmärkt ljudemulering (7.1 -format) och en bekväm enhet.

Det är sant att kvaliteten på mikrofonen är lite "halt".

Bild
Bild

SteelSeries Arctic Pro USB . Hörlurar över örat och stängd rygg. De ger bra ljudkvalitet, är lätta och hållbara. Bekväm att bära, utrustad med mjuka och bekväma öronkuddar. Utrustad med en icke-avtagbar mikrofon.

Bild
Bild

Sony WH-1000XM3 . Stängda Bluetooth-hörlurar i full storlek. Perfekt för att arbeta vid en dator, de ger utmärkt ljud med fyllig bas. Utrustad med ett mjukt och behagligt pannband, utmärkta öronkuddar.

Bild
Bild

A4Tech HS-60 . De bästa billiga PC -hörlurarna utrustade med en mikrofon. Modellen är inte färsk, men den är mycket populär och efterfrågad. Setet innehåller öronkuddar av hög kvalitet och tillsammans med dem traditionella delar av praktiskt konstläder. Det finns en krok för att hänga hörlurar. Det finns en tät och hållbar kabel.

Bild
Bild

Sennheiser G4ME ZERO . Bästa spelhörlurarna med fantastiskt ljud och mikrofon. Ett vinn-vinn-val för datorarbete. En utmärkt enhet i ett förhållande mellan pris och kvalitet. Ljudet här är lämpligt för att lyssna på dina favoritlåtar, och för att titta på filmer och för spel.

Tekniken kännetecknas av en intressant fräsch design med karakteristiska”lekfulla” toner. Setet innehåller ett rymligt fodral för att bära enheten.

Bild
Bild

Logitech G635 . Hörlurar med fullstora sladdar avsedda för PC-spel. De har en diskret men attraktiv design. Kompletteras av en mikrofon av hög kvalitet. De har en bekväm passform och är utrustade med ett spelheadset.

Bild
Bild

Xiaomi Mi In-Ear-hörlurar Pro2 . Billiga hybridvakuumhörlurar. För sitt värde ger den här enheten ett mycket bra ljud. Om du vill hitta en kvalitetsapparat för att titta på filmer på din dator, är Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro2 en vinnande lösning. Enheten passar mycket bekvämt i örat, som många användare noterar. I sådana hörlurar kan du lyssna på musik i timmar utan obehag.

Naturligtvis är listan över högkvalitativa och praktiska hörlurar för din dator inte begränsad till de listade objekten. Det finns fortfarande många avancerade modeller som glädjer kunderna inte bara med ljudkvalitet, utan också med ett förhållande mellan pris och kvalitet.

Bild
Bild

Vad ska man leta efter när man väljer?

Om det finns ett behov av att köpa högkvalitativa och bekväma hörlurar till en dator, då konsumenten bör ta hänsyn till vilka kriterier som bör uppmärksammas när de väljer den optimala enheten.

Syftet med köpet . Bestäm först för vilket syfte du köper utrustningen. För spel, kontorsarbete, titta på film eller bara lyssna på musik. Baserat på detta är det värt att välja lämplig modell.

Moderna hörlurar är indelade i flera typer, som alla är utformade för att utföra specifika uppgifter.

Bild
Bild

Specifikationer . Var uppmärksam på parametrarna och egenskaperna hos den valda tekniken. Bas, frekvensområde, effektnivå och andra värden är viktiga. Om du behöver mycket högt, klart och rikt ljud med bra bas, är det vettigt att välja kraftfullare enheter med utmärkta egenskaper. Om hörlurar köps för arbets- eller kontorsförhållanden är onödiga utgifter olämpliga - en enhet med genomsnittliga parametrar räcker.

Bild
Bild

Komfortnivå . Datorhörlurar av vilken typ som helst måste vara så bekväma som möjligt. Om möjligt rekommenderas det att prova på den valda enheten i butiken före betalning.

Detta kriterium är särskilt viktigt att vara uppmärksam på om du är van att spendera mycket tid framför bildskärmen. Om tekniken är obekväm, kommer du inte att kunna använda den på länge, och det lämnar bara obehagliga intryck.

Bild
Bild

Bygg kvalité . Innan du betalar ska du noggrant undersöka enheten som du hämtade. Byggkvaliteten ska vara "utmärkt". Det får inte finnas några lösa eller lösa delar någonstans, tekniken får inte knastra eller knarka. Titta samtidigt på integriteten hos alla ytor och ledningar (om sådana finns). Hörlurar får inte ha repor, skav eller skadad kabelisolering.

Bild
Bild

Design . Hitta hörlurar som du gillar designen. Det kommer att bli mycket trevligare att använda en sådan produkt.

Bild
Bild

Tillverkare . De bästa datorhörlurarna produceras endast av stora och välkända märken. Märkesvaror kommer att hålla längre och ljudkvaliteten ger mycket bättre ut. Var inte rädd för det höga priset.

Många märkesvaror är prisvärda.

Rekommenderad: