Uppvärmda Handdukstorkar "ARGO": El Och Vatten, Information Om Tillverkaren. Uppvärmd Handdukstork "Ladder" Med Flera, Bruksanvisning, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Uppvärmda Handdukstorkar "ARGO": El Och Vatten, Information Om Tillverkaren. Uppvärmd Handdukstork "Ladder" Med Flera, Bruksanvisning, Kundrecensioner

Video: Uppvärmda Handdukstorkar
Video: $120 Luxury Train Experience in Surabaya Indonesia 2024, April
Uppvärmda Handdukstorkar "ARGO": El Och Vatten, Information Om Tillverkaren. Uppvärmd Handdukstork "Ladder" Med Flera, Bruksanvisning, Kundrecensioner
Uppvärmda Handdukstorkar "ARGO": El Och Vatten, Information Om Tillverkaren. Uppvärmd Handdukstork "Ladder" Med Flera, Bruksanvisning, Kundrecensioner
Anonim

Uppvärmda handdukstorkar i "ARGO" -företaget utmärker sig inte bara genom sin oklanderliga kvalitet, utan också genom sin intressanta design . Tillverkaren har tillverkat stålprodukter sedan 1999. ARGOs produkter är fortfarande mycket efterfrågade och populära än idag. I den här artikeln kommer vi att berätta allt om moderna handdukstorkar "Argo".

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

ARGO handdukstorkar är mycket populära. De är mycket efterfrågade, eftersom de har många positiva egenskaper som de flesta köpare vill se i liknande produkter. Vi kommer att ta reda på vad som är de främsta fördelarna med ARGO handdukstorkar.

  • Uppvärmda handdukstorkar "ARGO" tillverkas tillverkad av högkvalitativa material … De flesta modellerna är tillverkade av höghållfast rostfritt stål. Metallen är väl skyddad mot rostbildning.
  • Produkter från en välkänd tillverkare skryter original och vacker designprestanda . Det är svårt att inte uppmärksamma ARGO handdukstorkar i butikshyllorna, eftersom de har en spektakulär design. Dessutom har köpare möjlighet att själva välja sådana attraktiva produkter i olika färger.
  • Företaget gör konsumenterna nöjda brett sortiment tillverkade produkter. Högkvalitativa vatten- eller elektriska torktumlare kan väljas. Varje köpare kan välja "sitt" alternativ, även om han ställer de högsta kraven på sådana produkter.
  • Många modeller är utformade med närvaron av mycket bekväma teleskopiska fästelement och reflektorer .
  • Många modeller av ARGO uppvärmda handdukstorkar är utrustade med bekväma små hyllor … Detta indikerar den höga funktionaliteten hos märkesvaror.
  • Handdukstorkar "ARGO" skiljer sig åt den enklaste och bekvämaste kontrollen … Märkesvaror är grundläggande när det gäller drift.
  • Företagets högkvalitativa produkter skiljer sig åt hållbarhet, slitstyrka och hög användbarhet . Det kräver inte komplext underhåll, det behöver inte repareras ofta.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är nödvändigt att inte bara ta hänsyn till fördelarna, utan också till vissa nackdelar som produkterna från "ARGO" -företaget har

  • Anläggningen producerar ett brett sortiment av elektriska torktumlare , men du måste ta hänsyn till att de aktivt förbrukar el. De är anslutna till nätverket via ett vanligt uttag. Det är inte möjligt att dölja anslutningsplatsen.

  • Uppvärmda handdukstorkar vattentyp installerat i byggnader med flera våningar fungerar endast under uppvärmningssäsongen.
  • Tillverkaren tillverkar endast sådana modeller av torktumlare som tillverkas högteknologi … Det är mycket svårt att hitta rätt alternativ för klassiska interiörer.
  • Några relaterade tillbehör och komponenter för ARGO uppvärmda handdukstorkar säljs separat.
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Som nämnts ovan producerar ARGO -företaget ett brett utbud av handdukstorkare av hög kvalitet. Det finns många förstklassiga modeller att välja mellan, som skiljer sig på många sätt.

Låt oss bekanta oss med egenskaperna hos vissa positioner.

Vatten

Företaget producerar många utmärkta torktumlare av vattentyp. Ta reda på egenskaperna hos några exemplar.

5M 50-50 … En billig men mycket attraktiv modell som passar perfekt in i nästan vilken badrumsinredning som helst. Hushållsuppvärmd handdukstork 5M förutsätter direkt anslutning, är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Rio vagn" 40x80 . Vacker torktumlare gjord i form av en "stege". Anslutningsriktningen kan vara botten, höger sida, sida vänster eller diagonal. Enhetens värmeavledning är 210 W.

Torken levereras med en Mayevsky -kran.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Sofia vagn" 50x80 … Handdukstork i stål - "stege". Består av 8 tvärstänger, utrustade med en hylla i den övre delen. Hushållsapparaten tillåter botten, sida och diagonala anslutningstyper. Modellen ser attraktiv ut och är mycket lätt att använda.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Verona vagn" 50x80 … Torkstege av rostfritt stål. Värmeavledningen för denna modell når 240 W. Konstruktionens arbetstryck är 8 atm. Värmebärarens högsta temperatur här är begränsad till 115 grader Celsius.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektrisk

Företaget "ARGO" producerar högkvalitativa elektriska handdukstorkar i ett rikt sortiment. Tänk på parametrarna för några populära modeller.

" ARGO" stege 50x60 båge . Utmärkt elektrisk modell av en uppvärmd handdukstork. Den är ansluten med en elektrisk enhet med en kontakt. Vatten används här som värmebärare. Modellen inkluderar inte en svängbar enhet. Det finns 6 hyllor i designen.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Labyrint" 60x51 . Den ursprungliga modellen av en uppvärmd handdukstork med en intressant struktur. Har en GS-form. Anslutningsriktning - botten. Kylvätskan i denna modell är torr. Enhetens effekt är 60 watt. Möjligheten att vända finns inte heller.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Sorento-E" 50x60 … Högkvalitativ elektrisk torktumlare med en effekt på 60 watt. Tillåter anslutning längst ned till höger. Denna attraktiva pjäs har 6 sektioner i sin konstruktion.

Kylvätskan är också torr här.

Bild
Bild
Bild
Bild

I varumärkets sortiment kan du hitta många andra högkvalitativa elektriska enheter. Modellerna har högre effekt, det finns exemplar av roterande typ samt torktumlare med termostat.

Kombinerad

Låt oss ta reda på egenskaperna hos den kombinerade torktumlaren "ARGO"

" Caravel" 55x95 . Dyrt, men mycket vackert exemplar. Tillåter anslutning till höger. Finns i flera vackra färger som vit lyster, åldrad mässing, guldkrom, svart lyster eller åldrat brons. Det finns 7 tvärstänger i utformningen av denna enhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

Varje modell av en märktork måste användas i enlighet med vissa regler. Om instruktionerna inte följs kan enhetens livslängd minskas avsevärt och risken för allvarliga skador ökar. Vi kommer att lära oss om de grundläggande reglerna för säker drift av torktumlare med exempel på elektriska modeller.

  • Innan lanseringen av en sådan enhet påbörjas måste den vara det måste vara korrekt installerad och fixerad med alla nödvändiga fästelement . Efter installationen måste du vänta 15-20 minuter. Först då kan du försöka starta enheten.
  • Det är nödvändigt att slå på och stänga av torktumlaren genom att trycka på en speciell knapp .
  • Nätsladdens tillstånd bör övervakas … Under inga omständigheter ska denna komponent "möta" andra föremål och enheter i omedelbar närhet.
  • Innan användning, se till att uttaget är torrt … Det får inte utsättas för vatten.
  • Handduksskena av stål du kan inte lägga papper , liksom plastprodukter.
  • Starkt det rekommenderas inte att hänga tunga och för stora föremål i stora mängder på stålkonstruktionen . Det finns ingen anledning att utsätta torktumlaren för onödig stress.
  • Var noga med att övervaka produktens renhet . Dammansamlingar och andra föroreningar från ytan på ARGO -torktumlaren måste avlägsnas med en torr och ren trasa. Innan detta måste enheten stängas av och vänta tills dess temperatur sjunker.
  • Om den märkta enheten har slutat fungera korrekt måste den omedelbart kopplas bort från strömförsörjningen .… Utför inte reparationer med egna händer, eftersom detta kan ogiltigförklara produktgarantin. Det är nödvändigt att kontakta specialisterna från ARGOs serviceavdelning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Köpare lämnar olika recensioner om ARGO handdukstorkar. Bland dem finns det både nöjda och besvikna.

Vi kommer att ta reda på vilka parametrar och egenskaper hos märkesvaror som passar deras ägare

  • Många köpare var nöjda kvalitet rostfritt stål, varav torktumlare från "ARGO" -företaget är tillverkade.
  • Många positiva recensioner är associerade med attraktiv design både vatten och elektriska torktumlare i företaget. Kunderna gillade också att de kan hämta produkter i olika färger.
  • Attraktiv prispolicy företaget präglas också av ett stort antal konsumenter. Många ARGO -produkter är ganska billiga, men de är av utmärkt kvalitet.
  • Användarna av ARGO -torktumlare gillade det faktum att värms upp snabbt och torka lika snabbt handdukarna på dem.
  • Närvaro i mönster ytterligare hyllor många användare gillade det, eftersom produkterna med dessa komponenter visar sig vara ännu mer funktionella och praktiska.
  • Enligt många köpare är ARGO uppvärmda handdukstorkar en av de bästa i förhållandet pris-kvalitet .
Bild
Bild
Bild
Bild

Köpare lämnar många andra positiva kommentarer om ARGO -torktumlare. Men bland dem finns det också negativa recensioner. Låt oss ta reda på vad de är kopplade till.

  • Vissa köpare märkte en liten störning i torktumlarens geometri.
  • Bland köparna fanns de som köpte torktumlare med ofullständigt komplett set.
  • Vissa användare hade problem med att installera ARGO -torktumlare.
  • Alla köpare gillar inte metallens kvalitet. Vissa människor säger att stålet som torken är tillverkat av inte är det mest praktiska och pålitliga.
  • För vissa användare fungerade torktumlaren bara 2-3 månader, varefter den gick sönder.
  • Det fanns användare som inte hittade några fördelar med ARGO -produkter.

Rekommenderad: