Skjutgarderob (178 Bilder): Hur Man Väljer De Bästa, Färdiga Elitmodellerna Ronikon, E1, Skåp Med Glasmålningar Och En Inbyggd Strykbräda, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Skjutgarderob (178 Bilder): Hur Man Väljer De Bästa, Färdiga Elitmodellerna Ronikon, E1, Skåp Med Glasmålningar Och En Inbyggd Strykbräda, Recensioner

Video: Skjutgarderob (178 Bilder): Hur Man Väljer De Bästa, Färdiga Elitmodellerna Ronikon, E1, Skåp Med Glasmålningar Och En Inbyggd Strykbräda, Recensioner
Video: PRUA Pull Out Ironing Board | BOX15 2024, April
Skjutgarderob (178 Bilder): Hur Man Väljer De Bästa, Färdiga Elitmodellerna Ronikon, E1, Skåp Med Glasmålningar Och En Inbyggd Strykbräda, Recensioner
Skjutgarderob (178 Bilder): Hur Man Väljer De Bästa, Färdiga Elitmodellerna Ronikon, E1, Skåp Med Glasmålningar Och En Inbyggd Strykbräda, Recensioner
Anonim

På senare tid har garderober dykt upp i sortimentet av möbeltillverkare, som snabbt blev populära bland konsumenterna. En speciell design, ett stort antal olika designalternativ och ett brett utbud av dimensioner gör att du kan välja möbler för alla interiörer och rum i alla storlekar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Valet av möbler bör hanteras mycket noggrant, eftersom en väl vald uppsättning kommer att hålla i många år utan att förlora sitt funktionella värde och glädja ögat. En glidande garderob är en ganska stor förvaring av saker och väljs vanligtvis med förväntan om en tillräckligt lång livslängd, så du måste noga läsa alla fördelar och nackdelar så att du inte behöver ångra ditt beslut.

Bild
Bild

Det finns många fördelar med ett sådant skåp, detta förklarar populariteten hos denna typ av möbler bland köpare. … Här är de viktigaste positiva nyanserna som får dig att välja ett fackheadset:

  1. Ett brett utbud av olika modeller. Du kan välja mellan en mängd olika material (spånskiva, MDF, naturligt trä, bambu, glas, rotting), samt kombinera dem. Moderna tillverkare uppmärksammar konsumenten ett stort utbud av alla typer av designlösningar vid utformning av främre delar: fototryck, mosaik, sandblästring. Således kommer en sådan enhet att vara ett utmärkt tillägg, och möjligen huvudhöjdpunkten i alla interiörer.
  2. Rymlighet Designen är utformad på ett sådant sätt att hela volymen effektivt kan användas i tre dimensioner: längd, bredd och höjd.
  3. Betydande platsbesparingar. Den speciella organisationen av skjutdörrar tar inte onödigt utrymme och kräver inte extra utrymme framför skåpet, vilket vanligtvis behövs för att öppna dörrarna. Tack vare denna viktiga fördel är sådana möbeluppsättningar perfekta även för små rum eller studiolägenheter.
  4. Multifunktionalitet. Du kan lagra allt - från ytterkläder till skor, sängkläder, söta grejer, böcker och hushållsapparater.
  5. Flexibel organisation av internt innehåll. Tillverkare erbjuder ofta framtida ägare att själva bestämma hur många hyllor, lådor, hängare de vill ha. Det finns också några intressanta modeller som inkluderar en hopfällbar arbetsstation, en infällbar strykbräda eller till och med en säng.
  6. Möjlighet att justera den visuella bilden av rummet. På grund av den kompetenta installationen av headsetet kan du förkorta ett långt och smalt rum, och installationen av speglade skjutdörrar i allmänhet kan dramatiskt förändra utseendet på ett rum. Med deras hjälp kan du göra utrymmet mer upplyst, utöka ett litet rum, och dessutom behöver du inte köpa en extra spegel för att kunna se dig själv i full tillväxt.
  7. Sparar material. Sådana produkter installeras vanligtvis nära väggen och upptar hela utrymmet från golv till tak, därför behöver de inte monteras bak- och toppaneler, vilket möjliggör betydande besparingar på förbrukade material.
  8. Lätt att installera. Sådana möbler är vanligtvis fixerade av byggnadens stödstrukturer, så det behöver inte förstärkas ytterligare.
  9. Säkerhet. Moderna tillverkare använder bara miljövänliga material, och speglarna är täckta med en speciell film, som om glaset skadas inte låter det flyga i fragment. Tack vare detta kan garderoben också installeras i barnkammaren utan rädsla för barnets hälsa.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När vi talar om fördelarna med denna eller den här artikeln är det nödvändigt att nämna nackdelarna för att kunna fatta ett beslut om köpet så noggrant som möjligt.

Nackdelarna med en garderob av fack-typ inkluderar:

  • Risk för snabbt fel på glidmoduler. Om delarna var av dålig kvalitet eller bräckliga material användes, finns det risk för att man ofta behöver byta ut delar av konstruktionen. Under installationen är det också viktigt att övervaka nivelleringen av ytan och profilerna, vilket också påverkar möblernas hållbarhet.
  • Behovet av att rengöra de nedre styrprofilerna. För att hålla dörrarna enkla att öppna och stänga är det nödvändigt att regelbundet rengöra de nedre styrningarna för att ta bort damm och smutspartiklar som kommer in i den.
  • Behovet av ett extra belysningssystem. Denna nyans gäller främst djupa skåp, som nästan är ett oberoende omklädningsrum, eftersom det annars kommer att vara mycket svårt att se vad som ligger i hyllans djup.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns fortfarande fler fördelar med att installera en garderob än nackdelar, men det rekommenderas också att närma sig några nackdelar med uppmärksamhet.

Bild
Bild

Jämförelse med omklädningsrummet

Du kan förvara saker både i en enkel garderob och i ett rum speciellt anpassat för detta. När frågan uppstår om reparation eller en radikal byte av möbler, undrar många vad de ska föredra: en garderob eller ett omklädningsrum. Varje alternativ har ett antal fördelar och funktioner.

Den största svårigheten att ordna ett omklädningsrum är behovet av ett separat, om än litet, rum för dessa ändamål. Bara ett stort rum fungerar också, varav en del kan separeras för ställ med kläder och hyllor. Ett sådant tillfälle är ofta bara tillgängligt för ägare av lanthus. Men i ett sådant särskilt avsett rum kan du placera kläder för alla årstider, strykutrustning och till och med hushållsapparater.

Bild
Bild

Den skjutbara garderoben kan i sin tur placeras på alla, till och med svåråtkomliga platser. Det kommer att se bra ut även i smala långa korridorer. En annan fördelaktig egenskap hos en sådan garderob är dess relativt lägre pris än kostnaden för att ordna ett bra omklädningsrum.

Således, om den ekonomiska situationen och bostadsområdet tillåter, kommer arrangemanget av ett omklädningsrum att vara ett utmärkt steg för att öka komforten att leva, men i en liten lägenhet är det bättre att föredra en garderob.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Linjerna i sådana garderober inkluderar en mängd olika modeller. Så, om du inte vill installera stationära möbler, fixerade i förhållande till väggar och tak, kan du köpa ett skåp av skåpstyp. Den har inte bara skjutdörrar, utan sina egna väggar och en toppanel, på grund av vilken den kan placeras även i mitten av rummet, vilket ger funktionell zonindelning av utrymmet, eller helt enkelt flytta till olika delar av rummet utan problem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ibland kan en sådan modell även transporteras under reparationer utan att demonteras. Sådana kopior är också modulära, det vill säga består av flera fack som kan kombineras med varandra och flyttas utan större svårigheter.

Bild
Bild

En inbyggd garderob har mer inre utrymme, på grund av att dess sida, botten och topppaneler är golvet, väggarna och taket i rummet där det är installerat. En sådan modell passar harmoniskt in i nästan vilken inredning som helst, dessutom har den hög hållfasthet och bärighet på grund av stödet på husets väggar.

Bild
Bild

Blanketter

Det stora utbudet av former av denna typ av möbler gör att du kan välja ett alternativ som är perfekt för storleken och layouten för varje rum. Det finns flera grundläggande typer.

Direkt

I planen är de en rektangel. Detta alternativ passar bäst för rum med ett stort område, eftersom det tar mycket plats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hörn

Som namnet antyder är dessa skåp placerade i hörnet av rummet. Fördelarna med detta alternativ kommer att vara möjligheten att installera i nästan alla rum och den höga effektiviteten i att använda hörnutrymmet, där det ofta är svårt att hitta rätt möbler.

Hörnskåp presenteras ofta i flera olika varianter:

  1. Den L-formade uppsättningen består av två praktiskt taget separata hyllor som är förbundna med en gemensam sektion i hörnet;
  2. trapetsformen (sidoväggarna är gjorda av olika djup, vilket leder till en liten asymmetri) ser bra ut i långa och smala rum, eftersom det inte bara gör det möjligt att spara utrymme utan också att justera rummets inre utrymme, något minska det;
  3. diagonala är installerade i hörnet, och i planen är de triangulära, där skjutdörrarna är placerade längs den längsta sidan, det vill säga de rör sig från vägg till vägg. Möbeluppsättningar med ett avrundat inre hörn ser väldigt elegant ut - denna design, på grund av släta linjer, kompletterar interiören mycket positivt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Radiell

En relativt ny uppfinning av möbeldesigners, men lyckades redan fånga köpare. På grund av den ovanliga formen introduceras en notering av originalitet och nyhet i interiören. När det gäller funktionsriktningen skiljer de sig nästan inte från andra prover av sådana möbler, men de har ett högre pris på grund av komplexiteten i tillverkning av dörrar och en böjd kropp. Ofta måste de produceras enligt köparens specialorder.

De är böjda och konkava, böjda-konkava (de ser väldigt imponerande ut, men de kommer utan tvekan att kosta en imponerande mängd), kombinerade och till och med runda eller ovala . De senare är uppenbarligen belägna i mitten av rummet, eftersom deras böjda form inte tillåter dem att kombineras med en rak vägg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktionell

Det funktionella syftet med sådana garderobskåp har nyligen ständigt expanderat och kompletterats. Så, förutom de traditionella hyllorna för skor och linne, är en inbyggd strykbräda monterad i många modeller, vilket är mycket bekvämt, eftersom det gör att du kan stryka saker och placera dem i garderoben redo att bära.

Bild
Bild

Många människor tilldelar flera delar av denna möbel till bokhyllor, så skåpet bär funktionen som ett hemmabibliotek. Uppdelningen av det inre utrymmet med skiljeväggar gör att du kan kombinera flera ändamål i ett föremål, till exempel kan en byrå med lådor ligga intill ett litet datorbord. Ett sådant arbetsområde tar inte mycket plats, vilket kommer att vara en utmärkt lösning för en liten lägenhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Formgivarna på vissa företag kunde titta på garderoben på ett helt nytt sätt, som placerade ett speciellt gångjärnssystem bakom skjutdörrarna, till vilka även en dubbelsäng kan fästas. Denna lösning kommer utan tvekan att tilltala alla som bor i små rum eller helt enkelt älskare av minimalism, eftersom en sådan sovplats under dagen helt enkelt kan höjas och döljas för nyfikna ögon med glidande paneler, vilket frigör utrymmet i rummet.

Bild
Bild

Den ursprungliga fantasiflygningen hos ingenjörer i möbelföretag gör garderoben inte bara till en bekväm förvaring för kläder och skor, utan låter dig också placera en fullvärdig sov- eller arbetsplats i den, bygga in hushållsapparater eller belysning som skapar mjuka, intim belysning av rummet på kvällen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fasaddesign

Förutom möjligheten att beställa fasadpaneler enligt din egen skiss och i enlighet med dina egna önskemål, presenterar moderna tillverkare ett brett utbud av alla typer av färdiga skåpdesigner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vilken bild som helst kan appliceras på de blinda delarna, vare sig det är ett landskap eller blommor, till exempel är en teckning med orkidéer väl lämpad för ljusa och luftiga interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller av klassiska och lyxiga kollektioner är ofta dekorerade med läderinsatser eller glasmålningar , men valet av sådana exemplar bör närma sig med stor omsorg, eftersom de kräver en lämplig inredning för hela rummet. För älskare av minimalism finns många monokroma alternativ, gjorda i olika återhållna nyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

De vanligaste materialen för tillverkning av möbler, på grund av deras låga kostnad och enkla tillverkning, är spånskivor och fiberplattor av olika fraktioner. Den mest använda spånskivan, bestående av pressat trä och syntetiska hartser. Denna råvara anses vara säker och miljövänlig, dessutom är kostnaden mycket låg. Dessutom har detta material ett stort antal olika färger, du kan välja vilken tjocklek och textur som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Skåpets bakväggar, lådarnas botten, olika böjda delar är ofta gjorda av fiberplattor, vars råmaterial är sågverksavfall bundet med hartser och paraffin. Den största nackdelen med detta material är dess låga fuktbeständighet - sådana plattor absorberar vatten mycket bra.

Bild
Bild
Bild
Bild

MDF är ett relativt ungt material, det dök upp på marknaden under 2000 -talet . Det används huvudsakligen för att skapa skåpfasader på grund av dess inneboende höga hållfasthet och formbarhet. Det anses vara det mest miljövänliga av raden av träfibermaterial, på grund av vilket det också är det dyraste. Dess stora fördel är dess höga fuktbeständighet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Materialens billighet indikerar oftast en relativt kort livslängd.

I elitkollektionerna av kända tillverkare finns det också modeller gjorda av naturligt trä, som är i en hög priskategori, men också förblir i utmärkt skick i årtionden. Det bästa alternativet är furumöbler, det ser vackert ut, innehåller inga skadliga syntetiska föroreningar och är relativt demokratiskt. För finsmakare finns det skåp av sällsynta träslag som sonoma ek - ett sådant konstverk blir inte billigt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att öka hållbarheten och skydda mot fukt bearbetas naturliga träprodukter med speciella föreningar, så att de inte torkar ut och inte blir blöta även när de utsätts för negativa yttre faktorer.

För dekoration används ibland bambu eller rottinginsatser. En sällsynt garderob klarar sig inte med spegelpaneler. Vissa designermodeller utmärks av insatser av päls och läder - saker för alla, men deras skapare tror att en sådan design hjälper till att skapa mys och en varm atmosfär i huset.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare kombinerar ofta material för att skapa bästa valuta för pengarna, kvalitet och hållbarhet. Så i bra modeller kan naturligt trä på fasaden kombineras, och hyllor och lådor kan bestå av MDF och lameller i metall.

Bild
Bild

Färglösningar

Det finns ett stort antal färglösningar, liksom olika material som de är tillverkade av. Spånskivor kan tillverkas i allmänhet i valfri färg, beroende på kundens önskemål. Dessutom finns det plastpaneler med en mängd olika färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Klassiska alternativ för nästan alla interiörer är svart, mjölkaktig, beige och brun. För små rum är det bättre att välja ljusa möbler, eftersom det inte visuellt kommer att begränsa utrymmet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För älskare av ljusa accenter i interiören finns garderober i ljusa, mättade färger: rött, gult, orange . Valet av sådana modeller bör närmar sig mycket noggrant, med hänsyn till rummets egenskaper och dina egna preferenser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också möjlighet att applicera en fotografisk bild på framsidan av skåpet . Dessa kan vara stiliserade silhuetter av växter eller djur, liksom hela landskap. Således är det inte svårt att välja ett färgschema för någon inredning, eftersom sortimentet av dessa produkter ständigt expanderar på den moderna marknaden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dekor

Designers skapar regelbundet modeller med sin egen ursprungliga inredning, så alla kan hitta en sådan bit som kommer att bli en höjdpunkt i interiören. Bakgrundsbelysta modeller är populära , eftersom det inte bara är bekvämt, utan också funktionellt, eftersom det låter dig inte montera ytterligare belysning.

En garderob med en baguette, i vilken en spegel kan sättas in, ser mycket fördelaktig ut. Sådana modeller ser särskilt bra ut i klassiska interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nästan alla tillverkare erbjuder att justera modellens yttre utseende, med hänsyn till kundens önskemål, så möblernas inredning kan vara absolut vad som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Skåpens storlek varierar från de minsta till de största som kan täcka en hel vägg. I denna fråga är det värt att vägledas enbart av dimensionerna på den plats där ställen kommer att placeras. Så för installation på balkongen är en låg minigarderob perfekt. En möbeluppsättning med imponerande dimensioner är väl lämpad för placering i ett rymligt sovrum - vissa standardmodeller är upp till 4 meter 120 cm långa. Om någon av modellerna som säljs inte är lämplig finns det alltid möjlighet att göra en garderob efter individuell beställning - en sådan möbeluppsättning kommer att kosta mer, men den passar helst in i det hörn som tilldelats den.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Produktens popularitet på marknaden leder till att den förekommer i många tillverkares sortiment. Vissa företag föredrar att beställa produkter från fabriker, men det är mycket mer lönsamt att köpa varor från företag som har sin egen produktion, eftersom du i det här fallet enkelt kan anpassa modellen till önskad storlek och beställa önskad design.

Bild
Bild

Företaget "Ronikon" erbjuder köpare ett stort urval av både färdiga möbler och skräddarsydda . Förutom garderober kan du beställa skjutbara innerdörrar, ställ, arbetsstationer. Skaparna av inredningsartiklarna har utformat ett stort antal skåpalternativ specifikt för olika lokaler: för ett sovrum, ett vardagsrum finns kopior som är idealiska även för installation på balkongen. Företagets sortiment innehåller både budgetmodeller och lyxkollektioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Lerom -produkter kommer inte att orsaka betydande skada på familjens budget , eftersom priserna för det är ganska demokratiska. Många möbelsatser har kampanjer som gör att du kan köpa en garderob av hög kvalitet till ett attraktivt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild

Billiga möbler från tillverkaren erbjuds av företaget Sale mebel78 . Hennes mest populära modell är Laguna garderob. Ett särdrag hos sådana möbler är användningen av ett system av hög kvalitet av aluminiumkomponenter som tål mycket tung belastning.

Bild
Bild

E1-fabriken erbjuder sina kunder garderober med tre blad och två blad samt modeller med fototryck och speglar. På grund av vår egen produktion är produktionskostnaden ganska låg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nästan alla högkvalitativa aluminiumguider, beslag och komponenter köps på hemmamarknaden från Aristo -företaget - detta företag har en ledande position på grund av tillförlitligheten och kvaliteten på sina produkter.

Bild
Bild

Stilar

Att välja en garderob för din egen inredning kommer inte att vara svårt, eftersom det finns ett stort antal olika modeller till salu, gjorda i olika stilar. Så fans av klassikerna kan köpa naturliga trämöbler i återhållsamma färger och med äkta läderinsatser. Älskare av japansk stil kommer att älska bambu-skjutpanelerna, medan högteknologiska älskare kommer att älska modellerna med snygga aluminiumdetaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vilken är bättre att välja?

När du väljer en garderob bör du fokusera på flera viktiga nyanser så att du inte behöver ångra ditt val senare

  1. Först måste du bestämma om platsen i lägenheten: det kommer att vara ett sovrum, hall, badrum eller balkong. Det spelar också roll om det är ett bostadsutrymme eller till exempel ett kontor.
  2. Nästa steg blir att mäta måtten på det utrymme som skåpet ska passa i - det blir mycket nedslående om det på grund av några extra centimeter inte går att installera det.
  3. Sedan måste du bestämma vilka material skåpet ska tillverkas av. Naturligt trä är dyrt, men det kommer att hålla längre. Alternativet för pressad sågspån är mycket billigare, men mindre miljövänligt.
  4. En av de viktigaste punkterna när du väljer en garderob är tillgängligheten av högkvalitativa beslag, eftersom det är det som går sönder snabbast. Det är bäst att ge företräde åt mekanismer av aluminium, eftersom de kan bära en tung last och har en lång livslängd.
  5. Därefter är det värt att besluta om möbeluppsättningens design, så att den harmoniskt passar in i interiören och glädjer ögat.
  6. Och slutligen är det interna innehållet ansvarigt för funktionaliteten och användbarheten. Så för att lagra stora föremål är det värt att tillhandahålla höga mezzaninhyllor, det finns placerade saker som sällan erhålls, till exempel en julgran eller skidskor. För förvaring av aftonklänningar eller skjortor rekommenderas att installera flera barer i olika höjder, och speciella galgar för små tillbehör - slipsar och bälten - kommer också att vara användbara.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var ska man placera?

En garderob av kammartyp tar mindre plats än en vanlig på grund av dess speciella design, vilket underlättar processen att välja den optimala platsen för den i lägenheten. Denna typ av möbler är särskilt lämplig för installation i enrumslägenhet eller studio, där platsbesparande frågor är extremt akuta. Förutom det ockuperade området rekommenderas att ta hänsyn till den funktionella komponenten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Så om denna möbel är installerad i korridoren antas det att ytterkläder och skor kommer att lagras i den. Det är önskvärt att den har två fack - för garderoben, som för närvarande används och för säsongsartiklar. Det ska också finnas ett (eller helst flera) skohållare. En stor fördel är närvaron av en speglad dörr, som inte bara låter dig styra ditt utseende innan du lämnar huset, men också visuellt utöka utrymmet i korridoren och göra det mycket rymligare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om lägenheten har en nisch kan en garderob placeras i den, vilket praktiskt taget kommer att vara ett omklädningsrum . Allt beror på nischens storlek. Kanske är det möjligt att ordna bara några få hyllor där, eller kanske flera hyllor. En inbyggd eller halvbyggd garderob passar perfekt i en liten nisch-det här är ett bra alternativ för ett sovrum eller arbetsrum.

Bild
Bild

När ett sådant headset installeras i ett vardagsrum innehåller det vanligtvis hushållskläder, sängkläder, små hushållsapparater och fotoramar. De öppna sektionerna rymmer en hemmabio, ett musikcenter och iögonfallande inredningsartiklar. Antalet döva delar görs antingen lika med antalet spegeldelar eller mindre.

Bild
Bild

Installationen av en garderob i sovrummet utförs med liknande mål och regler som i vardagsrummet, men i den här versionen lämnar de inte öppna områden och försöker göra de största möjliga speglarna. Genom att installera inbyggd belysning med svagt ljus kan du, om så önskas, skapa en mysig, intim atmosfär som bidrar till avkoppling, vilket behövs i ett sängkammare.

Bild
Bild

Att placera ett skåp i köket kräver först och främst en stor yta i detta rum. Men om måtten tillåter det kan du säkert växla spegelsektioner med döva, samt kombinera skjutbara delar med öppna hyllor, på vilka kryddburkar eller vackra uppsättningar kommer att placeras vackert.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om det beslutades att installera sådana möbler i barnrummet, är det lämpligt att föredra ljusa färger . Barnböcker och leksaker kan placeras på öppna hyllor.

Döva delar experter rekommenderar att dekorera med fotoutskrift med bilden av dina favorit seriefigurer. Dessutom finns det en speciell film som du kan rita med färgade kritor, du kan fästa den på de ogenomskinliga dörrpanelerna - denna lösning hjälper till att utveckla barnets kreativitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du placerar en fackskåp i barnkammaren måste du på förhand tänka på hur det kommer att vara möjligt att stänga hörlurens inre utrymme från barnet för hans säkerhet och sakernas säkerhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur stänger man det från barnet?

Så snart ett litet barn självständigt rör sig i huset, tar han tag i allt han kan nå. Dessutom får naturlig nyfikenhet barnet att försöka öppna dörrarna till alla rum och skåp som han ser på vägen. Detta kan leda till skador på saker som lagras inuti, eller den lilla kan nypa lemmarna i dörren, vilket ofta är tungt.

Bild
Bild

Därför förlorar inte frågan om att skydda olika skåp och byråer från barn sin relevans och uppstår oundvikligen inför föräldrar. Detta problem kan lösas både med hjälp av improviserade medel och genom att köpa en färdig enhet, som inte kommer att vara svår att hitta tack vare det ständigt växande utbudet av barnvaror.

Det enklaste sättet att säkra dina tillhörigheter och barnet är att köpa möbler med inbyggda lås, då räcker det med ett varv på nyckeln för att lösa detta problem … Liknande lås kan köpas i butiken och sättas in i dörren själv genom att göra ett hål i önskad form och storlek. Denna process är inte komplicerad och förstör inte utseendet på skåpet.

Det finns också specialanordningar för fixering av dörrarna, som är perfekta för att stänga skåp av facktyp. De är plastremmar fästa på ena sidan till möbelkroppen, på den andra till den rörliga delen på grund av självhäftande delar. För sådana ändamål används vanligt tejp ofta, men det måste bytas ofta och det ser inte särskilt estetiskt tilltalande ut. Nackdelen med denna typ av fixering är att processen med att öppna och stänga skåpet också är mer komplicerad för vuxna familjemedlemmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Speciellt för skjutbara garderober finns det en spärr av den ursprungliga designen, som måste vara inbäddad i den rörliga delen. Men installationen är ganska mödosam och kräver vissa färdigheter, så det är bättre att söka hjälp från proffs.

Bild
Bild

Recensioner

Av de flesta recensionerna att döma är nästan alla nöjda med närvaron av en garderob. Det viktigaste, säger användarna på webbplatserna, är att välja tillverkningsföretaget korrekt, eftersom delar av låg kvalitet eller dåligt monterade möbler kan förstöra hela intrycket av driften. Om byggkvaliteten inte fungerade är recensionerna positiva.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Folk märker att när ett sådant skåp såg ut i huset försvann röran och många lådor och lådor tog plats på hyllorna. Dessutom kan användarna med glädje konstatera att interiören har förändrats till det bättre och rekommenderas att köpa modeller med speglar som visuellt ökar utrymmet och låter dem se sig själva i full tillväxt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta designlösningar

I det moderna sortimentet av möbelföretag kan du hitta ett stort antal intressanta modeller som kommer att bli en höjdpunkt i interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Inbyggda garderober, gjorda i återhållsamma färger, ser väldigt snygga ut. En sådan uppsättning är perfekt för minimalistiska rum - tysta sovrum eller strama kontor.

Bild
Bild

För offentliga utrymmen, till exempel kontor eller affärscentra, har designers utvecklat modeller med tomma paneler i olika färger eller texturer. Genom att kombinera dem i en mängd olika kombinationer kan du skapa en intressant modell och samtidigt behålla arbetsmiljön i rummet.

Bild
Bild

Helt speglade möbler kommer att se bra ut i rymliga sovrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

För antikens kännare eller ägare av sina egna hus på landet kommer klassiska möbler av naturliga träslag att vara ett trevligt köp.

Bild
Bild

Modeller gjorda i ljusa färger ser intressanta och originella ut - för dem som inte är rädda för mättade färger.

Bild
Bild

Således, i ett stort utbud av möbelsortiment, kommer det inte att vara svårt att hitta exakt garderoben som passar alla köparens krav och önskemål.

Rekommenderad: