Siding Mitten (23 Bilder): Funktioner, Färger Och Recensioner Av Kanadensiskt Sidospår

Innehållsförteckning:

Video: Siding Mitten (23 Bilder): Funktioner, Färger Och Recensioner Av Kanadensiskt Sidospår

Video: Siding Mitten (23 Bilder): Funktioner, Färger Och Recensioner Av Kanadensiskt Sidospår
Video: Vinyl Siding, Design and Ideas, Colors, Styles and Accents to Inspire You 2024, Maj
Siding Mitten (23 Bilder): Funktioner, Färger Och Recensioner Av Kanadensiskt Sidospår
Siding Mitten (23 Bilder): Funktioner, Färger Och Recensioner Av Kanadensiskt Sidospår
Anonim

Numera väljer många människor sidospår för att dekorera sina hem. Denna typ av beklädnad är ganska vanlig på byggvarumarknaden. Idag kommer vi att prata om Mitten -produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Idag är sidospår tillverkad av det kanadensiska företaget Mitten mycket populär bland konsumenter. I järnaffärer kan du hitta ett stort urval av detta material. Enligt vissa experter och designers har denna typ av finish många viktiga egenskaper.

Bild
Bild

Vanligtvis tillverkar och säljer Mitten vinylfasader. Materialets färgschema presenteras oftast i lugna och diskreta nyanser.

Produkterna produceras redan i ett komplett, färdigt kit med alla extra delar som krävs för installation.

Det är viktigt att notera att fasadbeklädnad bör utföras med hjälp av en speciell stödkonstruktion - svarv . Det kan vara ett eller två lager. Det andra alternativet används om bostadsutrymmet behöver värmeisolering. I andra fall är den enklaste designen tillräcklig.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Enligt många renoverare har Mitten sidospår många fördelar:

  • varaktighet;
  • materialets elastiska yta för att undvika mekanisk skada;
  • lättskött;
  • sidospår ruttnar inte, korrosion;
  • enkel installation och demontering av arbeten;
  • enkel konstruktion;
  • hög motståndskraft mot fukt;
  • vackert utseende och ett stort urval av färgpaletter.
Bild
Bild

Företagets sidor är gjorda med den senaste moderna tekniken. Med hjälp av dem kommer strukturen att kunna tjäna sina ägare i många år och samtidigt förbli i sin ursprungliga form.

Trots den imponerande listan över positiva egenskaper har sådana byggprodukter också några nackdelar:

  • lågt motstånd mot frost eller extrem värme;
  • en stor mängd damm och annat skräp faller lätt på produkten;
  • hög termisk expansion.

Den överväldigande majoriteten av experter hävdar att alla de positiva egenskaperna hos denna design fullt ut kompenserar för dess brister. Många noterar också att manifestationerna av produktens negativa egenskaper lätt kan undvikas genom att täcka materialet med speciella lösningar under installation eller demontering. Då kommer finishen från sådan sidospår tjäna dig så länge som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Specifikationer

Som regel är alla storlekar på sidokonstruktioner standardstorlekar, som kan variera något. Längden på en separat panel är 3-3,6 m. Delens bredd är 18-24 cm. Tjockleken på varje del kan vara 1-1,4 mm. Förutom dessa egenskaper har sådana strukturer också en viss indikator på vindbelastning. För sådant material är det 250-300 km / h.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du dekorerar ett vardagsrum med ett sådant material är det värt att komma ihåg temperaturintervallet för möjlig användning. För sidospår av varumärket Mitten, det sträcker sig från -60? upp till +60? Om du planerar att använda sidospår under andra klimatförhållanden bör du täcka materialet med speciella föreningar. Sådana lösningar kommer att kunna skydda strukturen från skadliga yttre påverkan.

Vyer

För närvarande kan du i olika byggvaruhus hitta olika typer av Mitten sidospår. Varje enskild art skiljer sig åt i utseende, färg, egenskaper.

En av de mest populära bland konsumenterna är produktlinjen Board & Batten … Detta är vertikal sidospår. Produkterna i denna serie presenteras i 14 intressanta färger.

Bild
Bild

En annan populär linje är Södra pärlor … Dessa är horisontella sidopaneler med en ovanlig profil (det präglade mönstret ser ut som ett fiskbens). Den fullständiga frånvaron av knäck gör detta material visuellt bredare, även om det faktiskt bara är 15-20 cm.

Bild
Bild

Nästa serie Mitten sidospår är Sentry Mitten … Paneler av denna typ är horisontella strukturer med en fartygsprofil. Produkterna i denna serie skiljer sig från de andra i sin rika mörka färgpalett och applicering av texturerade mönster på produktens yta.

Bild
Bild

Den mest populära typen bland konsumenter är Oregon stolthet … Linjen har 14 typer av vackra, trevliga färger. Sidopaneler har en fartygsprofil. Plankor produceras med alla nödvändiga uppsättningar extra element som behövs för installationsarbete.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Idag kan du på Internet hitta ett stort antal kundrecensioner om Mittens byggprodukter. De är både positiva och negativa. Samtidigt noterar vissa konsumenter med säkerhet den höga kvaliteten och det utmärkta utseendet på detta sidospår, och vissa tror tvärtom att det inte uppfyller alla grundläggande krav.

Många köpare i sina recensioner noterar att dessa paneler är helt instabila för höga temperaturer . Vissa ägare av lanthus, som har täckt sina bostäder med sådant material, har oegentligheter på utsidan av rummet. Produkten, som inte tål betydande temperaturhopp, sväller starkt och kraftigt.

Bild
Bild

Men samtidigt pratar de flesta fortfarande om fördelarna med Mitten -märkesprodukter. Många noterar separat produktens höga hållfasthet och hårdhet. Detta material klarar trots allt ganska stora belastningar och behåller samtidigt sitt ursprungliga utseende.

Vissa konsumenter lämnar positiva kommentarer om sidospårets färgschema. Enligt köpare bleknar detta material inte alls även efter flera års användning.

Vackra exempel

Idag väljer fler och fler att använda vinylfasader från märket Mitten. Ofta används grå, sand eller kaffefärgade paneler för att dekorera rummet. Sådana toner kommer att se mest fördelaktiga ut i projekt med hus med mörkt tak och vita dörr- och fönsteröppningar.

Bild
Bild

Ofta, för yttre dekoration, används ljusgula, citronfärgade sidospår. Men det bör noteras att detta alternativ kanske inte är lämpligt för alla exteriörer. Det kommer att se mest fördelaktigt ut i bostadslokaler med ett mörkt, riktfärgat tak. I detta fall bör fönster och dörrar göras i toner som liknar taket.

Bild
Bild

Vitt är inte mindre populärt. Sådana paneler kommer att kunna passa in i nästan alla hemprojekt. I det här fallet kan du välja vilken färg som helst på taket, men det är bäst att göra fönstret och dörrkarmarna också vita eller beige.

Bild
Bild

Ett hus dekorerat med tegelfärgade sidor ser väldigt ovanligt och snyggt ut. Denna design passar bra med taket och mörkfärgade detaljer.

Rekommenderad: