Klädda Möbler "Allegro-classic": Välj Raka, Hörn Och Andra Stoppade Möbler

Innehållsförteckning:

Video: Klädda Möbler "Allegro-classic": Välj Raka, Hörn Och Andra Stoppade Möbler

Video: Klädda Möbler
Video: Möbler och andra saker hemma 2024, Maj
Klädda Möbler "Allegro-classic": Välj Raka, Hörn Och Andra Stoppade Möbler
Klädda Möbler "Allegro-classic": Välj Raka, Hörn Och Andra Stoppade Möbler
Anonim

Klädda möbler "Allegro-classic" förtjänar definitivt uppmärksamhet från köpare. Men innan du köper måste du känna till dess huvudtyper som finns i sortimentet. Detta är det enda sättet att göra rätt val och undvika många problem i livet.

Bild
Bild

Funktioner av stoppade möbler

Fabriken "Allegro-classic" är inte lika känd som densamma " Shatura-möbler" eller "Borovichi-möbler " … Men hon förtjänade sin rätt att stå i denna rad och förtjänade välförtjänt för användarens sympati. Och konsumenterna noterar i allmänhet att produkter av mycket hög kvalitet produceras under detta märke. Strängt taget är Allegro-Mebel inte bara en fabrik, utan en hel sammanslutning av möbelföretag i Moskva.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett antal salonger fungerar under detta varumärke i alla ledande städer i vårt land. Produkterna konkurrerar tryggt med produkterna från de ledande västeuropeiska leverantörerna, vilket också säger mycket. Fördelarna med Allegro-Mebel är:

  • en personal av utbildade specialister med nödvändig erfarenhet;
  • den mest moderna produktionsutrustningen;
  • ett paket med ytterligare tjänster, inklusive service efter garantin;
  • systematisk omskolning av personal utomlands.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Klädda möbler av naturligt trä håller länge och sliter lite. Det är sant att du måste betala mycket för sådana fördelar. I den mellersta prisklassen har MDF en mycket bra position . Om besparingar är mycket viktiga kan du välja möbler baserade på fiberboard, men här är materialklassen som används för tillverkning av möbler mycket viktig.

Bortsett från oberoende fjäderblock, förtjänar endast ett sådant fyllmedel som polyuretanskum uppmärksamhet. Det är han som utmärks av ett utmärkt förhållande mellan kostnad och kvalitet. PU -skum är hållbart och framkallar inte allergier.

Vissa material kan vara ännu bättre. Men alla kostar mer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Boka soffor - sanna "veteraner" inom möbelindustrin. Men deras bekvämlighet är i linje med moderna krav. Det är trevligt att både sitta och ligga på "boken". Dessa fördelar ärvs av mer avancerade konstruktioner - " Eurobook" och "click-gag ". Även när du väljer stoppade möbler måste du utvärdera:

  • recensioner om det (presenteras på olika webbplatser - detta är mycket viktigt);
  • kvaliteten på klädseln och känslan av kontakt med den;
  • strukturens utseende och dess överensstämmelse med rummets stil;
  • de exakta måtten på produkterna när de är vikta och isärtagna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Det är värt att titta närmare på sortimentet av "Allegro-klassiker". En slående representant för premiumkollektionen är chic soffa "Bryssel " … Dess dimensioner är 2, 55x0, 98x1, 05 m. Längden och bredden på kajen är 1, 95 respektive 1, 53 m. Andra funktioner:

  • sedaflexmekanism (aka "amerikansk mussla");
  • fyllning av polyuretanskum;
  • massivt barrträ.
Bild
Bild
Bild
Bild

Samling "Floresta " representeras nu endast genom modifiering Borneo … Den har en rak hörnsoffa och en fåtölj. Rullen på sofforna i den här versionen hjälper till att skapa de rätta och mest graciösa konturerna. Produkten är baserad på Fransk musselmekanism.

Hörnmodifiering är lämplig både för att fylla tomt utrymme och för visuell zonering av ett rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pratar om samling "Eurostyle ", är det svårt att ignorera en sådan modell som Düsseldorf … Detta namn ges till en rak soffa, en modulär soffa och en fåtölj. Ett karakteristiskt drag hos dem är den flexibla anpassningen av säten för en person. Fåtölj "Düsseldorf " tillverkad av barrträ. Det finns inga mekanismer i den.

Bild
Bild

Egosamling representeras av direkt soffor "Tivoli " och en soffa med samma namn. Soffans kropp var utrustad med metallramar. Dess längd är 2 m och bredden är 0,98 m. Metallramar finns också i en rak linje. soffa "Tivoli 2 " … Dess dimensioner är 2x0,9 m.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan ta reda på intressanta sätt att rengöra stoppade möbler hemma nedan.

Rekommenderad: