Vilken Tvättmaskin är Bättre Att Ta? Betyg Av Högsta Kvalitet Och Mest Hållbara Modeller. Vad Säger Recensionerna?

Innehållsförteckning:

Video: Vilken Tvättmaskin är Bättre Att Ta? Betyg Av Högsta Kvalitet Och Mest Hållbara Modeller. Vad Säger Recensionerna?

Video: Vilken Tvättmaskin är Bättre Att Ta? Betyg Av Högsta Kvalitet Och Mest Hållbara Modeller. Vad Säger Recensionerna?
Video: 5 Best Washing Machines in 2021 2024, Maj
Vilken Tvättmaskin är Bättre Att Ta? Betyg Av Högsta Kvalitet Och Mest Hållbara Modeller. Vad Säger Recensionerna?
Vilken Tvättmaskin är Bättre Att Ta? Betyg Av Högsta Kvalitet Och Mest Hållbara Modeller. Vad Säger Recensionerna?
Anonim

Med tanke på SMA: s popularitet tävlar tillverkarna av dessa hushållsapparater om ledarskap inom sitt marknadssegment. Samtidigt ingår de bästa automatiska tvättmaskinerna i nuvarande betyg för de mest efterfrågade modellerna. Sådana listor hjälper potentiella köpare att göra rätt val.

Betyg av modeller av högsta kvalitet

Konsumenterna erbjuds nu ett stort urval av CM -modeller. Marknaden erbjuder både enkla och budgetmässiga, liksom mer avancerade och dyra prover av moderna hushållsapparater.

Bild
Bild

Genom att analysera recensioner av ägare, recensioner och experters åsikter kan vi välja ut de mest populära automatiska tvättenheterna.

Toppladdning

I katalogerna över många tillverkare finns det ett rikt utbud av tvättmaskiner med denna typ av last. En av de ljusaste och mest populära representanterna för denna familj av hushållsapparater är modellen EW6T4R262 från Electrolux . Dess trumkapacitet är 6 kg, och den maximala hastigheten för det justerbara centrifugeringen är 1200 varv / min.

Låt oss bekanta oss med listan över fördelar med denna modell

  • Energiförbrukningsklass A +++.
  • Försenad start.
  • Automatisk trumparkering.
  • Obalanskompensation.
  • Skydd mot barn.

Listan över nackdelar inkluderar installation av en enkel modell av en universell kraftenhet. Användarna klagar också över det bullriga arbetet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nästa representant för betyget är 2018 -modellen TL-128-LW känt märke Ardo , med klassiska mått på 90/40/60 cm.

Denna CM med vertikal belastning har följande fördelar

  • Tvättklass och energieffektivitet - A och A +++.
  • Bilparkering.
  • Smidigt öppna luckor.
  • Kontroll av obalans och skumning.
  • Trumkapacitet - upp till 8 kg.

När du pratar om nackdelarna bör du vara uppmärksam på den höga ljudnivån. En lika viktig negativ punkt är modellens höga kostnad.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varumärke Bubbelpool representerad i betyg av modellen TDLR 70220 , vars kännetecken är tillämpningen av 6th Sense -tekniken. Denna funktion är ansvarig för att optimera tvättprocessen efter typ av tyg och vikt.

När man analyserar modellens egenskaper är det värt att lyfta fram:

  • ekonomisk elmotor med minsta ljudnivå;
  • lastning upp till 7 kg;
  • bekväm ljudnivå under tvätt och centrifugering;
  • luckan öppnas smidigt;
  • skydd mot läckage.

Med alla fördelar klagar användare ibland över dålig sköljning av pulverbehållaren. Och även i recensionerna indikerar de att av de fyra benen är bara två justerbara.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med horisontell

Denna typ av SMA är den absolut vanligaste. En av dess typiska och mest populära representanter är Siemens WS-12T540-OE . Denna modell har ett LED -trumljus. Och under utvecklingen tillämpades tekniken "Stain Removal".

Maskinen har följande viktiga egenskaper:

  • låg ljudnivå;
  • kontroll av pulverdosering;
  • självrengörande behållare för rengöringsprodukter;
  • kontroll av obalans och skumning;
  • skydd från barn.

Många köpare tillskriver den höga kostnaden till modellens främsta nackdelar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bil Ånga F2M5HS4W från det sydkoreanska företaget LG - detta är långt ifrån den mest avancerade modellen av CMA, som skiljer sig från konkurrenterna i det perfekta förhållandet mellan pris och funktionalitet.

Dess främsta fördelar är:

  • automatisk justering av lägen;
  • pekskärm;
  • bubbelavlastning av trumytan;
  • ljudnivå under centrifugering (högst 74 dB);
  • närvaron av en nedladdningsdetektor.
Bild
Bild
Bild
Bild

Betygsättningen av tvättmaskiner med frontmatning skulle vara ofullständig utan en representant för det tyska märket Bosch . I det här fallet pratar vi om modellen WLL-24266 som tillhör den sjätte serien. Med ett djup på endast 44,6 cm kan denna ryskmonterade maskin rymma upp till 7 kg torr tvätt.

De tydliga fördelarna med WLL-24266 inkluderar:

  • lägsta ljudnivå;
  • närvaron av ett vattendoseringssystem, med hänsyn tagen till lastens volym och egenskaperna hos tygtypen;
  • en trumma med rivformade utskott på ytan;
  • effektiv kontroll av obalans och skumning;
  • Barnsäker funktion.

Genom att analysera ägarnas recensioner kan ett antal nackdelar med denna modell också identifieras. Vissa användare fokuserar på relativt dyr tjänst. Dessutom kan du hitta klagomål om bristen på skydd mot läckage.

Bild
Bild
Bild
Bild

Smala tvättmaskiner

Kompakta tvättmaskiner är mycket efterfrågade. Med tanke på liknande alternativ för utförande av moderna hushållsapparater, bör du vara uppmärksam på modellen Ardo 39FL106LW med ett djup på endast 39 cm.

Listan över de främsta fördelarna med SM inkluderar:

  • display med peksknappar;
  • funktioner för extra fyllning, supersköljning, enkel strykning och fördröjd start;
  • skydd mot barn och läckage;
  • kontroll av skumning och obalans;
  • hög byggkvalitet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det tyska märket Bosch i detta segment representeras av en modell monterad i Ryssland WLG 20261 … Med en standardhöjd på 85 cm och en bredd på 60 cm har den ett djup på 40 cm, vilket gör det möjligt att installera utrustning i trånga utrymmen.

Efter att ha studerat egenskaperna hos SM kan vi lyfta fram dess fördelar:

  • möjligheten till ytterligare lastning;
  • skydd från barn;
  • tvättklass A;
  • högkvalitativ display;
  • effektivt styrsystem för skumbildning och trumbalans.
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom Bosch representeras Tyskland på den moderna marknaden av Siemens -produkter, t.ex. modell WS 10G140 OE … Utåt är det mycket likt representanterna för Bosch -sortimentet. Samtidigt inkluderar de utmärkande funktionerna förskjutningen av programmeraren närmare mitten av panelen, och inte heller röd, men gul displaybelysning. Maskinen har en vit kaross och en dörr med en svart och silverram. Med måtten 80/60/40 cm kan trumman rymma upp till 5 kg tvätt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära tillverkare

Varje köpare bestämmer själv de viktigaste kriterierna för att välja hushållsapparater. För vissa är prestanda och tillförlitlighet avgörande. För andra är design i framkant och prisvärdhet. Ett annat viktigt kriterium för många är varumärkets popularitet. Idag tävlar många märken från olika länder om ledarskap i branschen.

Bild
Bild

Bosch

Detta märke är ett av de mest kända i världen. Varumärket grundades i Tyskland för över 130 år sedan. Den första Bosch -tvättmaskinen introducerades för allmänheten 1972. Nu tillverkas det tyska märket SM på företagets fabriker i USA, Frankrike, Polen, Turkiet, Kina och Ryska federationen.

Bosch erbjuder sina kunder ett mycket brett utbud av modeller. Som ett resultat har konsumenten möjlighet att välja teknik relaterad till alla prisklasser. Linjerna inkluderar kompakta och fullstora, fristående och inbyggda CM: er med vertikal och frontbelastning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Miele

En annan tysk tillverkare som specialiserat sig främst på tillverkning av hushållsapparater av högsta kvalitet. Varumärket, vars historia började för mer än ett sekel sedan, är nu ett av ledarna i branschen.

Kännetecknet för Miele brickor är det intelligenta styrsystemet … Den väljer automatiskt de mest lämpliga tvättlägena för varje specifikt fodral. En lika viktig punkt är det effektiva proprietära vattentäta metallskyddet mot läckage.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lg

Denna sydkoreanska tillverkare har rekordpopularitet nästan över hela världen. Den ständiga introduktionen av avancerad teknik gör att vi kan förbättra funktionaliteten hos företagets tvättmaskiner. En av deras huvudsakliga egenskaper är närvaron av en direktdrift och frånvaron av en remdrift ..

Konkurrensfördelarna med LG-märkets teknik inkluderar en mängd olika design och icke-standardiserade färglösningar. Det finns inte bara vita, utan också silverfärgade, svarta och till och med röda CM på marknaden.

Tvättkvaliteten ökar avsevärt på grund av "True Steam" -tekniken, som är baserad på bearbetning av tvätt med ånga.

Bild
Bild

Electrolux

Produkterna från detta svenska märke åtnjuter välförtjänt popularitet. När man utvecklar nya modeller styrs företaget av potentiella konsumenters åsikter och önskemål. Många anser att Electrolux tvättenheter är en modell för funktionalitet, tillförlitlighet och användarvänlighet ..

Tala om konkurrensfördelar, först och främst bör vi nämna funktionerna för att torka tvätt genom att värma och blåsa den. Denna process maximeras med effektiv ventilation och fuktsensorer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Zanussi

Det finns ett brett utbud av CM-märken av detta märke på marknaden i nästan alla standardstorlekar-fullstora, fristående, kompakta, inbyggda modeller. Katalogen innehåller idag 7 toppladdningsmaskiner och 31 modifieringar med en frontlastdörr.

Delikat tvätt, högkvalitativ sköljning och den mest effektiva centrifugeringen är inte en fullständig lista över uppgifter som Zanussi-enheter enkelt kan hantera. Lastkapaciteten för olika modeller varierar från 3 till 7 kg.

Dessutom är produkterna från detta märke ekonomiska när det gäller vattenförbrukning och energiförbrukning.

Bild
Bild

Bubbelpool

Representanter för modellserien för detta märke har varit tillgängliga på den ryska marknaden i många år. Användare hänvisar till de främsta konkurrensfördelarna som det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet. Samtidigt, vad gäller funktionalitet, är prisvärda Whirlpool -tvättmaskiner inte sämre än dyrare modeller av utrustning.

Den amerikanska tillverkarens katalog innehåller modeller med både front och vertikal lastning. Maskinerna tillverkas huvudsakligen i vitt. Kontrollpaneler och skärmar finns överst på enheterna.

De flesta modeller har ett barnspärr.

Bild
Bild
Bild
Bild

Atlant

ATLANT-modellserien för automatiska tvättmaskiner är ett brett utbud av hushållsapparater av hög kvalitet. Den vitryska tillverkarens katalog innehåller kompakta, smala och fullstora modeller. Här kan du hitta enheter i både budgetsegmentet och premiumklassen.

"Soft Control" -serien var den första raden i varumärket Atlant som inkluderade billiga CM. De var utrustade med vridbara programomkopplare och LED -indikering. Idag är den senaste serien "Smart Action", kännetecknad av närvaron av en stor arsenal av program, automatiska lägen och ytterligare funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beko

Tvättmaskiner från denna tillverkare skiljer sig åt i förhållande till pris, kvalitet och funktionalitet. Beko -utrustning kommer från transportörerna till företag i Turkiet, Ryska federationen och Kina. I detta fall används komponenter av varumärkena Ardo och Whirlpool.

Vissa användare klagar över frekventa driftstopp i den turkiska tillverkarens maskiner. Men det är värt att notera att det aldrig finns några problem med deras reparation och tillgänglighet av reservdelar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung

I det här fallet talar vi om ett annat varumärke som representerar Sydkorea på den moderna marknaden. Enligt aktuell statistik är varumärket en av de tre ledarna bland tillverkare som levererar sin utrustning till Ryska federationen och OSS -länderna. Mot bakgrund av de närmaste konkurrenterna utmärker sig enheter under Samsung -märket för tillförlitlighet, byggkvalitet och ett rikt modellutbud ..

Den mest effektiva upplösningen av rengöringsmedel säkerställs av Eco Bubble -tekniken. En annan funktion är Diamond Series -trummorna. De har ett stort antal hål med liten diameter, vilket är viktigt vid skärning av känsliga tyger.

Bild
Bild

Urvalstips

Med hänsyn till bredden på utbudet av moderna AGR på marknaden kan det vara mycket svårt att avgöra valet av en specifik modell. Det finns inga hårda och snabba regler om vilken modell man ska välja. Enligt experter är det i varje specifikt fall nödvändigt att ta hänsyn till ett antal viktiga punkter. Så vissa användare föredrar europeisk monteringsteknik som produceras av framstående varumärken. För andra är det viktigaste kriteriet kostnad och dess relation till kvalitet.

När du väljer en specifik modifiering av SMA rekommenderar experter särskild uppmärksamhet på följande punkter:

  • sätt att ladda linne och kläder;
  • trumkapacitet;
  • klasser för tvätt, spinning och energieffektivitet, betecknade med bokstäver från A till G;
  • centrifugeringshastighet (intensitet), varierande i intervallet från 800 till 2000 rpm (1000 rpm anses vara det optimala värdet);
  • tvättprogrammens antal, variation och användbarhet;
  • närvaron av system som ger skydd mot läckage och barn;
  • ljudnivån som avges i olika lägen;
  • tank- och trummaterial (med hänsyn till hållbarhet, köpare föredrar utrustning med metalltank);
  • närvaron av ett system för automatisk kompensation av obalansen i trumman och dess bilparkering (relevant för CM med en vertikal typ av laddning av linne);
  • Skumkontrollalternativ, effektivt mot felaktigt val och dosering av rengöringsmedel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör noteras att valet av ett märke huvudsakligen beror på den potentiella köparens personliga preferenser. Som regel är detta kriterium sekundärt. På den moderna marknaden finns det inga märken med ett uppriktigt negativt rykte, vars modeller är starkt avskräckta att ta. Men samtidigt kan de skilja sig väsentligt från varandra i kostnad.

Granska översikt

Många specialiserade webbplatser och tematiska forum publicerar recensioner av CM -ägare av olika märken. Samtidigt är positiva inlägg relaterade till både de mest populära märkena och prover på produkter från mindre kända tillverkare. I överväldigande majoritet av fallen utvärderar användarna tvättenheterna för kvalitet och väljer pålitliga och hållbara modeller.

Ett lika viktigt kriterium är förhållandet mellan pris och kvalitet på utrustningen. Här de obestridliga ledarna bland prisvärda tvättmaskiner idag är representanter för Gorenje- och Indesit -linjerna … Ägare av enheter från sydkoreanska märken Samsung och LG - till ett optimalt kostnad / kvalitetsförhållande.

Genom att analysera många recensioner av riktiga ägare av moderna SMA kan det förstås att när det gäller tillförlitlighet och hållbarhet är de ledande modellerna av de tyska märkena Bosch, Miele och Siemens … Det är värt att notera att i situationer med både budgetalternativ och dyrare tvättmaskiner kan återkopplingen från utrustningens ägare inte kallas entydig.

Rekommenderad: