Rivalli Stoppade Möbler: Vi Väljer Från Fabrikshörnet, Raka Och Andra Möbler

Innehållsförteckning:

Video: Rivalli Stoppade Möbler: Vi Väljer Från Fabrikshörnet, Raka Och Andra Möbler

Video: Rivalli Stoppade Möbler: Vi Väljer Från Fabrikshörnet, Raka Och Andra Möbler
Video: Furniture Fair Video 2024, Maj
Rivalli Stoppade Möbler: Vi Väljer Från Fabrikshörnet, Raka Och Andra Möbler
Rivalli Stoppade Möbler: Vi Väljer Från Fabrikshörnet, Raka Och Andra Möbler
Anonim

Det är allmänt accepterat i hela världen att de bästa möblerna produceras i Europa. Men det finns också märken bland ryska tillverkare som förtjänar köparens uppmärksamhet. Idag kommer vi att prata om en sådan rysk tillverkare - Rivalli -företaget.

Om tillverkaren

Rivallifabriken grundades i mitten av 90-talet av förra seklet. Hennes specialisering är tillverkning av stoppade möbler, nämligen soffor och fåtöljer med avtagbara lock med huvudmetallramen enligt fransk teknik . Ursprungligen var produktionsanläggningarna uteslutande belägna i Moskva. År 2002 dök en annan möbelfabrik upp i Spassk-Ryazansky, och under perioden 2012 till 2016 öppnades produktionsverkstäderna "Trubino" och "Nikiforovo".

Bild
Bild

Med tiden skapades deras egna snickeri- och träbearbetningsverkstäder . Detta gjorde det möjligt för oss att optimera kostnaderna och automatisera processen att skapa möbler, samt minska risken för mänskliga faktorer till ett minimum. Allt detta gör att vi kan skapa möbler av hög kvalitet som inte är sämre än europeiska motsvarigheter till konkurrenskraftiga priser.

Förutom stoppade möbler bedriver företaget tillverkning av skåpmöbler samt madrasser, toppers och kuddar.

Bild
Bild

Funktioner av stoppade möbler

Rivalli försöker hänga med i tiden och använder moderna råvaror i sin produktion som uppfyller alla säkerhetskrav. därför företagets sortiment innehåller modeller där användning av metalldelar är helt uteslutet . Detta gjorde det möjligt att minska vikten av den färdiga strukturen med nästan en fjärdedel, förbättra styvhetsindikatorerna och också öka livslängden.

När det gäller klädmaterialet då Rivallis sortiment innehåller tidstestade tyger som tapet eller jacquard … Stoppade möbler med chenillekläder av bomull och syntetfibrer är också mycket populära bland köpare.

Ett relativt nytt ord inom klädmaterial är konstläder och konstläder. Tack vare modern teknik kan du uppnå absolut vilken textur och mönster som helst, för att inte tala om färg . När det gäller slitstyrka överstiger dessa tyger ibland naturliga motsvarigheter ibland, medan de inte innehåller tillsatser som är skadliga för människor, så de kan kallas miljövänliga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat intressant tyg som används i klädseln på Rivalli -möbler är mikrofiber . Tyget "andas", men utesluter penetrering av vätska och smuts inuti, har en vacker glans och är behaglig vid beröring, har en lång livslängd.

Scotcguard eller "tryckta klappar ". Samtidigt är namnet "bomull" ganska godtyckligt, eftersom alla tyg, både naturliga och konstgjorda, kan tjäna som grund för utskrift av en bild. Tyget är särskilt hållbart tack vare en speciell impregnering, som är en barriär mot oljor, damm och fukt.

För köparnas bekvämlighet har företagets webbplats en funktion för att välja tyger i 3D -läge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Som dekorationselement har vissa modeller detaljer från MDF och massivt trä … På företagets webbplats och i butikskataloger kan du välja vilken nyans som helst: från mycket ljus (t.ex. "blekt ek" eller "tall") till mer intensiv (till exempel "gyllene kastanj" eller "mörk choklad").

Rivalli-företaget ger 10 års garanti på sina möbler . För vissa mekanismer har garantin förlängts till 25 år. Efter att garantin har löpt ut kan de nödvändiga delarna köpas från företagets servicecenter.

Rivalli deltar i frivillig kvalitetssäkring av produkter som utförs av den oberoende europeiska organisationen Europur. CertiPur -certifikatet är mycket uppskattat på Förenade Europas territorium, vilket gör det möjligt att tillverka produkter, inklusive för export . Dess närvaro indikerar att det inte finns några skadliga föroreningar i sammansättningen av de råvaror som möblerna är gjorda av.

Bild
Bild

Räckvidd

Lista över artiklar med stoppade möbler, som tillverkas av tillverkaren Rivalli, är ganska olika.

  • Soffor . De kan vara raka eller vinklade. Modulära mönster är mycket populära, består av flera föremål och låter dig skapa olika alternativ för inredning, beroende på rummet.
  • Sängar . Dessa kan vara små soffor för ett barnrum eller arbetsrum, samt fulla sängar för ett sovrum.
  • Fåtöljer . De kommer med eller utan ben, med mjuka eller hårda armstöd, med eller utan rygg (t.ex. ottomaner i korridoren eller i sovrummet). Företaget erbjuder också hopfällbara sängstolar med inbyggd linnelåda samt gungstolar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

När du väljer en soffa bör du vara uppmärksam på vikmekanismen. Det ska vara bekvämt, lätt och pålitligt samtidigt. Rivallis stoppade möbler är tillverkade med nästan alla kända typer av fällmekanismer.

Till exempel, mekanism "Othello N-18 " Bekvämt genom att när du fäller, kan du inte ta bort sängkläderna från soffan. Designad för daglig användning, därför tillhör den premiumklassen. Använd i Sheffield -modeller i rak och kantig design.

Bild
Bild
Bild
Bild

Höghussoffan har tre sektioner och är gjord i ett metallnät. Används i rak och modulär modeller "Fernando ".

Bild
Bild
Bild
Bild

" Dragspel " Är den vanligaste mekanismen. Tack vare avancerad teknik har den en nästan tyst körning, utformad för daglig användning. Beroende på fästen skiljer jag t "Dragspel Grid" och "Dragspel Meccano ".

Bild
Bild
Bild
Bild

En soffa med strömavtagarmekanism består av själva soffsitsen och en ram för ryggen. Ramen är tillverkad av en metallprofil 20 * 30 genom svetsning.

Bild
Bild

" Bok " - en traditionell mekanism som ger en plan yta för vila ( Baccarat, Milano ).

Bild
Bild
Bild
Bild

Det infällbara sättet att fälla ut soffan gör att du inte kan flytta den bort från väggen. Används ofta i modeller med tvättlådor.

" Click-gag " med fällbara armstöd som används i modellen "Rouen ".

Bild
Bild
Bild
Bild

" Delfin " Är en kombination av en öppningsbox för linne och en utfällbar säng. De kommer att användas i modul- och hörnmodeller ( Monaco, Orlando, Vancouver ).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tänd mekanism används i soffor och små soffor. Exempel - modell "Jimmy " … Det fälls ut inte bara själva ryggen utan även armstöden och bildar en extra horisontell yta.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Sergio " har en metallram, förvandlar stolen till en kompakt sovplats. Används i en mängd olika sittmodeller: Orlando, Picasso, Nice och andra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom vikmekanismen är möbelns storlek, tillverkningsmaterial och klädsel viktiga. I närvaro av små barn rekommenderas det att välja tyger med en speciell fuktbeständig impregnering.

Rekommenderad: