Diskmaskin Ren Och Fräsch: Tabletter, Salt Och Pulver, Tvättmedelsfunktioner Och översiktsöversikt

Innehållsförteckning:

Video: Diskmaskin Ren Och Fräsch: Tabletter, Salt Och Pulver, Tvättmedelsfunktioner Och översiktsöversikt

Video: Diskmaskin Ren Och Fräsch: Tabletter, Salt Och Pulver, Tvättmedelsfunktioner Och översiktsöversikt
Video: Cleaning my washing machine with dishwasher tablets 2024, Maj
Diskmaskin Ren Och Fräsch: Tabletter, Salt Och Pulver, Tvättmedelsfunktioner Och översiktsöversikt
Diskmaskin Ren Och Fräsch: Tabletter, Salt Och Pulver, Tvättmedelsfunktioner Och översiktsöversikt
Anonim

När du köper en diskmaskin måste du omedelbart tänka på valet av tvättmedel, som inte bara kristallrenheten och glansen av disken beror på, utan också skyddet för enskilda element i enheten från utseende av plack och skala. Bland de många märken som representerar olika tvättmedel är märket TM Clean & Fresh särskilt efterfrågat och erbjuder högkvalitativa och säkra hushållskemikalier för diskmaskiner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Clean & Fresh tvättmedel, utvecklade och producerade i Tyskland, är produkter av hög kvalitet med en balanserad sammansättning som är säkra för människokroppen. Förutom standardfunktionerna för ett helhetsgrepp har Clean & Fresh diskmaskin tvättmedel specialfunktioner.

  • Hög effektivitet vid olika temperaturförhållanden. Produkterna klarar lätt föroreningar som fett, kalk, kolavlagringar. Ju lägre temperatur, desto effektivare åtgärd.
  • Ekonomisk konsumtion.
  • Brist på klor och skadliga fosfater.
  • Mångsidighet. Tvättmedlen är lämpliga för alla typer av diskmaskiner.
  • Högt innehåll av aktivt syre förstärker effekten, vilket är utmärkt för att bekämpa obehaglig lukt.
  • Möjligheten att skydda glas och bestick från frätande processer.
  • Närvaron av enzymer i kompositionen, vilket bidrar till snabb upplösning av fett och stärkelse under tvättprocessen.

En viktig fördel med medlen är deras överkomliga kostnad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom lämnar Clean & Fresh tvättmedel inte fläckar, märken och ränder och skyddar också perfekt diskmaskiner från skalbildning.

Räckvidd

Raden av produkter för att diska i maskiner är ganska varierad. Tillverkaren erbjuder användarna tvättmedel i form av multikomponent och klassiska tabletter, pulver, salter och sköljningar. De mest populära bland det stora utbudet av medel är följande poster.

Rent och friskt salt . Det är ett effektivt botemedel i form av stora kristaller, bestående av 98% renat salt. Det finns inga tillsatser av järn och karbonater i kompositionen.

Bild
Bild

Flerkomponent tvättmedel 5 i 1 . Pulver 5 i 1 kännetecknas av en balanserad komposition, mjukgörande vatten, diskret arom och frånvaro av syntetiska smaker. Pulvret skyddar silver och rostfritt stål mot korrosion och fläckar.

Bild
Bild

Allt i minitabletter 1 . Perfekt för delbelastning eller kompakta diskmaskiner. Bland fördelarna är det värt att lyfta fram den fullständiga upplösningen vid vilken temperatur som helst, frånvaron av en skarp lukt och artificiell smak.

Bild
Bild

Sköljmedel Clean & Fresh med en utmärkt konsistens, som perfekt klarar pulverrester på disk, ger glans och tar bort ränder.

Bild
Bild

Allt i 1 tabletter . Det är ett fyra-komponent tvättmedel som effektivt rengör disk vid de lägsta temperaturerna. Kompositionen innehåller sköljmedel, pulver, salt och en speciell renare med aktivt syre.

Bild
Bild

Dessutom är hygieniska diskmaskinstädare med tvåfasstruktur populära bland diskmaskinägare, som perfekt klarar kalk och fett på diskmaskinens element.

Granska översikt

Genom att analysera många kundrecensioner kan vi med säkerhet kalla Clean & Fresh diskmedel för hög kvalitet, säkra, enkla att använda och prisvärda. Vissa anser dock att priset är högt.

Många hemmafruar noterar diskens otroliga glans efter tvätt med All in 1 -tabletter, liksom frånvaron av en uttalad doft när du öppnar behållardörren . Vissa användare älskar diskmaskinrengöringsserien, som gör ett bra jobb med att rengöra smuts i behållare, korgar och brickor, ta bort blockeringar och avlagringar i de mest otillgängliga hörnen.

Rekommenderad: