Betyg För Kompakta Diskmaskiner: Bordsskiva Och Andra Små Modeller. Vilka är Bättre Att Ta? Topptillverkare. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Betyg För Kompakta Diskmaskiner: Bordsskiva Och Andra Små Modeller. Vilka är Bättre Att Ta? Topptillverkare. Recensioner

Video: Betyg För Kompakta Diskmaskiner: Bordsskiva Och Andra Små Modeller. Vilka är Bättre Att Ta? Topptillverkare. Recensioner
Video: ✅ TOP 5 Best Countertop Dishwasher [ 2021 Buyer's Guide ] 2024, Maj
Betyg För Kompakta Diskmaskiner: Bordsskiva Och Andra Små Modeller. Vilka är Bättre Att Ta? Topptillverkare. Recensioner
Betyg För Kompakta Diskmaskiner: Bordsskiva Och Andra Små Modeller. Vilka är Bättre Att Ta? Topptillverkare. Recensioner
Anonim

Numera blir diskmaskiner ett nödvändigt attribut i alla kök. De låter dig spara så mycket tid och ansträngning som möjligt när du diskar. Kompakta modeller som tar minimalt med utrymme är mycket efterfrågade. De kan enkelt installeras även i små utrymmen. Idag kommer vi att prata om de mest populära tillverkarna av sådana produkter, samt bekanta oss med några enskilda modeller av denna teknik.

Bild
Bild

Topptillverkare

Det är värt att lyfta fram de företag som är specialiserade på tillverkning av kompakta diskmaskiner. Dessa inkluderar följande märken.

Bosch . Detta tyska företag med en rik historia producerar ett brett utbud av teknisk utrustning, inklusive små diskmaskiner.

Som regel har de alla en hög livslängd och utmärkt kvalitet.

Bild
Bild

Korting . Detta tyska företag är specialiserat på försäljning av radio- och elektrisk utrustning. Hushållsprodukter för Ryssland monteras i Kina.

Trots detta har sådana enheter en hög kvalitet och tillförlitlighet.

Bild
Bild

Electrolux . Detta svenska företag har uppfunnit många viktiga innovationer inom diskmaskiner.

Den första kompakta modellen av sådan utrustning skapades av Electrolux.

Bild
Bild

Weissgauff . Hushållsapparater av detta märke monteras oftast i Ryssland, Rumänien, Kina och Turkiet.

Men samtidigt noterar användarna fortfarande modellernas höga kvalitet och hållbarhet.

Bild
Bild

Godis . Detta märke från Italien producerar olika typer av hushållsutrustning. År 2019 köptes det av det kinesiska märket Haier.

Bild
Bild

Modellbetyg

Därefter kommer vi att analysera vilka modeller av sådan utrustning som anses vara av högsta kvalitet och mest hållbara.

Bild
Bild

Budget

Denna grupp inkluderar minibilar till ett överkomligt pris. De kommer att vara överkomliga för nästan alla köpare.

Candy CDCP 6 / E . Denna modell kommer att vara det bästa alternativet för ett litet kök och för ett sommarboende. Den rymmer totalt 6 uppsättningar rätter. Utrustningen tvättar den med 7 liter vatten. Den kan fungera i 6 olika program och i 5 temperaturlägen. Dessutom är Candy CDCP 6 / E utrustad med en bekväm timer med en snooze -funktion. Enheten fungerar ganska tyst. Modellens externa design är gjord i en enkel minimalistisk stil.

Köpare noterade en bra kvalitetsnivå på enheten, en sådan modell kan vara lämplig för alla små rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Weissgauff TDW 4017 D . Denna maskin har ett självrensande alternativ. Det är helt skyddat mot eventuella läckor. Diskmaskinen är också barnsäker. Den har en praktisk liten display för enkel användning. Enheten har en hög kvalitet på rengöring av rätter. Den kan fungera i 7 olika program, temperaturförhållandena är bara 5. Under drift ger enheten praktiskt taget inget ljud.

Enligt användarna har Weissgauff TDW 4017 D ett överkomligt pris, medan enheten enkelt och snabbt klarar även den mest envisa smutsen på disken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Midea MCFD-0606 . Denna diskmaskin har 6 platsinställningar. I en cykel kommer den att förbruka 7 liter vätska. Modellen har en bekväm elektronisk kontroll, den fungerar nästan tyst. Enhetens kropp har ett särskilt skydd mot läckage. Den tekniska arbetsavdelningen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. En uppsättning med enheten innehåller också en hållare för glasögon. Ofta är denna diskmaskin monterad direkt under diskbänken. Det gör att du enkelt kan hantera fett och plack.

Användare noterade att denna maskin är ganska bekväm och tyst att använda, men samtidigt torkar den inte ut disken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Korting KDF 2050 W . Denna diskmaskin är också avsedd för 6 uppsättningar. Den är utrustad med ett bekvämt elektroniskt styrsystem. Provet har en display för indikation. För en hel cykel förbrukar tekniken 6,5 liter vätska. Enheten kan fungera i 7 olika program. Den är utrustad med en timer för att fördröja start av utrustning, ett självrengörande alternativ.

Många användare lämnade positiva recensioner om denna teknik, inklusive det sades att det klarar rengöring av rätter med hög kvalitet, fungerar så tyst som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Weissgauff TDW 4006 . Detta prov är en fristående modell. Hon kan tvätta 6 uppsättningar disk i taget. Vattenförbrukningen är 6,5 liter per cykel. På insidan av modellen finns en speciell genomströmningsvärmare. Weissgauff TDW 4006 kan användas i 6 olika program, bland vilka det finns en enkel daglig tvätt, ett känsligt läge och ekonomi. Maskinen är också utrustad med en fördröjd starttimer och indikator.

Det noterades att denna enhet har en hög kvalitetsnivå, fungerar så tyst som möjligt.

Bild
Bild

Bosch SKS 60E18 EU . Denna kompakta diskmaskin är fristående. Den är utrustad med ett speciellt system som låter dig kontrollera nivån på vattens genomskinlighet, så att enheten ger rengöring av rätter av högsta kvalitet. Enheten har en speciell skyddande beläggning som skyddar ytan från fingeravtryck. Provet tillhandahåller 6 driftsätt. Den har också en bekväm lastsensor som ställer in det optimala programmet beroende på smutsnivån på disken. Kondenstorkningssystemet gör att du kan hålla en hög hygiennivå, fukt kommer att avdunsta från heta ytor och sedan kondensera på de kalla väggarna inuti. Enligt användarna är Bosch SKS 60E18 EU -enheten tillräckligt rymlig, den tvättar nästan alla fläckar från disken.

Separat noterades högkvalitativ montering av denna teknik.

Bild
Bild

Premiumklass

Låt oss nu titta på några av de kompakta diskmaskinerna

Electrolux ESF 2400 OS . Modellen rymmer 6 uppsättningar rätter. För en cykel förbrukar den 6,5 liter. Styrning av en maskin av elektronisk typ. Utrustningen är utrustad med en display. Electrolux ESF 2400 OS har en enkel kondensatork. Provet är utrustat med en timer för fördröjd start, ett läckageskyddssystem och en ljudsignal. Användare noterade att denna maskin är så lätt att använda som möjligt, den rensar enkelt ut även den mest envisa smutsen på disk.

Dessutom är tekniken ganska tyst.

Bild
Bild

Bosch SKS62E22 . Diskmaskinen är fristående. Den är utformad för 6 uppsättningar rätter. Provet styrs elektroniskt och har en praktisk liten display. Bosch SKS62E22 förbrukar 8 liter vatten åt gången. Utrustningen har konventionell kondenstorkning. Den är utrustad med en timer som du kan fördröja starten med upp till 24 timmar. Inuti utrustningen är en speciell sensor för vattenrenhet installerad och en funktion som gör att du kan minska tvättiden med nästan hälften, medan tvättkvaliteten inte blir sämre. Enligt köpare tillåter Bosch SKS62E22 -maskiner att tvätta all smuts från diskens yta med högsta kvalitet.

Dessutom har de pålitlig montering och tyst drift.

Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi Viomi Internet -diskmaskin 8 uppsättningar . Detta exempel innehåller 8 platsinställningar åt gången. Den är delvis infälld. Modellen är utrustad med elektronisk kontroll, display. För en hel cykel förbrukar den 7 liter vätska. Enheten har möjlighet att köra från en smartphone. Xiaomi Viomi Internet -diskmaskin 8 -uppsättningar har ett turbotorkningsalternativ, vilket gör att du kan få helt torra och rena rätter vid utloppet.

Insidan av enheten är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, korgen för rätter kan justeras oberoende i höjd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Electrolux ESF2400OH . En sådan diskmaskinrengörare kan placeras även i det minsta köket. Dess dimensioner är bara 43, 8x55x50 centimeter. Provet tillhör energibesparingsalternativen. En tvätt förbrukar 6,5 liter vatten. Maskinen har 6 olika arbetsprogram, inklusive snabb tvätt, skonsamt läge.

Ljudnivån vid rengöring är endast 50 dB.

Bild
Bild

Bosch SKS41E11RU . Denna bordsskiva har en mekanisk styrning. Modellen erbjuder flera olika lägen beroende på graden av smuts på disken. Under drift matas vätskan i 5 olika riktningar samtidigt, vilket gör det möjligt att klara även med stark förorening. Enheten levereras med en speciell energibesparande motor. Bosch SKS41E11RU kommer att vara ett utmärkt alternativ för skonsam och grundlig rengöring av ömtåliga kristallskålar, maskinen tar bort alla fläckar från sådant material, den har en speciell värmeväxlare som skyddar glaset från skador.

Enheten kan självständigt reglera nivån på vattenhårdhet och skyddar därmed insidan mot korrosion, skalning.

Bild
Bild

Electrolux ESF 2300 DW . Denna kompakta diskmaskin är fristående. Den har en enkel kondenstorkningstyp. Enheten är konstruerad av hållbart och pålitligt rostfritt stål. Ljudnivån under drift är endast 48 dB. Electrolux ESF 2300 DW kan fungera i 6 olika lägen, temperaturlägen är också 6. Modellen har alternativ för fördröjd start (maximal fördröjningstid är 19 timmar), är utrustad med en renvattensensor. Om det behövs kan du självständigt justera korghöjden för rätter. Provkontroll är elektronisk. Enheten har ett särskilt tillförlitligt skydd mot eventuella läckor. Den förbrukar nästan 7 liter vätska åt gången. Kunder noterade att denna diskmaskin kommer att klara nästan alla föroreningar på disken.

Dessutom är den ganska enkel att använda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Electrolux ESF2400OW . En sådan enhet kan passa även i det minsta köket. Utrustningen gör att du kan ta upp till 6 uppsättningar rätter. Det tillhör den energibesparande tekniken. Denna maskin har totalt 6 arbetsprogram, inklusive skonsam rengöring. Provet har också ett alternativ för fördröjd start. Electrolux ESF2400OW anses vara det mest praktiska och lättanvända, det finns ett minsta antal knappar på fodralet. Den maximala ljudnivån under drift är endast 50 dB.

Enheten har en enkel kondensatork, kontrolltypen är elektronisk, displaytypen är digital.

Bild
Bild

Vilken bil ska du välja?

Innan du tar en kompakt diskmaskin finns det ett antal viktiga egenskaper att tänka på. Var först och främst uppmärksam på kapaciteten. Som regel är sådana enheter utformade för ett litet antal användare och endast 6 standarduppsättningar.

Du bör också titta på torkmetoden. Det finns två huvudmetoder: naturligt och kondens eller tvång. Det andra alternativet anses vara mer föredraget, det gör att du snabbt kan ta bort all fukt från disken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det bästa alternativet kan vara en modell med flera olika rengöringsmetoder (ekonomi, skonsamt program för glas- och kristallprodukter). Sådana enheter gör att du kan rengöra bestick av material.

Dessutom rekommenderas att prover tas med ett speciellt system för att förhindra eventuella läckor. Detta garanterar maximal säkerhet under drift.

Var uppmärksam på typen av kontroll . Det kan antingen vara mekaniskt (med hjälp av en roterande mekanism) eller elektroniskt (med hjälp av en knapp).

Rekommenderad: