IKEA Stoppade Möbler: Vi Väljer Från Fabrikshörnet, Raka Och Andra Stoppade Möbler

Innehållsförteckning:

Video: IKEA Stoppade Möbler: Vi Väljer Från Fabrikshörnet, Raka Och Andra Stoppade Möbler

Video: IKEA Stoppade Möbler: Vi Väljer Från Fabrikshörnet, Raka Och Andra Stoppade Möbler
Video: Building a Sofa 2024, April
IKEA Stoppade Möbler: Vi Väljer Från Fabrikshörnet, Raka Och Andra Stoppade Möbler
IKEA Stoppade Möbler: Vi Väljer Från Fabrikshörnet, Raka Och Andra Stoppade Möbler
Anonim

IKEA stoppade möbler har varit kända sedan länge. Men många människor har en vag uppfattning om märket och egenskaperna hos dess produkter. Det är viktigt att ta hänsyn till de grundläggande exemplen i interiören - detta är det enda sättet att göra det rätta, oklanderliga valet.

Bild
Bild

Om fabriken

IKEA anses traditionellt vara svenskt, men nu är det omregistrerat i Nederländerna . Produktioner av detta märke finns i olika länder. De finns också i den europeiska delen av Ryssland. Huvudsyftet är Swedwood -företaget i Moskva -regionen. De andra anläggningarna är huvudsakligen involverade i beredning av halvfabrikat och halvfabrikat, som skickas till huvudmonteringscentret.

Swedwood Tikhvin är ett möbelproduktionsföretag i full cykel. Alla tekniska operationer utförs här, inklusive den primära bearbetningen av skogsråvaror. Företaget förklarar det hon försöker uppnå den optimala balansen mellan kvalitet och pris … Förutom denna produktionsplats har IKEA ytterligare 4 företag i vårt land. Och alla, på ett eller annat sätt, är förknippade med lanseringen av stoppade möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Populariteten hos IKEA stoppade möbler är förståelig. Det har stått ut länge för sin kvalitet och mycket fina design. Samtidigt försöker företaget på alla möjliga sätt att upprätthålla en mycket hög praktisk nivå. Produktionen övervakas i alla steg, noggrann kvalitetskontroll utförs i alla grundparametrar. Fördelarna med IKEA -möbler är följande:

  • enkel användning;
  • optimal funktionalitet;
  • flexibilitet vid val av typ av planeringslösning;
  • tillgängligheten av de mest vågade och extraordinära idéerna vid inredning av rum;
  • lämplighet för både medelstora stadslägenheter och utsökta lanthus i ett stort område;
  • enkel montering och efterföljande installation;
  • bekvämlighet med service.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Klädda möbler från IKEA representeras av följande modeller:

  • soffor klädda i naturligt och syntetiskt läder;
  • bäddsoffor;
  • modulära soffor;
  • puffar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är knappast möjligt att ge en beskrivning av hela sortimentet; det vore mer korrekt att "gå över" flera illustrativa artiklar. Förtjänar uppmärksamhet, till exempel svartvitt soffa "Brimnes ", som enkelt kan omvandlas till en enkelsäng eller dubbelsäng efter behov. Förvaringslådorna är tillräckligt stora för att passa nästan all tvätt du behöver.

En madrass av polyuretanskum tillhandahålls för att ge nödvändigt stöd i alla lägen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är värt att titta på 3-sitsen bäddsoffa "Gimmarp " … Dess lagringssystem har också en ganska stor kapacitet. Soffans höjd är 0, 83 m. Dess bredd är 2, 32 m.

Den märkta madrassen når 0, 09 m i tjocklek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stol med nackstöd modeller "Strandmon " - en slags "reinkarnation" av modellen, presenterad redan på 1950 -talet. Men, naturligtvis, nu har det slutförts på en teknisk nivå som är tillräcklig för 2000 -talet. Med en bredd på 0, 82 m är stolens höjd 1, 01 m. Benen är gjorda av massivt trä och behandlade med en speciell impregnering. Ramen kan vara tillverkad av följande material:

  • solitt trä;
  • Träfiberskiva;
  • Spånskiva;
  • plywood.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

Detta foto visar hur attraktiv en diskret grå soffa kan se ut i en lugn inredning. Det går bra med både ljusa väggar och en ljus skärm på lampan. Den visuella kombinationen med det runda bordet på metallstöd är också lysande. Mattan med en uttryckslös ljusgrön färg är inte slående och samtidigt avskräcker möblerna positivt. I allmänhet skapas ett lätt och harmoniskt utrymme.

Bild
Bild

Och så här ser de blå möblerna från IKEA ut i interiören. Soffor skapar omedelbart ett gynnsamt helhetsintryck. Deras färg kombineras harmoniskt med färgen på blommorna i vasen, som är rikare med flera toner. Möblernas tråkiga blågröna färg är också sammanflätad med en mycket ljusbrun matta. Omgiven av oklanderligt vita väggar ser hela kompositionen ganska passande ut.

Rekommenderad: