Trådlösa Högtalare För Dator Och Bärbar Dator: Hur Man Väljer? Bärbar Akustik Med Wi-Fi Och Andra Funktioner. Topptillverkare

Innehållsförteckning:

Video: Trådlösa Högtalare För Dator Och Bärbar Dator: Hur Man Väljer? Bärbar Akustik Med Wi-Fi Och Andra Funktioner. Topptillverkare

Video: Trådlösa Högtalare För Dator Och Bärbar Dator: Hur Man Väljer? Bärbar Akustik Med Wi-Fi Och Andra Funktioner. Topptillverkare
Video: How to Connect/Pair your Bluetooth Speaker/Headphones to your Computer/Laptop on Windows 10 2024, April
Trådlösa Högtalare För Dator Och Bärbar Dator: Hur Man Väljer? Bärbar Akustik Med Wi-Fi Och Andra Funktioner. Topptillverkare
Trådlösa Högtalare För Dator Och Bärbar Dator: Hur Man Väljer? Bärbar Akustik Med Wi-Fi Och Andra Funktioner. Topptillverkare
Anonim

Idag är en bärbar dator eller dator på alla sätt. I de flesta fall används dessa enheter för att titta på videor, lyssna på musik. Men alla är väl medvetna om att en dator inte alls har en inbyggd högtalare, och även om en bärbar dator har en, har den inte alltid en bra volym. Det är därför högtalare behövs för att förstärka ljud och återge det kvalitativt. Det finns många typer och modeller av högtalare. Vi kommer att prata om trådlösa enheter, definiera urvalskriterier och typer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Trådlösa högtalare förkroppsligar komfort, bekvämlighet och rörlighet. Det är en modern, moderniserad teknik, en av de största fördelarna är att högtalarna inte är bundna till ett ställe. Vad är speciellt med denna akustik, varför är den vald idag för högkvalitativ ljudåtergivning? Högtalare för PC och bärbar dator har ett stort antal fördelar och funktioner:

  • de har inte många ledningar, enheter är anslutna via bluetooth, Wi-Fi;
  • ljud kan spelas från en bärbar dator, dator, telefon, TV;
  • har utmärkta tekniska parametrar;
  • göra ett utmärkt jobb med uppgiften;
  • bred funktionalitet, möjligheten att styra dem från fjärrkontrollen;
  • ett stort urval både i storlek och utseende.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla dessa faktorer har blivit orsaken till att de flesta musikälskare och amatörer idag väljer trådlös akustik för att få högkvalitativt ljud när de tittar på filmer och klipp, spel.

Olika sorter

Utbudet av trådlösa högtalare är ganska varierat. Trots att deras huvudsakliga syfte är högkvalitativ, kraftfull, ren återgivning av ljud från olika medier, är de alla olika från varandra. De kan skilja sig åt i utseende, storlek, form, tekniska parametrar och andra faktorer. Alla bärbara datorhögtalare är indelade i 4 grupper. De kan vara:

radiofrekvens

Bild
Bild

Blåtand

Bild
Bild

AirPlay:

Bild
Bild

Wi-Fi

Bild
Bild

De kan också vara:

  • enkel körfält - denna typ har en ljudsändare;
  • multiband - kännetecknas av närvaron av flera högtalarhuvuden.
Bild
Bild

Det finns en annan skillnad mellan högtalarna, som också är av stor betydelse och påverkar attributets hållbarhet - detta är materialet från vilket ärendet är gjort

Plast . Enheten i ett sådant "fodral" är ergonomiskt, kompakt, hållbart och prisvärt. Men ett sådant attribut vid höga frekvenser avger främmande ljud och resonerar.

Bild
Bild

Trä . Det kännetecknas av högkvalitativt ljud, brett frekvensområde, inget brus, bra bas, utmärkt design. Det är också värt att notera att attributet i ett trälåda är ganska tungt och dyrt.

Det är omöjligt för sådana högtalare att få fukt.

Bild
Bild

Aluminium … Materialets kropp är hållbar, lätt, slitstark, har ett vackert utseende. Men ljudet som produceras av produkter i ett aluminiumfodral kan knappast kallas idealiskt.

Bild
Bild

Urvalstips

Det är svårt nog att välja trådlösa högtalare till din dator idag. Komplexiteten i valet orsakas främst av närvaron av ett stort sortiment på konsumentmarknaden. Att köpa akustik blir mycket enklare om du vet exakt vad du ska leta efter när du väljer. Så när vi väljer högtalare för en dator styrs vi av följande punkter.

  • Dimensioner - för att bestämma denna parameter måste du själv klargöra om högtalarna alltid kommer att vara hemma eller om de måste vara mobila. I det första fallet kan du inte begränsas av storlek, välja stora och tunga högtalare, i det andra alternativet kan du vara uppmärksam på akustiken, vars vikt inte överstiger 400 gram. Dessa enheter är små i storlek, de kan till och med passa i en ficka eller väska. Det är viktigt att förstå att ju större attributet är, desto kraftfullare och högre kvalitet återger det ljud.
  • Ljud nivå - kvaliteten på ljudet som återges av högtalarsystemet är mycket högre än för bärbara högtalare. I högtalarnas tekniska parametrar anger tillverkaren naturligtvis information om ljudnivån. Men det är omöjligt att kalla det helt pålitligt. Det enda som kan hjälpa är när du köper för att be högtalarna anslutas till en av de möjliga ljudkällorna.
  • Förekomsten av en inbyggd förstärkare . Om den inte finns där måste du troligtvis köpa den dessutom.
  • Maximalt tillåtet enhetsvolym .

Var också uppmärksam på antalet högtalare på attributet: ju fler det finns, desto bättre känslighet och räckvidd. Det är lämpligt att köpa dators högtalare, liksom ett högtalarsystem för en bärbar dator, från en pålitlig tillverkare.

Bild
Bild

Tillverkare

Artikeln har redan nämnt att utbudet av trådlösa högtalare för datorer är ganska stort och varierat. Det betyder att det finns många tillverkare av denna produkt. Och alla är väl medvetna om att varje företag”marknadsför” sin egen produkt och hävdar att den är bättre än alla andra. Efter att noggrant ha studerat marknaden och recensioner av erfarna konsumenter har vi sammanställt en lista över företag vars produkter utmärks av kvalitet och tillförlitlighet. Så, när du köper högtalare till din dator, var uppmärksam på sådana tillverkare.

Försvarare -varumärket grundades 1990. Idag intar den en ledande position i rankningen av alla tillverkare av tekniska varor.

Bild
Bild

SVEN - Ryskt varumärke, grundades 1991. Tillverkar akustiska system och datorutrustning.

Bild
Bild

Geni - födelseplatsen för varumärket är Taiwan. Företaget grundades 1983. Han är engagerad i skapandet av trådlös teknik som kan tillgodose alla konsumenters behov.

Bild
Bild

Logitech - Företagets huvudkontor ligger i Schweiz. Hon började sin historia 1981. Utbudet av varor som produceras från tillverkarens fabriker är mycket stort.

Bild
Bild

Microlab Elecrtonics - 1998 slogs det amerikanska märket International Microlab och det kinesiska varumärket Shenzhen Microlab samman för att skapa Microlab Elecrtonics. Idag tillverkar företaget multimediakustik och kringutrustning till datorer.

Bild
Bild

Edifier Är den största och mest inflytelserika högtalartillverkaren på den kinesiska konsumentmarknaden. Företagets historia började 1996 i Peking.

Bild
Bild

Var och en av ovanstående tillverkare har länge utvecklat och skapat och levererat olika tillbehör för datorer till den moderna teknologimarknaden. För mer information om de senaste och högsta kvalitet trådlösa högtalarna från tillverkare, ta en titt på bordet.

Modell Tillverkare Kolumnbeskrivning
Kvicksilver 55 Försvarare Perfekt för PC. Dessa är dimensionella anordningar. Högt, kraftfullt och hög kvalitet.
SPS 604 SVEN De kännetecknas av enkel anslutning, utmärkt byggkvalitet och närvaron av en inbyggd förstärkare. Men det finns ingen strömförsörjning inkluderad.
SP - U115 Geni
Z 120 Logitech Kompakt, hög kvalitet. De har en lång livslängd. Monteringen håller mycket hög kvalitet. Låg effekt.
H - 200 Microlab Elecrtonics Kraftfull, modern, med bra parametrar och intressant design.
S1000DB Edifier Högt och pålitligt, låter mycket bra och tydligt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett bredare utbud av produkter kan ses på tillverkares officiella webbplatser eller på specialiserade försäljningsställen. Och mer detaljerad information om enhetens tekniska parametrar och funktioner måste finnas i produktpasset.

Rekommenderad: