Stativpall: Golvsteg I Plast För Ett Barn, För Fötterna I Badet Och För Blommor. Tvåstegspall För Vuxna

Innehållsförteckning:

Video: Stativpall: Golvsteg I Plast För Ett Barn, För Fötterna I Badet Och För Blommor. Tvåstegspall För Vuxna

Video: Stativpall: Golvsteg I Plast För Ett Barn, För Fötterna I Badet Och För Blommor. Tvåstegspall För Vuxna
Video: Trappbeklädnad - Stenbolaget 2024, April
Stativpall: Golvsteg I Plast För Ett Barn, För Fötterna I Badet Och För Blommor. Tvåstegspall För Vuxna
Stativpall: Golvsteg I Plast För Ett Barn, För Fötterna I Badet Och För Blommor. Tvåstegspall För Vuxna
Anonim

Det händer att du måste få det rätta från en hög hylla eller sätta ordning på saker på mezzaninen. Och det händer också att små barn vägrar att utföra hygienprocedurer, eftersom de inte kan nå tvål eller en kran med vatten. I dessa fall kommer en ställpall att vara en oumbärlig sak.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

En pall är en mycket användbar föremål för hemmet, eftersom den har 2 funktioner:

  • det används som möbler där det är bekvämt att sitta;
  • hjälper till att lösa många vardagliga uppgifter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ställ pall kännetecknas av hög stabilitet, med dess hjälp kan du byta ut en utbränd glödlampa eller hänga gardiner utan rädsla för att falla, utan att spendera enorma fysiska ansträngningar. Ett lågt ämne är helt enkelt nödvändigt i familjer med små barn. Produkten hjälper barnet att bli självständigt, eftersom han kan ta eller sätta sina leksaker på plats och tvätta eller borsta tänderna i badrummet. Eftersom underlägg för barn har en vacker design, älskar barnen att sitta på dem och använda dem när de spelar. Det finns många krav på produkter för barn. Barnpall bör vara:

  • säker att använda, vilket säkerställs av halkskydd på toppen och på benen och frånvaron av vassa hörn;
  • tillverkad av miljövänliga hållbara material;
  • inte tung;
  • lätt att flytta;
  • snyggt inredda.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Äldre barn kan använda stativet när de gör sina läxor genom att lägga det under fötterna. Den rätta bekväma positionen, när benen stöds, minskar spänningar i ryggmusklerna, lindrar stress på ryggraden, vilket minskar trötthet och risken att utveckla skolios . En vuxen som tvingas spendera mycket tid vid en dator eller göra annat stillasittande arbete kommer också att uppskatta en sådan ställning.

Dagens tillverkare erbjuder ett brett utbud av produkter. De skiljer sig åt i tillverkningsmaterial, storlek, design och färg.

Därför kan du inte vara rädd för att objektet inte passar in i det inre av rummet. Med lite ansträngning hittar du en modell som matchar färgschemat och stilen, som organiskt kompletterar inredningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Det finns många typer av pallar. De kan ha olika former och antal steg. Många föredrar produkter i ett stycke . Dessa är vanligtvis formsprutade plastprodukter som använder högt tryck för att göra dem. Möblerna är mycket lätta och pålitliga, eftersom det inte finns några fästelement. Ett sådant föremål köps ofta för ett barn i badet, eftersom han kan flytta det själv.

Bild
Bild

Golvpallsteget i plast är ett multifunktionellt föremål, det kan användas av både vuxna och barn . Tack vare det bekväma fotsteget kan barnet klättra upp på strukturen och sitta på den. Den kan bära mycket vikt och fungerar som en trappstege för en vuxen, lämplig även för en äldre person. Särskilt populära är de 2-stegade pallarna.

Och ofta spelar sådana mönster rollen som ett blomställ. Med deras hjälp är det inte svårt att skapa originalkompositioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

För små rum är ett hopfällbart alternativ lämpligt. Vikningsmekanismer kan vara olika. Svängbara skarvar används i plastprodukter.

Bild
Bild

Metall- och trämodeller är vanligtvis utrustade med 2 par korsade ben. I utfällt tillstånd är benen nödvändigtvis fixerade med speciella distanser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också modeller där stegen förlängs eller utvecklas . Avståndet mellan stegen är vanligtvis detsamma. Pallen förvandlas snabbt till en liten stege och har bra stabilitet. Dessa praktiska modeller är gjorda av både trä och metall, plast och kan kombineras.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkningsmaterial

Stativpallen kan vara tillverkad av olika material.

En av de mest använda är plast . Materialet är starkt och hållbart, lätt att rengöra. Det räcker att torka av det med en fuktig trasa då och då; om det behövs kan du använda nästan vilket tvättmedel som helst. Plastens obestridliga fördelar - lätt och rundade hörn - gör plastprodukter lämpliga för barn. Dessutom kan materialet ges alla färger och nyanser, dekorera det med olika bilder. Plast är resistent mot hög luftfuktighet, så produkter som är tillverkade av det är väl lämpade för användning i badrum och kök.

Materialet tål dock inte exponering för starkt solljus, följden blir förlust av färg, sprickor kan uppstå. Utan speciella överlägg kommer produkten att glida på kakel och andra ytor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trä är ett naturligt, miljövänligt material som är säkert för bostäder . Träpallar är hållbara och pålitliga, men produkterna kan vara ganska tunga, vilket gör dem olämpliga för små barn att använda själva. Det är svårare att ta hand om materialet, då och då måste du lacka det. Och även på benen behöver du mjuka dynor, eftersom träet kan repa golvet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Metall Den används också vid tillverkning av ställpallar; en ram är ofta gjord av den. Andra material används för sätet och trappstegen. Produkterna är pålitliga, men de är tunga. De ser mycket fördelaktiga ut som står för blomsterarrangemang.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att göra rätt val måste du överväga hur du tänker använda produkten. Om barnen har vuxit upp och du behöver en praktisk föremål i hushållet, välj en hög pall med 1-2 steg . För små rum kommer vikningsmodeller att vara optimala. Valet av material utförs beroende på dina preferenser och inredning.

Om du letar efter en kopia till ett barn finns det andra överväganden att tänka på. Produkten ska vara bekväm, säker och enkel att använda för barnet. Därför bör du välja plastprodukter.

Även om stativet är ett multifunktionellt objekt, är det värt att överväga varför barnet kommer att använda det . För fötter i badrummet är det bättre att köpa ett speciellt barnpallställ. Onlinebutiker erbjuder ett brett utbud av produkter i olika former och utföranden. Modellens höjd bör väljas med hänsyn till barnets höjd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du köper en plastprodukt, var uppmärksam på förekomsten av halkskydd. Det är inte dåligt om exemplaret är utrustat med ett speciellt bärhandtag. Dessutom är plastprodukter ofta dekorerade med bilder av seriefigurer, vilket gör att du kan hitta en modell för både en flicka och en pojke. För ett skolbarn eller en vuxen är ett lågt ergonomiskt fotstöd lämpligt för arbete vid ett skrivbord eller en dator.

Om du behöver ett vackert föremål i inredningen, på vilket du kommer att installera blomkrukor eller andra dekorativa element, välj en trä-, metall- eller kombinerad modell. Moderna designers erbjuder många produkter i olika stilar.

Rekommenderad: