Manuella Skrivare: En översikt över Skrivare För Utskrift På Alla Ytor, Mekaniska Och Andra Modeller, Urvalskriterier

Innehållsförteckning:

Video: Manuella Skrivare: En översikt över Skrivare För Utskrift På Alla Ytor, Mekaniska Och Andra Modeller, Urvalskriterier

Video: Manuella Skrivare: En översikt över Skrivare För Utskrift På Alla Ytor, Mekaniska Och Andra Modeller, Urvalskriterier
Video: GUIDE: Såhär skriver jag ut - hela mitt arbetsflöde för utskrift 2024, April
Manuella Skrivare: En översikt över Skrivare För Utskrift På Alla Ytor, Mekaniska Och Andra Modeller, Urvalskriterier
Manuella Skrivare: En översikt över Skrivare För Utskrift På Alla Ytor, Mekaniska Och Andra Modeller, Urvalskriterier
Anonim

Numera är det svårt att klara sig utan att skriva ut dokument och fotografier. För att göra detta, använd en skrivare - en enhet för att visa text och grafik på ytan av ett pappersark. Framstegen står inte stilla, därför har skrivmaskiner för kontor och hem redan bytts ut mot nya - manuella.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner hos den handhållna skrivaren

En handhållen skrivare är analog med vår gemensamma förståelse av traditionella skrivare. Dessa enheter är av olika typer och väljs ut för den typ av aktivitet som de kommer att användas för. Handhållna skrivare skiljer sig från vanliga skrivare i liten storlek och stor funktionalitet . Finns modeller som passar i fickan.

De låter dig skriva ut inte bara foton och texter, utan också streckkoder, klistermärken, kvitton och till och med bilder direkt på dina händer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varianter och modeller

Det finns flera typer av handhållna skrivare, beroende på typ av åtgärd, design och syfte.

Bläckstråleskrivare G&G GG-HH1001B

Liten modell för att lösa problem inom den kommersiella och industriella sektorn … Skrivs ut på praktiskt taget vilken yta som helst med professionellt vattentätt bläck som är smutsbeständigt och tämligen motståndskraftigt mot solblekning. Deras vikt är cirka 450 gram. Har trådlös anslutning och ett laddningsbart batteri … På sidoytan har de en pekskärm, som är nödvändig för att ange orduppgifter.

Bild
Bild

Mobil PrintBrush

Har sitt särdrag trådlös anslutning till smartphone … En annan egenskap hos en sådan enhet är utskrift i färg. Innehåller en funktion för att köra stor text. Det är genom att svepa över ytan som en komplett och tydlig teckning eller informationstext kan appliceras. Du behöver bara ansluta till din smartphone, ladda ner en speciell applikation i förväg och fyll i nödvändig information.

En sådan enhet är storleken på en datormus . Med den kan du applicera bilder och text på kläder, telefonväskor, dagbok eller omslag till anteckningsböcker. Denna skrivare hjälper dig att skapa unika saker för dig själv och dina nära och kära.

Bild
Bild

Bälte mekanisk PrintBrush

Designad för produktmärkning både hemma och i produktionsområdet eller på kontoret … Med inbyggd data kan du välja teckensnitt, bokstäver, symboler, stilar. Skrivaren har mångfärgade självhäftande tejper på vilka du kan ställa in diverse information som pressas ut av skrivaren. Sådana band fäster på alla släta ytor, bleknar inte i solen och slits inte. De är också värme- och fuktbeständiga. Om du har slut på band kan du köpa dem online.

Vanligtvis används en bandskrivare för att skriva ut streckkoder och etiketter i butiker.

Bild
Bild

Besheng T1000 markör

Handhållen skrivarmodell för utskrift med vattenbaserat bläck. Designad för att applicera streckkoder, inskriptioner och bilder på lådor eller väggar … Kodaren har många positiva egenskaper: snabb utskriftshastighet, enkelt byte av patroner, den senaste känsliga pekskärmen och ett pris som glädjer kunderna.

Bild
Bild

Och enligt tryckmetoden är markörer bläckstråleskrivare eller laser

Bläckstråleskrivare kallas oftare en kontinuerlig bläckstråleskrivare, som skriver ut datum, streckkoder, QR -koder på olika material. Skrivaren kan ansluta till en dator och överföra bilder eller informationstext. Märkning appliceras på vilken yta som helst: kartong, papper, plast, metall, trä, glas och stål. Patronens totala volym är 85 ml och hela enhetens vikt är högst 1 kg. Det finns en mycket känslig pekskärm på sidoytan.

Bild
Bild

Mini laserskrivare har en oändlig utskriftsmetod, är kända för högupplösta bilder och texter, kräver inte förbrukningsmaterial och konstant underhåll. På den positiva sidan kan man peka ut: minimal utskriftstid, enhetsstyrning via pekskärmen och snabb omkonfigurering för att tilldela nya uppgifter. Sådana skrivare används främst inom industrin där obligatorisk produktmärkning krävs. Enheterna används också i andra branscher: fordons-, läkemedels-, kosmetik- och livsmedelsindustrin. Märkning kan göras på plast, metall, glas, papper och trä.

Bild
Bild

Hur väljer jag en skrivare?

Trots det stora antalet alternativ med olika funktioner och funktioner beror valet av skrivare på det område där de ska använda den. Bläckstråleskrivare är lämplig för ett budgetalternativ . Men de har en hake: de kräver att patronen byts ut, samt fylls på med bläck efter att de är förbrukade eller torka. Dessutom behöver de särskild omsorg för att se till att bläcket inte torkar i patronen eller att huvudet inte täpps till. Om en patron går sönder kommer det inte att vara svårt att köpa en annan, men till en kostnad kostar det ofta mer än en ny skrivare.

Lasermotparter kräver ingen särskild vård, men kostnaden överstiger avsevärt bläckstråleskrivaren .… De utför snabb utskrift av hög kvalitet, som utförs med pulverfärg. Detta sparar tid. Om skrivaren går sönder kan den repareras till en relativt låg kostnad.

Rekommenderad: