Thetford Torra Garderober: Porta Potti 165 Luxe Och Porta Potti 335 Qube, Porta Potti 365, Excellence Och Andra Bärbara Modeller. Medel. Hur Man Använder?

Innehållsförteckning:

Video: Thetford Torra Garderober: Porta Potti 165 Luxe Och Porta Potti 335 Qube, Porta Potti 365, Excellence Och Andra Bärbara Modeller. Medel. Hur Man Använder?

Video: Thetford Torra Garderober: Porta Potti 165 Luxe Och Porta Potti 335 Qube, Porta Potti 365, Excellence Och Andra Bärbara Modeller. Medel. Hur Man Använder?
Video: Биотуалет Thetford Porta Potti Qube 365 2024, April
Thetford Torra Garderober: Porta Potti 165 Luxe Och Porta Potti 335 Qube, Porta Potti 365, Excellence Och Andra Bärbara Modeller. Medel. Hur Man Använder?
Thetford Torra Garderober: Porta Potti 165 Luxe Och Porta Potti 335 Qube, Porta Potti 365, Excellence Och Andra Bärbara Modeller. Medel. Hur Man Använder?
Anonim

För sommarstugor, hemma, utomlandsresor och andra ändamål, kommer Thetford torra garderob att vara ett utmärkt val. Bekväm, lättanvänd och miljövänlig design kommer att göra ditt liv enklare. Tillverkaren erbjuder ett brett utbud av modeller - du kan välja ett alternativ för alla preferenser. Det finns många sorter, men alla är mobila, kompakta, lättskötta och inte för dyra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Thetford torra garderober kan fungera som ett tillfälligt funktionellt alternativ, till exempel för ett sommarboende. Om du ska till naturen ska du inte beröva dig själv alls. Lätt och lätt att använda, den bärbara toaletten passar i bagageutrymmet på din bil . Och liknande toaletter används också i hus och lägenheter, som ett alternativ för äldre eller sjuka människor som har problem med egenvård hemma.

Bild
Bild

Thetford -företaget producerar modeller av torra garderober med olika volymer och kapacitet. Totalt har den 3 typer av sådana produkter.

Torra garderober av kassetttyp Är ett bekvämt mobilalternativ för hem- och sommarstugor. Designen består av två huvuddelar - själva toaletten och en avtagbar tank som samlar avfall.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bärbar flytande toalett - en modell som använder speciella kemikalier. Bekväm och praktisk uppfinning. För underhåll används speciella kemikalier som hälls i de övre och nedre tankarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Permanenta toaletter , som är utrustade med ett autonomt spolsystem. Dessa modeller har en inbyggd tank, mestadels med stor kapacitet.

Bild
Bild

Beroende på enheternas funktionalitet och personliga behov kan du välja lämpligt alternativ. Men för detta bör du studera funktionerna i de modeller du gillar. Thetfords produkter har skapats och förbättrats med användarnas behov och önskemål i åtanke.

Bild
Bild

Tänk på de främsta fördelarna som skiljer modellerna från denna tillverkare mot bakgrunden av konkurrenternas produkter:

  • användbarhet och användarvänlighet;
  • komfort, brist på obehaglig lukt;
  • enkel vård;
  • rörlighet;
  • miljövänlighet - torra garderober skadar inte miljön, äventyrar inte användarnas hälsa;
  • hållbarhet och tillförlitlighet - tillverkarens produkter kan tjäna i årtionden.
Bild
Bild

Företaget är en global marknadsledare inom tillverkning av mobila VVS -system, så dess produkter väljs utan rädsla . Dessutom förbättras ständigt modeller av torra garderober på grundval av innovativa lösningar, vilket gör att vi kan presentera förbättrade nyheter för kunderna då och då.

Ytterligare tillsatser och rengöringsmedel som används för att underhålla torra garderober utvecklas i våra egna laboratorier, testade för effektivitet och miljösäkerhet. Tillverkaren följer de nödvändiga miljöstandarderna, följer en aktiv policy när det gäller miljöskydd, och alla produkter har internationella säkerhetscertifikat.

Bild
Bild

En annan stor fördel är prisvärdhet. Detta är inte att säga att Thetford torra garderober är billiga, men deras kostnad är mycket lägre än liknande modeller från andra tillverkare . Det är därför många föredrar produkterna från detta märke, eftersom det inte är någon idé att betala för mycket för samma kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

För att välja rätt modell av en torr garderob måste du överväga alla alternativ som är mest populära idag och jämföra skillnaderna. Men först är det viktigt att bestämma dina behov och sedan välja en modell som bäst passar dem.

Porta Potti 165 Luxe

Kompakt och lättanvänd modell från Thetford-tillverkaren. Denna miniatyrtoalett är perfekt för periodiskt arbete på en sommarstuga som inte har några speciella bekvämligheter och för landsresor.

Bild
Bild

Designen är liten i storlek:

  • djup - 43 cm;
  • bredd - 38 cm;
  • höjd - 41 cm.

Höljet är tillverkat av miljövänlig, UV och kemikaliebeständig plast. Toaletten är utrustad med 2 tankar: en för avfall (21 liter) och den andra för vatten (15 liter) . Avfallsbehållaren är dessutom utrustad med en full indikator, vilket är ganska bekvämt. Vattentanken är utrustad med en tryckavlastningsventil. Ett manuellt pumpspolningssystem är installerat. Konstruktionen väger bara cirka 4 kg.

Bild
Bild

Porta potti 365

Denna modell är en av tillverkarens senaste utvecklingar. Det är ganska kompakt, men lätt att använda. Sitsen är placerad på samma höjd som en vanlig fast toalett. Kroppen är tillverkad av hållbar och miljövänlig plast . Den maximala belastningen som konstruktionen tål är 120 kg.

Bild
Bild

Toaletten är ganska bekväm att använda, hygienisk och lätt att rengöra . Avfallstanken kompletteras med en avtappningsindikator. Dessutom är ett system för vätskestänk installerat. Avfallstankens kapacitet är 21 liter, för vatten - 15 liter. Konstruktionen väger bara 4,5 kg. När den används dagligen av en person fylls toaletten helt på cirka 2 veckor.

Bild
Bild

Porta Potti 565E Electric White

En förbättrad analog av Porta Potti Excellence torra garderob, vars beskrivning kommer att ges nedan i texten. Den vita färgen och den eleganta designen på modellen Electric White är inte dess enda fördelar . Detta är ett bekvämt, pålitligt och praktiskt alternativ. Konstruktionens höjd är 45 cm, längden är 39 och bredden är 45 cm. Den största fördelen med enheten är det elektriska dräneringssystemet. Tankvolymer är standard: för avfall - 21 liter, för vatten - 15 liter.

Bild
Bild

Behållarna är utrustade med ett indikationssystem. Toaletten kan fästas säkert på golvet eller annan horisontell yta med hjälp av en speciell plattform. Det senare måste köpas separat, eftersom det inte ingår i grundpaketet. Toalettlocket är dessutom utrustat med ett lås, tack vare vilket obehaglig lukt inte tränger in i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Porta Potti 335 Qube

Ganska praktisk version av en mobil toalett, som också kan användas som ett alternativ till en stillastående toalett. För tillförlitlig fixering är toaletten utrustad med en fästanordning som gör att strukturen kan användas i släpvagnar och yachter.

Bild
Bild

Modellen är bekväm att använda, men inte för rymlig - tankarnas volym är bara 10 liter . Enheten väger 3, 3 kg, perfekt för sommarstugor, vandring och utflykter. Miniatyrversionen har en sitthöjd på 31 cm, varför toaletten kan användas även för barn som vanligtvis besöker pottan. Modellen är utrustad med ett bekvämt pistolavloppssystem.

Bild
Bild

Porta Potti 565P

Denna torra garderob från tillverkaren Thetford är inte det billigaste alternativet, men när det gäller pris och kvalitet vinner den mot bakgrunden av andra modeller. Sanning, maximal komfort krävde ytterligare dimensioner, vilket påverkade enhetens vikt (toaletten väger 5 kg).

Bild
Bild

Modellen är utrustad med ett pålitligt kolvavloppssystem . Bottenbehållaren rymmer 21 liter vätska och fast avfall, medan vattentanken rymmer 15 liter. Designen tål en vikt på upp till 120 kg, kroppen är tillverkad av hållbar och tålig mot mekanisk skada av plast.

Bild
Bild

Den bärbara toaletten är lätt att transportera - för detta ändamål har tillverkarna tillhandahållit ett bekvämt handtag . Designen är utformad på ett sådant sätt att lukt inte tränger in i rummet. Dessutom inkluderar den grundläggande utrustningen: ett bekvämt säte, en toalettpappershållare och en tankindikator.

Bild
Bild

När du väljer är det viktigt att tänka på sitthöjden - 46 cm. Det vill säga toaletten är ganska lång och överdimensionerad jämfört med de modeller som nämnts tidigare.

Övrig

Tillverkarens modellutbud är inte begränsat till ovanstående typer. Det finns också andra, möjligen mindre populära alternativ.

Du kan vara uppmärksam på följande modeller

Torr garderob Campa Potti XG - kompakt modell med manuell pump. Enheten är utrustad med två standardtankar (21 och 15 liter). Snygg design, betoning på detaljer, vilket möjliggör den mest bekväma användningen av enheten.

Bild
Bild

Excellence Electric Model - en bekväm modell med den mest kompletta uppsättningen. Den har en standardförskjutning av tankar, en elektrisk pump är dessutom installerad, vilket förenklar driften och ökar komforten.

Bild
Bild

Campa potti mt vit - ett populärt och rymligt alternativ som fungerar enligt principen om en flytande torr garderob. Perfekt för sommarstugor, hem, resor. En bälgpump är installerad vid avloppet och tankarna är utrustade med ett fyllningsindikatorsystem.

Bild
Bild

Varje modell kan ha olika tankvolymer, utrustning, design. Men alla alternativ för torra garderober från denna tillverkare är pålitliga, hållbara och enkla att använda.

Hur väljer man?

Om du aldrig har behövt hantera köp av en torr garderob är det viktigt att känna till urvalskriterierna för att köpa en riktigt bekväm och optimal modell för priset.

Bild
Bild

Nedan följer kriterierna för att välja torra garderober samt rekommendationer från specialister

  • Först och främst är det viktigt att bestämma volymen - det beror på antalet personer som kommer att använda den torra garderoben. För 1-2 användare räcker det med en liten version med minimala volymer. För en stor familj måste du välja en modell med maximal tankkapacitet.
  • Du måste vara uppmärksam på avloppssystemet för att kunna välja det mest praktiska alternativet. De mest praktiska är elektriska modeller, som är ganska bekväma att använda.
  • Därefter bör du utvärdera funktionerna i skötsel och underhåll av toaletten. Det är nödvändigt att välja sådana modeller som det blir enklast med. Här pratar vi om hur avfallstanken rengörs, vilka vätskor som måste användas för att rengöra och sanera toaletten.
  • Om ett alternativ är valt för vinterbruk, bör du inte välja flytande modeller, eftersom de helt kan misslyckas på grund av frysning.
  • Det är också nödvändigt att fokusera på vikt och dimensioner så att strukturen inte tar mycket plats och är lämplig i höjd för alla användare.
  • En annan viktig teknisk nyans är designens tillförlitlighet. Var noga med att kontrollera byggkvaliteten. Thetford är ett holländskt märke, men vissa modeller tillverkas i dotterbolag i Kina och Tyskland. Modellerna som monterades i Nederländerna anses vara tillförlitliga.
  • Det är också viktigt att vara uppmärksam på produktens äkthet. Varumärket Thetford är populärt på VVS -marknaden, så andra skrupelfria tillverkare försöker sälja förfalskningar under detta märke. Tillförlitligheten och kvaliteten på sådana produkter kan skilja sig väsentligt från originalet, inte till det bättre. Dessutom kan modeller utan certifiering vara hälsofarliga och miljömässiga.
Bild
Bild
Bild
Bild

Med fokus på produkterna från märket Thetford behöver du inte oroa dig för kvaliteten på produkterna, eftersom alla modeller är lika hållbara och pålitliga. Tillverkaren erbjuder kunder högkvalitativa produkter och definierar minst 3 års garanti för dem.

Användarmanual

Det kan tyckas för en oerfaren användare att torra garderober är komplexa enheter, och det kommer inte att vara lätt att räkna ut hur man använder dem. Faktum är att det är väldigt enkelt att använda Thetford -produkter. Alla vätskemodeller har ungefär samma bruksanvisning.

Låt oss bara överväga de viktigaste punkterna från det

Den övre spolvattentanken måste fyllas med vatten före användning. Dess mängd måste motsvara behållarens maximala kapacitet

För normal funktion och överensstämmelse med sanitära standarder är det nödvändigt att tillsätta Aqua Rinz till vattentanken - 100 ml per standardvolym av behållaren. Denna vätska har en behaglig lukt, skyddar toaletten från tillväxt av patogena bakterier

För den nedre tanken för insamling av avfall måste du också använda speciella preparat - "Aqua Chem Blue" eller "Aqua Chem Green". Dessa produkter utvecklades av tillverkaren Thetford speciellt för torra garderober

Bild
Bild

Under drift kan delar eller preparat behövas, till exempel för rengöring och desinfektion. För underhåll av toaletter av märket Thetford är det bäst att använda produkter från tillverkaren, eftersom de är utformade med hänsyn till modellernas egenskaper. Reservdelar måste dock definitivt köpas original.

Bild
Bild

Du kan köpa allt du behöver för att driva sådana toaletter i butiker som direkt samarbetar med tillverkaren, eller på företagskontor som finns tillgängliga i olika länder i världen.

Rekommenderad: