Högtalare Med Bluetooth För En Dator: Vi Väljer Modeller I MDF Och Andra Fodral För Bärbar Dator Och PC. Hur Ansluter Man Akustik?

Innehållsförteckning:

Video: Högtalare Med Bluetooth För En Dator: Vi Väljer Modeller I MDF Och Andra Fodral För Bärbar Dator Och PC. Hur Ansluter Man Akustik?

Video: Högtalare Med Bluetooth För En Dator: Vi Väljer Modeller I MDF Och Andra Fodral För Bärbar Dator Och PC. Hur Ansluter Man Akustik?
Video: How to Connect Bluetooth Speaker to Laptop / Desktop Computer 🔥🔥🔥 2024, April
Högtalare Med Bluetooth För En Dator: Vi Väljer Modeller I MDF Och Andra Fodral För Bärbar Dator Och PC. Hur Ansluter Man Akustik?
Högtalare Med Bluetooth För En Dator: Vi Väljer Modeller I MDF Och Andra Fodral För Bärbar Dator Och PC. Hur Ansluter Man Akustik?
Anonim

Högtalare utrustade med en Bluetooth -modul används aktivt inte bara för mobiltelefoner, utan också för datorer och bärbara datorer. Utrustning av hög kvalitet ger surround och klart ljud. Både kända varumärken och lite kända tillverkare är engagerade i lanseringen av trådlös akustik.

Bild
Bild

Särdrag

Högtalare med Bluetooth för en dator presenteras i en mängd olika modeller som skiljer sig åt i tekniska egenskaper, utseende och andra parametrar. Den främsta kännetecknen för sådan utrustning är möjligheten att synkronisera den utan att använda kablar . Frånvaron av sladdar gör att du kan installera akustisk utrustning på en lämplig plats, vilket kommer att vara användbart i ett litet rum.

En annan egenskap hos dessa högtalare är processen att ansluta dem till en PC . Om allt är klart med trådbundna enheter kan det uppstå problem med Bluetooth -utrustning.

Bild
Bild

Synkronisering med en Windows 10 -dator består av ett antal steg

  • Gå till fliken "Alternativ" via "Start" -menyn. Nästa avsnitt är "Enheter".
  • Kommandot du behöver kallas "Lägg till Bluetooth eller annan enhet".
  • Låt oss nu gå vidare till kolumnen. Vi slår på den, aktiverar den trådlösa modulen. De flesta modeller är utrustade med en speciell ljusindikator som meddelar användaren om aktiveringen av akustiken.
  • Låt oss gå till PC -inställningarna. Vi går in i "Bluetooth" -parametrarna, startar sökningen efter enheter redo för parning. Efter några sekunder kommer datorn att visa en lista med prylar.
  • Hitta den kolumn som krävs, markera den och bekräfta anslutningen. Spara de nya parametrarna och njut av kvalitetsljud.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Tänk på de mest populära akustikmodellerna som är lämpliga för både en PC och en bärbar dator.

Defender SPK 260

Budgetkolumner i 2.0 -format. Trots den överkomliga kostnaden noterar användarna deras funktionalitet och praktiska egenskaper. Tillverkare har utrustat utrustningen med en FM -signalmottagare, samt kontakter för microSD -kort och digitala USB -enheter. Kostnaden är 900 rubel.

Bild
Bild

Sven MS-304

Ytterligare en uppsättning som rekommenderas av experter. Akustik i 2,1 -format lockar uppmärksamhet med ett uttrycksfullt utseende. Den kompakta storleken gör att du kan placera utrustningen i alla rum. Högtalarna kan läsa musik från flash -enheter. En radiofunktion har också lagts till här. Ljudkvaliteten förbättrades på grund av lågfrekventa högtalare . Priset för idag är 2700 rubel.

Bild
Bild

Logitech Z207

Detta system är perfekt för kontor eller små rum på grund av sin kompakta storlek. Med en trådlös kanal kan du ansluta 2 enheter till högtalarna samtidigt. På ett av fodralen finns ett 3,5 mm hörlursuttag . Akustik i ett svart plastfodral kommer att kosta cirka 3000 rubel.

Bild
Bild

Sven SPS-750

Akustikeffekten är 50 W. Tillverkarna har uppmärksammat inte bara det uttrycksfulla utseendet, utan också ljudkvaliteten. Vid tillverkningen av fodralet användes matt MDF, som kompletterades med plastinsatser. Möjlighet till kontroll med fjärrkontrollen tillhandahålls.

Ett bra alternativ för både hemmabruk och för olika evenemang . Och har också en AUX -port och ett 3,5 mm -uttag. Kostnaden är cirka 5 000 rubel.

Bild
Bild

Creative T30 Wireless

Ett annat alternativ som är bra för små utrymmen. För snabb trådlös anslutning av högtalarna är modellen utrustad med ett NFC -chip . Många användare noterade bristen på volym, medan ljudet är klart och basen är mjuk och klangfull. Paketet innehåller en kabel för kabelanslutning. Det finns också en fjärrkontroll för fjärrkontroll. På en av högtalarna finns en panel för justering av låga och höga frekvenser. Den faktiska kostnaden är mer än 7000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dialog Progressive AP-250

Stora högtalare med en total effekt på upp till 80 watt. Format - 2.1. I stället för plast använde tillverkarna MFD -material. Reproduktion sker i standardintervallet - från 40 till 20 000 Hz. Användarna noterade det högkvalitativa och rika ljudet. Samtidigt passade ljudet från lågfrekventa högtalare inte för vissa köpare.

På grund av sin stora storlek är denna modell endast lämplig för rymliga rum . Förutom spakar finns en plats för minneskort och flash -enheter på kroppen för justering av ljudet. Akustik kommer att kosta cirka 5 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Edifier R1280DB

Snygga och bekväma högtalare i minimalistisk stil. Tillverkare har kombinerat i en modell användarvänlighet, elegant utseende, klart ljud och överkomliga kostnader. Ljudkvaliteten bibehålls även vid höga volymer.

Köpare erbjuds två alternativ att välja mellan: högtalare formade under ett träd och ett alternativ i klassiskt svart … RCA- och AUX -portar finns också.

Av nackdelarna är det värt att notera den otillräckliga längden på nätverkskabeln. Priset är över 6 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Harman kardon aura studio 2

Det första som lockar denna modell uppmärksamhet är den ursprungliga futuristiska designen. Perfekt för ett högteknologiskt rum. Ljudkvaliteten är också utmärkt: höga, mellersta och låga frekvenser återges perfekt, utan onödigt brus och andra störningar. Måtten är små, så att du enkelt kan installera akustiken på ett bord eller andra möbler.

I denna modell kan 2 enheter anslutas via Bluetooth samtidigt . Priset idag är mer än 11 000 rubel.

Bild
Bild

Edifier R2730DB

Klassiskt utseende och utmärkt byggkvalitet är en av huvuddragen. Och även den akustiska utrustningen tilltalar med högkvalitativt och balanserat ljud. Om det behövs kan du ansluta en subwoofer till högtalarna, vilket tar ljudet till en ny nivå … I detta fall är utrustningen perfekt för att organisera hemmabiografer och olika musikevenemang. Kostnaden är mer än 14 000 rubel.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer datorns trådlösa högtalare finns det ett antal egenskaper att tänka på

Det första steget är att uppmärksamma formatet. Set 2.0 är standardversionen med två kolumner. Högtalartyp 2.1 - akustik med subwoofer. I det här fallet blir ljudet mer rymligt och realistiskt. Vissa ljudeffekter kan inte återges utan en subwoofer

En annan viktig egenskap är makt. Till dess beteckning använder tillverkare siffror och förkortningen "W". Ju högre denna indikator, desto bättre. Ström påverkar avsevärt kostnaden för utrustning

Mått är också viktiga, särskilt om du ska installera akustiken i ett litet rum. Kompakta högtalare kan placeras på ett bord, stora modeller måste placeras på golvet

Rekommenderad: