Underrede I Loftstil: Av Metall Och Trä, För Ett Runt Bord Och Arbetsyta, För En Bardisk Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Underrede I Loftstil: Av Metall Och Trä, För Ett Runt Bord Och Arbetsyta, För En Bardisk Och Andra Modeller

Video: Underrede I Loftstil: Av Metall Och Trä, För Ett Runt Bord Och Arbetsyta, För En Bardisk Och Andra Modeller
Video: Automatiskt transformerande runt bord. design24.se 2024, Maj
Underrede I Loftstil: Av Metall Och Trä, För Ett Runt Bord Och Arbetsyta, För En Bardisk Och Andra Modeller
Underrede I Loftstil: Av Metall Och Trä, För Ett Runt Bord Och Arbetsyta, För En Bardisk Och Andra Modeller
Anonim

Loftgolv är utbredda. De ser bra ut och passar in i interiören och designen i alla hem. Produkten är tillverkad av metall, vilket ger god tillförlitlighet och hållbarhet. Underramen kan användas både hemma och på kaféer, restauranger, kontorslokaler. Produkterna har en attraktiv design. På grund av detta känns de igen av användare. Metallkonstruktionens robusthet kommer att garantera en lång livslängd för alla bord

Bild
Bild

Särdrag

Produkter i loftstil väljs av framgångsrika människor, affärsmän, entreprenörer. Denna trend börjar tränga ut många kända tillverkare av klassisk stil. Designutvecklingen av de bästa specialisterna betonar enkelheten och elegansen hos de tillverkade produkterna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Loftramar är representanter för den senaste stilen . Denna riktning är inte som andra, den har sin egen smak. Metallprodukter tillverkas på ett sådant sätt att de inte distraherar mycket uppmärksamhet. Deras former kommer att ge varje rum ett estetiskt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om någon vill uppdatera sin inredning utan att investera mycket pengar kan du säkert köpa Loft -underramar genom att uppdatera vilket bord som helst . Denna produkt kommer att ge sin egen smak till den övergripande designen av rummet. Det kommer inte att behöva göra dyra reparationer eller köpa nya möbler. Underramen kommer att glädja ögat med sitt utseende. Kunden vinner eftersom produkten är mycket praktisk och har en ovanlig form.

Bild
Bild
Bild
Bild

Basen, tillverkad av metall, tål tung belastning. Bänkskivor av olika material kan placeras på den. Plattor av sten, trä, metall, glas och ett kombinerat utseende är lämpliga.

Bild
Bild

Du kan använda underramen i din lägenhet, på en mängd olika kaféer, restauranger och kontor . Produkterna tillverkas exklusivt. Ingen annan kan se något sådant. På grund av dess goda kvalitet kommer attributet att hålla i många år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tänk på egenskaperna hos produkter i Loft -stil

  1. Basen är gjord av ett format rör. Metalltjocklek från 5 mm.
  2. Hela strukturen är gjord på ett sådant sätt att den kan förstärkas med speciella hörn och en metallremsa.
  3. RAL -färgfärger används för målning. Beläggningen har en pulverbas av hög kvalitet. Det kommer inte att förlora sin lyster efter många år.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkarna har tagit hand om kvaliteten på sina produkter. Den har följande positiva egenskaper:

  • produkten kommer att användas i många år;
  • underredet är mycket hållbart;
  • enkla former skapar en slags skönhet;
  • underramen är bekväm att använda;
  • unikt utseende;
  • måttlig kostnad;
  • produkten är multifunktionell (kan användas under ett matbord, soffbord, bar, skrivbord).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användare gillar produkten för sin användarvänlighet och vackra utseende.

Olika modeller

Snygga Loft -underramar kom till oss från utlandet . Denna designtrend kombinerar stora produktelement med rustika former. Attraktivitet uppnås genom en kombination av olika komponenter. I vissa underramar kan en kraftfull järnram kombineras med en bordsskiva i trä, i andra kommer en bas av kraftfulla träblock att vara komplett med glas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns många andra alternativ. En vacker metallram kan dekoreras med en glasrund eller rektangulär bordsskiva.

Modellerna ser original ut och ger varje rum ett unikt utseende.

Ramarna och bänkskivornas form har en mängd olika mönster och storlekar . Varje exklusiv modell har något annorlunda.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Strukturen innehåller stöd. De väljs individuellt för varje produkt, som bänkskivan. Stöd görs i form av cirklar, rutor, ovaler och trapets. Olika material används för tillverkning av dessa produkter.

  1. Järn . Ofta tillverkas metallen med en kromfinish, men färg i olika nyanser används också.
  2. Gjutjärn .
  3. Alla typer av plast .
  4. Hårt träslag . Björk, bok, ek används ofta.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter som kommer att användas i barer, kantiner, kaféer köps bäst med en metallbas . Sådana ramar är inte rädda för mekaniska stötar och skador. De har den styrka och hållbarhet som krävs. Metallstöd tillverkas i två typer.

Klassiska produkter har de rätta egenskaperna, medan produkter tillverkade i konstnärlig stil har graciösa rundade former och gjutna element.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Underramar i trä är perfekta för uteserveringar, kantiner, restauranger . Många modeller har dekorativa sniderier. Alla typer av underrede ser vackra och respektabla ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nyanser av val

Varje institution strävar efter att skapa de mest bekväma förutsättningarna för sin klient. Det är nödvändigt att besökaren vill komma hit igen. Det är inte bara den artiga personalen och välutbildade kockar som spelar en viktig roll. Rummets design är av stor vikt . Detta inkluderar alla tillgängliga möbler, inklusive underrede.

Bild
Bild

Bänkskivor är ofta gjorda av olika material. När du väljer en modell måste du vara uppmärksam på den allmänna tillverkningsstilen.

Basen, benen och bordsskivan måste vara i harmoni. Då passar produkten bättre in i det övergripande interiören i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stöd, beroende på syftet med underredet, har följande storlekar:

  1. för bardiskar tillverkas produkter över 1 m;
  2. upp till 50 cm (används oftast för soffbord);
  3. 50-70 cm (gjord för köksmöbler).

För heminredning är underramar med massiva element med en utsökt konfiguration lämpliga. Kaféer och restauranger är bättre att köpa produkter i minimalistisk stil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är nödvändigt att välja tillverkningsmaterial av hög kvalitet. Du måste ta detta på allvar. Annars kan de köpta produkterna snabbt gå sönder och förlora sitt utseende. Därför måste du ta hänsyn till följande nyanser när du väljer en produkt:

  • driftsförhållanden (underramen kommer att vara utomhus eller i en byggnad);
  • stilen i det inre av rummet (i en bar med modern design kommer ett bord i gammal stil att se löjligt ut).
Bild
Bild
Bild
Bild

Det kommer att vara nödvändigt att ta hänsyn till antalet besökare som kommer till institutionen . Med ett stort flöde av människor kommer starkare underramar att krävas. I restauranger i elitklass kan mindre hållbara strukturer levereras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Snygga exempel

Vi erbjuder några vackra exempel med underställ i loftstil

Bendigo är en produkt för kaféer och barer . Denna underram är gjord av metall. Det är svartmålat enligt den senaste tekniken. Konstruktörerna tillämpade icke-standardiserade lösningar här. Produkten har graciösa konturer och tydlig geometri. Allt detta kombineras med hög tillförlitlighet, stabilitet och mångsidighet. Rackarnas höjd gör att strukturen kan användas både som soffbord och som bardisk. Produkten är perfekt för alla typer av bänkskivor. Den matchar trä, glas och plast. Metallfoten Bendigo passar perfekt in i alla rum.

Bild
Bild

Bas för Neuquen soffbord . Metallprodukten har graciösa geometriska former. Underramen är perfekt för en studie, kontor eller mottagningsområde. Det ser bra ut och passar bra med alla omgivande interiörer. Basen harmonierar särskilt bra med glasskivan. Under den transparenta ytan är de anslutande stöden synliga som har en korsformad konfiguration. Stödens design är identisk med basen. Detta är dess särdrag. Designutveckling ger produkten ett unikt utseende.

Bild
Bild

Metallkonstruktion "Florens ". Produkten är lämplig för installation i vardagsrum, arbetsrum eller sovrum. Underramen ger varje rum en speciell touch. Metallstrukturen är mycket hållbar och kommer att tjäna ägaren i många år. Produkten är inte rädd för mekanisk påfrestning, stötar och skador.

Designen har en stark bas, håller pålitligt bordet från det tyngsta materialet. Detta är ett alternativ för dem som gillar att fatta icke-standardiserade beslut och lägga till obetydlighet i situationen. Stålbasen hjälper till att montera alla typer av bord (kök, arbete, kaffe, kaffe).

Bild
Bild

Det är inte nödvändigt att limma om tapeten eller sträcka i taket för att uppdatera heminredningen och inredningen . Du kan bara byta några hushållsartiklar. I vissa fall kommer det att räcka med att köpa en underram med en originaldesign. Rummet kommer att förvandlas till oigenkännlighet.

Rekommenderad: