Bärbara Skrivare (53 Foton): Mobil För Utskrift Från En Telefon Och En Mini-skrivare För En Bärbar Dator, Typer Av Kompakta Skrivare I Fickan

Innehållsförteckning:

Video: Bärbara Skrivare (53 Foton): Mobil För Utskrift Från En Telefon Och En Mini-skrivare För En Bärbar Dator, Typer Av Kompakta Skrivare I Fickan

Video: Bärbara Skrivare (53 Foton): Mobil För Utskrift Från En Telefon Och En Mini-skrivare För En Bärbar Dator, Typer Av Kompakta Skrivare I Fickan
Video: Portable Mini Wireless Thermal Photo Printer Pocket Cute Sticker Printers Paper Roll For Android iOS 2024, April
Bärbara Skrivare (53 Foton): Mobil För Utskrift Från En Telefon Och En Mini-skrivare För En Bärbar Dator, Typer Av Kompakta Skrivare I Fickan
Bärbara Skrivare (53 Foton): Mobil För Utskrift Från En Telefon Och En Mini-skrivare För En Bärbar Dator, Typer Av Kompakta Skrivare I Fickan
Anonim

Framstegen står inte stilla och modern teknik är oftare kompakt än skrymmande. Liknande ändringar har gjorts i skrivare. Idag kan du hitta många bärbara modeller som är enkla och praktiska att använda. I den här artikeln kommer vi att ta reda på vilka sorter moderna bärbara skrivare är indelade i, samt hur man väljer dem korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Moderna bärbara skrivare är mycket populära. Sådan utrustning har blivit efterfrågad på grund av dess höga funktionalitet och kompakta storlek.

Små skrivare är mycket praktiska och enkla att använda, varför de lockar många användare.

Denna teknik har sina fördelar, som inte kan ignoreras

  • Den största fördelen med bärbara skrivare ligger exakt i deras kompakta storlek . För närvarande försvinner skrymmande teknik gradvis i bakgrunden, vilket ger plats för mer moderna bärbara enheter.
  • Små skrivare är lika lätta, så att flytta dem är aldrig ett problem . En person behöver inte arbeta hårt för att flytta en bärbar enhet från en plats till en annan.
  • Dagens bärbara prylar är multifunktionella . Högkvalitativa mini-skrivare från välkända tillverkare klarar många uppgifter och glädjer användarna med hög arbetseffektivitet.
  • Det är väldigt enkelt och enkelt att arbeta med sådan utrustning . Det är inte svårt att räkna ut hur man hanterar det. Även om användaren har några frågor kan han hitta alla svar på dem i bruksanvisningen som medföljer bärbara skrivare.
  • Ofta tillhandahåller sådan utrustning anslutning till "huvud" -enheter via en trådlös Bluetooth -modul, vilket är mycket bekvämt . Det finns också mer avancerade instanser som kan anslutas via ett Wi-Fi-nätverk.
  • De flesta typer av bärbara skrivare körs på batterier som måste laddas regelbundet . Endast klassisk kontorsutrustning av stora dimensioner bör alltid anslutas till elnätet.
  • Bärbar skrivare kan mata ut bilder från olika lagringsenheter , till exempel flash -enheter eller SD -kort.
  • Moderna bärbara skrivare finns i ett brett sortiment . Konsumenten kan hitta både det billigaste och det mycket dyra alternativet, en laser- eller bläckstråleskrivare - för att hitta den perfekta produkten för alla krav.
  • Lejonparten av bärbara skrivare är attraktivt utformad . Erfarna specialister arbetar med utseendet på de flesta modeller, på grund av vilka vackra och praktiska enheter säljs, vilket är ett nöje att använda.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Som du kan se har bärbara skrivare många positiva egenskaper. Därför visade de sig vara så populära bland moderna användare. Sådan mobil utrustning har emellertid också sina nackdelar. Låt oss bekanta oss med dem.

  • Bärbara maskiner kräver mycket mer förbrukningsmaterial än vanlig stationär utrustning. Resursen för prylar för bärbara skrivare är mer blygsam.
  • Standardskrivare är snabbare än moderna bärbara versioner av liknande utrustning.
  • Det är inte ovanligt att bärbara skrivare producerar sidstorlekar som är mindre än standard A4. Naturligtvis kan du hitta enheter till salu som är utformade för sidor av denna storlek, men denna teknik är mycket dyrare. Ofta är det den uppblåsta kostnaden som gör att köparna överger den bärbara versionen till förmån för den klassiska fullstorleken.
  • Levande färgbilder är svåra att få med en bärbar skrivare. Denna teknik är mer lämplig för utskrift av olika dokumentationer, prislappar. Som i fallet som beskrivs ovan kan du hitta ett mer funktionellt alternativ, men det kommer att bli mycket dyrt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Innan du köper en bärbar skrivare är det klokt att överväga dess fördelar och nackdelar. Först efter att ha vägt alla fördelar och nackdelar är det värt att välja en specifik modell av kompakt utrustning.

Bild
Bild

Hur fungerar det?

Olika modeller av bärbara skrivare fungerar olika. Allt beror på de tekniska egenskaperna och funktionen hos en viss enhet. Till exempel, om vi pratar om en ultramodern enhet med Wi-Fi, kan den anslutas till en dator via just detta nätverk.

Huvudenheten kan också vara en smartphone, surfplatta, bärbar dator. För de senaste enheterna måste du installera lämpliga drivrutiner.

Om utrustningen är ansluten till en surfplatta eller smartphone är det lämpligt att installera ett program på dessa enheter som gör att du kan synkronisera med en bärbar skrivare och skriva ut vissa bilder. Utskrift av textfiler eller foton kan utföras från en specifik enhet - ett USB -minne eller SD -kort . Enheterna är helt enkelt anslutna till en liten skrivare, varefter en person via det interna gränssnittet skriver ut vad han behöver. Detta görs mycket enkelt och snabbt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är mycket lätt att förstå hur den övervägda kompakta utrustningen fungerar . De flesta märkesskrivare har en detaljerad bruksanvisning som återspeglar alla användningsregler. Med handboken till hands är det ännu enklare att förstå hur en liten skrivare fungerar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beskrivning av arter

Moderna bärbara skrivare är olika. Utrustningen är indelad i många underarter, som alla har sina egna tekniska och operativa egenskaper. Användaren måste vara bekant med alla parametrar för att kunna göra ett val till förmån för det ideala alternativet. Låt oss titta närmare på de vanligaste typerna av ultramoderna bärbara skrivare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Direkt termisk utskrift

Den bärbara skrivaren för denna ändring behöver inte fyllas på mer. För närvarande presenteras utrustning i denna kategori i ett stort sortiment - du kan hitta kopior av olika modifikationer till salu . Många av de övervägda modellerna av bärbara skrivare gör att du kan få svartvita kopior av hög kvalitet, men på specialpapper (standardstorleken på sådant papper är 300x300 DPI). Så den moderna enheten Brother Pocket Jet 773 har liknande egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bläckstråleskrivare

Många tillverkare tillverkar idag bärbara bläckstråleskrivare av hög kvalitet. Sådana enheter inkluderar ofta inbyggda Bluetooth- och Wi-Fi-trådlösa nätverk. Bläckstråleskrivare med ett batteri produceras av många välkända märken, till exempel Epson, HP, Canon . Det finns också sådana skrivarmodeller som skiljer sig åt i den kombinerade enheten. Till exempel kombinerar den moderna Canon Selphy CP1300 både termisk och bläckstråleskrivare. Modellen innehåller endast 3 grundfärger.

I bärbara bläckstråleskrivare kommer användaren definitivt att behöva byta bläck eller toner regelbundet. Sådan åtgärd krävs inte för de termiska prover som diskuterats ovan.

För bläckstråleskrivare kan du köpa kvalitetsprylar som säljs i många webbutiker . Du kan byta ut dem själv eller ta dem till ett specialiserat servicecenter där de kommer att ersättas av proffs.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

För närvarande är utbudet av bärbara skrivare enormt. Stora (och inte så) tillverkare släpper ständigt nya enheter med stor funktionalitet. Nedan tittar vi närmare på listan över de bästa mini -skrivarmodellerna och tar reda på vilka egenskaper de har.

Bild
Bild

Brother PocketJet 773

Cool bärbar skrivarmodell som du kan skriva ut A4 -filer med. Enheten väger bara 480 g och är liten i storlek. Brother PocketJet 773 är mycket praktisk att bära . Det kan hållas inte bara i händerna, utan också placeras i en väska, ryggsäck eller bärbar portfölj. Du kan ansluta gadgeten i fråga till en dator via en USB 2.0 -kontakt.

Enheten ansluter till alla andra enheter (surfplatta, smartphone) via ett trådlöst Wi-Fi-nätverk . Informationen visas på specialpapper med termotryck. Användaren har möjlighet att skriva ut svartvita bilder av hög kvalitet. Enhetens hastighet är 8 ark per minut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Epson WorkForce WF-100W

En populär bärbar modell av fantastisk kvalitet. Det är en bläckstråleskrivare. Epson WorkForce WF-100W är kompakt i storlek, särskilt jämfört med vanliga kontorenheter . Enheten väger 1,6 kg. Kan skriva ut A4 -sidor. Bilden kan vara färg eller svartvitt.

Det är möjligt att styra denna top-end-enhet med en speciell konsol bredvid den lilla skärmen.

I aktiverat tillstånd kan Epson WorkForce WF-100W fungera från ett elnät eller en persondator (enheten är ansluten till den via en USB 2.0-kontakt). Vid utskrift är produktiviteten för den aktuella enhetens patron 200 ark på 14 minuter, om fotografierna är i färg . Om vi pratar om enfärgsutskrift kommer indikatorerna att vara annorlunda, nämligen - 250 ark på 11 minuter. Det är sant att enheten inte är utrustad med ett bekvämt fack för att installera tomma pappersark, vilket för många användare verkar vara en mycket obekväm funktion hos skrivaren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

HP OfficeJet 202 mobil skrivare

En utmärkt mini -skrivare som håller bra kvalitet. Dess massa överstiger parametrarna för ovanstående enhet från Epson. Väger HP OfficeJet 202 mobil skrivare 2,1 kg. Enheten drivs av ett uppladdningsbart batteri. Den ansluter till andra enheter via ett trådlöst Wi-Fi-nätverk.

Den maximala utskriftshastigheten för denna maskin är 6 bilder per minut i färg . Om svartvitt, då 9 sidor per minut. Om maskinen är ansluten till ett eluttag blir intrycket snabbare och mer effektivt. Enheten kan skriva ut bilder på fotopapper av hög kvalitet och till och med skriva ut dokument från två sidor. Enheten är populär och efterfrågad, men många användare har märkt att den är onödigt skrymmande för en bärbar skrivare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fujifilm Instax Share SP-2

En intressant modell av en liten skrivare med en attraktiv design. Enheten ger stöd för Apples AirPoint . Skrivaren kan enkelt och snabbt ansluta till smartphones och ta emot olika filer via Wi-Fi. Enheten har en relativt ekonomisk förbrukning av material som krävs för utskrift, men patronen måste bytas ganska ofta, eftersom den bara räcker till 10 sidor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Polaroid dragkedja

Denna modell av en mobil skrivare lockar älskare av kompakt teknik, eftersom den har en mycket blygsam storlek. Skrivarens totala vikt är bara 190 g. Via enheten kan du skriva ut både svartvita och färgfotografier eller dokument . Enhetens gränssnitt tillhandahåller NFC- och Bluetooth-moduler, men det finns ingen Wi-Fi-enhet här. För att enheten ska kunna synkronisera med operativsystemen Android eller IOS måste användaren ladda ner alla nödvändiga applikationer och program i förväg.

100% laddning av enheten gör att du kan skriva ut endast 25 ark . Tänk på att Polaroid -förbrukningsvaror är ganska dyra. I arbetet använder gadgeten i fråga en teknik som kallas Zero ink Printing, vilket gör att du inte behöver använda ytterligare bläck och patroner. Istället måste du köpa specialpapper med speciella färgämnen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Canon Selphy CP1300

Högkvalitativ mini-skrivare utrustad med en bred informativ skärm. Canon Selphy CP1300 har hög funktionalitet och enkel användning. Det är mycket bekvämt att använda det. Enheten ger möjlighet till sublimeringstryck . Den granskade enheten stöder läsning av SD mini- och makrominneskort. Med annan utrustning kan Canon Selphy CP1300 anslutas via USB 2.0-ingång och trådlöst Wi-Fi-nätverk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kodak Dock för fotoskrivare

Ett välkänt varumärke producerar små skrivare av hög kvalitet. I sortimentet hittar du kopior avsedda att synkronisera med Android- och iOS -operativsystemen. Kodak -fotoskrivardockan drivs av speciella patroner som kan skriva ut text och bilder på vanligt papper 10x15 cm . Sublimeringstyp finns. Funktionen för denna skrivare är ungefär densamma som för Canon Selphy. En patron i minisskrivaren räcker för att skriva ut 40 bilder av utmärkt kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nyanser av val

En mobil skrivare, liksom alla andra tekniker av detta slag, bör väljas mycket noggrant och medvetet. Då kommer köpet att glädja användaren, inte göra honom besviken. Fundera över vad du ska leta efter när du väljer den bästa bärbara skrivarmodellen.

  • Innan du går till affären för att köpa en bärbar fotoskrivare , är det lämpligt för användaren att räkna ut exakt hur och för vilka ändamål han vill använda den. Det är nödvändigt att ta hänsyn till vilken utrustning enheten kommer att synkroniseras med i framtiden (med smartphones baserade på Android eller prylar från Apple, datorer, surfplattor). Om skrivaren ska användas som en bärbar bilversion måste den vara 12 volt. Efter att ha definierat användningsfunktionerna är det mycket lättare att välja rätt minisskrivare.
  • Välj den enhet som passar dig bäst . Många mobila enheter kan säljas, inklusive fickor eller större. Det är bekvämt för olika användare att arbeta med olika enheter. Så för hemmet kan du köpa en större enhet, men i bilen är det bättre att hitta en liten skrivare.
  • Hitta en teknik som har alla funktioner du behöver . Oftast köper människor maskiner avsedda för både färg och svartvitt tryck. Bestäm vilken typ av enhet som är bäst för dig. Försök att hitta en enhet som du inte behöver köpa förbrukningsvaror för ofta, eftersom en sådan skrivare kan vara för dyr att använda. Var alltid uppmärksam på batteriets kraft och mängden utskrivet material som enheten kan producera.
  • Snabbtrycksmaskiner skiljer sig inte bara i typen av utskrift , men också för att hantera olika konfigurationer. Det är mycket bekvämt att använda enheter med inbyggd display. Ofta är inte bara stora, utan också kompakta bärbara skrivare utrustade med en sådan del. Det rekommenderas att välja mer moderna enheter som är utrustade med inbyggda moduler för trådlösa nätverk, till exempel Wi-Fi, Bluetooth. Praktiskt och funktionellt är enheter som du kan ansluta minneskort till.
  • Det är lämpligt att välja en skrivare tillverkad av kvalitetsmaterial . I butiken, även innan du betalar, är det bättre att noggrant inspektera den valda enheten för defekter och skador. Om du märker att enheten är repad, har backlashes, chips eller dåligt fixerade delar, bör du vägra att köpa.
  • Kontrollera utrustningens arbete . Idag säljs enheter oftast med en hemmakontroll (2 veckor). Under denna tid rekommenderas användaren att kontrollera alla funktioner i den köpta gadgeten. Det bör enkelt anslutas till andra enheter, vare sig det är en iPhone (eller en annan telefonmodell), bärbar dator, persondator. Utskriftskvaliteten måste motsvara den deklarerade.
  • Idag finns det många stora och välkända varumärken över hela världen .tillverkar hem- och bärbara skrivare av hög kvalitet. Det rekommenderas att bara köpa originalmärkta enheter och inte billiga kinesiska förfalskningar. Kvalitetsprodukter finns i monobrandbutiker eller stora kedjebutiker.

Med tanke på alla nyanser av att välja bärbar teknik finns det all chans att köpa en kvalitetsprodukt som kommer att glädja användaren och tjäna honom under mycket lång tid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Numera köper många människor bärbara skrivare och lämnar olika recensioner om dem. Användare märker fördelar och nackdelar med kompakt teknik. Tänk först på vad som gör konsumenterna glada över dagens bärbara skrivare.

  • Liten storlek är en av de vanligaste fördelarna med bärbara skrivare. Enligt användarna är den lilla handhållna apparaten mycket bekväm att använda och bära.
  • Användarna är också nöjda med möjligheten för sådan teknik att ansluta till Wi-Fi- och Bluetooth-nätverk.
  • Många bärbara enheter producerar mycket saftiga foton av hög kvalitet. Konsumenter lämnar liknande recensioner om många skrivarmodeller, till exempel LG Pocket, Fujifilm Instax Share SP-1.
  • Det kan inte annat än att glädja köparna och det faktum att det är extremt enkelt att använda bärbara skrivare. Varje användare kunde snabbt och enkelt behärska denna mobila teknik.
  • Många människor noterar också den moderna attraktiva designen av nya modeller av minidrivare. Butikerna säljer enheter i olika färger och former - det är inte svårt att hitta ett vackert exemplar.
  • Utskriftshastigheten är ett annat plus som noteras av ägare av bärbara skrivare. I synnerhet lämnar människor en sådan recension om LG Pocket Photo PD233 -enheten.
  • På den positiva sidan hänvisar användarna till det faktum att moderna bärbara skrivare enkelt kan synkroniseras med iOS- och Android -operativsystem. Detta är en betydande fördel, eftersom lejonparten av smartphones är baserade på dessa operativsystem.
Bild
Bild
Bild
Bild

Människor har märkt många fördelar med bärbara skrivare, men det finns också några nackdelar. Tänk på vad användarna inte gillade med bärbara enheter.

  • Dyra förbrukningsmaterial är det som oftast sörjer användare i denna teknik. Ofta kostar band, patroner och till och med papper för dessa enheter en snygg summa. Det kan också vara svårt att hitta sådana komponenter till försäljning - detta faktum noteras av många människor.
  • Folk gillade inte heller den låga produktiviteten hos vissa skrivarmodeller. I synnerhet lämnas sådan feedback till HP OfficeJet 202.
  • Köpare noterar att vissa enheter inte har det mest kraftfulla batteriet. För att inte stöta på ett sådant problem rekommenderas det att ägna vederbörlig uppmärksamhet åt denna parameter i skedet av att välja en viss skrivarmodell.
  • Storleken på de foton som sådana skrivare skriver ut passar också ofta inte användare.

Rekommenderad: