Uppvärmda Handdukstorkar "Style": Vatten Och El, Modeller Med Sidokoppling Och Andra Från Tillverkaren. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Uppvärmda Handdukstorkar "Style": Vatten Och El, Modeller Med Sidokoppling Och Andra Från Tillverkaren. Recensioner

Video: Uppvärmda Handdukstorkar
Video: Experiment - T-shirts - in a Washing Machine - full laundry 2024, April
Uppvärmda Handdukstorkar "Style": Vatten Och El, Modeller Med Sidokoppling Och Andra Från Tillverkaren. Recensioner
Uppvärmda Handdukstorkar "Style": Vatten Och El, Modeller Med Sidokoppling Och Andra Från Tillverkaren. Recensioner
Anonim

Många lägenheter är inte utrustade med autonom uppvärmning, och stadens värmeförsörjning fungerar inte alltid så effektivt som att värma hela lägenheten. Dessutom finns det rum där det inte finns någon uppvärmning alls, till exempel ett badrum. I denna situation kommer modern teknik till undsättning, som syftar till att göra vårt liv bekvämare och enklare.

Ett värmesystem som en uppvärmd handdukstork kommer att vara en riktig välsignelse för dem som är trötta på att bekämpa mögel och mögel som uppstår i badrummet på grund av hög luftfuktighet . Denna utrustning fungerar som både ett värmebatteri och en plats där saker kan torkas.

Bild
Bild

allmän information

I varukatalogen för nästan alla tillverkare som är involverade i tillverkning av sanitetsartiklar och badrumsmöbler finns handdukstorkar uppvärmda. Det ryska företaget Stile är inget undantag. Den har tillverkat radiatorer och handdukstorkar i världsklass i över 30 år. Användningen av högkvalitativa material, nanoteknik och den bästa utrustningen gjorde det möjligt att tillverka varor av europeisk kvalitet.

Företagets specialister och ingenjörer har utvecklat en produkt som kan tillfredsställa ett brett spektrum av kunder

Idag kan Stile uppvärmda handdukstorkar köpas i hela vårt land och i många OSS -länder.

Bild
Bild

Den använda AISI 304 av rostfritt stål gör att du kan skapa hållbara produkter av högsta kvalitet. Detta material är mycket formbart och perfekt motståndskraftigt mot slipning och polering, och rostar inte heller.

Alla sömmar på uppvärmda handdukstorkar är TIG -svetsade, vilket gör utrustningen helt förseglad. Särskilda tester för sömmarnas styrka utförs genom att applicera högt tryck på dem.

Strikt kvalitetskontroll garanterar säkerheten vid användning av handdukstorkar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Varukatalogen av märket Stile har två rader uppvärmda handdukstorkar - el och vatten. Ett brett modellutbud av varje tillåter dig att välja ett lämpligt alternativ, baserat på köparens personliga preferenser och badrumets storlek.

Bild
Bild

Vatten M-formad uppvärmd handdukstork

Rostfri version med sidanslutning. För att ansluta armaturen behöver du 2 beslag - vinklade / raka. Produkten finns i flera storlekar.

Bild
Bild

Vattenuppvärmd handdukstork "Universal 51"

Universell anslutningsmodell med utmärkt värmeavledning, tillverkad av rostfritt stål. Det finns flera storlekar tillgängliga. Den kompletta uppsättningen innehåller en teleskopfäste (2 delar), en Mayevsky -ventil (2 delar).

Bild
Bild

Vattenuppvärmd handdukstork "Version-B"

Rostfri utrustning med vertikal anslutning. Satsen innehåller en teleskopfäste (2 delar), en dräneringsventil (2 delar).

Bild
Bild

Elektrisk modell "Format 50 PV"

En produkt av första skyddsklassen med en effekt på 71, 6 W. Den har ett kontinuerligt driftsläge. För det för att slå på eller stänga av enheten, använd indikeringsknappen . Uppvärmningen tar 30 minuter. Allt du behöver för installationen ingår.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektrisk kylare "Form 10"

Uppvärmd handdukstork i 1 skyddsklass med en effekt på 300 watt. Har ett långsiktigt driftläge. Setet innehåller en teleskoparm (4 delar) och en kontrollenhet . Modellen finns i flera storlekar.

Bild
Bild

Elektrisk MS -formad handduksvärmare

Modell 1 skyddsklass, kraften beror på storleken. Har ett permanent driftsätt. Slå på och av utförs med indikatorknappen. Den kompletta uppsättningen innehåller löstagbara fästen - 4 delar.

Bild
Bild

Villkor

Uppvärmda handdukstorkar "Style" är inte bara avsedda att torka saker, de används också som värmekälla, på grund av vilken luftfuktigheten i badrummet minskar, vilket minskar risken för mögel och mögel.

Den snygga designen av moderna modeller av handdukstorkar gör dem till ett intressant inslag i rummets interiör . Utrustningen kombineras ofta med andra dekorativa föremål.

Alla apparater - både el och vatten - är ganska enkla att använda.

Installation kräver inte ytterligare hjälp från specialister, och justeringen kan göras manuellt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns dock flera rekommendationer för användning av denna värmeenhet

  • Avståndet från badrum, handfat eller dusch till handdukstorkarna måste vara minst 60 cm.
  • Använd vattentäta alternativ för att minska risken för att vatten kommer in i utloppet.
  • Vidrör inte eluttaget eller sladden med våta händer och dra aldrig ut kontakten plötsligt från uttaget.
  • När du väljer utrustning, var uppmärksam på materialet från vilket det är tillverkat. Föredra stål med skydd mot metallkorrosion.
  • Produktens effekt bör vara sådan att den normalt värms upp i badrummet.
  • Se till att inget vatten kommer på enheten.
  • Använd ett milt rengöringsmedel för att rengöra din handdukstork. Aggressiva ämnen kan skada enhetens översta lager och påverka dess prestanda.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Den stora efterfrågan på produkterna från märket "Style" har visat att företagets uppvärmda handdukstorkar verkligen har utmärkta kvalitetsindikatorer - korrosionsbeständighet, lång livslängd, motståndskraft mot plackbildning. En genomgång av de recensioner som lämnats av personer som redan använder denna utrustning visar att företagets produkter är av hög byggkvalitet, vilket gör det enkelt och hållbart att använda.

Alla noterar den vackra designen av uppvärmda handdukstorkar och ett stort urval av produktalternativ, och därför var det inga problem att välja önskad storlek och form på enheterna. Trots allt de flesta badrum är små och varje tum av utrymme är viktigt.

Det noterades också att uppvärmningstiderna för de elektriska modellerna är snabba och att de fungerar korrekt. Det fanns inte ett enda fall när enheten fastnade eller chockades, detta med beaktande av att alla regler för säker drift av värmesystemet beaktades.

Det fanns dock de som stötte på modeller med låg tätning av sömmarna, på grund av vilka det var nödvändigt att ytterligare svetsa rumpansömmarna.

Rekommenderad: