Inbyggda Kompakta Diskmaskiner: Inbyggda Små Diskmaskiner Med Panntvätt Och Andra Minimodeller För Små Kök

Innehållsförteckning:

Video: Inbyggda Kompakta Diskmaskiner: Inbyggda Små Diskmaskiner Med Panntvätt Och Andra Minimodeller För Små Kök

Video: Inbyggda Kompakta Diskmaskiner: Inbyggda Små Diskmaskiner Med Panntvätt Och Andra Minimodeller För Små Kök
Video: 5 Best Portable Dishwashers That Fit in Any Kitchen 2024, Maj
Inbyggda Kompakta Diskmaskiner: Inbyggda Små Diskmaskiner Med Panntvätt Och Andra Minimodeller För Små Kök
Inbyggda Kompakta Diskmaskiner: Inbyggda Små Diskmaskiner Med Panntvätt Och Andra Minimodeller För Små Kök
Anonim

Numera försöker människor göra sin vardag så enkel som möjligt med hjälp av olika enheter. En oumbärlig assistent i köket är diskmaskinen, som finns på marknaden i en mängd olika typer, vilket något komplicerar urvalsprocessen. När du köper en sådan enhet är det värt att överväga flera viktiga kriterier: måtten på rummet där enheten ska installeras, antalet personer i familjen samt funktionaliteten och resursförbrukningen.

För dem som har ett litet kök och en liten familj på 2-4 personer är den inbyggda kompaktmodellen det perfekta alternativet. För att förstå hur effektiv, funktionell och oumbärlig en kompakt diskmaskin är, räcker det att bekanta sig med fördelarna och egenskaperna hos sådana modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Enligt statistik efterfrågas inbyggda kompakta diskmaskiner. De är funktionella, lätta att använda och deras kostnad är också tilltalande. Varje kompakt modell har sina egna egenskaper, men det finns ett antal funktioner i alla små inbyggda mönster.

  • Mått . Kompakta modeller är utrustade med en bredd på 45-60 cm, en höjd på 41-60 cm och ett djup på 46-55 cm. Det finns många mönster som passar perfekt även i ett kök på 5 m2.
  • Rymlighet . Den minsta diskmaskinen kan tvätta 5-6 uppsättningar disk i en cykel.
  • Multifunktionalitet . De flesta modellerna är absolut inte sämre i funktionalitet än strukturer i full storlek. Enheterna har 6-7 grundläggande driftslägen, liksom många hjälpalternativ.
  • Låg resursförbrukning . Energieffektivitetsklass erbjuds av A och A +.
  • Introduktion av innovativ teknik , förlänga enhetens livslängd och förbättra funktionaliteten.
  • Prisvärd anslutning och enkla kontroller .

Dessutom är de flesta av de erbjudna modellerna med kompakta dimensioner utrustade med en intressant design, kännetecknas av tyst drift och möjligheten att använda flerkomponent 3-i-1 tvättmedel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över arter

Alla diskmaskiner som erbjuds i butikskedjor, oavsett tillverkare, är indelade i två huvudkategorier beroende på deras storlekar - standard (full storlek, 60 cm) och kompakt (små storlekar), finns också i flera typer - smala (45 cm) och låg höjd. Om vi tar hänsyn till installationsmetoden kan diskmaskiner delas in i tre typer-fristående, fullt inbyggda och stationära minimaskiner . Modeller inbyggda i möbler är mest efterfrågade, perfekt om utrymmet i köket är begränsat. Inbyggda kompakta enheter monteras i nischer förberedda i förväg.

Kontrollerna på sådana enheter är placerade på den övre kanten, eftersom strukturen är helt täckt av möbelfasaden . Ofta, för bekväm kontroll, har inbyggda enheter ljus- och ljudindikationer. Oavsett installationens storlek och typ är principen för drift av enheterna densamma och funktionaliteten är inte begränsad - alla grundläggande program tillhandahålls, så det blir inga problem med att tvätta krukor med en kompakt inbyggd diskmaskin.

För att underlätta valet kan du bekanta dig med de mest populära och ofta köpta modellerna av inbyggda diskmaskiner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Tillverkare utför alltid övervakning för att bestämma efterfrågan på vissa typer av diskmaskinstrukturer, samt för att identifiera konsumentens behov, önskemål och krav för att förbättra de föreslagna modellerna i framtiden. Dessutom hjälper olika typer av övervakning och undersökningar att göra betyg på de mest populära, billiga bilarna, vilket i sin tur hjälper köpare att göra sitt val.

Budget

Bland budgetalternativen kan 4 modeller urskiljas

Electrolux ESL2400 RO . Det är en liten struktur för 6 uppsättningar, utrustad med en rymlig och bekväm korg, tillgängliga kontroller och en hög energieffektivitetsklass. Bland modellens fördelar finns 6 grundprogram, 4 temperaturlägen, kondenseringstorkning av hög kvalitet, samt hjälpalternativ: fördröjd start med 1-24 timmar, skydd mot läckage och en snabb tvättcykel på 20 minuter.

Bild
Bild

Flavia CI55 Havana P5 . Detta är en inbyggd modell med utmärkt kapacitet (6 uppsättningar rätter), enkel användning, ekonomisk resursförbrukning och högkvalitativ torkning av kondens. Bland funktionerna är det värt att lyfta fram 6 temperaturlägen och 6 program, ljudlöshet, ett alternativ för att fördröja upp till 24 timmar, ljud- och ljusutrustning, en inbyggd flödesvärmare samt skydd av höljet från läckage.

Bild
Bild

Maunfeld MLP-06IM . Inbyggd modell med bekväm tryckknappsstyrning och LED-indikering, designad för 6 uppsättningar. Enheten kännetecknas av en grundläggande uppsättning av 6 program, samt möjlighet att fördröja starten med 1-24 timmar, låg strömförbrukning och delvis skydd mot läckage. Fördelarna inkluderar möjligheten att använda 3-i-1 universalrengöringsmedel, liksom korgen och brickorna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Electrolux ESF 2300 DW . Detta är en diskmaskin som är utformad för att tvätta 6 uppsättningar disk i en cykel. Den kännetecknas av en helt inbyggd modell med bekväm kontroll, tyst drift, en LED-display, en rörlig korg, en hög energieffektivitetsklass, samt en kondenstyp av diskmaskinstorkning. Maskinen är utrustad med 6 grundprogram och 5 temperaturlägen, samt alternativ som en fördröjd start i 1-19 timmar, ett tvättmedelsindikatorsystem, en vattenrenhetssensor, möjligheten att ansluta till en varmvattenförsörjning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Premiumklass

Om du inte vill spara på diskmaskinen kan du vara uppmärksam på premiumdesignerna

Bosch SCE 52M55 . Detta är en kompakt, tyst manöverenhet som kan tvätta 8 uppsättningar rätter per cykel. Maskinen, förståelig att använda, har 5 grundprogram och 5 temperaturlägen, vilket garanterar högkvalitativ tvätt och torkning av disk. Bland funktionerna är det värt att notera närvaron av ett filtrerings- och självrengörande system, fullt skydd mot läckage, en hög energieffektivitetsklass samt utrustning med ljus- och ljudindikatorer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bosch SCE53M15EU . Detta är en kompakt, men mycket rymlig och funktionell design för 6 uppsättningar rätter. Enheten har 5 tvättprogram, 5 temperaturlägen, kondenseringstorkning av hög kvalitet, samt ytterligare innovationer-en startfördröjning på 1-24 timmar, ett komplett AquaStop-system, GlassProtec-skyddsteknik, barnlås.

Bild
Bild
Bild
Bild

Siemens SC76M541EU . Detta är en kompakt men rymlig modell för 8 uppsättningar, som innehåller många av de senaste teknikerna och funktionerna - Extra Dry extra torkning av rätter, AquaStop fullt skydd mot läckage, antibakteriell rengöring av ytor på Hygiene plus -föremål, samt förmågan att accelerera tvättcykeln VarioSpeed. Bland de grundläggande parametrarna finns det 5 program och 5 temperaturlägen, en startfördröjning på 1-24 timmar, skydd mot barn, låg förbrukning av vatten och ljus, samt absolut ljudlöshet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gunter & Hauer SL3008 . Detta är en kraftfull och snygg enhet för 8 platsinställningar med en laddningsfunktion. Modellen har 6 huvudsakliga driftlägen, det finns en startfördröjning på 1-24 timmar, alternativet "Fresh", ett trekomponentsfiltreringssystem, en vattenrenhetssensor, barnlås och fullt skydd mot läckage.

Bland listan över kompakta diskmaskinstrukturer i olika prissegment kommer det säkert att finnas en som uppfyller alla krav och önskemål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Att välja en kompakt inbyggd diskmaskin är nödvändig, inte bara baserat på smakpreferenser, utan också med hänsyn till ett antal viktiga kriterier

  • Instrumentspecifikationer (energieffektivitet, temperaturförhållanden, tvättkvalitet, typ av torkning).
  • Bekvämlighet och rörlighet för korgar och brickor . Många tillverkare erbjuder korgar med lutningsändring, med ytterligare flyttbara hållare. Bekvämligheten med att placera disken beror på korgens placering och mobilitet.
  • Enhetsfunktion . Ju fler program i bilen, desto bättre. Som regel är de mest använda lägena ekonomi, standard och intensiv. Som ytterligare program kommer inte halvbelastning, blötläggning och fördröjd start att störa.
  • Kontrolltyp . Idag är de flesta enheterna (över 90%) utrustade med elektronisk styrning, LED-indikering, informationsdisplayer.
  • Ljudnivå under drift . Genomsnittliga, normala värden bör variera mellan 40-50 dB.

En viktig faktor är tillverkaren, som måste vara pålitlig och erbjuda köparekonomi och premium -enheter, och naturligtvis är kostnaden också viktig.

Rekommenderad: