Skötbord Med Bad: Ett Hopfällbart Bord Med Ett Badkar För Nyfödda Och Ett Babybadkar Av Märket Cam För Bad Med En Omklädningsstruktur

Innehållsförteckning:

Video: Skötbord Med Bad: Ett Hopfällbart Bord Med Ett Badkar För Nyfödda Och Ett Babybadkar Av Märket Cam För Bad Med En Omklädningsstruktur

Video: Skötbord Med Bad: Ett Hopfällbart Bord Med Ett Badkar För Nyfödda Och Ett Babybadkar Av Märket Cam För Bad Med En Omklädningsstruktur
Video: Chicco Cuddle & Bubble Bath Changer 2024, Maj
Skötbord Med Bad: Ett Hopfällbart Bord Med Ett Badkar För Nyfödda Och Ett Babybadkar Av Märket Cam För Bad Med En Omklädningsstruktur
Skötbord Med Bad: Ett Hopfällbart Bord Med Ett Badkar För Nyfödda Och Ett Babybadkar Av Märket Cam För Bad Med En Omklädningsstruktur
Anonim

Att vara en bra mamma som ständigt bryr sig om sitt barn är ingen lätt uppgift. Detta gäller särskilt det första året av en nyfödds liv, när barnets behov är i första hand, och du måste spendera hela tiden bara för att utföra grundläggande åtgärder: matning, byte av blöjor, bad, övervakning av din hälsa och mycket mer.

Moderna tillverkare försöker förenkla föräldrars liv så mycket som möjligt med en mängd olika saker som hjälper till att klara de angivna uppgifterna, och en av dem är ett skötbord. Det kommer inte bara att göra det lättare för mamma att arbeta, utan också bevara sin egen hälsa, förhindra ryggont och eventuella problem med henne senare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är det för?

Blivande föräldrar tänker ofta på om det går att klara sig utan skötbord? Svaret på denna fråga är ja. Denna design ingår inte i listan över viktiga föremål, och det är fullt möjligt att ersätta den med ett bord, föräldrasäng, soffa eller någon annan liknande yta.

En sådan ersättning bör dock endast göras vid allvarlig brist på medel eller ledigt utrymme i lägenheten. I andra fall rekommenderas det starkt att köpa ett skötbord, eftersom det är mycket mer funktionellt än du kanske tror.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis kan blöjan bytas på sängen, men det är bordet som hjälper barnet att göra sina första viktiga steg. En nyfödd, till exempel, börjar försöka höja huvudet på egen hand eller välta sig på magen för att krypa, medan han fortfarande tar luftbad. Allt detta kommer att vara mycket svårt eller till och med omöjligt för ett barn att göra utan att vara på en plan och fast yta.

Det finns också en situation där denna assistent verkligen behövs - mammas första ryggproblem.

Nu finns det många skötbord - hängande, hopfällbara, på hjul och ben, men några av de mest praktiska är alternativ med badkar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Mönster utrustade med bad väljs av föräldrar för vilka det viktigaste kriteriet är produktens maximala funktionalitet. De vanligaste produkterna är från Cam, som under många år inte har besvikit människor som har bestämt sig för att anförtro sig till det.

De presenterade modellerna har många positiva egenskaper:

  • Lätt att röra sig från en punkt i huset till en annan . Vanligtvis har bord med bad också hjul, så det kommer inte att vara svårt att flytta dem när det blir nödvändigt att lämna rummet.
  • Inbyggda hyllor för olika babytillbehör . Många av de saker en mamma kan behöva ta hand om sitt barn kommer alltid att finnas nära till hands, vilket eliminerar behovet av att ständigt bära dem från plats till plats.
Bild
Bild
  • Ett badkar under skötmadrassen . Detta är en av de främsta fördelarna, eftersom den nyfödda inte behöver klä av sig till exempel i rummet och sedan bara bära den till badrummet. Om storleken på husets lokaler tillåter, kan vattenprocedurer utföras på valfri plats för föräldrar.
  • Tillräckligt snabb dränering av vatten . När hon torkar, behandlar och klär på barnet kommer modern inte att märka hur badet blir nästan torrt och det återstår bara att bli av med dropparna.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla kan inte skryta med ett skötbord med bad, även om det finns den mängd som krävs och önskan att köpa det. Detta beror på produktens betydande dimensioner, som helt enkelt inte är lämpliga för vissa lägenheter. För bekväm placering av denna modell behöver du antingen ett stort badrum eller ett tillräckligt rymligt barnkammare eller ett annat rum i lägenheten.

Men om det inte finns några problem med området är det osannolikt att andra negativa aspekter hittas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bra valregler

Sådana köp bör alltid övervägas, så att du senare inte av misstag får oönskade konsekvenser. För att göra detta måste du studera flera viktiga aspekter:

  • Material . För en nyfödd passar ett bord av naturliga, miljövänliga material bäst. Men när du köper en trämodell är det viktigt att inte glömma att ta reda på hur resistent den är mot fukt. Om du väljer det motsatta alternativet måste du kontrollera om det finns starka främmande lukt och sannolikheten för att orsaka en allergisk reaktion.
  • Rymlighet . Bordets breda yta kommer att förlänga livslängden, eftersom det växande barnet kommer att kunna passa på det mycket längre.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Funktionell . Hyllor, brickor, fickor, krokar - allt detta kommer att behövas för en mängd olika barns tillbehör och ju fler av dem, desto bekvämare blir det för föräldrar.
  • Stabilitet . Även om varje skötbord måste vara extremt stabilt, är det värt att kontrollera balansen dessutom.
  • Tillväxt . Tabellen måste motsvara förälderns höjd. Detta kriterium bör inte underskattas, för att inte stör interaktionen med ämnet i framtiden.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur använder man det korrekt?

Det finns vissa riktlinjer som hjälper dig att använda skötbordet korrekt och ta hand om det så att det håller så länge som möjligt:

  • Varje babyhygienprodukt, vare sig det är krämer, pulver eller bomullsull, måste placeras på hyllorna längre bort så att barnet inte kan nå dem. Detta gäller även vattentömningsslangen - tillgången till den bör begränsas till barnet.
  • Ytterligare användning av strukturen är utesluten i händelse av en sammanbrott eller frånvaro av någon av dess delar.
  • Du kan inte lämna en nyfödd ensam, inte ens i en minut, för att utesluta möjligheten att han faller.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Placeringen av bordet bör vara så långt ifrån någon stark värmekälla som möjligt.
  • Du bör regelbundet kontrollera att alla bultar är täta, som om integriteten kränks, kläderna eller barnets kropp kan klämmas.
  • Det är nödvändigt att ständigt övervaka önskad temperatur på vattnet i badet vid badning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är inte för svårt att följa dessa regler, särskilt när du förstår att deras efterlevnad kommer att ge barnet säkerhet, hälsa och komfort.

Du kommer att lära dig mer om hur du väljer ett skötbord med bad i följande video.

Rekommenderad: