Pallar I Loftstil (30 Bilder): En översikt över Icke-standardiserade Pallar, Tillverkningsmaterial, Färger Och Design, Valda Nyanser

Innehållsförteckning:

Video: Pallar I Loftstil (30 Bilder): En översikt över Icke-standardiserade Pallar, Tillverkningsmaterial, Färger Och Design, Valda Nyanser

Video: Pallar I Loftstil (30 Bilder): En översikt över Icke-standardiserade Pallar, Tillverkningsmaterial, Färger Och Design, Valda Nyanser
Video: Idéer För Återvinning träpallar 2024, April
Pallar I Loftstil (30 Bilder): En översikt över Icke-standardiserade Pallar, Tillverkningsmaterial, Färger Och Design, Valda Nyanser
Pallar I Loftstil (30 Bilder): En översikt över Icke-standardiserade Pallar, Tillverkningsmaterial, Färger Och Design, Valda Nyanser
Anonim

Loftstilen får allt fler fans. Extraordinära lösningar för arrangemang av bostadslokaler låter dig göra ett kök eller vardagsrum individuellt, det viktigaste är att korrekt placera alla accenter. Men när du följer denna stil är det viktigt att inte bara dekorera rummet korrekt, utan också att välja möbler, inklusive pallar. De har också sina egna egenskaper som måste beaktas för att kunna göra rätt val.

Bild
Bild
Bild
Bild

Karaktärsdrag

När man väljer pallar i loftstil för inredningen kan man inte annat än komma ihåg vilka kännetecken som stilen som helhet har. Först och främst är han inneboende i obegränsad frihet, som inte känner till några hinder . Det är därför loftet ser organiskt ut i rymliga rum, där det finns möjlighet att gå runt designmässigt.

Oftast finns inga dörrar här. Ett stort område är indelat i zoner med möbler. Det kan finnas tillräckligt med möbler i ett sådant rum, men de ska alla vara extremt funktionella. Högt i tak kännetecknas oftast av närvaron av balkar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stora fönster släpper in mycket ljus och har inte gardiner i sin vanliga mening . Dessa kan vara persienner eller andra liknande alternativ. Mot bakgrund av tegel- eller betongväggar, vars dekoration utförs med material som imiterar tegel och betong, kommer kontrastmöbler att se intressanta ut. För grå kan du lägga vita eller svarta inredningsartiklar.

Brown kommer att se fördelaktig ut mot bakgrunden av vita väggar. Ljusa element är också acceptabla, men i mycket små doser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Allt detta gäller även avföring. Deras karakteristiska drag är följande:

  • enkelhet, kortfattadhet, men samtidigt originalitet, i vissa fall avsiktlig elakhet, ibland - närvaron av artificiellt åldrande;
  • användning av metall, trä vid tillverkning, extremt sällan - plast;
  • om klädsel finns, då endast enfärgad, helst gjord av läder, ekoläder eller konstläder;
  • det kan finnas många och flera typer av pallar, vid bordet - vissa alternativ, i baren - andra.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett rymligt rum i loftstil innebär idealiskt konstant rörelse, kommunikation av människor, möten med olika kreativa företag. Därför kommer avföring alltid till nytta här. Så du bör tänka i förväg vad de kommer att vara och var de kommer att ligga. Fastän deras design och utseende bör vara så att de om så önskas alltid kan överföras till en annan plats, och de skulle se harmoniska ut överallt.

Loftstilen har kanske bara en huvudsaklig nackdel - den är inte lämplig för små rum. Det är mycket svårt att återskapa denna atmosfär av kreativitet och frihet i ett begränsat utrymme. Och det kommer inte att vara lätt att placera pallar i ett sådant kök i önskad mängd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

De föredragna materialen för dessa pallar är metall och trä . Dessutom kan sätet vara enkelt av trä och basen kan ha en mängd olika former. Detta kan vara en trebenad rund sittpall. Den fyrkantiga toppen kan kombineras med fyra ben kopplade diagonalt till varandra. De kan också fästas tvärs och har i allmänhet en bisarr form. Pallar kan bara vara kuber eller cylindrar - det finns många alternativ . Men samtidigt kan pallar vara helt trä eller metall. Allt beror på huvudinredningen.

Plast kan också vara närvarande, men det kommer inte att se lika intressant ut som samma metallstrukturer. Sittklädsel är tillåtet, det är att föredra att välja läder, budgetalternativet är konstläder eller ekoläder. Om tygklädsel kommer att vara närvarande, bör det vara enkla material, till exempel säckväv.

Du kan göra en pall i loftstil själv. För detta ändamål är metallrör och en träbit lämpliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

När du använder metallkonstruktioner är det bättre att placera dem mot bakgrunden av kontrasterande väggar och andra föremål så att de inte går vilse. Om pallarna är av trä, borde bordet göras i samma design. Följande färger är mer lämpliga för klädsel:

  • Vit;
  • svart;
  • grå;
  • Brun;
  • beige.

Men det betyder inte att det är strängt förbjudet att lägga till ljusa toner. Någon vill att rummet ska dekoreras med pallar med röda eller blå säten, eller kanske med turkosa eller orange. Detta kan bli en ljus accent av hela interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Att leta efter loftpallar, du måste tydligt föreställa dig hela designen som helhet och även då överväga lämpliga alternativ.

  • Om detta är hemmet för en ungkarl som vill betona brutalitet och någon form av vårdslöshet, kan det vara avföring stiliserade som vattenrör, rost. Obehandlat trä hjälper också till med detta. Optimala färger är grå och svart. Kännetecken är balkar och tegel.
  • Om ett mjukt loft väljs är det en annan historia, det kan finnas inslag av högteknologisk eller modern. Därför finns det mer önskan om komfort. Detta innebär att pallar kan klädas i läder eller täta textilier. Det är att föredra att välja ljusa nyanser: beige, vit, grädde.
  • Loftfusion möjliggör användning av ljusa accenter. Här kan du bara använda ljusblå eller röda pallar, med vilka till exempel disken på hyllorna kan överlappa i färg.

Så valet beror på det övergripande designkonceptet och idéer som planeras att genomföras.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Så här kan rum i loftstil med pallar se ut:

pallar med trästol och metallben och samma bord ser perfekt ut mot bakgrunden av en grå vägg och originallampor

Bild
Bild

en annan original modell som kommer att dekorera alla kök och harmoniskt komplettera loftstil

Rekommenderad: